çağlayancım şimdi baktım üyeliğe gerek kalmadanda bakılıyor siteye.ana sayfadaki nako tv ye tıkla bütün modeller var.kolayından orta ve uzmanına kadar
Ya Allahtan eşim bulduğum ismi beğendiay sorma isim bulmata ayrı bi sorun benim beğendiğimi eşim istemiyo onunkileride ben napıcaz bilmem
aman sağlıklı olsunda isim cinsiyet bunlar önemli değil aslındakızlar merhaba.bgn yine dr.a gittik.ama yine hüsran bizim yaramaz yine göstermedi cinsiyetini.dönmüş poposunu bacaklarınıda kapatmış açmadı birtürlü.napalım randevumuz 27 sinde onu bekliycez artık.sağlıklı ya çok şükür o yeter bize.
esracım Allah yardımcın olsun bebişinede sağlık versin inş.umarım kaybolur biran önce kist.
üye olmak gerekiyor.
hasta olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun
burcu dikkat et canım zorlama kendini
Ben de senin gibi arka arkaya istiyorum tecrübelerinden faydalanacağım
offfffff seni en iyi anlayan ben olabilir miyim acaba eheheh biliosun benimki de 17 aylık ve korkunç yaramaz birşey offff offffffffffffffffffffCnm teşk.ler gönlüne göre olsun inş. benim durumumda gözüken 2-3 sene zorluk çekecek gibiyim, ama en iyi ihtimali söylüyorum, kağanı 2bucuk yaşında krese verip en azından yarım gün tek bebekle işlerimi yetiştirmeyi düşünüyorum oğlumda oyun grubuna girmiş ve yaşıtlarının arasında oyun oynamayı öğrenmiş olur hemde, ve tabi işe girmeyide düşünüyorum, hatta bazen sınava hazırlanmayıda düşünüyorum... evet 2 çocukla zor ama imkansız değil :) sanada tavsiyem bebiş 2 yaşına yaklasınca ikinciyi planlaman, çünkü şu an kağan 16 aylık veeee aşııııııııııııırı hareketli, çok erken dönemde hamie kalırsan çok zorluk çekersina.s.
Kızlar bu arada bakım durumları ne alemde, ben bu aralar iyice saldım kendimi ya, kuaförede gidemiyrum, kağanın peşinde koşup evin işini yapmak tüm günümü alıyor, yalnız bırakamıyrum, siz neler yapıyonuz varmı ben gibi salankaydirigubbakcemile3
kuaföre 2 ay önce gitmiştim şimdi içimden gelmiyo bile:)
herkese selamlar kızlar nerden başlıım anlatmaya bilmiyorum ctesi kontrolüm verdı ve bebeğin beyninde kitle görüldü doktor ayrıntılı usg ye yönlendirdi aynı şey ordada çıktı...... doktorum %90 25. haftaya kadar gidecek diyor kötü bişi yoksa ama ya varsaa ...... neyse kızlar bayramdan sonra tıp fakültesine amino sentez sıvısı için gidecez inşallah kalıcı birşeyi yoktur ne olur dua edin
slm kızlar umarım herkes iyidir.çok okuyamadım ne çok yazmışınız öyle:))
bizim isim topiğimiz var mı isim düşünmeye başlasak iyi olcak.
ay canım yaa çok üzüldüm. benzeri şeyleri ben de yaşadım hala da yaşıyorum. kim ne kadar bişey olmaz dese de insanın içi içini yiyor. her gün ağlıyordum inan ki. hala da dinmiş değil aslında. bol bol dua edelim innşallah hayırlısıyla bişi çıkmaz..
bende de ense arkasında ödem çıkmıştı ve kromozom bozukluğu ya da kalp anomalisi olabilir denmişti. 11. haftada cvs yaptırdım. cvs amniyosenteze göre biraz daha zor bir işlem. türkiyede yapan çok kişi yok. ama amniyosentez yaptıracaksan artık çoookk kişi yapıyor tecrübeli kişilerde bence sorun olmayacaktır. ağrılı bir işlem de değil sadece rahatsız edici:) çok endişen varsa istanbula gel çapanın profösörleri bu konuda uzman. recep has, atıl yüksel, cihat şen, hayri ermiş bu 4 kişiden başkasına asla yaptırma dediler bana hep. özellikle cvs i. recep hasa yaptırdım ve çok memnun kaldım. bilgin olsun...
ayrıca amniyosentezin sonucu 3 haftada laboratuvardan anca çıkıyordu ama erken yani ilk sonuçlar olarak 3 günde de öğrenebiliyorsun ekstra para verirsen.
ama bir konu daha var. bana erkenden teşhisi koyalım ki aldırmak isterseniz heyet raporuyla 23. haftaya kadar düşük yapabilirsin dediler. bu gaftayı geçiyorsa sonuçlar Allah korusun kötü sonuç çıkarsa sadece bilgin oluyor ama yasal olarak her ne şekilde olursa olsun bebeğin yaşama hakkı varmış. Allah korusun ben 19. haftamda detaylıya gidicem kötü bişey çıkarsa bile aldırabilir miyim bilmiyorum ama bana aktarılanlar böyleydi :) innşallah hiç bir anne böyle tedirginlikler çelişkiler üzüntüler yaşamaz. tüm bebişlerimiz hayırlısıyla sağlıklı doğar :)
kızlar ben doktoru aradım elevit ishal yaptı dedim
o da bırak dedi içindeki bi maddeye karşı hassasiyetin vardır dedi
bırakıcam ama korkuyorum bebeğim beslenemezse diye
elevit kullanmayan var mı??????????
Cnm benim korkma artık ya bak dnasına kadar bakıldı bebişinin sağlam maş.hiçbirimizin bebeği seninki kadar incelenmedi olsaydı bişi çıkardı içini ferah tut sen bebeğin sağlıklı ,bir problem yok demekki dr da öyle diyor hemkaydirigubbakcemile5
slm cnm, cinsiyet bi kesinleşse hemen isim düşünücemde hevesim ursağımda kalmasın diye o işe hiç girmiyorum şimdilik :)))
offfffff seni en iyi anlayan ben olabilir miyim acaba eheheh biliosun benimki de 17 aylık ve korkunç yaramaz birşey offff offffffffffffffffffffnapıcaz biz burcu napıcaz
arkadaşlar öncelikle hepinizin kadir gecesi mübarek olsun . bir şey sormak istiyorum bebişlere hamile kalmadan önce sigara içiyormuydunuz ? tamamen bıraktınız mı ? içiyorsanız günde kaç tane içiyorsunuz ? birde şimdi ramazan tamam ama ramazandan önce hiç alkol kullanan varmı yada sonra hafta da birde olsa içmeyi düşünen varmı ? lütfen fikirlerinizi yazın ...) ben sigara içiyordum ama bebeği duyunca bıraktım bazen çok canım istiyor ama içmiyorum alkolde alıyordum şimdi zaten ramazan ama hamileliğimden beri hiç almadım ama bir yerde duymuştum bir bardak şaraba izin veriliyordu neyse onada karar veremedim sizler ne düşünüyorsunuz merak ediyorum
benim de %80 erkek dedi ama benim bir kaç tanıdığıma 4.ayda erkek dediler 7. ayda kız a dönüştü.o yüzden bende emmin değilim. en azından fikir olur kafamızda ya bir kız bir erkek ismi belirleriz hangisi olduysa artık :)
canım en büyük korkuyu atlattım tabi ki ama doktor kromozom anomalisi ya da kalp anomalisi olabilir dedi. henüz kalbe bakılmadı. innnşallah 30 eylülde detaylıda incelendikten sonra ekim ayında tamamen diğer hamileler gibi olucam. innşallah innşallahh..
bende bir an önce doğum yapıp hemen saçıma röfle yaptırmak yada bakıra boyatmak istiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?