geçmiş olsun canım.. :2: iyi dinlen ve vitamin içerikli şeyler yemeye çalış... allah acil şifa versin...:Saruboceq:
günaydın kızlar bende çok kötü öksürük bogaz agrısı üşütmüşüm....
Kızlar herkese iyi bayramlar evde değildim 2-3 gündür anca uğrayabildim.Bayramdı ziyaretti derken bayağı yoruldumOndan mıdır bilmem hiç keyfim yok bu aralar.Umarım hepiniz iyisinizdir.
Kızlar herkese iyi bayramlar evde değildim 2-3 gündür anca uğrayabildim.Bayramdı ziyaretti derken bayağı yoruldumOndan mıdır bilmem hiç keyfim yok bu aralar.Umarım hepiniz iyisinizdir.
herkesin bayramı iyi geçmiştir inşallaha.s.allah senesine bebeklerimizle erişmeyi nasip etsin hayırlısıyla:Saruboceq:
bende bayramdan önce dayanamadım kendi dr.da randevu yoktu bizde bi radyoloğa gittik bebişimize baktırdık iyimi değilmi diye,çok şükür herşeyi yolunda gözüküo dedi dr yine 1 hafta önde çıktı ha bi bu arada bi KIZÇEde bize geliooooooo,ama keni drumdan duymadan emin olamam,gelmez dediğim güne çok az kaldı kısmetse salı günü yeniden görürüm bebişimi
iyi bayramlar kızlar
Sude geçmiş olsun
Zehra doktorun kocaelide mi ben de kocaelideyim kime gidiyorsun
herkesin bayramı iyi geçmiştir inşallaha.s.allah senesine bebeklerimizle erişmeyi nasip etsin hayırlısıyla:Saruboceq:
bende bayramdan önce dayanamadım kendi dr.da randevu yoktu bizde bi radyoloğa gittik bebişimize baktırdık iyimi değilmi diye,çok şükür herşeyi yolunda gözüküo dedi dr yine 1 hafta önde çıktı ha bi bu arada bi KIZÇEde bize geliooooooo,ama keni drumdan duymadan emin olamam,gelmez dediğim güne çok az kaldı kısmetse salı günü yeniden görürüm bebişimi
Herkese İyi Bayramlar ..Kızlar bende doktorum cinsiyetini sölemediği için başka bir doktora gittim Gitmez olsaydım kafam allak bullak oldu ultrasyonda bakar bakmaz cinsiyeti hakkında bilginiz varmı dedi YOK dedim Peki ne istiyorsun dedi içimden Erkek geçiyo dedim Ama kız dedi Hayırlısı olsun dedim 14 + 2 dedi sonra 4d baktı Bebeşim yan duruyordu kızım gördüm erkek bu dedi doktor kordonu o erkekte olabilir daha küçük dedi bebişim arkasını döndü hiçte uğraşmadı fotosunu çıkartı verdi 3 test yaptırmalımıyız dedim bana önümüzdeki ay dedi .15+6 dedi yani bir dediği bir dediğini tutmadı ama gelin bana sorun kafaya taktım ..
iyi bayramlar herkese.
16+5 hamileyim bende.10. haftada öğrendik oğlumun cinsiyetini.herkes için hayırlısı olsun arkadaşlar
günaydın kızlar bende çok kötü öksürük bogaz agrısı üşütmüşüm....
burcu cnm kocaman bir maşşalahh cnmm
maşallah burcu süper görünüyosunuz
iyi bayramlar kızlar bende bebişimin cinsiyetini öğrendim ensonunda benimde bir kızım olacak son kontrollümüz 08.09.10 3 lü test yaptırdık sonucunu 15 inde alıcam bebişimiz
120 gr
AC: 111 mm
BPD: 37.1 mm
FL: 23.4 mm
doktorumuz herşeyi çok normal dedi kalp atışlarıda çok güzel çok mutluyum bana en güzel bayram hediyesi oldu çağlayancım kızımıda listede eklersen çok sevinirim canım
[
müthiş görünüyorsunuz canım maşallahhhhh darısı bizimde başımıza inşallahhh
maş cnm gözünüz aydıniyi bayramlar kızlar umarım herkes gönlünce mutlu huzurlu bir bayram geçirir bizde bayramdan önce ayrıntılı ultrasona girdik herşeyimiz normal 20 cm olmuşuz 3 lü test sonucumuz da gayet iyi umarım herkesin sonuçları böyle olur heğpinizi öpüyorum
mrb iyi bayramlar herkese allah nasip ederse bende kızımı 19 şubatta kucağıma alıcam ultrosonda herşey normal görünüyor yanlız ikili testimde 1/529 çıktı 1/250 nin altını risk kabul ediyorlarış yani 528 kadından birinin ki down sendromluymuş çok risk değil ama sonuçta var kötümü onuda bilmiyorum dr gerek görmedi ama ben 4 lü test yapılmasını istedim birde 20.haftamda ayrıntılı usgye giricem işallah hayırlı haberler alırım şuan 17+2n günlük hamileyim ve tedaviyle hamile kaldım onu nasıl bende koparmalarını düşünebilirm nasıl bu acıya katlanırım işallah bi problem yoktur tahlillerim temiz çıkar onu kucağıma alacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum işallah hepimiz kucağımıza alırız testlerinde problem yaşayan oldumu
Kızlaaaar deminden beri kaç jinekolog aradım cinsiyet için hepsi kapalı ya, pazar günü diye demekki ne saçma, oyunu kullan dön muayenehanene Allah Allah ya normalde benim kağanda pazar günü muayenehaneye gitmişliğim var öğlene kadar açık olurdu en azından bak canım sıkıldı şimdi ya , eşim dalga geçiyor mor lahana alayım sanada şu lahana testinden yap bari :)) diye
yok canım benim ben gebzedeyim doktora pendiğe gidiyorum nene hatun hastanesine hilal bayrama aslında değiştirmeyide düşünüyorum ama burda doğru düzgün doktor yok hiçbirine güvenemiyorum şimdilik buraya devam memnunum ama ben doktoruma istediğim zaman ulaşabilmeyim ama burda öyle değil gece olursa doğumunada nöbetçi dr giriyo hayırlısı bakalım
Kızlar günaydına.s., kağanı sabah uykusuna yatırdım uyansın oy kullanmaya gidicez, ordan beli ultrasona baktırabiliriz cinsiyet için, bugün eşim dönüyor maalesef..
Cnm dikkat et kendine çok yorulma
Maş. kuzuya büyümüş annesi
hay Allah dr da amma karıştrmış cinsiyet işini ya
Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inş. cnm
geçmiş olsun cnm
Cnm teşkler öpt
Cnm teşkler öpt
Gözün aydın cnm
Cnm teşkler öpt
maş cnm gözünüz aydın
İnş bebeğini sağ sağlim kucağına alırsın cnm
bende yarın dr gideceğim çok kötü grip belki ilaç milaç verir...3 lü testide sorayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?