2011 Şubat Anneleri

Günaydın güzel anneler,ben bugün çok iyiyim akşam ağrım oldu ama kızım o kadar hareketliydi ki inanın o ağrılar yanında hiç kaldı.Tatlı yedim uzandım sırt üstü yatağa,başladım karnımı sevmeye onunla konuşmaya aman allahım o nasıl güzel hareketler öyle,sanki karnımda bir kelebek var,sonra biraz aşağıya gitti,sonra yukarı geldi,çok farklı ve güzeldi,gece yatarkende kıpır kıpır onu hissetmek gerçekten çok güzel bir duygu artık elimi karnıma koyduğum zaman nerde olduğunuda anlayabiliyorum azçok çünkü bir şişlik oluyor onun olduğu bölgede :))

günaydın kızlar nasılsınızz ben artık bebeğimi çok net hissediyorum gündüzleri otururken kıpır kıpır :))))

banada aynısını söyledi çok şükür iyiymiş.kızlar ne çok yazı yazmışsınız

günaydın arkadaşlar :)
çağlayan ya anlattıkların süper valla allah en ksıa zamanda bana da nasip etsin.
birşey sorucam senin mesajını mesajımın içina lıp cevap vermek için ne yapmam gerekiyor?
birde sabah rafadan yani az yumuşak yumurta yedim şimdi de çok endişeliyim bişiy olurmu?

olmaz sanırım canım.vücut zaten bağışıklık kazanmıştır eskilere göre.çiğ yumurta içmeyin ve çiğ et yemeyin diyorlar

Günaydın herkese....

nesli ve çağlayan çok imrendim size,ben daha hissetmiyorum, ama tabi siz benden kıdemlisiniz,bende 2 hafta sonra inşşallah hissediem kuzucuğumun hareketlerini...

bu arada herkese yeni güne mutlu bebekleriyle saglıklı bir gün diliyorum ramazanın son bereketlerini yaşıyoruz.inşallah seneye bebeklerimizle ramazan geçireceğiz...

Günaydın canım amin inş.hayatım.
Msj alıntı yapman için "no"yazan kısım varya istediğin msjlara gelince ona bir kere tıkla sonra alıntı yapmak istediğin msj gelince "alıntı yap"de istediğin tüm msjları almış olacaksın o zaman.
Yumurta içinde bir kereden birşey olmaz canım,geçen gün bende kazara öyle yemiştim. :))

kızlar bana cinsiyet dün erkek dedi bakalım inşallah bu sefer değişmez.

Günaydın inş.değişmez canım :)

Günaydın herkese....

nesli ve çağlayan çok imrendim size,ben daha hissetmiyorum, ama tabi siz benden kıdemlisiniz,bende 2 hafta sonra inşşallah hissediem kuzucuğumun hareketlerini...

Günaydın canım.bende çok imreniyordum hissedenlere diğer topiklerde ama az kaldı canım.İnanılmaz bir duygu :))

günaydın kızlar nasılsınızz ben artık bebeğimi çok net hissediyorum gündüzleri otururken kıpır kıpır :))))

Günaydın canım,benim bebişimde kıpır kıpır artık hissediyorum çok güzel bir duygu
maşallah diyelim bebişlerimize

shark

canım bu sayfayı söylediğin için çok teşekkür ederim..bebeğimin ölçülerinin normal değerlerde olduğunu görünce nasıl sevindim anlatamam..Allah razı olsun senden..inan çok mutlu oldum..

Cevaplar için teşekkür ederim.
Sabah açıp yazışmak ve okumak için heyecanlanıyorum resmen bu acayip bir paylaşım hakikaten.
Çağlayan benimde dr kontrolüm salı günü 7 eylül gelmez bir türlü diyordum ama yaklaştı bile :lepi:
Benim bugün 16 hafta 2 gün ama vücudumun bir hamile gibi göründüğünü hissediyorum ve tabiki bu da beni çok mutlu ediyor...
Hiçbir sene kışı bu kadar iple çekmemiştim hihoyyyt

Burasının büyüsü çok ayrı birşey zaten,ben burda acayip rahatlayıp moral buluyorum,bir derdimiz sıkıntımız olduğunda herkes senin yanında heyecanını desen ayrı paylaşıyorlar zaten.Burayı çok seviyorum bende olumunekankayizsmile 7 eylül'e ne kalmış canım şurda 4 güncük benim daha 28 günüm var akannehir
Bende bir kış çocuğu olarak kışın bu kadar çok gelmesini istemedim,ben aslında sonbaharı daha çok severim ama o kış çocuğu olacak :lepi:

Canım gözünaydın, prenses geliyor demek bir tane daha, sakın üzülme bak sana bişi anlatıcam...ben annem rahatsızlandığında 3 ay hiç dışarı yüzü görmeksizin hastanede kaldık, bu arada ben benim için iş anlamında çok önemli bir yerde ve konumda iken herşeyi bıraktım,annemin aklına gelebilecek her türlü ihtiyacını ben karşıladım,ablacımda 8 aylık hamile karnı burnunda bize temiz çamaşır,yemek,vs.herşeyimizi hergün tedarik etti, hatta hiç unutmam aşure ayıydı benim annem aşure ayında herkesden önce aşure yapar ve herkese dağıtırdı,ablam bunu düşünmüş annem yoğun bakımda yaşam savaşı veririken aşure yapıp tüm hastaneye dağıttı,ve iki kızkardeşin çabası,duası annemizi yaşama döndürdü, ve hastanede annem bana bişi itiraf etti:) kızım beni affet sen doğduğunda ben çok üzüldüm,ikinci kez kızım olduğu için şimdi çok utanıyorum keşke iki kızım daha olsaydı dedi ağlaştık berabermafoldumben çok şükür kötü günler geçti anneciğim çok sağlıklı..diyeceğim kız evladı gibisi varmı be ablacım(abla diyorum benden büyüksünüz) bak benimde kızçem oluyor onlar bizim arkadaşımız olacak rabbimin izniyle,çok konuştum galiba,tekrar gözünaydın...

gözünaydın canım,maşallah oğluşuna

günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnn güzel anneler hepinize.biz bugün doktor amcamıza gittik.yaklaşık yarım saat kızımla hasret giderdik.valla tam 1 ay olmuştu.herşeyi çok normal dedi doktorumuz.tek tek parmaklarına varana kadar saydı. zilli kızım okadar hareketliydiki 4 boyutlu da bakcaktık bugün yüzüne ama bi türlü durmadı doktorumuz bile güldü bu ne hareket bööle maşallah dedi.bi sırtını dönüyo bi baş aşağı kalkıyo.doktoruma dedim ben artık hissediyorum harektlerini diye oda tabi hissedersin baksan şunun hareketliliğine dedi.3 lü testi yaptırmadık.zaten doktorum da yaptıralımmı dedi 2li iyi çıkmıştı dedi.bende gerek varmı dedim herşey çok güzel sana kalmış dedi bende yaptırmadım.yolculuğu ve yürüyüşü sordum.bayramda tekrar alanya yolcusuyum :))yürüyüş de günde 1 saat gezintiye çıkmış gibi yürü dedi.kilo konusunda büyük bi afferin aldım.sadece 1 kilo almışım.bundan sonraki aylarda daha çok alabilrsin ama 2,5-3 kilodan fazla almamaya dikkat et ayda dedi.ama en üzücü şey tam 1 ay sonra yeniden görüşecekmişiz ama ben özlüyorum miniğimiiiiiii

gözünaydın canım ne güzel görmüşsün miniğini sağlıcakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…