"şubat anneleri"ni bul onu arkadaş olarak ekle canım. yasese kabul eder seni.
Merhaba :)
Nihayet açılmış ya :)
Günaydın kızlar site bir birine karışmış galiba,gece yarılarındamı konuştunuz hep siz bakıyım kaydirigubbakcemile3
Ben iki gündür çok kötüyüm üşüttüm sanırım sürekli kusuyorum.Dün hiçbirşey yemeden günü bitirdim,üstümde yorgunluk ve halsizlik var ne yesem kusmak istiyorum.Sanırım bayrama hasta olarak gireceğim(
kızlar merhabalar
en sonunda açılmış insan alışıncada arıyor burayı
kızlar sabahın 5 inde bilgisayar başındasınız maşallah benim için erken bir saat
canım geçmiş olsun neden acaba üşüttünmüki yoksa yeni yenimi başlıyor mide bulantıların senin baştan bile okadar bulanmamıştı miden sanırıma.s.
Günaydın kızlar site bir birine karışmış galiba,gece yarılarındamı konuştunuz hep siz bakıyım kaydirigubbakcemile3
Ben iki gündür çok kötüyüm üşüttüm sanırım sürekli kusuyorum.Dün hiçbirşey yemeden günü bitirdim,üstümde yorgunluk ve halsizlik var ne yesem kusmak istiyorum.Sanırım bayrama hasta olarak gireceğim(
günaydın şubat anneleri ben de şubat annesi olucam:):)aranıza yeni katıldım umarım sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alırız:)
Kızlar günaydınnn opuyorumnanaktan
Bu haberi dün verecektim ama sitede bakım nedeniyle yazamadım. Dün dr a gittik bebişimi gördüm. Kız dedi doktorumuz. kaydirigubbakcemile2Gitmeden önce çikolata yedim gerçekten de çok hareketliydi. Doktor takla atıyorr dedi. Çok güldüm. Eşim çikolata olayına saçma demişti, taaaki taklayı görene kadar :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?