selam kızlar.geçmişi okuyamadım.uzanıyorum ama haber vereyim dedim.dün gece kuyruksokumumdan başlayan ve bacağıma kadar inen bi ağrı yaşadım 2 kere kramp şeklinde.gece ağrıdan ağladım ama acilede gitmedimdr randevuma daha vardı ama ağrıdan dolayı dra gittim.magnezyum verdi.ve cinsiyetimizi öğrendik.bizimde bir oğluşumuz oluyomuş.eşimle şok olduk kesinmi dedik oldukça belli mavileri ve beyazları alabilirsin dedi.4 aydır kızım diye seviyoduk ama oğluşumuz olacakmış.sağlıkla gelsinler inş. cinsiyet önemli değil:)
çiçek listeye ekleyebilirmisin canım oğluşumun ağırlığı 239 gr boyu 19.6 cm
Kızlar dr amcadan geldik
20 dakika kadar ultrasonda kaldım doya doya bebeğimi gördüm diyemicem çünkü sırtını dönmüştü bize dr dürttü bastırdı neler yaptı dönmedi bir türlü
bütün değerleri çok güzel çıktı
omiriliği,içinde bulunduğu sıvısı,eşi,2 eli oluşmuş,2 ayağı oluşmuş,mide oluşmuş,idrar yolları tam kapasite çalışıyor dedi,daha bir sürü şey söyledi ama cinsiyeti bir türlü göremedi.tam bitmek üzereydiki azcık popoyu kıpırdatır gibi oldu bizimki bi zahmet çok net değil ama kıza benzettim sanki pipi yok gibi ama 3 hafta sonra kesin söylerim dedi
ya çok karışık duygu içimdeyim sevinemedim bi türlü kendimi erkeğe çokmu alıştırmışım ne bir garibim şimdi
eşimde kızıyor elinin biri yok deseydi beyni oluşmamış deseydi dahamı iyi olurdu çok sağlıklıymış işte ne farkeder diye
orası öyle ama yinede üzüldüm biraz:gitme:
derlerya
buruk bir sevinç diye öyle bişey işte
hayırlısı olsun napalım
2 prenses annesi olurum bende
3 hafta sonra kesinleşince yazarız listeye ama bence kesin kız zaten
kan testi için bayramdan sonra sonuç almaya gideceğim
fotoda vermedi tabi arkası dönük olunca pek rahattı kendisi
ayyy işte böyle geçti yani
hayırlısı buymuş demekki
Bu arada boyumuz 10 cm kilomuz 128 gr mış :)
Selam kızlar.3'lü test sonucunu alan arkadaşlarımın gözü aydın.Darısı başıma inşallah.Biz de salı günü yaptırıcaz inşallah bişey çıkmaz.Bi kaç gün okuldan izin aldım.Karabük'teki doktorumun ultrasonu hiç iyi değil.Memelekette 2li testi yaptırmıştım hem de doya doya oğluşumu görmüştüm.Aydın'daki doktorun ultrasonu çok ayrıntılıydı.Sırf oğluşumuzu tekrar doya doya görelim diye hem bayrama erken gidelim hem de bu arada testimizi yaptıralım dedik.Yarın Aydın'a gidiyoruz.İnternete giremezsem şimdiden hepinize iyi bayramlar.Bebişlerimizle bu ilk bayramımız olcak.Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.Bana da dua edin lütfen.3lü testimizde bi sorun çıkmasın.
Canım niye öyle düşünüyosunki önemli olan onun sağlığı.Benim ilk bebeğim ben de hep kız bekliyodum .doktor amcamız erkek dedi.Düşünüyorum da 2.si erkek olsa yine sevinirim herhalde.Sonuçta onlar bizim parçamız.Öncelikle sağlıkla sağ salim doğsunlarda.Hem kızlar annelere daha yakın oluyolar.
fatmacım haklısın ama herşeyin hayırlısı.2tane prensesin olur ne güzel.bizde inşallah bölyle 2.bebek heyecanını yaşadığımız günleri görürüz.çok farklı bi duygudur eminim.hepsinin yeri ayrı tabi
çağlayancım gözün aydın müdürünle konuşman iyi geçmiş seviyorlar seni bak:)
bag iyi bayramlar iyi yolculuklar canım umarım hepimizin 3lü test sonucu güzel çıkar
Kızlar dr amcadan geldik
20 dakika kadar ultrasonda kaldım doya doya bebeğimi gördüm diyemicem çünkü sırtını dönmüştü bize dr dürttü bastırdı neler yaptı dönmedi bir türlü
bütün değerleri çok güzel çıktı
omiriliği,içinde bulunduğu sıvısı,eşi,2 eli oluşmuş,2 ayağı oluşmuş,mide oluşmuş,idrar yolları tam kapasite çalışıyor dedi,daha bir sürü şey söyledi ama cinsiyeti bir türlü göremedi.tam bitmek üzereydiki azcık popoyu kıpırdatır gibi oldu bizimki bi zahmet çok net değil ama kıza benzettim sanki pipi yok gibi ama 3 hafta sonra kesin söylerim dedi
ya çok karışık duygu içimdeyim sevinemedim bi türlü kendimi erkeğe çokmu alıştırmışım ne bir garibim şimdi
eşimde kızıyor elinin biri yok deseydi beyni oluşmamış deseydi dahamı iyi olurdu çok sağlıklıymış işte ne farkeder diye
orası öyle ama yinede üzüldüm biraz:gitme:
derlerya
buruk bir sevinç diye öyle bişey işte
hayırlısı olsun napalım
2 prenses annesi olurum bende
3 hafta sonra kesinleşince yazarız listeye ama bence kesin kız zaten
kan testi için bayramdan sonra sonuç almaya gideceğim
fotoda vermedi tabi arkası dönük olunca pek rahattı kendisi
ayyy işte böyle geçti yani
hayırlısı buymuş demekki
Bu arada boyumuz 10 cm kilomuz 128 gr mış :)
canım bebeğini görmene çok sevindim ben henüz göremediğim için görenlere içim gidiyor bir yandan da çok mutlu oluyorum.Cinsiyet konusunda haklısın insan illaki değişik olsun ister.Benim ilk bebeğim olmasına rağmen bizimkilerin erkek torunu yok diye erkek mi olsa diye düşündüğüm oluyor kızları daha şirin bulduğum halde.Ama bir aydır görmüyorum ve karın ağrılarım filan oluncada Allahım sağlıklı olsun da geri önemli değil diye düşünürken buluyorum kendimi.Ama tabi biz hem sağlıklısını hemde istediğimiz cinsiyeti istiyoruz insanoğlu işte.Ama sakın için burulmasın bizde 3 kız kardeşiz ve onlarsız bi hayat düşünemiyorum.Erkek olsalardı onlarla asla bu kadar yakın olamazdık.Gerçekten kızın için mükemmel bir olay kız kardeşinin olması.Düşünsene kızın bu dünyada onu her şeyiyle kabul edecek bir dosta sahip olacak.Böyle düşün ve mutlu ol.Çünkü sana da ömür boyu bir can yoldaşı geliyor.Gerçekten düşüncesi bile çok güzel :1hug:
Gittim konuştum kızlar açık açık herşeyi bana,biz seni düşündüğümüz için birini almaya karar verdik dediler,benim için herşeyi düşünüyorlarmış,doğumdan önce seni ne kadar düşünüyorsak doğumdan sonrası içinde düşünüyoruz seni planlarımız var seninle ilgili dediler,ama ne olduklarını söylemediler,bir bayan alacaklarmış buraya,ama içlerine sinen benim gibi biri olmasını istiyorlarmış,ama daha bulamamışlar,tabiki senin yokluğunu hissedicez arıycaz ama hiç olmazsa senin yokluğunda azıcık ortamı toparlayabilsin dedi.
Çok güleryüzlü ve anlayışlı idiler inş.dedikleri gibi güzel olur herşey hee bir stres yapmıycakmışım herşeyi bu tempoda çalışmayada devam edicekmişim gayet iyi gidiyormuşum olmadığım zamanlarda'da yokluğum çok aranıyormuş.
Sanırım doğumdan sonrada burda olucam inş.herhangi bir sorun çıkmazda herşey iyi gider açıkçası çok rahatlamadım ama genede biraz sakinleştim :))
)
ayy manikcim çok duygulandım yazına
bende kızkardeşim ve ablamsız bir hayat düşünemem
kızımda abla olacak kol kanat gerecek küçük kız kardeşine
evet çok haklısın
önce sağlıklı olsun 2 side onlar benim canım kanım sonuçta içimden kopan bir parça
ikisinede canımı kurban ederim yeterki sağlıklı olsunlar
benim öyle düşünmeme birazda dışardakiler sebep oldu ilk kızımda hiç bulantım olmamıştı bunda çok kötü oldum görenler aa bu erkek ozaman dediler
daha hamileyim der demez çoğu kişi erkek olacak bak görürsün dedi
bir yere gidiyorum iş yaptırmıyorlar sen git dinlen oğluşunla diyorlar bende iyice alıştım öyle sandım ondan öyle oldu
yoksa canımdan bir parça kız erkek ne farkederki gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?