2011 Şubat Anneleri

kızlar birşey soracağım sizlere bana bayramdan sonra ayrıntılı usg randevu verdi dr. erken degilmi bana eve gelince erken gibi geldi orada aklıma gelmemişti acaba bişey falanmı gördü diye korkuyorum şuan aranızda ayrıntılı usg yaptıran varmı yaptırdıysanız kaç haftalıktınız acaba ???

canım merak etme bende 17 hafta 6 günlük hamileyim ve bende bayramdan sonra ayrıntılı ultrasona giricem doktorumun dediğine göre renkli ultrasona giricem endişelenmene gerek yok.

canım merak etme bende 17 hafta 6 günlük hamileyim ve bende bayramdan sonra ayrıntılı ultrasona giricem doktorumun dediğine göre renkli ultrasona giricem endişelenmene gerek yok.

teşekkür ederim canım bende sadece kendim giricem sanıyorum bende öndekiler girmedi daha diye telaşlandım neyseki içimi rahatlattın senle aynı hafta ve gündeyiz ne güzel.) bu kez cinsiyet kesinleşicek inşallah bi erkek dedi bi kız bana :)))

Kızlar Selam; KK'nın sorunu çözüldü şükür... Fakat şimdi de araya bayram girecek... Bende dün gittim kontrole.. 3'lü testimiz yapıldı.Çok şükür bebişimin sağlığı iyi gözüküyor.
Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti KIZIM olacak... minik bir prensesim olacak... Allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.
Kızımızın adı İlknur Beren olacak

Bu arada kızlar hastane çıkışı konuşulmuş... Ankarada olanlar için söyleyeyim acity'de ve eryaman kc alışveriş merkezinde CEMRE mağazası var orada 10'lu hastane çıkışları 38tl çok ama çok uygun piyasaya göre.Aklınızda bulunsun...
Haftasonu Acity'de gezerken bebişimizin bebek arabası ve anakucağını aldık :) çok uygun fiyata bulduk. Özelcan bebe mağazasında. Kraft energy travel sistem aldık... anakucağı bebek arabasına ters şekilde oturtulup kilitlenebiliyor.
Kraft | Kraft Energy Travel Sistem Bebek Arabas | Taffy Baby Chicco, Kraft, Rmer, Peg Perego Bebek Gereleri, Bebek Arabalar, Oyuncak
Bu ürünün lacivert-turuncu olanından aldık... Nakit 270 tl'ye... çok uygun geldi.heryerde 400 lerde falan fiyatı...

çok uygun almışsın güzel günlerde kullansın prensesinopuyorumnanaktan

meraba mavii 18. haftada bakıyorlar ayrıntılı usg ye aklına kötü şeyler getirme bişey olmaz :1rolleyes:

canım ben dün 16+4'te gittim doktor tam 17 haftalık gözüküyor dedi. Detaylı ultrason için 12 Ekim'e gün verdi. (birazda yoğunluktan dolayı) . sanırım 4 hafta sonrası oluyor.

Saolun kızlar internetten araştırdım bişey bulamayınca sizlere sorayım dedim ghysnky kızın oluyormuş gözün aydın canım ankaradasın hangi hastaneye gidiyosun ayrıca bebeginin arabası ana kucagı hayırlı olsun uygun almışşın bende a city e bakayım bayramdan sonra

evet canım bebişler bir sürpriz yapmazsa tabi aynı gün doğum yapıcaz :) bizede cinsiyeti için %80 kız dedi ama bayramdan sonra kesinleşeceğini söyledi bekliyoruz hayırlısı

evet canım bebişler bir sürpriz yapmazsa tabi aynı gün doğum yapıcaz :) bizede cinsiyeti için %80 kız dedi ama bayramdan sonra kesinleşeceğini söyledi bekliyoruz hayırlısı

bu kontrolde dr. seni ocak sonu dogum yaptırırız dedi en geç şubat 7 dedi bi acayip oldum noluyoruz dedim :)) sanki çok uzak gibi daha doğum degilmi. bana 13. haftada %90 erkek dedi bu kontrolde kıza da benziyor dedi anlamadık gitti bakalım hayırlısı alkisalkisalkis

kızlar cinsiyeti öğrenen arkadaşlarımın gözüaydın,

tatile gidecekler bende dahil güle güle sağlıkla gidelim sağlıkla gelelim inşalllah,

ben bayramda burdayım,13 ünde çıkıcaz inşallah hepiniz Allah a emanet olun........olumunekankayizsmile

bana 14 haftalıkken kız dedi ama kesin değil sonraki gidişimizde daha belli olmaz dedi ayrıntılı ultrasonda bakınca kesinleşicek dedi bakalım doğum için sadece 9 şubat görünüyo dedi ama daha nasıl doğum yapacağıma karar vermedim korkuyorum.

Canım eğer o tarihlerde kız dediyse çok büyük ihtimal kız olacaktır bebişin. Çünkü doktorlar çok tecrübeliler... aslında taa 11. 12. haftada görüp anlıyorlar ama hemen söylemiyorlar.14. hafta çok iyi bir zaman eğer kız dediyse çok yüksek ihtimal demektir.
Allah tüm bebişlere öncelikle sağlık versin... sonra kız olmuşlar erkek olmuşlar farketmiyor.

doğru söylüyorsun canım bizde hep kız diye düşündük doktor öyle deyince bakalım değişiklik olacak mı sabırsızlıkla bekliyorum sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunda başka bişey istemiyorumm. allah olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu...

bende bayramdan sonra giriyorum kızlar
bende 20. haftadan önce irilmiyor sanıyordum

ooohhh ya site düzelmiş sonunda.ne çok alışmışız buraya arıyor insan.

cinsiyeti öğrenenlerin gözüaydın.darısı benim gibi öğrenemeyenlere inş.göstermedi benim yaramaz.

çağlayancım geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişe.

kız dediyse kız kesin oluyor evet ama erkek deyip kız olan daha çok demekki yanılma daha çok oluyor bunda. valla bende dogum dedikçe napacagımı bilemiyorum aslında normal yapmak istiyorum ben kendimi cesaretlendirmeye calışıyorum epidural normal agrısıda az oluyor diyorlar ama ozaman ne halde olurum bilmiorum hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…