dr.dan geldik.çok şükür sağlıklı bebişim.ama cinsiyetini bi türlü göstermedi bacaklarını açmadı yaramaz .dr. çok uğraştı ama yok.bi dahaki randevumda 27 eylül napıcam ben başka dr.amı gitsem.eşim boşver diyo sağlıklı ya o yeter kız erkek ne farkeder diyo ne meraksız şu adamlar yaa.
174gr olmuş bebişim
BPD(şakaklar arası):35,5mm
HC(baş çev.):133mm
AC(karın çev.):108mm
FL(kalça-diz arası):24mm
bütün ölçümleri haftasıyla uyumlu çok şükür.sadece FL bir hafta önde uzun boylu olacak galiba diyor dr.
Gittim konuştum kızlar açık açık herşeyi bana,biz seni düşündüğümüz için birini almaya karar verdik dediler,benim için herşeyi düşünüyorlarmış,doğumdan önce seni ne kadar düşünüyorsak doğumdan sonrası içinde düşünüyoruz seni planlarımız var seninle ilgili dediler,ama ne olduklarını söylemediler,bir bayan alacaklarmış buraya,ama içlerine sinen benim gibi biri olmasını istiyorlarmış,ama daha bulamamışlar,tabiki senin yokluğunu hissedicez arıycaz ama hiç olmazsa senin yokluğunda azıcık ortamı toparlayabilsin dedi.
Çok güleryüzlü ve anlayışlı idiler inş.dedikleri gibi güzel olur herşey hee bir stres yapmıycakmışım herşeyi bu tempoda çalışmayada devam edicekmişim gayet iyi gidiyormuşum olmadığım zamanlarda'da yokluğum çok aranıyormuş.
Sanırım doğumdan sonrada burda olucam inş.herhangi bir sorun çıkmazda herşey iyi gider açıkçası çok rahatlamadım ama genede biraz sakinleştim :))
oooo gözünaydın görüşmen iyi geçmiş çok sevindim hep böle devam eder inşşallah sende keyfine bakarsın...
Merhaba arkadaşlar. Okuldan geldim yemek yedim. Ama ben çok halsizim yaSürekli başım, beli agrıyor. Eşim de diyor ki okullar açıldı psikolojiktir. Ama psikolojik degil. Dersler başlayınca ne yapıcam hiç bilemiyorum
]dr.dan geldik.çok şükür sağlıklı bebişim.ama cinsiyetini bi türlü göstermedi bacaklarını açmadı yaramaz .dr. çok uğraştı ama yok.bi dahaki randevumda 27 eylül napıcam ben başka dr.amı gitsem.eşim boşver diyo sağlıklı ya o yeter kız erkek ne farkeder diyo ne meraksız şu adamlar yaa.
174gr olmuş bebişim
bütün ölçümleri haftasıyla uyumlu çok şükür.sadece FL bir hafta önde uzun boylu olacak galiba diyor dr.
dr dan gelip test sonucları ve kontrolleri güzel geçen arkadaşlar tebrik ederimhihoyyyt
bende 15 dakika sonra dr a gidiyorum inşallah bize gösterir cinsiyetini ellerim titriyor heyecandan yaeyvahedigeldismile
selam kızlar.geçmişi okuyamadım.uzanıyorum ama haber vereyim dedim.dün gece kuyruksokumumdan başlayan ve bacağıma kadar inen bi ağrı yaşadım 2 kere kramp şeklinde.gece ağrıdan ağladım ama acilede gitmedimdr randevuma daha vardı ama ağrıdan dolayı dra gittim.magnezyum verdi.ve cinsiyetimizi öğrendik.bizimde bir oğluşumuz oluyomuş.eşimle şok olduk kesinmi dedik oldukça belli mavileri ve beyazları alabilirsin dedi.4 aydır kızım diye seviyoduk ama oğluşumuz olacakmış.sağlıkla gelsinler inş. cinsiyet önemli değil:)
çiçek listeye ekleyebilirmisin canım oğluşumun ağırlığı 239 gr boyu 19.6 cm
Gittim konuştum kızlar açık açık herşeyi bana,biz seni düşündüğümüz için birini almaya karar verdik dediler,benim için herşeyi düşünüyorlarmış,doğumdan önce seni ne kadar düşünüyorsak doğumdan sonrası içinde düşünüyoruz seni planlarımız var seninle ilgili dediler,ama ne olduklarını söylemediler,bir bayan alacaklarmış buraya,ama içlerine sinen benim gibi biri olmasını istiyorlarmış,ama daha bulamamışlar,tabiki senin yokluğunu hissedicez arıycaz ama hiç olmazsa senin yokluğunda azıcık ortamı toparlayabilsin dedi.
Çok güleryüzlü ve anlayışlı idiler inş.dedikleri gibi güzel olur herşey hee bir stres yapmıycakmışım herşeyi bu tempoda çalışmayada devam edicekmişim gayet iyi gidiyormuşum olmadığım zamanlarda'da yokluğum çok aranıyormuş.
Sanırım doğumdan sonrada burda olucam inş.herhangi bir sorun çıkmazda herşey iyi gider açıkçası çok rahatlamadım ama genede biraz sakinleştim :))
Tebrik ederim canım,çok güzel bir haber bu :))
sağol yeşimcim nazlı bizim bebiş yaa.göstermedi bi türlü.dr.görse söylerdi canım çok uğraştı çünkü.çikolatada yemiştim ama olmadı.sende güzel haberlerle dnersin inşallah[/QUOT
saol canım inşşallah zaman geçmek bilmiyo sanki ...
bebeğin nasıldı canım görüntü olarak en son gittiğinle arasında çok fark varmıydı ???
dr.dan geldik.çok şükür sağlıklı bebişim.ama cinsiyetini bi türlü göstermedi bacaklarını açmadı yaramaz .dr. çok uğraştı ama yok.bi dahaki randevumda 27 eylül napıcam ben başka dr.amı gitsem.eşim boşver diyo sağlıklı ya o yeter kız erkek ne farkeder diyo ne meraksız şu adamlar yaa.
174gr olmuş bebişim
ben anlamıyorunm ya bu topikte benim yazdığı kaçıncı mesaj ama hep kayıtsız kalıyor...ben uzun zamandır ıkkdayım ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyorum.neyse yazmayacağım zaten bundan sonra..
kızlar az önce doktorum aradı üçlü testim gayet güzel çıkmış 28 eylül de ayrıntılı ultrason için randevu al dedi.
kızlar az önce doktorum aradı üçlü testim gayet güzel çıkmış 28 eylül de ayrıntılı ultrason için randevu al dedi.
yeşimcim daha önceki gittiğimde hatta fotosuda var bakıyorumda kafası vücuduna göre daha büyüktü ama şimdi vücudu daha büyümüş haldeydi yani normal bir bebeğe daha çok benzemeye başlamıştı.uzun bacakları vardı.sende inşallah sağlıklı bir şekilde görüp gelirsin.
çağlayancım bende diyorum bu bebiş çok nazlı kızmı acaba.zaten 2li testte dr.kıza benziyor demişti.ama kesin değil demişti.hayırlısı bizim için farketmez yeterki sağlıklı olsun
Tebrik ederim canım,çok güzel bir haber bu :))
Canım çok sevindimmm:) Gayet güsel şeyler söylemişler. Sen strea yapma hiç bebişin etkilenir. Eğer olumsuz birşey olsa hemen söylerlerdi. Sende memnunlar demekki çok güzel :) Sen bebişinin keyfini sürmeye devam et :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?