2011 Şubat Anneleri

saol canım evet rahatsızlandık biraza ama iyiyiz şimdi benim bebekimde kesin erkekmiş teyzesiiii :))

aynı durumdayız bizimki de sürprüz oldu korunurken hamile kaldım hatta hiç şüphelenmediğim için reglim bayaa gecikince test yapmak aklıma geldi:) allah yardımcımız olsun offf yine mi uykusuzluk amanınnnnnnnnnnn

canım içini ferah tutt inşallah herşey yolunda olacakk

banada eşim sağolsun hep bana güven dedi, bende güvendim :) bi daha hayatta güvenmem :) doğar doğmaz spirali taktırıcam, bende geciktği ilk günler testte belli olmadı, defalarca neden hastalanmıyorum hala diye test yaptım, sonraları çıktı çift çizgi...

ben doğumdan sonra yapılıyo diye biliyodum süte geçerse yine yaptıramam arkadaşımın doktoru boyat bişey olmaz demiş kafam karıştı:bbo:

Kızlar bu sefer kesin çıkıyorum, zaten oğlandan mıkırtılar geliyor uyanacak gibi, öpüldünüz

offfffff seni en iyi anlayan ben olabilir miyim acaba eheheh biliosun benimki de 17 aylık ve korkunç yaramaz birşey offff offffffffffffffffffff napıcaz biz burcu napıcaz
kızlar idolümsünüz izinizden geleceğim,burcu dediğini dinleyeceğim canım 2 yaşından sonra:)

elevit de neymiş ben hiç bişey kullanmıyorum:) doktor daha yeni demir hap verdi onu da bugün alıcam inşallah başlicam kullanmaya :)
[/QUOTE]

saol canım evet rahatsızlandık biraza ama iyiyiz şimdi benim bebekimde kesin erkekmiş teyzesiiii :))
canım dikkat et kendine hırpaladı bu ara seni ama dinlenirsen işe yarayacaktır

kızlar benim içimde bugün bir canavar var...5 kere yemek yedim sanırım ama hala açımcokacimcoook

kızlar lap top kullananlar nasıl tutuyorsunuz hamile kalmadan önce hep uzanarak karnımın üstünde duruyodu şimdi ne yapacağımı bilemiyorum

ay aynen al bendende o kadar, unutuyorum resmen ya, yaptığım tek bakım diş fırçalamak duş almak :))) bu gidişe bi son vermem lazım ama ya çok hayra alamet değil

hiiiiç üzülme canım yalnız değilsin. hatta diş fırçalarken ömrümden ömür gidiyor midemi bulandırıyor macun. belki yakında onu da bırakırız) bi duş alıp yüzümüzü yıkarız delikafadulden

nasılsınız kızlar..................
merhaba canım, bebişini gördüm . efe de çok tatlı bir abi olacak galiba. maşallah ikisine de

992,sayfadayız ama benim yazdıklarım 990 da gözüküyor sitede sapıttı bakımsız halimizi geri veriinnnnnnkaydirigubbakcemile

ANNE OLMASAYDIM EĞER
Ben anne olmasaydım eğer...

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.

Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!...

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...41157858_135969579749861_497942_6097254_s.jpg

(facebookta bir sayfadan aldım arkadaşlar)

vay be şenay boğazıma bişey düğümlendi mafoldumben sağol canım paylaşımın için..

QUOTE=senaysn;15083207]ANNE OLMASAYDIM EĞER
Ben anne olmasaydım eğer...

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.

Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!...

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...41157858_135969579749861_497942_6097254_s.jpg

(facebookta bir sayfadan aldım arkadaşlar)[/QUOTE]

kızlar ya güzel bir yazı göndermiştim size ama 920ye gitti(
geri dönüp okursunuz belki
ne biçim yapmışlar siteyi, boşa kapanmış galiba günboyuklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…