2011 Şubat Anneleri

zaten tek onun olduğunu duyunca randevu almadım.Bende gidicem Bursaya ama arefe akşamı o yüzden araştırma imkanım az olur.Senden alırım artık bilgileri.

Tamam canım,devlet hastanesine gitmeyi düşünüyormusun peki,Ben tam karar veremedim eşim istiyorsan gidelim diyor,ama sonra ordada ilgilenmezlerse sen daha çok üzülüp sinir olacaksın diyor.Şimdilik buğday'a devam edip,bursada doğum yapalım istersen diyor (doğum yapalım diyor sanki ikimiz birden doğurucaz kaydirigubbakcemile3)

canım mardinde yok zaten tıp fak. olursa oda doçente gidicem

aynısını kuzenim yaşadı canım hatta onun 30 haftalarına kadar devam etti ama amino yaptırmadı nasılsa aldırmıycam düşüncesiyle ve somrasında kayboldu kitle şu an sapasağlam 4 aylık bir oğlu var inşallh seninkide geçicidir

selam kızlar aranıza yeni katıldım nasipse bende şubat ta ilk defa anne olucam:)))
beni de listeye eklermisiniz yaş 28, sat 10 mayıs,tahmini doğum tarihi 14 şubat 2011, hamiş kaldığım kilo 56...ha bizimde kızımız olcak bayanssulusmile

inşallah geçicidir ama işte o kistler kalırsa bebek doğrr doğmaz felç geçirebilirmiş çocuk doktoruyla görüştük bu konuyu doçent neye karar verirse onu yapcaz

evet olabilir tabi ama ordada evimden uzak olucam diye üzülürüm ben neyse olsun canım eşlerimiz en büyük destekçimiz zaten o olması ben kafayı yerdim herhalde

Canım iyi haberler alıcaksın emin ol! İçini ferah tut, güzel şeyler düşün... :))

evet olabilir tabi ama ordada evimden uzak olucam diye üzülürüm ben neyse olsun canım eşlerimiz en büyük destekçimiz zaten o olması ben kafayı yerdim herhalde

Evimizden uzak olucaz diye düşünme ama akşam girmiş arkadaşım ertesi akşam eve göndermişler normal doğum yapmış üsttelik o gitmek istemiş ama dr.bir gün bırakıyoruz demişler.Burda doğumda daha çok üzülüp stres yapmaktansa orada yapmayı tercih ederim.Canım ama daha çok var zaten çok takma kafana bebişinde üzülür bak.bu arada isim düşünmeye başladınız mı kızçe için :))

aramıza hoş geldin destina. inş. kızını sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

hoşgeldin melocum,
geçen gün biraz kızıp gitmişsin sonradan okudum üzüldüm. neyse burdasın gene. bebiş nasıl? herşey yolunda mı?
Evet canım yazılanlara duyarsız kalınıyor diye kızmıştım ama esranın mesajına duyarsız kalamadım kızım ve ben iyiyiz sen nasılsın

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Akşama iftara misafim var. Hazırlıkları yaptım. Sizlere bakayım dedim.

Esracım inşallah önemli bir sorun degildir.

telefondan bağlanıyorum bilgisayarı kucağıma almamak için yanlışlık olabilir yazdıklarımda

Destina hoşgeldin

Ya bir de sizlerden bir ricam var. İsim konusunda eşimle kararsız kaldık. Ben Dila'yı istemiyorum, eşim de Ezel'i.

E o zaman ikisini de koymayalım dedik. Ama ne koyacagımıza karar veremedik. İsim önerileriniz var mı?

Evet canım yazılanlara duyarsız kalınıyor diye kızmıştım ama esranın mesajına duyarsız kalamadım kızım ve ben iyiyiz sen nasılsın

biraz yorgun hissediyorum kendimi canım onun dışında herşey yolunda. kızlar yavaş yavaş bebeklerin hareketlerini hissetmeye başlamışlar, ben de sabırsızlıkla o günü bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız?
Akşama iftara misafim var. Hazırlıkları yaptım. Sizlere bakayım dedim.
Esracım inşallah önemli bir sorun degildir.

selam canım, erkenden bitirmişsin hazırlıkları süpersin. şimdi sen isim sorunca aklıma kelin merhemi olsa lafı geldi)) hepimizde aynı telaş dimi?
primanın web sayfasında bebek isimleri sözlüğü var oraya bakabilirsin.

isim konusunda bizde kararsısız bi türlü hoşumuza giden bişey bulamadık..neyseki daha 5 ayımız var..

Destina tamam canım :)

Şenaycım bitmedi aslında da ara verdim. :)

Sözlüklere de bakıyoruz ama yok karar veremiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…