canım ben geçen gün mutluydum zaten 2 ay sürekli kusmuştum gittim burger king te 2 tane hamburger yedim yanında da ayran içtim. bana doktor yasak filan demedi gerçi sormadım ben de:)
dondurulmuş gıdalar da yasak demedi. ama salam sucuk sosis pastırma kesinlikle yasak dedi. ben de kuru fasulyenin içine pastırma koyuyordum pişirirken dedim zaten pişiyo bişi olmaz sonra bi tanıdık yok pişse de zararlı dedi yemedim ben de :) ama bi lokma almıştım pardon :)))
hee bu arada doktora midem çok bulanırken ki normalde hiç kola içmem ben eskiden beri, 2 yudum kola içince bulantım hafifliyor dedim. doktor da hayır 2 yudum bile olsa içme demişti. daha sonra ben başka bişi için bi profesöre gitmiştim ve gittikten hemen sonra da ishal ve kusma olmuştu bende. doktoru aradım ve neden acaba dedim. gıda zehirlenmesidir kokakola iç dedi. aynen böyle dedi. ama doktorum kolayı 2 yudum bile içme demişti dedim. yok şimdi ishal için bişi olmaz iç dedi. ama ben yine de bol su içtim kola içmedim :))
canım ne yaptın,habibe hanıma gittin mi?
yaa ben hafta başında pt salı gibi habibe hanıma gitmeyi düşünüyordum. ct akşamüstü karnımda ağrı başlamıştı meğerse üşütmüşüm ama endişelendim ve hemen eski doktoruma telefon açıp acilen ona gittim. evime çok yakın onun muayenehanesi. kendisine de acıbademden bir doktora devam edeceğimi söyledim. çünkü özel sigortam var dedim. 30 eylülde de detaylı ultrason için recep hasa gidicem inşallah. ekimden itibaren de habibe hanıma başlarım artık diyorum :)
Günaydın kızlar site bir birine karışmış galiba,gece yarılarındamı konuştunuz hep siz bakıyım kaydirigubbakcemile3
Ben iki gündür çok kötüyüm üşüttüm sanırım sürekli kusuyorum.Dün hiçbirşey yemeden günü bitirdim,üstümde yorgunluk ve halsizlik var ne yesem kusmak istiyorum.Sanırım bayrama hasta olarak gireceğim(
iyi bayramlaaaaaaaaaaaaaaar :))opuyorumnanaktan
sanada iyi bayramlar çoçuklarınla şeker gibi bir bayram geçirirsin bebişini öpüyorum kendinize iyi bakınnnnnn...........
hepimize sağlıklı mutlu kutlu
çoluklu çocuklu bayramlar:)))))))))))))))))))))))))))
hayırlı bayramlar diliyorum güzel anneler ve minik prens ve prensesler:)
çok geçmiş olsun bende arife günü çok kötü oldum akşama kadar yattım umarım bayramda iyi olarak geçirirsin tekrar çok geçmiş olsun
herkese iyi geçeler tatlı rüyalar biz kızımla yatıyoruz bay bayyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?