kızlar saçlarımı boyatıp kestirdimmm ama canım kuaförüm doktordan izin almadan boyamadı doktoru aradık oda bitkisele izin verdi bizde öyle boyadık
güle güle kullan bende boyatmak istiyorumm
aama izin vermiyor annemgil saç baş karmakarışık olduuu 3 aydır evde yata yata bayram sonrası bir bakıma girmek lazım artık
aynen bende o kadar kötü olmuştumki saç diplerim 3 parmak siyah gerisi sarıı saçlarımı sadece toplayabiliyordum uçları kırılmıştı artık ben kendime bile bakamıyordum aynada şimdi sarıları kapattım doğuma kadar idare eder ondan sonra eski halime dönerim artık
bulabilirsem ekleyeyim netteen size elbisemii
normal kısa bi elbise aldım hamile kıyafeti değil ama hatta tam oturuyo ama karnım hiç belli olmuyo çok sevindim o yüzden zaten 5 aylık olduk ama karnımız öyle aman aman belli değil
gözün aydın burcucumKızlar selam a.s.
Bu sabah eşim geldi, sabah balkonda kahvaltı keyfi yaptık harikaydı, bu yemek denilen olayın en az 2 kişiyle tadı çıkıyor ya :)))
Neyse halletmesi gereken bi banka işi vardı hadi gelin hep beraber gidelim ordanda gezeriz dışarda yeriz dedi, bende kağanı hazırladım giyindik marmarise indik, bi kaç alınacak vardı alışveriş yaptık, telefonu susmadı valla, artık teli kapadktan sonra astı suratını isyan etti adam zaten koca hafta içi işteyim şurda karımla çocuğumla vakit geçiricem bi izin vermiyolar dedi, hakikatende öyle adamcağız gelmek için gün sayıyor bayramda burda olabilmek için 30 takla attı yinede bi rahat yok zavallıma,
neyse boşver dedim ordan burgere gittik :))) efem canınızı istetmiyim şimdi burayı kısa kesicem bişiler yedik çıktık, ordan turlayıp eve geldik ,aldıklarımızı yerleştir yemek yap derken kağanla babası sevişti durdu kıkır kıkır içerde :))) aşklarım benim yaaa...
neyse geldim kociş koltukta sızacak, hadi sen yat uyu biraz dinlen dedim uyuyor şimdi, bende kağana yemek yedirdim rahatım, ama uykusuzluk ve yorgunluğum feci halde kağanı uyutup bende kocişin yanına sızsam hiç fena olmayacak :)) görüşmek üzere öpüldünüz
iyi yapmışsın valla ben kapalı olunca bayramı umursamadım çokk
ama byram sonrası gezmeler başalrrr eee güzel güzel dolaşalım ben dağınık hamiler niye böyle gezerler hiç anlamam diye kızardım ama insanın ilk 3 ay zaten içinden gelmiyor sıkıntılardan aklıma bile gelmiyorduu şimdi gözüm açıldı yaaa kendime geldim bu arada ben ilk elbisemiii aldım ama hiç aklımdaki gibi bir şey olmadıı seçenek burda çok kısıtlı hala da içime sinmedi ama mecburen giycez artık bayramda kıyafetlerim olmuyor benim çünkü sizler ne aldınız kızlar
kızlar saçlarımı boyatıp kestirdimmm ama canım kuaförüm doktordan izin almadan boyamadı doktoru aradık oda bitkisele izin verdi bizde öyle boyadık
kızlar cinsiyeti öğrenen arkadaşlarımın gözüaydın,
tatile gidecekler bende dahil güle güle sağlıkla gidelim sağlıkla gelelim inşalllah,
ben bayramda burdayım,13 ünde çıkıcaz inşallah hepiniz Allah a emanet olun........olumunekankayizsmile
kızlar birşey soracağım sizlere bana bayramdan sonra ayrıntılı usg randevu verdi dr. erken degilmi bana eve gelince erken gibi geldi orada aklıma gelmemişti acaba bişey falanmı gördü diye korkuyorum şuan aranızda ayrıntılı usg yaptıran varmı yaptırdıysanız kaç haftalıktınız acaba ???
herkese merhaba bende şubat annesi olucam inş. herkese sağlıklı ve mutlu bebişler...
Kızlar Selam; KK'nın sorunu çözüldü şükür... Fakat şimdi de araya bayram girecek... Bende dün gittim kontrole.. 3'lü testimiz yapıldı.Çok şükür bebişimin sağlığı iyi gözüküyor.
Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti KIZIM olacak... minik bir prensesim olacak... Allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.
Kızımızın adı İlknur Beren olacak
Bu arada kızlar hastane çıkışı konuşulmuş... Ankarada olanlar için söyleyeyim acity'de ve eryaman kc alışveriş merkezinde CEMRE mağazası var orada 10'lu hastane çıkışları 38tl çok ama çok uygun piyasaya göre.Aklınızda bulunsun...
Haftasonu Acity'de gezerken bebişimizin bebek arabası ve anakucağını aldık :) çok uygun fiyata bulduk. Özelcan bebe mağazasında. Kraft energy travel sistem aldık... anakucağı bebek arabasına ters şekilde oturtulup kilitlenebiliyor.
Kraft | Kraft Energy Travel Sistem Bebek Arabas | Taffy Baby Chicco, Kraft, Rmer, Peg Perego Bebek Gereleri, Bebek Arabalar, Oyuncak
Bu ürünün lacivert-turuncu olanından aldık... Nakit 270 tl'ye... çok uygun geldi.heryerde 400 lerde falan fiyatı...
valla forumdaki acayiplikler son haddinde dünden beri doğrudürüst giremedim. Neyse şimdi girdim. Kızlar bende dün üçlü taramaya gittim. Kan sonuçlarım bayramdan sonra. Diğer ultrason süper geçti. Ama cinsiyet göremedik bakalım! Miniğim bize sürpiz yapıcak herhalde, canı sağolsun minişimin.
HERKESE ŞİMDİDEN MUTLU BAYRAMLAR DİLİYORUMMM... :))
herkese merhaba...
bugün dr a gidiyorum..cinsiyet için..bol bol çikolata yemeyi düşünüyorum..umarım işe yarar..
herkesin bayramını kutluyorum...inşallah sevdiklerimizle birlikte güzel bir bayram geçiririz...
hoşçakalın....
Merhaba arkadaşlar? :)
Çaglayancım gece o saatte yazışmadık canım. Forumun saati yanlıştı :)
Benim karnım iyice büyüdü artık. Birden çıktı. bugün 19 haftalık olduk :) 20'den sonra iyice çıkar artık.
Tatile gidecek arkadaşlar, hepinize iyi yolcukluklar.
Şimdiden herkesin bayramı mutlu olsun. İyi bir bayram geçirmeniz dileğiyle.
Kızımızın adında da karar kıldık nihayet :)
ASYA olacak inşallah. Çaglayancım listede degiştirebilirsen sevinirim canım.
Bizimki için erkek dedi doktor amcası :) Ama nasıl gördü ben şoktayım, biz hiçbişi göremedik2 boyutluda ben hiçbişi anlamıyorum çünkü :) bir de ters duruyodu bizim ufaklık, ona rağmen ölçümlerini falanda güsel güsel yaptı, uzmanlık böle bişi işte :)
kızlar bizde doktordan geldik şimdi tehlikeyi atlatmışım allaha şükür oğlum yüz üstü yatıyodu bütün ölçümleri yapıldı babasına çekcek galiba uzun gidiyo normalde 15+6 yım ama 16+6 çıktı bebeğim annesini hiç üzmüyo benim oğlum teyzeleri:)gamyoncuiremsu
kızlar tatilede gidebiliyormuşum yarın alanyada denizde olucam inşallah
günaydın şubat anneleri ben de şubat annesi olucam:):)aranıza yeni katıldım umarım sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alırız:)
Kızlar dün dayanamadım bayram için saçımı kestirdim ben de :)
Bayramda moral olsun kendimi iyi hissedeyim diye :)
Şimdiden tüm anişlerin ve bebişlerimizin şeker bayramı kutlu olsun.
onlar gibi şeker tadında bir bayram geçirelim inşallah :)
Tatile gidebileceklere hayırlı yolculuklar, bolbol dinlenin eğlenin enerji toplayıp dönün olur mu :)
Doğum sonrasına bol enerji stoklamamız lazım
çok öptümmmmmmmmmmm
dün idil baby 10 lu hastaneçıkışını aldım 50 tl fiyat nasıl.bir ara aldıklarımın fotolarını çekip paylaşacagım
Kızlar günaydınnn opuyorumnanaktan
Bu haberi dün verecektim ama sitede bakım nedeniyle yazamadım. Dün dr a gittik bebişimi gördüm. Kız dedi doktorumuz. kaydirigubbakcemile2Gitmeden önce çikolata yedim gerçekten de çok hareketliydi. Doktor takla atıyorr dedi. Çok güldüm. Eşim çikolata olayına saçma demişti, taaaki taklayı görene kadar :roflol:
Günaydın kızlar site bir birine karışmış galiba,gece yarılarındamı konuştunuz hep siz bakıyım kaydirigubbakcemile3
Ben iki gündür çok kötüyüm üşüttüm sanırım sürekli kusuyorum.Dün hiçbirşey yemeden günü bitirdim,üstümde yorgunluk ve halsizlik var ne yesem kusmak istiyorum.Sanırım bayrama hasta olarak gireceğim(
hıııııııııııımmmmmmmmm bende dedimki allah allah sabahın 5 inde
kızlar karnım çok sert sanki taş koymuşlar içine sabahları değilde akşamları yemekten sonra özellikle allahım resmen taşıyamıyorum karnımı çok ağırlaşıyor geriliyor
birde her gören 4 aylık hamilemisin sen daha fazla gösteriyorsun diyorlar
ühühüüüüüüüü
göbeğim çok çıkmış bencede çıktı anlamıyorum yaa çokta yemiyorum hele şu sıralar çok hızlı kilo alıyorum allahım az kiloyla kapatırım inşallah hamileliği
gidişat gerçi öyle göstermiyor
burcucum gözünaydın kavuşmuşsunuz şükür
gözün aydın burcucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?