evet canım aynı şeyleri bana da yapıyorlar herkes oğlun olcak diyor ister istemez etkileniyorum bende bu arada bende ortancayım ne çok ortak yönümüz var:)
fatma şans biraz daha beklicenn.Sağlıklı gelsinde ne gelirse gelsinn:)))
efecan göbüş topiğinde göremedim ben efe ve ece yi
arkadaşlar bende bugün 3 lü test sonucumuzu öğrendim normalmiş çok şükür bir sorun yok ayın 6 sında ayrıntılı 4 boyutlu ultrasona giricem çok heycanlıyım ordanda temiz çıkarsak içim çok rahat edicek : ) bu arada bende hissediyorum artık bebişimi içimde kıpırdanıyor gerçekten harika birşey bu benim oğlan biraz yaramaz olucak herhalde çünkü gece ben yatınca başlıyor kıpırdamaya :)
selam kızlar.geçmişi okuyamadım.uzanıyorum ama haber vereyim dedim.dün gece kuyruksokumumdan başlayan ve bacağıma kadar inen bi ağrı yaşadım 2 kere kramp şeklinde.gece ağrıdan ağladım ama acilede gitmedimdr randevuma daha vardı ama ağrıdan dolayı dra gittim.magnezyum verdi.ve cinsiyetimizi öğrendik.bizimde bir oğluşumuz oluyomuş.eşimle şok olduk kesinmi dedik oldukça belli mavileri ve beyazları alabilirsin dedi.4 aydır kızım diye seviyoduk ama oğluşumuz olacakmış.sağlıkla gelsinler inş. cinsiyet önemli değil:)
çiçek listeye ekleyebilirmisin canım oğluşumun ağırlığı 239 gr boyu 19.6 cm
Gittim konuştum kızlar açık açık herşeyi bana,biz seni düşündüğümüz için birini almaya karar verdik dediler,benim için herşeyi düşünüyorlarmış,doğumdan önce seni ne kadar düşünüyorsak doğumdan sonrası içinde düşünüyoruz seni planlarımız var seninle ilgili dediler,ama ne olduklarını söylemediler,bir bayan alacaklarmış buraya,ama içlerine sinen benim gibi biri olmasını istiyorlarmış,ama daha bulamamışlar,tabiki senin yokluğunu hissedicez arıycaz ama hiç olmazsa senin yokluğunda azıcık ortamı toparlayabilsin dedi.
Çok güleryüzlü ve anlayışlı idiler inş.dedikleri gibi güzel olur herşey hee bir stres yapmıycakmışım herşeyi bu tempoda çalışmayada devam edicekmişim gayet iyi gidiyormuşum olmadığım zamanlarda'da yokluğum çok aranıyormuş.
Sanırım doğumdan sonrada burda olucam inş.herhangi bir sorun çıkmazda herşey iyi gider açıkçası çok rahatlamadım ama genede biraz sakinleştim :))
Tebrik ederim canım,çok güzel bir haber bu :))
merhaba arkadaşlar geçmiş sayfaları okuyamıyorum ben hızınıza yetişemiyorum....biraz önce doktorumuz aradı 3lü testimiz temiz çıkmış çok şükür 20.haftada gidicez ayrıntılı ultrason için inş......
selam canım, uzun bir süre evde geçirince tekrar iş temposu zor geliyor. ben de senin gibiyim. evde ne kadar iş yapıp hareket etsek de yollarda gidip gelmeye, okulda gezinmeye benzemiyor. ben bugün sürekli oturmaya çalıştım ama eve gelince gene turşu gibiydim. okulun yakın mı? benimki yarım saat uzakta araçla ve yolculuk çok zorluyor farkettim. bakalım nasıl gececek önümüzdeki 5 ay;((((
Gözünaydın canımkızlar az önce doktorum aradı üçlü testim gayet güzel çıkmış 28 eylül de ayrıntılı ultrason için randevu al dedi.
Kızlar dr amcadan geldik
20 dakika kadar ultrasonda kaldım doya doya bebeğimi gördüm diyemicem çünkü sırtını dönmüştü bize dr dürttü bastırdı neler yaptı dönmedi bir türlü
bütün değerleri çok güzel çıktı
omiriliği,içinde bulunduğu sıvısı,eşi,2 eli oluşmuş,2 ayağı oluşmuş,mide oluşmuş,idrar yolları tam kapasite çalışıyor dedi,daha bir sürü şey söyledi ama cinsiyeti bir türlü göremedi.tam bitmek üzereydiki azcık popoyu kıpırdatır gibi oldu bizimki bi zahmet çok net değil ama kıza benzettim sanki pipi yok gibi ama 3 hafta sonra kesin söylerim dedi
ya çok karışık duygu içimdeyim sevinemedim bi türlü kendimi erkeğe çokmu alıştırmışım ne bir garibim şimdi
eşimde kızıyor elinin biri yok deseydi beyni oluşmamış deseydi dahamı iyi olurdu çok sağlıklıymış işte ne farkeder diye
orası öyle ama yinede üzüldüm biraz:gitme:
derlerya
buruk bir sevinç diye öyle bişey işte
hayırlısı olsun napalım
2 prenses annesi olurum bende
3 hafta sonra kesinleşince yazarız listeye ama bence kesin kız zaten
kan testi için bayramdan sonra sonuç almaya gideceğim
fotoda vermedi tabi arkası dönük olunca pek rahattı kendisi
ayyy işte böyle geçti yani
hayırlısı buymuş demekki
Bu arada boyumuz 10 cm kilomuz 128 gr mış :)
arkadaşlar bende bugün 3 lü test sonucumuzu öğrendim normalmiş çok şükür bir sorun yok ayın 6 sında ayrıntılı 4 boyutlu ultrasona giricem çok heycanlıyım ordanda temiz çıkarsak içim çok rahat edicek : ) bu arada bende hissediyorum artık bebişimi içimde kıpırdanıyor gerçekten harika birşey bu benim oğlan biraz yaramaz olucak herhalde çünkü gece ben yatınca başlıyor kıpırdamaya :)
Kizlar herkese selamlar,
bugun bebegimizin cinsiyetini ogrendik. %99 kiz dedi doktor. Ama kadincagiz gorene kadar ugrasti tam 50 dakika gostermedi birsey. Ayaklarini kapatiyor nezaman ayaklarini kaldirsa ellerini kapatiyor. Pozisyonundan dolayi bir olcumunu tekrar yapacagiz dedi doktor tam net cikmadi dedi. Kalp kafesiyle ilgili galiba tam anlamadim. Insallah 2 hafta sonra bundanda hayirli haberler aliriz ve down sendrom testide belli olcak su ana kadar butun olculer cok iyi dedi doktor. Allaha sukurler olsun bu guzel haberler icin. Allahim su mubarek gunlerde dualarimizi kabul etsin,hepimize saglikli bebekler nasip etsin, kolay dougmlar nasip etsin. Amin..
Boy ve kilo olcumune gelince doktor hersey normal dedi ama internette olcumlere bakiyorum benim haftama gore benimki biraz dusuk mu ne? Ultrasonda 19+2 cikti haftamiz. Kilosu 298 gr, boyu 19.05 cm.(internette buldugum bilgiler kilo 300gr, boy 22 ve 25cm arasi diyor) , Kilosu normal gorunuyorda boyu biraz kisa mi ne? Tabii doktor normal dediyse normaldir ama yinede insan detayli bilmek istiyor. Benim haftama yakin olanlar sizin olcunler nasil? Aslinda suda olabilir bebek surekli bacacklarinin uzerine oturdu butun ultrason boyunca belki tam net olcemediler.
Allaha sukur doktor normal dedi hersey:)))) Ben sadece sizlerle bilgi paylasmak istedim, tabii sunuda biliyorum butun bebekler farkli yapidalar.
Kizlar herkese selamlar,
bugun bebegimizin cinsiyetini ogrendik. %99 kiz dedi doktor. Ama kadincagiz gorene kadar ugrasti tam 50 dakika gostermedi birsey. Ayaklarini kapatiyor nezaman ayaklarini kaldirsa ellerini kapatiyor. Pozisyonundan dolayi bir olcumunu tekrar yapacagiz dedi doktor tam net cikmadi dedi. Kalp kafesiyle ilgili galiba tam anlamadim. Insallah 2 hafta sonra bundanda hayirli haberler aliriz ve down sendrom testide belli olcak su ana kadar butun olculer cok iyi dedi doktor. Allaha sukurler olsun bu guzel haberler icin. Allahim su mubarek gunlerde dualarimizi kabul etsin,hepimize saglikli bebekler nasip etsin, kolay dougmlar nasip etsin. Amin..
Boy ve kilo olcumune gelince doktor hersey normal dedi ama internette olcumlere bakiyorum benim haftama gore benimki biraz dusuk mu ne? Ultrasonda 19+2 cikti haftamiz. Kilosu 298 gr, boyu 19.05 cm.(internette buldugum bilgiler kilo 300gr, boy 22 ve 25cm arasi diyor) , Kilosu normal gorunuyorda boyu biraz kisa mi ne? Tabii doktor normal dediyse normaldir ama yinede insan detayli bilmek istiyor. Benim haftama yakin olanlar sizin olcunler nasil? Aslinda suda olabilir bebek surekli bacacklarinin uzerine oturdu butun ultrason boyunca belki tam net olcemediler.
Allaha sukur doktor normal dedi hersey:)))) Ben sadece sizlerle bilgi paylasmak istedim, tabii sunuda biliyorum butun bebekler farkli yapidalar.
Kızlar dr amcadan geldik
20 dakika kadar ultrasonda kaldım doya doya bebeğimi gördüm diyemicem çünkü sırtını dönmüştü bize dr dürttü bastırdı neler yaptı dönmedi bir türlü
omiriliği,içinde bulunduğu sıvısı,eşi,2 eli oluşmuş,2 ayağı oluşmuş,mide oluşmuş,idrar yolları tam kapasite çalışıyor dedi,daha bir sürü şey söyledi ama cinsiyeti bir türlü göremedi.tam bitmek üzereydiki azcık popoyu kıpırdatır gibi oldu bizimki bi zahmet çok net değil ama kıza benzettim sanki pipi yok gibi ama 3 hafta sonra kesin söylerim dedi
ya çok karışık duygu içimdeyim sevinemedim bi türlü kendimi erkeğe çokmu alıştırmışım ne bir garibim şimdi
eşimde kızıyor elinin biri yok deseydi beyni oluşmamış deseydi dahamı iyi olurdu çok sağlıklıymış işte ne farkeder diye
derlerya
hayırlısı olsun napalım
hayırlısı buymuş demekki
ne güzell çok sevindim temiz çıkmasına.. ben de soracaktım artık içinde hissedenler var mı diye.. benim 14+5 oldu. hala hiç bişey hissetmiyorum da :)
canım burada sanırım en büyük bebiş seninki.. hatta ben şubatta olmasına şaşırdım acaba ocakta mı doğar bile dedim:) bu boy ölçümleri ortalama değerleri baya geniş bir yer kapsıyor aslında. uzman tv de izlemiştim. sakın başkalarıyla kıyaslamayın doktorunuz normal dediyse inanın diyordu.. bence hiç canını sıkma ne güzell her şey normal çıkmışş :)
Canım gözünaydın.
Kilo ve boy konusu takma hatta bence seninki oldukça iyi maşallah. Çünkü normali en fazla 20 cm ve 210 gr. Nette yazan ölçümler olabilecegi en fazla ölçüm. O nedenle sorun yok.
Benim de kız. dün gittik doktora ve 15 cm 252 gr. geldi. Hatta seninki daha tombiş ve daha uzun maşallah
1,5 hafta kaldi cinsiyet ogrenmeme :)
Kızlar dr amcadan geldik
derlerya
hayırlısı olsun napalım
hayırlısı buymuş demekki
Selam kızlar.3'lü test sonucunu alan arkadaşlarımın gözü aydın.Darısı başıma inşallah.Biz de salı günü yaptırıcaz inşallah bişey çıkmaz.Bi kaç gün okuldan izin aldım.Karabük'teki doktorumun ultrasonu hiç iyi değil.Memelekette 2li testi yaptırmıştım hem de doya doya oğluşumu görmüştüm.Aydın'daki doktorun ultrasonu çok ayrıntılıydı.Sırf oğluşumuzu tekrar doya doya görelim diye hem bayrama erken gidelim hem de bu arada testimizi yaptıralım dedik.Yarın Aydın'a gidiyoruz.İnternete giremezsem şimdiden hepinize iyi bayramlar.Bebişlerimizle bu ilk bayramımız olcak.Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.Bana da dua edin lütfen.3lü testimizde bi sorun çıkmasın.
çağlayancım gözün aydın müdürünle konuşman iyi geçmiş seviyorlar seni bak:)
bag iyi bayramlar iyi yolculuklar canım umarım hepimizin 3lü test sonucu güzel çıkar
Çağlayancım görüşmenin güzel geçmesine çoooooook sevindim.Onları bilmeme ama ben buradaki davranışlarından konuşmalarından idare etme başarından gördüğüm kadarıyla gerçekten işini iyi yapan sağduyulu bir insansın.(Eğitimci gözüyle söylüyorum yerimseniben) Ben burdan bile bunu hissedebiliyorsam onlar eminimki senin kıymetini çok daha iyi biliyorlardır.Bilmiyorlarsa da bu gerçekten onların kaybı olur.Sen gönlünü ferah tut çünki işini iyi yapan biri asla açıkta kalmaz.O yüzden bebişini de hiiiç üzme ve huzur içinde bebişini beklemeye devam et.Zaten onun yüzünü görünce "herkesin canı cehenneme şu dünyada miniğimden önemli bişey yok" diyeceksin :lepi:
kızlar nasılsınız...10 gün yoktum neler olmuş neler .
cağlayancicek.öncelikle kızın oluyormuş gözün aydın. 3lü tarama testin temiz çıkar . patronunla konuşmussun oda iyi geçmiş. çok sevindim
cağlayan cicek: doktorum aradı 3 lü tarama testim sonucum temiz çıktı .
kızlar göbişler yeri varya oruya oğlum ve kızımın resmini koydum.efe ve ece
Kizlar herkese selamlar,
Canım gözünaydın :)
Çiçekcim bak ne güzel. Demek ki iyi insanlarmış. Senin ve kızın adına çok sevindim.
Tebrikler canım...
Şenaycım evet canım. Sabah erken kalkıp gitmek bile yoruyor zaten. Bir de ben oglumu da yanımda götürüyorum. Onun okulu 13'ünde başlayacak. Onun peşinde koşturmak harap oluyorum
Okulum yakın Allah'tan. araba ile 5 dk. Zaten eşim bırakıyor. Senin epey uzakmış yaAllah yardımcın olsun.
Gözünaydın canım
Canım ben senin adına çok sevindim ya. Çünkü iki kız harika bir şey. İki erkek çok kavga eder de iki kız kardeş o kadar olmaz. Hayırlısı olsun.
Senin de gözünaydın canım...
bugün bizde eşimle birlikte bebeğimizin odasını aldık... unisex aldık.. kampanya güzeldi kaçırmak istemedik..
bir tanede 5 li hastane çıkışı aldık... eşim tutturdu fenerbahçe zıbını alıcam hastane çıkışı olarak onu kullanacak... :bbo: mümkün değil dedim...alışveriş boyunca surat astı bana ya :sm_confused: bende hiç hoşlanmıyorum... bunuda dile getirdim uygun bi dille ama hala surat asmakta...
daha cinsiyet belli değil fenerbahçe zıbını alacakmışız... olsunmuş kız olsa bile giyermiş miş.. valla yapabileceğim bişi yok.. sizler ne dersiniz ??
benimde 2 hafta 2 gün tabi gösterir mi bilinmez =)
buarada günaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?