2011 Şubat Anneleri

Kızlar herkese iyi bayramlar evde değildim 2-3 gündür anca uğrayabildim.Bayramdı ziyaretti derken bayağı yoruldum Ondan mıdır bilmem hiç keyfim yok bu aralar.Umarım hepiniz iyisinizdir.

Kızlar herkese iyi bayramlar evde değildim 2-3 gündür anca uğrayabildim.Bayramdı ziyaretti derken bayağı yoruldum Ondan mıdır bilmem hiç keyfim yok bu aralar.Umarım hepiniz iyisinizdir.

manikcim Geçmiş olsun.Bayramın kutlu olsun..Bayram Bitti şimdi bol bol dinlenirsin hiç bişeyin kalmaz inşallah

herkesin bayramı iyi geçmiştir inşallaha.s.allah senesine bebeklerimizle erişmeyi nasip etsin hayırlısıyla:Saruboceq:
bende bayramdan önce dayanamadım kendi dr.da randevu yoktu bizde bi radyoloğa gittik bebişimize baktırdık iyimi değilmi diye,çok şükür herşeyi yolunda gözüküo dedi dr yine 1 hafta önde çıktı ha bi bu arada bi KIZÇEde bize geliooooooo,ama keni drumdan duymadan emin olamam,gelmez dediğim güne çok az kaldı kısmetse salı günü yeniden görürüm bebişimi

Amin İnşallah Benimde kendi doktorumda randevum salı günü bende dayanamadım başka doktora gittim Ama kafamı karıştırıp geldim ..Maşallah bu arada Kızçen i Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder İnşallah ..

iyi bayramlar kızlar
Sude geçmiş olsun
Zehra doktorun kocaelide mi ben de kocaelideyim kime gidiyorsun

yok canım benim ben gebzedeyim doktora pendiğe gidiyorum nene hatun hastanesine hilal bayrama aslında değiştirmeyide düşünüyorum ama burda doğru düzgün doktor yok hiçbirine güvenemiyorum şimdilik buraya devam memnunum ama ben doktoruma istediğim zaman ulaşabilmeyim ama burda öyle değil gece olursa doğumunada nöbetçi dr giriyo hayırlısı bakalım

Kızlar günaydına.s., kağanı sabah uykusuna yatırdım uyansın oy kullanmaya gidicez, ordan beli ultrasona baktırabiliriz cinsiyet için, bugün eşim dönüyor maalesef..

Cnm dikkat et kendine çok yorulma

Maş. kuzuya büyümüş annesi

hay Allah dr da amma karıştrmış cinsiyet işini ya

iyi bayramlar herkese.
16+5 hamileyim bende.10. haftada öğrendik oğlumun cinsiyetini.herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar

Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş. cnm

günaydın kızlar bende çok kötü öksürük bogaz agrısı üşütmüşüm....

geçmiş olsun cnm

burcu cnm kocaman bir maşşalahh cnmm

Cnm teşkler öpt

maşallah burcu süper görünüyosunuz

Cnm teşkler öpt

Gözün aydın cnm

[
müthiş görünüyorsunuz canım maşallahhhhh darısı bizimde başımıza inşallahhh

Cnm teşkler öpt

maş cnm gözünüz aydın

İnş bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın cnm

Kızlaaaar deminden beri kaç jinekolog aradım cinsiyet için hepsi kapalı ya, pazar günü diye demekki ne saçma, oyunu kullan dön muayenehanene Allah Allah ya normalde benim kağanda pazar günü muayenehaneye gitmişliğim var öğlene kadar açık olurdu en azından bak canım sıkıldı şimdi ya , eşim dalga geçiyor mor lahana alayım sanada şu lahana testinden yap bari :)) diye

özel hastanenin acili falan yokmu

canım bende pendikte oturuyorum pendik şifa hastanesinde dr. burçak hanım var burçak tok ben çok memnunum istediğin an cebindende ulaşıp soru sorabiliyosun kaçta olursa olsun gece bile doğumuna geliyor tavsiye ederim.

çok teşekkür ederim canım benim inşallah en kısa zamanda sende öğrenirsin cinsiyetini

Kızlar bebeklerinizin cinsiyetlerini öğrenirken bebeğiniz uyanıkmıydı??
ve hareketlimiydi?
uyanıksa yada o esnada uyuyorsa pozisyonu nasıldı?
doktor hangi pozisyonda cinsiyeti gördü?
sırtıstü uykuda olan bacakları kapalı olan bir bebeğin cinsiyetini doktor hemen anlayabilirmi?
şu kafamdaki sorulara kaç gündür cevap arıyorum yardım edin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…