Günaydın güzel anneler,geçmiş kandiliniz mübarek olsun evde netim olmadığı için giremiyorum.
Dün benim kızım resmen atak yaptı kızlar,bu kadar hareketli bir bebek olamaz galiba,sürekli tepik yedim durdum.Sol kasığıma öyle bir basınç yapıyorki nasıl oturacağımı şaşırıyorum bazen sürekli yatmakta istemiyorum.Dün eşimde sonunda bende hissediyorum artık onun hareketlerini dedi,önceden pek kabul etmiyordu benimde hissettiğimi ama,babasına süpriz yapmış benim kızım.Bugünde güzel uyandık ve herşey yolunda inş.günümüz böyle güzel geçer
Fadimecim çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen,bebişin için ördüklerinde birbirinden güzel canım iyi günlerde kullan.
Alocum güzel haberlerle gelmene çok sevindim.Cinsiyetide kesin belirlenmiş hadi gözünaydın.
Tam geçmişi okuyamadım başka hasta olan arkadaşlarım varsa geçmiş olsun acil şifalar diliyorum hepsine.
Cinsiyetini öğrenen annelerde gözünüz aydın.
ahh cnm valla şöyle diyim bizimki planlanmış bir gebelik değildi, sürpriz bebek :) yumurtadan çıktı :) eşim ben bu bebeği istiyorum ama sana kalmış zorlanacaksan yada sana zararı olacaksa aldırabilirsin dedi, tüm kararı bana bıraktı ve bende doğurmaya karar verdim...
napıcazzzz napıcazzz çok zorlanıcaz cnm baştan söyliyim, herkesete öyle diyor zaten, biraz deli sabrı gerekecek uzun bir süre, çok uykusuz kalıcaz çok, ama sonuçta ben zaten 2 çocuk istiyrdum, illaki doğurmayı düşünüyordum , ikisi bir aradan çıkmış olacak...
herkese selamlar kızlar nerden başlıım anlatmaya bilmiyorum ctesi kontrolüm verdı ve bebeğin beyninde kitle görüldü doktor ayrıntılı usg ye yönlendirdi aynı şey ordada çıktı...... doktorum %90 25. haftaya kadar gidecek diyor kötü bişi yoksa ama ya varsaa ...... neyse kızlar bayramdan sonra tıp fakültesine amino sentez sıvısı için gidecez inşallah kalıcı birşeyi yoktur ne olur dua edin
telefondan bağlanıyorum bilgisayarı kucağıma almamak için yanlışlık olabilir yazdıklarımda
sen yaz da gerisi boşş melocum
valla anca yazdıklarınızı okudum bugünn yarın görüşürüzz
aynı durumdayız bizimki de sürprüz oldu korunurken hamile kaldım hatta hiç şüphelenmediğim için reglim bayaa gecikince test yapmak aklıma geldi:) allah yardımcımız olsun offf yine mi uykusuzluk amanınnnnnnnnnnn
bizede yüksek ihtimalle kız demişlerde 12. haftada bugün ultrasondada popo hariç bişiyini göstermedi... bi poposu var en azından bunu biliyorum :)))
Cnm hayırlısı inş. herşey temiz çıkarda sende rahatlarsın artık
ben tam röfle yaptıracağım hafta hamile olduğumu öğrendim, doğuncada yaptıramam süte geçyo, bakıcaz artık çağresine...
Cnm teşk.ler gönlüne göre olsun inş. benim durumumda gözüken 2-3 sene zorluk çekecek gibiyim, ama en iyi ihtimali söylüyorum, kağanı 2bucuk yaşında krese verip en azından yarım gün tek bebekle işlerimi yetiştirmeyi düşünüyorum oğlumda oyun grubuna girmiş ve yaşıtlarının arasında oyun oynamayı öğrenmiş olur hemde, ve tabi işe girmeyide düşünüyorum, hatta bazen sınava hazırlanmayıda düşünüyorum... evet 2 çocukla zor ama imkansız değil :) sanada tavsiyem bebiş 2 yaşına yaklasınca ikinciyi planlaman, çünkü şu an kağan 16 aylık veeee aşııııııııııııırı hareketli, çok erken dönemde hamie kalırsan çok zorluk çekersina.s.
kızlar idolümsünüz izinizden geleceğim,burcu dediğini dinleyeceğim canım 2 yaşından sonra:)offfffff seni en iyi anlayan ben olabilir miyim acaba eheheh biliosun benimki de 17 aylık ve korkunç yaramaz birşey offff offffffffffffffffffffnapıcaz biz burcu napıcaz
ay canım yaa çok üzüldüm. benzeri şeyleri ben de yaşadım hala da yaşıyorum. kim ne kadar bişey olmaz dese de insanın içi içini yiyor. her gün ağlıyordum inan ki. hala da dinmiş değil aslında. bol bol dua edelim innşallah hayırlısıyla bişi çıkmaz..
bende de ense arkasında ödem çıkmıştı ve kromozom bozukluğu ya da kalp anomalisi olabilir denmişti. 11. haftada cvs yaptırdım. cvs amniyosenteze göre biraz daha zor bir işlem. türkiyede yapan çok kişi yok. ama amniyosentez yaptıracaksan artık çoookk kişi yapıyor tecrübeli kişilerde bence sorun olmayacaktır. ağrılı bir işlem de değil sadece rahatsız edici:) çok endişen varsa istanbula gel çapanın profösörleri bu konuda uzman. recep has, atıl yüksel, cihat şen, hayri ermiş bu 4 kişiden başkasına asla yaptırma dediler bana hep. özellikle cvs i. recep hasa yaptırdım ve çok memnun kaldım. bilgin olsun...
ayrıca amniyosentezin sonucu 3 haftada laboratuvardan anca çıkıyordu ama erken yani ilk sonuçlar olarak 3 günde de öğrenebiliyorsun ekstra para verirsen.
ama bir konu daha var. bana erkenden teşhisi koyalım ki aldırmak isterseniz heyet raporuyla 23. haftaya kadar düşük yapabilirsin dediler. bu gaftayı geçiyorsa sonuçlar Allah korusun kötü sonuç çıkarsa sadece bilgin oluyor ama yasal olarak her ne şekilde olursa olsun bebeğin yaşama hakkı varmış. Allah korusun ben 19. haftamda detaylıya gidicem kötü bişey çıkarsa bile aldırabilir miyim bilmiyorum ama bana aktarılanlar böyleydi :) innşallah hiç bir anne böyle tedirginlikler çelişkiler üzüntüler yaşamaz. tüm bebişlerimiz hayırlısıyla sağlıklı doğar :)
canım ben senin bebeğinin sağlıklı olduğuna yürekten inanıyorum.içini ferah tut..
kızlar ben doktoru aradım elevit ishal yaptı dedim
o da bırak dedi içindeki bi maddeye karşı hassasiyetin vardır dedi
bırakıcam ama korkuyorum bebeğim beslenemezse diye
elevit kullanmayan var mı??????????
canım dikkat et kendine hırpaladı bu ara seni ama dinlenirsen işe yarayacaktırsaol canım evet rahatsızlandık biraza ama iyiyiz şimdi benim bebekimde kesin erkekmiş teyzesiiii :))
canım içini ferah tutt inşallah herşey yolunda olacakk
sağol şekerim desteğin için..insan pek bi alıngan oluyor bu hamileliktetelefondan bağlanıyorum bilgisayarı kucağıma almamak için yanlışlık olabilir yazdıklarımda
sen yaz da gerisi boşş melocum
valla anca yazdıklarınızı okudum bugünn yarın görüşürüzz
nedense bugün başım çok ağrıyooo
2gündür benim de öyleydi başım ağrıyınca şekerli bişeyler yiyip bol su içiyorum iyi geliyor
ay aynen al bendende o kadar, unutuyorum resmen ya, yaptığım tek bakım diş fırçalamak duş almak :))) bu gidişe bi son vermem lazım ama ya çok hayra alamet değil
merhaba canım, bebişini gördüm . efe de çok tatlı bir abi olacak galiba. maşallah ikisine denasılsınız kızlar..................
Ama avatarlar görünmüyor...
sağol canım evet bayram üstü çok yoğunuzçok yoğun çalışıyorsun galiba nesli( kolay gelsin.
bu sitenin bakım yapılmış hali
bakımsın daha iyiydi :)))kolay gelsin :)) 2 gün bakım yapılmış hali bu siteninlmaz:
Ama avatarlar görünmüyor...
sağol canım evet bayram üstü çok yoğunuz
bakımsın daha iyiydi :)))
evet gözükmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?