2011 Şubat Anneleri

evet canım aynı şeyleri bana da yapıyorlar herkes oğlun olcak diyor ister istemez etkileniyorum bende bu arada bende ortancayım ne çok ortak yönümüz var:)

gerçekten çok ortak yönümüz var
keşke kilomuzda ortak olsaydı bende senin gibi zayıf olsaydım

fatma şans biraz daha beklicenn.Sağlıklı gelsinde ne gelirse gelsinn:)))

öyle canım sağsalim kucağıma alayımda:Saruboceq:

arkadaşlar bende bugün 3 lü test sonucumuzu öğrendim normalmiş çok şükür bir sorun yok ayın 6 sında ayrıntılı 4 boyutlu ultrasona giricem çok heycanlıyım ordanda temiz çıkarsak içim çok rahat edicek : ) bu arada bende hissediyorum artık bebişimi içimde kıpırdanıyor gerçekten harika birşey bu benim oğlan biraz yaramaz olucak herhalde çünkü gece ben yatınca başlıyor kıpırdamaya :)

ne güzell çok sevindim temiz çıkmasına.. ben de soracaktım artık içinde hissedenler var mı diye.. benim 14+5 oldu. hala hiç bişey hissetmiyorum da :)

Fns cim ve manik cim aynı duyguları paylaşıyoruz.
Az önce kk da cinsiyet belirleme ile ilgili bir link vardı iki kez yaptım inanmak istemediğim için erkek çıktı((

Kizlar herkese selamlar,
bugun bebegimizin cinsiyetini ogrendik. %99 kiz dedi doktor. Ama kadincagiz gorene kadar ugrasti tam 50 dakika gostermedi birsey. Ayaklarini kapatiyor nezaman ayaklarini kaldirsa ellerini kapatiyor. Pozisyonundan dolayi bir olcumunu tekrar yapacagiz dedi doktor tam net cikmadi dedi. Kalp kafesiyle ilgili galiba tam anlamadim. Insallah 2 hafta sonra bundanda hayirli haberler aliriz ve down sendrom testide belli olcak su ana kadar butun olculer cok iyi dedi doktor. Allaha sukurler olsun bu guzel haberler icin. Allahim su mubarek gunlerde dualarimizi kabul etsin,hepimize saglikli bebekler nasip etsin, kolay dougmlar nasip etsin. Amin..
Boy ve kilo olcumune gelince doktor hersey normal dedi ama internette olcumlere bakiyorum benim haftama gore benimki biraz dusuk mu ne? Ultrasonda 19+2 cikti haftamiz. Kilosu 298 gr, boyu 19.05 cm.(internette buldugum bilgiler kilo 300gr, boy 22 ve 25cm arasi diyor) , Kilosu normal gorunuyorda boyu biraz kisa mi ne? Tabii doktor normal dediyse normaldir ama yinede insan detayli bilmek istiyor. Benim haftama yakin olanlar sizin olcunler nasil? Aslinda suda olabilir bebek surekli bacacklarinin uzerine oturdu butun ultrason boyunca belki tam net olcemediler.
Allaha sukur doktor normal dedi hersey:)))) Ben sadece sizlerle bilgi paylasmak istedim, tabii sunuda biliyorum butun bebekler farkli yapidalar.

Canım gözünaydın :)

Çiçekcim bak ne güzel. Demek ki iyi insanlarmış. Senin ve kızın adına çok sevindim.

Tebrikler canım...

Şenaycım evet canım. Sabah erken kalkıp gitmek bile yoruyor zaten. Bir de ben oglumu da yanımda götürüyorum. Onun okulu 13'ünde başlayacak. Onun peşinde koşturmak harap oluyorum
Okulum yakın Allah'tan. araba ile 5 dk. Zaten eşim bırakıyor. Senin epey uzakmış ya Allah yardımcın olsun.

kızlar az önce doktorum aradı üçlü testim gayet güzel çıkmış 28 eylül de ayrıntılı ultrason için randevu al dedi.
Gözünaydın canım

Canım ben senin adına çok sevindim ya. Çünkü iki kız harika bir şey. İki erkek çok kavga eder de iki kız kardeş o kadar olmaz. Hayırlısı olsun.

Senin de gözünaydın canım...

canım burada sanırım en büyük bebiş seninki.. hatta ben şubatta olmasına şaşırdım acaba ocakta mı doğar bile dedim:) bu boy ölçümleri ortalama değerleri baya geniş bir yer kapsıyor aslında. uzman tv de izlemiştim. sakın başkalarıyla kıyaslamayın doktorunuz normal dediyse inanın diyordu.. bence hiç canını sıkma ne güzell her şey normal çıkmışş :)

Canım gözünaydın.

Kilo ve boy konusu takma hatta bence seninki oldukça iyi maşallah. Çünkü normali en fazla 20 cm ve 210 gr. Nette yazan ölçümler olabilecegi en fazla ölçüm. O nedenle sorun yok.

Benim de kız. dün gittik doktora ve 15 cm 252 gr. geldi. Hatta seninki daha tombiş ve daha uzun maşallah

ne güzel tadını çıkarmışsındır canım görüş gününün. kaç gündür hastalıklarla yorgunlukla boğuştuktan sonra iyi gelmiştir sana miniğini görmek.
sen biraz üzülmüşsün galiba kız diye ama bence çok güzel bişey kızın için. ne güzel ikisi birbirine can yoldaşı olacak. hem kardeş hem en iyi arkadaş olacaklar. benim bir erkek kardeşim var çok severiz birbirimizi ama gene de iki kız kardeş olmak gibi değil. aynı yakınlık samimiyet olamıyor. allah hayırlı evlatlar nasip etsin Fatmacım.

gözün aydın canım, inş. 4 boyutluda da çok güzel çıkar sonuçlar. ah ben de bir hissedebilsem kıpırdanışını, çok özendim şimdi.

ne güzell çok sevindim temiz çıkmasına.. ben de soracaktım artık içinde hissedenler var mı diye.. benim 14+5 oldu. hala hiç bişey hissetmiyorum da :)

günümüz aynı alocum ve bende de tık yok daha)) daha biz 3-4hafta bekliycez sanırım :hulya:

günümüz aynı alocum ve bende de tık yok daha)) daha biz 3-4hafta bekliycez sanırım :hulya:[/QU

şimdi baktım internette ilk hamileliklerde 18. haftadan önce hissedemezmişizz.. daha önce hisserdek bağırsak hareketlerini hissetmişizdirmişş. ama ben bu akşam otururken hiç de bağırsaklarınkine benzemeyen bir potlama hissettimm:) hemen acaba mı dedim ve kelime-i şehadet getirdim.. öyle yapılmalıymış. bi de kocakarılara göre ilk kez bebişin hareketlerini hissedince camdan dışarı uzaklara filan bakılmalıymışş :))

bebişlerinin cinsiyetini öğrenenler ve öğrenmeyenler rus takvimini denediniz mi??? tutan var mı ??? çin takvimi değil rus takvimi... şu eşimizinde bizimde 4 yılda bir kanımızın yenilendiğini söyleyen ve bu yolla bakılan bi takvim miş...

cinsiyetlerini bilenler doğruluk payını ölçmek için bi baksanız diyorum... doğruluk payı yüksek diyor bakanlar... yüce rabbimden başkası tabiiki bilemez de.. tutanların ki tesadüfmü sizce ??

bizim cinsiyetimiz belli değil henüz.. 13. haftamda doktorum erkek olabilir demişti.. ayın 17 sinde 17. haftamı dolduruyorum.. ozaman gösterirse görücez ama rus takvimine göre kız çıktı :uhm:

bugün bizde eşimle birlikte bebeğimizin odasını aldık... unisex aldık.. kampanya güzeldi kaçırmak istemedik..

bir tanede 5 li hastane çıkışı aldık... eşim tutturdu fenerbahçe zıbını alıcam hastane çıkışı olarak onu kullanacak... :bbo: mümkün değil dedim...alışveriş boyunca surat astı bana ya :sm_confused: bende hiç hoşlanmıyorum... bunuda dile getirdim uygun bi dille ama hala surat asmakta...

daha cinsiyet belli değil fenerbahçe zıbını alacakmışız... olsunmuş kız olsa bile giyermiş miş.. valla yapabileceğim bişi yok.. sizler ne dersiniz ??

Tesekkur ederim canim. Aslinda haklisin benim bebegime once subat 1 dediler, bende burada sizlerle yazismaya basladim. 4. aydan sonrada dogum tarihi 27 ocak dediler. bencede ocakta olacak. Ben aslinda ocak anneleri bolumunde olmaliydim ama sizlerle tanistiktan sonra grup degistirmek istemedim.

Masallah seninde mi kizn olacak, cok sevindim:))) Bugun butun kiz arkadaslarla gorustum 5 kisii hamile hepside kiz:))) sanirim kiz senesi bu sene:)) Moral verdin canim cok tesekkur ederim:)))

Canım gözünaydın çok sağlıklı bir bebişin varmış biraz kendini üzmüşsün ama sonraki sayfalarda sende söylemişsin zaten dışarsının baskısıda üzerimde çok var diye,bizde iki kızkardeşiz ve ben şu anda ablamla istediğim herşeyi konuşuyorum en yakın arkadaşımdan daha yakın bana annem içinde aynı şey geçerli biz iki kız annemin en iyi sırdaşları arkadaşları olduk.Kız kardeş erkek kardeşten daha farklı bir şey,aralarında çok farklı bir bağ oluyor.
Sonuçta cinsiyet ne olursa olsun o senin kanından ve canından sakın kendini üzme bu cinsiyet konusunda küser bak sana doğana kadar göstermez cinsiyetini ona göre :))

İnş.güzel haberlerle geri gelirsin canım,iyi bayramlar bebişine ve kendine çok iyi bak opuyorumnanaktan

çağlayancım gözün aydın müdürünle konuşman iyi geçmiş seviyorlar seni bak:)
bag iyi bayramlar iyi yolculuklar canım umarım hepimizin 3lü test sonucu güzel çıkar

Saol canım,inş dedikleri gibi güzel olur herşey :))

Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canım benim.Akşam eşimde aynı şeyi söyledi,doğumdan sonra eğer çalışmak istemiyoruz seninle derlerse boşver kızımız ve sen iyi olun ben size bakarım.Yeterki sen ve kızım üzülme dedi ee buda bana yetti,birde sıkı destekçilerim sizler varsınız opuyorumnanaktan

cağlayan cicek: doktorum aradı 3 lü tarama testim sonucum temiz çıktı .

kızlar göbişler yeri varya oruya oğlum ve kızımın resmini koydum.efe ve ece

Saol canım,3'lü testin güzel çıkmış gözünaydın ben resimleri göremedim canım yüklenmedimi acaba.

Gözünaydın canım,ayrıntılı ultrason için erken çağırmış senin dr.benimki eylül sonuna attı maalesef (
İnş.ordanda güzel haberlerle geleceksin canım hiç stres yapma kendine,benim bebişte kız ama futbolcu olacak galiba akşamları tutamıyorum onu bir yerde :))

Uzun zamandan sonra hoşgeldin canım aramıza,kızın olacakmış canım gözünaydın.Benimde bir kızım olacak inş.Bence senin bebişinin boyu ve kg gayet yerinde dr.sağlıklı ve bir problem yok dediyse sakın kafana takma.internet'te bazen herşeyin en abartılısı yazılıyor olabilir.Stres yapıp bebişinide üzme sakın :))

Saol canım.opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun canım,güzel günlerde kullansın bebişin.Odasını kurunca artık bizimlede paylaş resimlerini olurmu.Görelim güzel oda takımını.Hastane çıkışı değilde belki ikili zıbın alınıp varsa eğer gönlü kalmasın diye onlardan alıp giydirebilirsin canım ama önce cinsiyet belli olsunda öyle alsanız daha iyi olur sanki ama sen ikna edersin eşini tatlı dille :))

benimde 2 hafta 2 gün tabi gösterir mi bilinmez =)
buarada günaydin

Günaydın canım benim 28 gün ve o zaman kızımı ayrıntılı ultrasonda görücem inş. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…