gece bende uyurken sürekli dönüyorum biraz bölük pörçük oluyor uykum bazende çok güzel uyuyorum ama ağrılarım oluyor benimde
bende milupaya üye olmuştum hala birşey gelmedi bende arkadaşımdan duymuştum üye olunca ufak tefek promosyonlardan gönderiyorlarmış en azından deneyip bakarız ona göre alırız iyi olur aslında prima ve diğerleri böyle gönderiyormu bilmiyorum,
bendende şeffaf su gelmişti doktora gittim kese suyu normal sen akıntıyla karıştırdın dedi bana akıntı oluyormuş arada oluyor zaten
günaydın arkadaşlar :)
çağlayan ya anlattıkların süper valla allah en ksıa zamanda bana da nasip etsin.
birşey sorucam senin mesajını mesajımın içina lıp cevap vermek için ne yapmam gerekiyor?
birde sabah rafadan yani az yumuşak yumurta yedim şimdi de çok endişeliyim bişiy olurmu?
günaydın arkadaşlar :)
çağlayan ya anlattıkların süper valla allah en ksıa zamanda bana da nasip etsin.
birşey sorucam senin mesajını mesajımın içina lıp cevap vermek için ne yapmam gerekiyor?
birde sabah rafadan yani az yumuşak yumurta yedim şimdi de çok endişeliyim bişiy olurmu?
kızlar bana cinsiyet dün erkek dedi bakalım inşallah bu sefer değişmez.
Günaydın herkese....
nesli ve çağlayan çok imrendim size,ben daha hissetmiyorum, ama tabi siz benden kıdemlisiniz,bende 2 hafta sonra inşşallah hissediem kuzucuğumun hareketlerini...
günaydın kızlar nasılsınızz ben artık bebeğimi çok net hissediyorum gündüzleri otururken kıpır kıpır :))))
Günaydın canım amin inş.hayatım.
Msj alıntı yapman için "no"yazan kısım varya istediğin msjlara gelince ona bir kere tıkla sonra alıntı yapmak istediğin msj gelince "alıntı yap"de istediğin tüm msjları almış olacaksın o zaman.
Yumurta içinde bir kereden birşey olmaz canım,geçen gün bende kazara öyle yemiştim. :))
Günaydın inş.değişmez canım :)
Günaydın canım.bende çok imreniyordum hissedenlere diğer topiklerde ama az kaldı canım.İnanılmaz bir duygu :))
Günaydın canım,benim bebişimde kıpır kıpır artık hissediyorum çok güzel bir duygu
maşallah diyelim bebişlerimize
Cevaplar için teşekkür ederim.
Sabah açıp yazışmak ve okumak için heyecanlanıyorum resmen bu acayip bir paylaşım hakikaten.
Çağlayan benimde dr kontrolüm salı günü 7 eylül gelmez bir türlü diyordum ama yaklaştı bile :lepi:
Benim bugün 16 hafta 2 gün ama vücudumun bir hamile gibi göründüğünü hissediyorum ve tabiki bu da beni çok mutlu ediyor...
Hiçbir sene kışı bu kadar iple çekmemiştim hihoyyyt
Kızlar dr amcadan geldik
20 dakika kadar ultrasonda kaldım doya doya bebeğimi gördüm diyemicem çünkü sırtını dönmüştü bize dr dürttü bastırdı neler yaptı dönmedi bir türlü
bütün değerleri çok güzel çıktı
omiriliği,içinde bulunduğu sıvısı,eşi,2 eli oluşmuş,2 ayağı oluşmuş,mide oluşmuş,idrar yolları tam kapasite çalışıyor dedi,daha bir sürü şey söyledi ama cinsiyeti bir türlü göremedi.tam bitmek üzereydiki azcık popoyu kıpırdatır gibi oldu bizimki bi zahmet çok net değil ama kıza benzettim sanki pipi yok gibi ama 3 hafta sonra kesin söylerim dedi
ya çok karışık duygu içimdeyim sevinemedim bi türlü kendimi erkeğe çokmu alıştırmışım ne bir garibim şimdi
eşimde kızıyor elinin biri yok deseydi beyni oluşmamış deseydi dahamı iyi olurdu çok sağlıklıymış işte ne farkeder diye
orası öyle ama yinede üzüldüm biraz:gitme:
derlerya
buruk bir sevinç diye öyle bişey işte
hayırlısı olsun napalım
2 prenses annesi olurum bende
3 hafta sonra kesinleşince yazarız listeye ama bence kesin kız zaten
kan testi için bayramdan sonra sonuç almaya gideceğim
fotoda vermedi tabi arkası dönük olunca pek rahattı kendisi
ayyy işte böyle geçti yani
hayırlısı buymuş demekki
Bu arada boyumuz 10 cm kilomuz 128 gr mış :)
selam kızlar.geçmişi okuyamadım.uzanıyorum ama haber vereyim dedim.dün gece kuyruksokumumdan başlayan ve bacağıma kadar inen bi ağrı yaşadım 2 kere kramp şeklinde.gece ağrıdan ağladım ama acilede gitmedimdr randevuma daha vardı ama ağrıdan dolayı dra gittim.magnezyum verdi.ve cinsiyetimizi öğrendik.bizimde bir oğluşumuz oluyomuş.eşimle şok olduk kesinmi dedik oldukça belli mavileri ve beyazları alabilirsin dedi.4 aydır kızım diye seviyoduk ama oğluşumuz olacakmış.sağlıkla gelsinler inş. cinsiyet önemli değil:)
çiçek listeye ekleyebilirmisin canım oğluşumun ağırlığı 239 gr boyu 19.6 cm
shark
canım bu sayfayı söylediğin için çok teşekkür ederim..bebeğimin ölçülerinin normal değerlerde olduğunu görünce nasıl sevindim anlatamam..Allah razı olsun senden..inan çok mutlu oldum..[
bebişinin ölçümlerinin güzel olduğuna bende sevindim canım.Allah sendende razı olsun.inşallah bütün bebişlerimiz sağlıklı bi şekilde doğarlar.:Saruboceq:
bu arada herkese günaydın ve hayırlı cumalar
günaydııııııııııııııııınnnnnnnnnnn güzel anneler hepinize.biz bugün doktor amcamıza gittik.yaklaşık yarım saat kızımla hasret giderdik.valla tam 1 ay olmuştu.herşeyi çok normal dedi doktorumuz.tek tek parmaklarına varana kadar saydı. zilli kızım okadar hareketliydiki 4 boyutlu da bakcaktık bugün yüzüne ama bi türlü durmadı doktorumuz bile güldü bu ne hareket bööle maşallah dedi.bi sırtını dönüyo bi baş aşağı kalkıyo.doktoruma dedim ben artık hissediyorum harektlerini diye oda tabi hissedersin baksan şunun hareketliliğine dedi.3 lü testi yaptırmadık.zaten doktorum da yaptıralımmı dedi 2li iyi çıkmıştı dedi.bende gerek varmı dedim herşey çok güzel sana kalmış dedi bende yaptırmadım.yolculuğu ve yürüyüşü sordum.bayramda tekrar alanya yolcusuyum :))yürüyüş de günde 1 saat gezintiye çıkmış gibi yürü dedi.kilo konusunda büyük bi afferin aldım.sadece 1 kilo almışım.bundan sonraki aylarda daha çok alabilrsin ama 2,5-3 kilodan fazla almamaya dikkat et ayda dedi.ama en üzücü şey tam 1 ay sonra yeniden görüşecekmişiz ama ben özlüyorum miniğimiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?