2011 Şubat Anneleri

amin canım inşallah hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri görürüz.

ayy gidipte gelmişsin bile ne güzel büyümüş bebeğin gözünaydın senin bebiş nazlı çıktı baksana cinsiyetini göstermiyor belkide doktor sölemek istememiştir kesin olsun diye 27sinde kesin öğrenirsin nasıl olsa ....benim 7 de randevum zor tutuyom kendimi :) :))

merhaba arkadaşlar geçmiş sayfaları okuyamıyorum ben hızınıza yetişemiyorum....biraz önce doktorumuz aradı 3lü testimiz temiz çıkmış çok şükür 20.haftada gidicez ayrıntılı ultrason için inş......

selam canım, uzun bir süre evde geçirince tekrar iş temposu zor geliyor. ben de senin gibiyim. evde ne kadar iş yapıp hareket etsek de yollarda gidip gelmeye, okulda gezinmeye benzemiyor. ben bugün sürekli oturmaya çalıştım ama eve gelince gene turşu gibiydim. okulun yakın mı? benimki yarım saat uzakta araçla ve yolculuk çok zorluyor farkettim. bakalım nasıl gececek önümüzdeki 5 ay;((((

]
bebişin naz yapıyor shark:))) heyecanlı bekleyiş sürüyor desene. ölçümleri de çok iyi çıkmış, gözün aydın.

dr dan gelip test sonucları ve kontrolleri güzel geçen arkadaşlar tebrik ederimhihoyyyt
bende 15 dakika sonra dr a gidiyorum inşallah bize gösterir cinsiyetini ellerim titriyor heyecandan yaeyvahedigeldismile

güzel haberlerini bekliyoruz canım. sakin olllll

geçmiş olsun canım, inşallah tekrar aynı sıkıntıyı yaşamazsın. oğluna da uzun ömürler dilerim, tekrar tebrikler.

hadi gözün aydın canım, stres yapma hiç sen. bak ne güzel olumlu konuşmuşlar, inşallah sözlerini tutup seni üzmezler. zaten ters birşey yaparlarsa da ne demiştiniz sözünüzü tutun ben size dürüst oldum başından durumumu söyledim sizde dürüst olun der hakkını ararsın. hamilelik insanın başına gelecek en güzel şeylerden biri, senin bu güzel zamanlarını insanların bozmasına izin verme. olumunekankayizsmile

sağol yeşimcim nazlı bizim bebiş yaa.göstermedi bi türlü.dr.görse söylerdi canım çok uğraştı çünkü.çikolatada yemiştim ama olmadı.sende güzel haberlerle dnersin inşallah

çağlayancım merhaba umarım hakkında herşeyin hayırlısı olur...hiçbir şey için kendini ve bebişini strese sokma herşey güzel olur inş...çağlayancım bizim güncel listede cinsiyetimiz görünmüoinş kızımız olcak ve 3lü testimiz temiz çıktı şimdiden teşekkürler....

Canım gözünaydın ben senin msj görmemişim senin bebişte benimki gibi kızda onun için mi naz yapıyor acaba annesi
Maşallah ama annesi bebeğin uzun boylu olacakmış ohh ne güzel :))

Yeşim,şenay saol'un kızlar inş.bundan sonra söylediklerini tutarlarda herşey güzel gider.
Yeşim senin randevun çok geçmiş ya saat 7'de ben senin sonucu artık sabah okurum inş.güzel haberlerle gelirsin canım

ben anlamıyorunm ya bu topikte benim yazdığı kaçıncı mesaj ama hep kayıtsız kalıyor...ben uzun zamandır ıkkdayım ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum.neyse yazmayacağım zaten bundan sonra..

Nurcum özürdiliyorum canım arada kaçırmışım ama hatırlatın böyle bana düzeltiyorum hemen ekledim canım 346.sayfada son hali opuyorumnanaktan

Melocum ne oldu canım,ben seni bugün daha yeni gördüm.kimse kimseye kayıtsız kalmıyor canım belki gözden kaçmıştır mesajın,biliyorsun kaç gündür kkda sorun var sakın yazmıycam deme bak böyle üzme bizi :1hug:

kızlar az önce doktorum aradı üçlü testim gayet güzel çıkmış 28 eylül de ayrıntılı ultrason için randevu al dedi.

yeşimcim daha önceki gittiğimde hatta fotosuda var bakıyorumda kafası vücuduna göre daha büyüktü ama şimdi vücudu daha büyümüş haldeydi yani normal bir bebeğe daha çok benzemeye başlamıştı.uzun bacakları vardı.sende inşallah sağlıklı bir şekilde görüp gelirsin.

çağlayancım bende diyorum bu bebiş çok nazlı kızmı acaba.zaten 2li testte dr.kıza benziyor demişti.ama kesin değil demişti.hayırlısı bizim için farketmez yeterki sağlıklı olsun

yaa siteye bişeyler oldu benimde yazdıklarım gitmiyor bi türlü.zaten kaç gündür alt tarafta topikte olanlarıda göremiyoruz sanırım sorun var.yine bakım istiyor bu site anlaşılanlmaz:

Evet benim içimde önemli değildi kız yada erkek ilk bebişim olacaktı zaten çok şükür sağlıklıda bebişim inş.sağlıcakla kucağımıza aldığımız günleride görürüz hep beraber :Saruboceq:

Canım çok sevindimmm:) Gayet güsel şeyler söylemişler. Sen strea yapma hiç bebişin etkilenir. Eğer olumsuz birşey olsa hemen söylerlerdi. Sende memnunlar demekki çok güzel :) Sen bebişinin keyfini sürmeye devam et :)

Saol canım,annemlede konuştum annemde aynı şeyleri söyledi,bu akşam şöyle kafam rahat bir uyku çekiyim kızım izin verirse tabi :))

Kızlar dr amcadan geldik
20 dakika kadar ultrasonda kaldım doya doya bebeğimi gördüm diyemicem çünkü sırtını dönmüştü bize dr dürttü bastırdı neler yaptı dönmedi bir türlü
bütün değerleri çok güzel çıktı
omiriliği,içinde bulunduğu sıvısı,eşi,2 eli oluşmuş,2 ayağı oluşmuş,mide oluşmuş,idrar yolları tam kapasite çalışıyor dedi,daha bir sürü şey söyledi ama cinsiyeti bir türlü göremedi.tam bitmek üzereydiki azcık popoyu kıpırdatır gibi oldu bizimki bi zahmet çok net değil ama kıza benzettim sanki pipi yok gibi ama 3 hafta sonra kesin söylerim dedi
ya çok karışık duygu içimdeyim sevinemedim bi türlü kendimi erkeğe çokmu alıştırmışım ne bir garibim şimdi
eşimde kızıyor elinin biri yok deseydi beyni oluşmamış deseydi dahamı iyi olurdu çok sağlıklıymış işte ne farkeder diye
orası öyle ama yinede üzüldüm biraz:gitme:
derlerya
buruk bir sevinç diye öyle bişey işte
hayırlısı olsun napalım
2 prenses annesi olurum bende
3 hafta sonra kesinleşince yazarız listeye ama bence kesin kız zaten
kan testi için bayramdan sonra sonuç almaya gideceğim
fotoda vermedi tabi arkası dönük olunca pek rahattı kendisi
ayyy işte böyle geçti yani
hayırlısı buymuş demekki
Bu arada boyumuz 10 cm kilomuz 128 gr mış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…