evridiki listede var ben de kızımın bir ismini dila koyacağım
Evimizden uzak olucaz diye düşünme ama akşam girmiş arkadaşım ertesi akşam eve göndermişler normal doğum yapmış üsttelik o gitmek istemiş ama dr.bir gün bırakıyoruz demişler.Burda doğumda daha çok üzülüp stres yapmaktansa orada yapmayı tercih ederim.Canım ama daha çok var zaten çok takma kafana bebişinde üzülür bak.bu arada isim düşünmeye başladınız mı kızçe için :))
Kızlar tunuş işi örgü örmeyi bilen varmı? Nette çok güzel tunuş işi örgüler var kızıma örmek istiyorum ama çok detaylı anlatım bulamadım.Bilgisi olan varmı acaba?
Merhaba kızlara.s., geçmiş çok uzun bakamadım, vallahi çeneniz düşmüş iyide olmuş keşke bende online olsaydım :))) bir ara vakit bulunca bakıcam kaçmaz
Eveeeeeet günün raporunu vermeye geldim :))), bugün 3lü testi yaptırdım sonuçlar 2 haftadan önce çıkmazmış, benim miniş anasının karnında aşağılara inmişte inmiş bide bağdaş kurmuş oturmuş tek popo görünüyomuş yukardan yani cinsiyet tahmini olmadı, ama ben kudurazaaaam değiştimi aynımı diye, sanırım eşimi kandırıcam gelince ultrasona gidelim özele bakalım inş. gösterir...
Kızlar ben bugün kendimi zorladım sonrada pişman oldum ama mecburdum biraz ağrım oldu sonra geçti, sabah kağan 6da uyanınca benimde randevu 10da olunca 11 buçuk gibi arabasında uyudu kaldı yavruş, neyse dışarda biraz oyalanayım uyusun dedim, kahvaltı yaptm uyanmadı, evin önüne geldim arabayı taşımaya yardım edecek birilerine bakındım ama tek apartmanı yıkayan adam vardı oda ben yardım isteyene kadar çabucak gitti, e kaldık oğlanla merdivenlerde, çantayı sırtlandım anahtarı cebime koydum ve kağanı kucakladım asansörde uyandı uyandırmamama değmedi yani, eve getirdim normalde yerde yatırmama rağmen arabayı almak için geri inmem lazım diye park yatağına koydum, aşağı indim, arabayı kucakladım getirdim, sonra bir ağrı girmeye başladı kendimden korktum...
Ama mecburdum zorda olmasam zorlamazdım kendimi eşimde uzun süre şehir dışında arada geliyor, kendi kendime kağana ve karnımdakine yetmeye çalışıyorum napim, Allah'a şükür yetiyorumda
ay sorma isim bulmata ayrı bi sorun benim beğendiğimi eşim istemiyo onunkileride ben napıcaz bilmem
kızlar merhaba.bgn yine dr.a gittik.ama yine hüsran bizim yaramaz yine göstermedi cinsiyetini.dönmüş poposunu bacaklarınıda kapatmış açmadı birtürlü.napalım randevumuz 27 sinde onu bekliycez artık.sağlıklı ya çok şükür o yeter bize.
esracım Allah yardımcın olsun bebişinede sağlık versin inş.umarım kaybolur biran önce kist.
çağlayancım NAKO nun sitesi var orada bütün örgü modellerini görüntülü olarak çok güzel anlatıyor.ama üye olmak gerekiyor.
hasta olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun
burcucum o kadarda heyecan yapmıştık h.sonu bgn öğrenicez diye ama kısmet işte.bizim bebişler çok keyfine düşkün anlaşılan.olsun sağlıklı olsunlarda.4 boyutluda yüzünü gösterdi dr.bebişimin çok tatlıydı sanki gülüyor gibiydi.yerim ben onu!!!
kızlar merhaba.bgn yine dr.a gittik.ama yine hüsran bizim yaramaz yine göstermedi cinsiyetini.dönmüş poposunu bacaklarınıda kapatmış açmadı birtürlü.napalım randevumuz 27 sinde onu bekliycez artık.sağlıklı ya çok şükür o yeter bize.
esracım Allah yardımcın olsun bebişinede sağlık versin inş.umarım kaybolur biran önce kist.
çağlayancım NAKO nun sitesi var orada bütün örgü modellerini görüntülü olarak çok güzel anlatıyor.ama üye olmak gerekiyor.
Ya Allahtan eşim bulduğum ismi beğendiay sorma isim bulmata ayrı bi sorun benim beğendiğimi eşim istemiyo onunkileride ben napıcaz bilmem
aman sağlıklı olsunda isim cinsiyet bunlar önemli değil aslındakızlar merhaba.bgn yine dr.a gittik.ama yine hüsran bizim yaramaz yine göstermedi cinsiyetini.dönmüş poposunu bacaklarınıda kapatmış açmadı birtürlü.napalım randevumuz 27 sinde onu bekliycez artık.sağlıklı ya çok şükür o yeter bize.
üye olmak gerekiyor.
Ben bilmlyorum hatta tunus işi ne onu da bilmiyorum uzun şiş gibi tığla yapılan mı
Hoşgeldin burcu inş.sonuçlar güzel çıkar canım.Ama çok zorlama kendini bir daha yazık içindeki miniğede bak zaten hemen tepkisini vermiş sana.Etrafında yardımcı olacak birilerinin olmamasıda çok kötü oluyor.Aman dikkat et canım eşin yokken zora sokma sakın kendini.
kaydirigubbakcemile3 Önünüzde daha 5 ay var artık yavaş yavaş bulursunuz bizim ilk isim garanti varda ikinci ne olacak hiç bilemiyorum.
İsim bulmakta baya zor bir işmiş :))
Hoşgeldin canım senin miniş benimkindende nazlı çıktı :))
Kesin bu kız baksana göstermiyor hiç kendini :)) İnş.kısa zamanda öğrenirsin canım.
Nako'nun sitesine hemen üye oluyorum canım saol opuyorumnanaktan
büyük bir çoğunluğumuz bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenmişler en güzel. inşallah bende çarşamba günü öğreneceğim. bir aydır göremiyorum bebişlerimi özledim valla
hadi bakalım cnm güzel haberlerle dön inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?