2011 Şubat Anneleri

Selam kızlar.3'lü test sonucunu alan arkadaşlarımın gözü aydın.Darısı başıma inşallah.Biz de salı günü yaptırıcaz inşallah bişey çıkmaz.Bi kaç gün okuldan izin aldım.Karabük'teki doktorumun ultrasonu hiç iyi değil.Memelekette 2li testi yaptırmıştım hem de doya doya oğluşumu görmüştüm.Aydın'daki doktorun ultrasonu çok ayrıntılıydı.Sırf oğluşumuzu tekrar doya doya görelim diye hem bayrama erken gidelim hem de bu arada testimizi yaptıralım dedik.Yarın Aydın'a gidiyoruz.İnternete giremezsem şimdiden hepinize iyi bayramlar.Bebişlerimizle bu ilk bayramımız olcak.Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.Bana da dua edin lütfen.3lü testimizde bi sorun çıkmasın.

fatmacım bgn bizim bebişler göstermeyecekler diye anlaşmışlar heralde.olsun geç olsun güç olmasın .biraz geç öğreniriz napalım.yeterki salıklı olsunlar başka ne isterizki.eşin çok doğru söylemiş

çağlayancım gözün aydın müdürünle konuşman iyi geçmiş seviyorlar seni bak:)
bag iyi bayramlar iyi yolculuklar canım umarım hepimizin 3lü test sonucu güzel çıkar

evet öyle shark insan önce sağlık istiyor tabiiki ama 2. bebiş olunca farklı bir duygu yaşamakta istiyorsun sizlerde hissedecksiniz bu duyguyu ama bir yandanda düşünüyorum biz 3 kız kardeşiz şimdi birşey olsa hemen ablamı kardeşimi ararım doğuma gelirler hastalıkta koşarlar kızıma bir dost doğuracağım sonuçta:)

canım tebrik ederim maşallah kocaman olmuş bebeşin.Demek 4 aydır kızım diye sevdin:) Sağlıkla gelsin oluşun...

Canım niye öyle düşünüyosunki önemli olan onun sağlığı.Benim ilk bebeğim ben de hep kız bekliyodum .doktor amcamız erkek dedi.Düşünüyorum da 2.si erkek olsa yine sevinirim herhalde.Sonuçta onlar bizim parçamız.Öncelikle sağlıkla sağ salim doğsunlarda.Hem kızlar annelere daha yakın oluyolar.

Hayırlı yolculuklar canım git de doya doya seyret bebişini.Şimdiden iyi bayramlar sana.Ama fırsatını bulursan da mutlaka gir ok?

fatmacım haklısın ama herşeyin hayırlısı.2tane prensesin olur ne güzel.bizde inşallah bölyle 2.bebek heyecanını yaşadığımız günleri görürüz.çok farklı bi duygudur eminim.hepsinin yeri ayrı tabi

bebekler bizi ters köşe yaptılar desene bag
tabi insan o an öyle hissediyor ama sonra sonra düşününce olsun diyordun sağlıklı olsunda:ecrin_bebek:

inşallah canım o günleri görürsünüz belkide hep beraber bende size takılırım ama hamile olmadan 2 tane yeter yani sadece muhabbetine :)
hepsi ayrı güzel bundada heyecanlanıyorsun merak ediyorsun ikiside bambaşka duygular yaşatıyor insana
annelik çok güzel bir duygu yasenağlama

çağlayancım gözün aydın müdürünle konuşman iyi geçmiş seviyorlar seni bak:)
bag iyi bayramlar iyi yolculuklar canım umarım hepimizin 3lü test sonucu güzel çıkar

İnşallah canım ya Allah hepimizin bebişlerini sağ salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

şimdi çıkıyorum kızlar 2 kızımda acıktı mama yapayım onlarayerimseniben
şimdilik öptüm ilerleyen saatlerde ugrarım yine
kaydirigubbakcemile3

canım bebeğini görmene çok sevindim ben henüz göremediğim için görenlere içim gidiyor bir yandan da çok mutlu oluyorum.Cinsiyet konusunda haklısın insan illaki değişik olsun ister.Benim ilk bebeğim olmasına rağmen bizimkilerin erkek torunu yok diye erkek mi olsa diye düşündüğüm oluyor kızları daha şirin bulduğum halde.Ama bir aydır görmüyorum ve karın ağrılarım filan oluncada Allahım sağlıklı olsun da geri önemli değil diye düşünürken buluyorum kendimi.Ama tabi biz hem sağlıklısını hemde istediğimiz cinsiyeti istiyoruz insanoğlu işte.Ama sakın için burulmasın bizde 3 kız kardeşiz ve onlarsız bi hayat düşünemiyorum.Erkek olsalardı onlarla asla bu kadar yakın olamazdık.Gerçekten kızın için mükemmel bir olay kız kardeşinin olması.Düşünsene kızın bu dünyada onu her şeyiyle kabul edecek bir dosta sahip olacak.Böyle düşün ve mutlu ol.Çünkü sana da ömür boyu bir can yoldaşı geliyor.Gerçekten düşüncesi bile çok güzel :1hug:

ayy manikcim çok duygulandım yazına
bende kızkardeşim ve ablamsız bir hayat düşünemem
kızımda abla olacak kol kanat gerecek küçük kız kardeşine
evet çok haklısın
önce sağlıklı olsun 2 side onlar benim canım kanım sonuçta içimden kopan bir parça
ikisinede canımı kurban ederim yeterki sağlıklı olsunlar
benim öyle düşünmeme birazda dışardakiler sebep oldu ilk kızımda hiç bulantım olmamıştı bunda çok kötü oldum görenler aa bu erkek ozaman dediler
daha hamileyim der demez çoğu kişi erkek olacak bak görürsün dedi
bir yere gidiyorum iş yaptırmıyorlar sen git dinlen oğluşunla diyorlar bende iyice alıştım öyle sandım ondan öyle oldu
yoksa canımdan bir parça kız erkek ne farkederki gerçekten

Çağlayancım görüşmenin güzel geçmesine çoooooook sevindim.Onları bilmeme ama ben buradaki davranışlarından konuşmalarından idare etme başarından gördüğüm kadarıyla gerçekten işini iyi yapan sağduyulu bir insansın.(Eğitimci gözüyle söylüyorum yerimseniben) Ben burdan bile bunu hissedebiliyorsam onlar eminimki senin kıymetini çok daha iyi biliyorlardır.Bilmiyorlarsa da bu gerçekten onların kaybı olur.Sen gönlünü ferah tut çünki işini iyi yapan biri asla açıkta kalmaz.O yüzden bebişini de hiiiç üzme ve huzur içinde bebişini beklemeye devam et.Zaten onun yüzünü görünce "herkesin canı cehenneme şu dünyada miniğimden önemli bişey yok" diyeceksin :lepi:

evet canım aynı şeyleri bana da yapıyorlar herkes oğlun olcak diyor ister istemez etkileniyorum bende bu arada bende ortancayım ne çok ortak yönümüz var:)

kızlar nasılsınız...10 gün yoktum neler olmuş neler .
cağlayancicek.öncelikle kızın oluyormuş gözün aydın. 3lü tarama testin temiz çıkar . patronunla konuşmussun oda iyi geçmiş. çok sevindim

cağlayan cicek: doktorum aradı 3 lü tarama testim sonucum temiz çıktı .

kızlar göbişler yeri varya oruya oğlum ve kızımın resmini koydum.efe ve ece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…