2011 Şubat Anneleri

İşte bu nedenle tek isim koymaya karar verdik. Ama ne olacagı belli degil henüz :)

Çaglayancım siler misin listeden.

Neyse çıkayım. Biraz daha işlerim vardı onları yapayım.

Kızlar tunuş işi örgü örmeyi bilen varmı? Nette çok güzel tunuş işi örgüler var kızıma örmek istiyorum ama çok detaylı anlatım bulamadım.Bilgisi olan varmı acaba?

Merhaba kızlara.s., geçmiş çok uzun bakamadım, vallahi çeneniz düşmüş iyide olmuş keşke bende online olsaydım :))) bir ara vakit bulunca bakıcam kaçmaz

Eveeeeeet günün raporunu vermeye geldim :))), bugün 3lü testi yaptırdım sonuçlar 2 haftadan önce çıkmazmış, benim miniş anasının karnında aşağılara inmişte inmiş bide bağdaş kurmuş oturmuş tek popo görünüyomuş yukardan yani cinsiyet tahmini olmadı, ama ben kudurazaaaam değiştimi aynımı diye, sanırım eşimi kandırıcam gelince ultrasona gidelim özele bakalım inş. gösterir...

Kızlar ben bugün kendimi zorladım sonrada pişman oldum ama mecburdum biraz ağrım oldu sonra geçti, sabah kağan 6da uyanınca benimde randevu 10da olunca 11 buçuk gibi arabasında uyudu kaldı yavruş, neyse dışarda biraz oyalanayım uyusun dedim, kahvaltı yaptm uyanmadı, evin önüne geldim arabayı taşımaya yardım edecek birilerine bakındım ama tek apartmanı yıkayan adam vardı oda ben yardım isteyene kadar çabucak gitti, e kaldık oğlanla merdivenlerde, çantayı sırtlandım anahtarı cebime koydum ve kağanı kucakladım asansörde uyandı uyandırmamama değmedi yani, eve getirdim normalde yerde yatırmama rağmen arabayı almak için geri inmem lazım diye park yatağına koydum, aşağı indim, arabayı kucakladım getirdim, sonra bir ağrı girmeye başladı kendimden korktum...

Ama mecburdum zorda olmasam zorlamazdım kendimi eşimde uzun süre şehir dışında arada geliyor, kendi kendime kağana ve karnımdakine yetmeye çalışıyorum napim, Allah'a şükür yetiyorumda

ay sorma isim bulmata ayrı bi sorun benim beğendiğimi eşim istemiyo onunkileride ben napıcaz bilmem

kızlar merhaba.bgn yine dr.a gittik.ama yine hüsran bizim yaramaz yine göstermedi cinsiyetini.dönmüş poposunu bacaklarınıda kapatmış açmadı birtürlü.napalım randevumuz 27 sinde onu bekliycez artık.sağlıklı ya çok şükür o yeter bize.

esracım Allah yardımcın olsun bebişinede sağlık versin inş.umarım kaybolur biran önce kist.

çağlayancım NAKO nun sitesi var orada bütün örgü modellerini görüntülü olarak çok güzel anlatıyor.ama üye olmak gerekiyor.

hasta olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun

burcucum o kadarda heyecan yapmıştık h.sonu bgn öğrenicez diye ama kısmet işte.bizim bebişler çok keyfine düşkün anlaşılan.olsun sağlıklı olsunlarda.4 boyutluda yüzünü gösterdi dr.bebişimin çok tatlıydı sanki gülüyor gibiydi.yerim ben onu!!!

Hoşgeldin burcu inş.sonuçlar güzel çıkar canım.Ama çok zorlama kendini bir daha yazık içindeki miniğede bak zaten hemen tepkisini vermiş sana.Etrafında yardımcı olacak birilerinin olmamasıda çok kötü oluyor.Aman dikkat et canım eşin yokken zora sokma sakın kendini.

ay sorma isim bulmata ayrı bi sorun benim beğendiğimi eşim istemiyo onunkileride ben napıcaz bilmem

kaydirigubbakcemile3 Önünüzde daha 5 ay var artık yavaş yavaş bulursunuz bizim ilk isim garanti varda ikinci ne olacak hiç bilemiyorum.
İsim bulmakta baya zor bir işmiş :))

Hoşgeldin canım senin miniş benimkindende nazlı çıktı :))
Kesin bu kız baksana göstermiyor hiç kendini :)) İnş.kısa zamanda öğrenirsin canım.
Nako'nun sitesine hemen üye oluyorum canım saol opuyorumnanaktan

Ayy cnm ne güzel ya, ben siyah beyaz ultrason görüntüsünü dahi göremedim dr sağolsun kendine çevirdi ekranı 4 boyutluda yok,ama senin adına sevindim maş minişine :))) hakikaten ya sabah kalktığımda bile 4 saat sonra kesin cinsiyeti öğrenicem diye heyecan yapyordum kısmet değilmiş, artık özele gidip görünmek farz oldu bu sefer :)))

Ya Allahtan eşim bulduğum ismi beğendi
aman sağlıklı olsunda isim cinsiyet bunlar önemli değil aslında

Ben bilmlyorum hatta tunus işi ne onu da bilmiyorum uzun şiş gibi tığla yapılan mı

Aynen canım o bak birde bilmiyorum diyorsun :))
Bugün net'te gezerken gördüm çok hoş duruyorlar ama tığ işinden hiç anlamıyorum onun için bilenden anlatmasını istiycem yada kaynak göstermesini :))

Cnm sağolasına.s., ah napim etrafta birilerinin olup olmamasıda şansa kalıyor... ama bi dahakine uyandırıp yürütücem merdivenlerden napim ağlarsa ağlasın o kadardan, artık zorlanmaya gelemiyorum belli oldu...

büyük bir çoğunluğumuz bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenmişler en güzel. inşallah bende çarşamba günü öğreneceğim. bir aydır göremiyorum bebişlerimi özledim valla

Kızlar bu arada bakım durumları ne alemde, ben bu aralar iyice saldım kendimi ya, kuaförede gidemiyrum, kağanın peşinde koşup evin işini yapmak tüm günümü alıyor, yalnız bırakamıyrum, siz neler yapıyonuz varmı ben gibi salankaydirigubbakcemile3

arada saçıma yüzüme fln maske yapayım diyorum, onuda bitkisel olsun diye araştırmak gerekiyorya elim gitmiyo...

çağlayancım şimdi baktım üyeliğe gerek kalmadanda bakılıyor siteye.ana sayfadaki nako tv ye tıkla bütün modeller var.kolayından orta ve uzmanına kadar

büyük bir çoğunluğumuz bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenmişler en güzel. inşallah bende çarşamba günü öğreneceğim. bir aydır göremiyorum bebişlerimi özledim valla

hadi bakalım cnm güzel haberlerle dön inş.

burcu dikkat et canım zorlama kendini
Ben de senin gibi arka arkaya istiyorum tecrübelerinden faydalanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…