2011 Şubat Anneleri

park yatak düşünen arkadaşlar bu sitede fiyatlar çok uygun.hem içinin yatağı ve nevresim takımıda olanlar var.camino nun mavi yada pembesini almayı düşünüyorum.bu modeli eltim kullanıyor çok memnun.hem boyuda uzun diiğer markalara göre.

,, | Oyun Park ve Park Yataklar, | Park Yataklar| Oyun Park ve Park Yataklar, | kraft,babymax,chicco,philips avent,maxi cosi,camino,medela,lansinoh,tomy,lindam,oyun park,yrte,fisherprice,playskool,sunnybaby oto koltuu,anakuca,ikiz bebek arabas,ift yn

kızlar saçlarımı boyatıp kestirdimmm ama canım kuaförüm doktordan izin almadan boyamadı doktoru aradık oda bitkisele izin verdi bizde öyle boyadık

kızlar saçlarımı boyatıp kestirdimmm ama canım kuaförüm doktordan izin almadan boyamadı doktoru aradık oda bitkisele izin verdi bizde öyle boyadık

güle güle kullan bende boyatmak istiyorumm
aama izin vermiyor annemgil saç baş karmakarışık olduuu 3 aydır evde yata yata bayram sonrası bir bakıma girmek lazım artık

güle güle kullan bende boyatmak istiyorumm
aama izin vermiyor annemgil saç baş karmakarışık olduuu 3 aydır evde yata yata bayram sonrası bir bakıma girmek lazım artık

aynen bende o kadar kötü olmuştumki saç diplerim 3 parmak siyah gerisi sarıı saçlarımı sadece toplayabiliyordum uçları kırılmıştı artık ben kendime bile bakamıyordum aynada şimdi sarıları kapattım doğuma kadar idare eder ondan sonra eski halime dönerim artık

iyi yapmışsın valla ben kapalı olunca bayramı umursamadım çokk
ama byram sonrası gezmeler başalrrr eee güzel güzel dolaşalım ben dağınık hamiler niye böyle gezerler hiç anlamam diye kızardım ama insanın ilk 3 ay zaten içinden gelmiyor sıkıntılardan aklıma bile gelmiyorduu şimdi gözüm açıldı yaaa kendime geldim bu arada ben ilk elbisemiii aldım ama hiç aklımdaki gibi bir şey olmadıı seçenek burda çok kısıtlı hala da içime sinmedi ama mecburen giycez artık bayramda kıyafetlerim olmuyor benim çünkü sizler ne aldınız kızlar

normal kısa bi elbise aldım hamile kıyafeti değil ama hatta tam oturuyo ama karnım hiç belli olmuyo çok sevindim o yüzden zaten 5 aylık olduk ama karnımız öyle aman aman belli değil

hmmm bnmde karnım çıktıkçaaa hoşuma gidiyoo hamiş elbisesi giyince daha var gibi oldu bnmde karnım

Kızlar selam a.s.
Bu sabah eşim geldi, sabah balkonda kahvaltı keyfi yaptık harikaydı, bu yemek denilen olayın en az 2 kişiyle tadı çıkıyor ya :)))
Neyse halletmesi gereken bi banka işi vardı hadi gelin hep beraber gidelim ordanda gezeriz dışarda yeriz dedi, bende kağanı hazırladım giyindik marmarise indik, bi kaç alınacak vardı alışveriş yaptık, telefonu susmadı valla, artık teli kapadktan sonra astı suratını isyan etti adam zaten koca hafta içi işteyim şurda karımla çocuğumla vakit geçiricem bi izin vermiyolar dedi, hakikatende öyle adamcağız gelmek için gün sayıyor bayramda burda olabilmek için 30 takla attı yinede bi rahat yok zavallıma,
neyse boşver dedim ordan burgere gittik :))) efem canınızı istetmiyim şimdi burayı kısa kesicem bişiler yedik çıktık, ordan turlayıp eve geldik ,aldıklarımızı yerleştir yemek yap derken kağanla babası sevişti durdu kıkır kıkır içerde :))) aşklarım benim yaaa...
neyse geldim kociş koltukta sızacak, hadi sen yat uyu biraz dinlen dedim uyuyor şimdi, bende kağana yemek yedirdim rahatım, ama uykusuzluk ve yorgunluğum feci halde kağanı uyutup bende kocişin yanına sızsam hiç fena olmayacak :)) görüşmek üzere öpüldünüz

gözün aydın burcucum

Cnm güle güle kullan inş.

Güle güle kullan saçını cnm

Cnm sanada iyi yolculuklar

Hayır cnm erken değil, sıradaki test ayrıntılı ultrason lduğu için vermiştir randevuyu

herkese merhaba bende şubat annesi olucam inş. herkese sağlıklı ve mutlu bebişler...

Hoşgeldin cnm

Gözün aydın cnm adıyla yasasın minik kız

sanada mutlu bayramlar cnm

Seniinde bayramın kutlu olsun cnm

Adıyla yaşasın cnm, güzel bir isim

sennde bayramın kutlu olsun cnm

Cinsiyetini öğrendiğinize sevindim cnm

Cnm gözün aydın tehlikeyi atlattığına sevindim

kızlar tatilede gidebiliyormuşum yarın alanyada denizde olucam inşallah

iyi tatiller cnm

günaydın şubat anneleri ben de şubat annesi olucam:):)aranıza yeni katıldım umarım sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alırız:)

Hoşgeldin cnm

Saçlarını güle güle kullan cnm, değişiklik olmuştur iyi olmuş bende bişiler yapıcam saç konusunda yakında

dün idil baby 10 lu hastaneçıkışını aldım 50 tl fiyat nasıl.bir ara aldıklarımın fotolarını çekip paylaşacagım

Giydirdiğn günleride gör cnm inş.

Gözünüz aydın cnm, cinsiyetin kesnleştiğne sevindim

Cnm hay Allah geçmiş olsun ya

Cnm kasılma değil dimi bahsettiğin olay, karnın taş gibi oluyorsa dr una bir danış

kızlar bebişimize ne aldık bölümüne kendi bayram kıyafetimi ekledimm daha bebişime bişe almadım kendiminkini ekliyim dedim

Hatunlar çok uykum geldi benim şu oğlanı bi sallıyım bakalım uyuyacakmı, öpüldünüza.s.

BÜTÜN ARKADAŞLARIN VE AİLELERİN BAYRAMINI KUTLARIM, BAYRAM ŞEKERİ KADAR TATLI BİR BAYRAM DİLERİM............bebişlerimizle ilk bayramımız bu.seneye inşallah sağlıcakla bebişlerimiz kucağımızda geçirmeyi nasip etsin Rabbim.

arkadaşlar geçmişi okuyamadım ama heeerkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum. anne larak geçireceğim ilk bayram :) çok mutluyum Allah'ıma çokkk şüküürr :)))

herkese iyi bayramlar dilerim şimdiden. bende bugün doktora gittim. bayram üzeri bebeklerimin cinsiyetlerinide öğrendim. sağ taraftakine kesin erkek dedi. ama sol taraftakine kesin değil ama kız gibi görünüyor dedi. bir kızım bir oğlum olacak yani kaydirigubbakcemile2 gamyoncuiremsu sağlıklarıda çok iyi. kıpır kıpırdı ikiside. çok tatlılar opuyorumnanaktan

İyi bayramlar kızlar.. bayramlık hamilelik aldınız mı kendinize ?
neslicim çok güzel kıyafetin

kızlar burger hamilelikte zararlı diye duydum ben sizce doğrumudur yaa canım burger istiyor benim eşim getirecekti fakat bebege zararı olduğunu duyunca vazgeçmiş =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…