2011 Şubat Anneleri

selam kızlar...bugün bebişimin cinsiyetini öğrendimmmm..tüm testler erkek çıkmıştı ve ben de erkeğe kendimi alıştırmıştım..ama.....KIZIMIZ olacak....bayram öncesi çok güzel bir haberdi...

canım ne yaptın,habibe hanıma gittin mi?

canım ne yaptın,habibe hanıma gittin mi?

yaa ben hafta başında pt salı gibi habibe hanıma gitmeyi düşünüyordum. ct akşamüstü karnımda ağrı başlamıştı meğerse üşütmüşüm ama endişelendim ve hemen eski doktoruma telefon açıp acilen ona gittim. evime çok yakın onun muayenehanesi. kendisine de acıbademden bir doktora devam edeceğimi söyledim. çünkü özel sigortam var dedim. 30 eylülde de detaylı ultrason için recep hasa gidicem inşallah. ekimden itibaren de habibe hanıma başlarım artık diyorum :)

Canım geçmiş olsun,benim de ağrılarım var.insanı gercekten endiselendiriyor.ben gecen Pazar aksamı gittim ağrılar sebebiyle nöbetçi doktor vardı Belgin hanım kendisi doçentmiş aynı zamanda o da cok tatlıydı.çok ilgilendi sagolsun. Bir enfeksiyon görüldü antibiyotik alıyorum ama ağrıların sebebi o mu bilmiyoruz.bu arada doktor dün ki muayenede amniyo sıvısı normalden biraz fazla tatlı yemeyi kesiyorsun dedi.tam Bayram zamanı Allah hepimize ve miniklerimize saglık versin inşallah.iyi bayramlar !

çok geçmiş olsun bende arife günü çok kötü oldum akşama kadar yattım umarım bayramda iyi olarak geçirirsin tekrar çok geçmiş olsun

herkesin bayramı kutlu olsun sağlıklı ve mutlu bir şekilde şeker gibi bayram geçirmenizi temenni ederim ........hepinizin bebişini öpüyorum

Kızlar alın size bayram şekerleri ama bi maş. alalım lütfen oğlum için :))
[URL=http://img69.imageshack.us/

Sizinde bayramınız kutlu olsun kızlar

hepimize sağlıklı mutlu kutlu
çoluklu çocuklu bayramlar:)))))))))))))))))))))))))))

hayırlı bayramlar diliyorum güzel anneler ve minik prens ve prensesler:)

çok geçmiş olsun bende arife günü çok kötü oldum akşama kadar yattım umarım bayramda iyi olarak geçirirsin tekrar çok geçmiş olsun

herkese iyi geçeler tatlı rüyalar biz kızımla yatıyoruz bay bayyyyyyyyy

Cnm inş.daha iyi olursun yarın, bazı günler bende çok kötü oluyorum... iyi geceler
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…