2011 Şubat Anneleri

gözün aydın canım....allah kucagımıza almayıda nasip eder hepimize.iyi bayramlar

hoşbulduk minikimmm:))şuan 17 haftalık hamileyim..2 gün önce kızımızın olacağını öğrendik çikolata ben de yedim girmeden yarım saat önce(doktorum da hatta rüşvetini verdin mi bebeğimizin dedi:))

Saol minikim evet isim düşünmeye başladık. Bizim için zor olacak. Senin belli olmadı o zaman. Bizde çikolata almayı unutmuştuk eşim muayeneye girmeden kantinden aldı geldi. İnan yarısını yedim çikolatanın. 2 dk sonra da ultrasondaydık. Çok hareketliydi daha önce gittiğimizde böyle değildi. Çikolatanın etkisi olduğuna inandım. kaydirigubbakcemile5

Alışverişe 6-7 aylarda başlamayı düşünüyoruz cnm. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.opuyorumnanaktan

gözün aydın canım....allah kucagımıza almayıda nasip eder hepimize.iyi bayramlar
İnşallah canım Rabbim o günleri de gösterir hayırlısıyla.

Çikolatayı görünce içerde bile hareketliler. Dışarda nasıl olacaklar kimbilirrkaydirigubbakcemile2

Bizimki için erkek dedi doktor amcası :) Ama nasıl gördü ben şoktayım, biz hiçbişi göremedik 2 boyutluda ben hiçbişi anlamıyorum çünkü :) bir de ters duruyodu bizim ufaklık, ona rağmen ölçümlerini falanda güsel güsel yaptı, uzmanlık böle bişi işte :)

kızlar bizde doktordan geldik şimdi tehlikeyi atlatmışım allaha şükür oğlum yüz üstü yatıyodu bütün ölçümleri yapıldı babasına çekcek galiba uzun gidiyo normalde 15+6 yım ama 16+6 çıktı bebeğim annesini hiç üzmüyo benim oğlum teyzeleri:)gamyoncuiremsu

günaydın güzel anneler...

saat 10 civarı konuşmuştuk ama siteye bakım yaptılar ya (!) gece yarısı gibi görünüyordelikafadulden
çok geçmiş olsun canım, senin de bünyen zayıf galiba biraz. sıksık rahatsızlanıyorsun. bolbol vitamin alıp dinleneye çalış bayram tatilinde.

bazı akşamlar ben de aynı sıkıntıyı yaşıyorum canım, nefes bile alamıyorum sanki. doktora sorarsan hepsi normal( hafif şeyler yesem bile sıkıntı oluyor.
sen o çok gösteriyosun diyenlere hiiiç aldırma canım, biraz dikkat edersin olur biter. çekemiyor onlar çekemiyor)

günaydın şubat anneleri ben de şubat annesi olucam:):)aranıza yeni katıldım umarım sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alırız:)

aramıza hoş geldin, sağlıklı hamilelikler dilerim.

güle güle kullan saçını canım, güzel dileklerin için teşekkürler. ne güzel yazmışsın.

dün idil baby 10 lu hastaneçıkışını aldım 50 tl fiyat nasıl.bir ara aldıklarımın fotolarını çekip paylaşacagım

iyi günlerde giydirirsin inş. sudenur. fiyatı iyi, resimlerini bekliyoruz cicilerin.

maşallah fıstığa. allah kızına uzun ömürler versin ecemnur. bayanssulusmile

çok sevindim artık rahat bir nefes alırsın fadimecim. maşallah bebeğine

çok uzun bir yazı, akşam yollamıştım ama arada kaynamasını istemiyorum. vaktiniz varsa okuyun kızlar.

selam hanımlar...çooooooook uzun zamandır giremedim foruma....
umarım herkes ve minik melekler iyidir...

ben de dün öğrendim oğlum olacakmışşş:)))
herkese güzel günlerrrr...

dün idil baby 10 lu hastaneçıkışını aldım 50 tl fiyat nasıl.bir ara aldıklarımın fotolarını çekip paylaşacagım

canım bence fiyatı iyi bende idil babyden baktım ama 70 den aşağı yoktu güle güle giyinsin bebişin

günaydın şubat anneleri ben de şubat annesi olucam:):)aranıza yeni katıldım umarım sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alırız:)

hoşgeldin canım bu güzel sohbetlere katılarak biz burda deşarj oluyoruz

iyi yapmışsın iyi gelmiştir gerçekten
teşekkürler bende tüm annelrin bayramını kutluyorum

gözünaydın bende çikolata yediğimde bayağı hareketliydi
bak sen hele şimdiden hareketli taklada atarmış

gözün aydın canım sevindim adına ne güzel annesi uzun olacak

çok uzun bir yazı, akşam yollamıştım ama arada kaynamasını istemiyorum. vaktiniz varsa okuyun kızlar.
yazı çok güzel bencede kesinlikle katılıyorum yazanlara bebişlerimiz olmasaydı anne olmayacaktık

valla forumdaki acayiplikler son haddinde dünden beri doğrudürüst giremedim. Neyse şimdi girdim. Kızlar bende dün üçlü taramaya gittim. Kan sonuçlarım bayramdan sonra. Diğer ultrason süper geçti. Ama cinsiyet göremedik bakalım! Miniğim bize sürpiz yapıcak herhalde, canı sağolsun minişimin.
HERKESE ŞİMDİDEN MUTLU BAYRAMLAR DİLİYORUMMM... :))

herkese merhaba...
bugün dr a gidiyorum..cinsiyet için..bol bol çikolata yemeyi düşünüyorum..umarım işe yarar..

herkesin bayramını kutluyorum...inşallah sevdiklerimizle birlikte güzel bir bayram geçiririz...

hoşçakalın....

Merhaba arkadaşlar? :)

Çaglayancım gece o saatte yazışmadık canım. Forumun saati yanlıştı :)

Benim karnım iyice büyüdü artık. Birden çıktı. bugün 19 haftalık olduk :) 20'den sonra iyice çıkar artık.

Tatile gidecek arkadaşlar, hepinize iyi yolcukluklar.

Şimdiden herkesin bayramı mutlu olsun. İyi bir bayram geçirmeniz dileğiyle.

Kızımızın adında da karar kıldık nihayet :)

ASYA olacak inşallah. Çaglayancım listede degiştirebilirsen sevinirim canım.

Kızlar hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum. Belki bayramda giremeyebilirim. Bu arada biz 4 lü testimizi verdik. İnşallah hayırlısıyla iyi sonuçlar alırız .Hepinizi öpüyorum. Sağlıcakla kalın opuyorumnanaktan

Bence dene derim ultrasona girmeden 1-2 dk önce yersen daha iyi olur. Ben öyle yapmıştım

gözünaydın canım bir prenses daha geliyor demek :))):dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…