kızlar burger hamilelikte zararlı diye duydum ben sizce doğrumudur yaa canım burger istiyor benim eşim getirecekti fakat bebege zararı olduğunu duyunca vazgeçmiş =(
kızlar burger hamilelikte zararlı diye duydum ben sizce doğrumudur yaa canım burger istiyor benim eşim getirecekti fakat bebege zararı olduğunu duyunca vazgeçmiş =(
herkese iyi bayramlar dilerim şimdiden. bende bugün doktora gittim. bayram üzeri bebeklerimin cinsiyetlerinide öğrendim. sağ taraftakine kesin erkek dedi. ama sol taraftakine kesin değil ama kız gibi görünüyor dedi. bir kızım bir oğlum olacak yani kaydirigubbakcemile2 gamyoncuiremsu sağlıklarıda çok iyi. kıpır kıpırdı ikiside. çok tatlılar opuyorumnanaktan
Sevdiklerimizle... Bebeklerimizle... Daha nice bayramlara....
merhaba kızlar
annemler bende olduğu için giremiyorum daha doğrusu çoluk çocuk iş vs derken bir türlü fırsat kalmıyor
şimdiden bayramınız bübarek olsun Allah hepimizi nice bayramlara erişmek nasip etsin.
bebişim ve ben iyiyiz yalnız ben hastanede yatma döneminde 1 kilo kadar verdim
şimdi hamile kaldığım kilodan 1 kilo eksiğim sağlıklı olsunda önemli olan o
hepinizi çok çok öpüyoruma.s.:1hug:
sevgiler
kızlar pastırma canım istedi pişirsem yesem zararı olurmu
çok tatlı bir bayram kartı şeker niyetine yiyecen bebişi
canım ben geçen gün mutluydum zaten 2 ay sürekli kusmuştum gittim burger king te 2 tane hamburger yedim yanında da ayran içtim. bana doktor yasak filan demedi gerçi sormadım ben de:)
dondurulmuş gıdalar da yasak demedi. ama salam sucuk sosis pastırma kesinlikle yasak dedi. ben de kuru fasulyenin içine pastırma koyuyordum pişirirken dedim zaten pişiyo bişi olmaz sonra bi tanıdık yok pişse de zararlı dedi yemedim ben de :) ama bi lokma almıştım pardon :)))
hee bu arada doktora midem çok bulanırken ki normalde hiç kola içmem ben eskiden beri, 2 yudum kola içince bulantım hafifliyor dedim. doktor da hayır 2 yudum bile olsa içme demişti. daha sonra ben başka bişi için bi profesöre gitmiştim ve gittikten hemen sonra da ishal ve kusma olmuştu bende. doktoru aradım ve neden acaba dedim. gıda zehirlenmesidir kokakola iç dedi. aynen böyle dedi. ama doktorum kolayı 2 yudum bile içme demişti dedim. yok şimdi ishal için bişi olmaz iç dedi. ama ben yine de bol su içtim kola içmedim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?