tatlım anlamadım tam olarak
bebeğinin bacakları çaprazdı doktorda kız mı dedi bacaklarını ayırmadan ?
kızlar merhaba
cinsiyet konusunda konusmussunuz banada dr. 13. haftada büyük ihtimal erkek dedi. ama 17. haftada kız dedi. bende arada kaldım böyle cünkü bebek galiba uyuyordu öylesine döyledi gibi geliyor banada bakalım perşembe günü ayrıntılıya giricem inşallah orada belli olur. bayramda herkes cinsiyet sordu bi erkek bi kız dedi diyorum herkese :)))))) 1 ay boyunca erkek diye hazırlandık sonra kız dedi bakalım neymiş görücez sabretmek te zor oluyor kafam karışık geziyorum kaç gündür.
kızlar merhaba
cinsiyet konusunda konusmussunuz banada dr. 13. haftada büyük ihtimal erkek dedi. ama 17. haftada kız dedi. bende arada kaldım böyle cünkü bebek galiba uyuyordu öylesine döyledi gibi geliyor banada bakalım perşembe günü ayrıntılıya giricem inşallah orada belli olur. bayramda herkes cinsiyet sordu bi erkek bi kız dedi diyorum herkese :)))))) 1 ay boyunca erkek diye hazırlandık sonra kız dedi bakalım neymiş görücez sabretmek te zor oluyor kafam karışık geziyorum kaç gündür.
cnm senin doktorda kafanı karıştırmış iice
hayırlıs olsun inş gönlünden ne geçiyosa sağlıkla gelsin ama arada kalmak zor oluyo cidden ayrıntııda herşey görünür buarada ayrıntılı ultrason 19.haftada mı giriliyo
sagol cnm sanada hayırlı olsun bende erken diye düşünüyordum ama 19. haftada girenler varmış ayrıntılıya 3 lü taramamıda yaptrdım bakalım bu hafta herşey kesinleşcek gibi hayırlısıyla.
aynenn,seni okadar iyi anlıyorumki 20 gündür benimde kafam bulanık,cinsiyeti soranlara daha belli değil diyorum,ne kadar desemde herkes bir yorum yapıyor kafasına göre,göbeğime kalçama yüzüme,hatta sinirleniyorum bu tür yorumlara:)
Mavi3 senin minik nasıl bir pozisyonda uyuyordu? ve neye dayanarak kız dedi?
aynen canım herkes birşey diyor bide bayram olunca görüşmeler çok oldu akrabalarla falan :) hiç olmasza net degilse emin degilsen göremiyorum dese dr nolcak sanki bide soruyor bana ne istiyorsun diye töbe töbe. inş. en kısa zamanda ikimizde netleştiririz cinsiyetleri mafoldumben
canıım benim gördügüm kadarıyla sırt üstü yatıryordu bacaklarının arasının açıklıgını ben görmedim yani uyuyordu bence çünkü hareket etmiyordu ellerini gözlerini burnunu kulaklarını falan gösterdi ama aşagıyı söylemedi hiçbişey ayaklarını gösterdi bitişik duruyordu bilmiyorumki dr a güvenmeyip kime güvencez anlamadım
bebeklerimiz aynı pozisyonda uyuyormuş,size burun el kulak göstermiş yine,bizim doktor sadece kendi izliyor bebeği:) Allahtan az çok biraz bilgimiz varda,gördüğümüz şey bebeğin neresidir anlayabiliyoruz,doktorum sadece espiri yapmaya komik olmaya çalışıyor :S
yarın değiştiriyorum doktorumu
bencede değiştir canım otor az saçmalmış ne o öyle labali labali neyse nedir işte cinsiyeti adam tuhaf biriymiş yaa başka bi doktora git hem sizede göstermesi gerek bebği ekranda anlatması lazım için daha rahat eder değiştirdiğinde eminim
kendilerine yapılsa isterlermi dr. lar bizleri bişey bilmesin bizi dinlesin istiyorlar bişey soruyorum tersliyor kulakdan dolma şeylere takılmayın ben dr. um diyor bide.ne gramını ne boyunu biliyoruz yaaaa .(( bende düşünüyorum degistirmeyi siz özel muayenehanesinemi gidiyosunuz yoksa devlet hast. yoksa özel hast. ?
Sena benim minik uyuyordu,sırt üstü uzanmış,bacaklarınıda uzatmış,çapraz değildi,uyuduğu için hareketde etmedi hiç sadece arada irkiliyordu uykuda:) doktor genel bir bakış attıktan sonra kız bu dedi,saçma sapan yakıştırmalar yaptı şoför nebahat bu falan filan,sonra ultrasonu gezdirirken sanki erkeklik organı gibi bişey vardı bacak arasında minik bir çıkıntı,göbek kordonu biraz daha yukarıdaydı,yani cinsiyeti tam olarak anlayabilmek için bebeğin uyanık ve hareketli olması gerekmiyormu,doktor yanılabilirmi?
benim bildiğim kadarıyla uyanıkken bakılıyor.ve veveğin bacakları hareketliyken daha net anlaşılır diye düşünüyorum.
uyurken bakılsa her muayenaye gittiğimde benim doktorum bebeğimi uyandırıyor
bi alıp veremediğimi var niye rahatsız etsin durduk yere ?
baska bi yere git için rahat etsin bence
bende özel hast gidiyorum dr. yorumları iyi diye ama böyle oldu işte kafamıza göre dr bulamıcaz galiba. değiştirip özel muayenehanesi olan bi dr gitmeyi düşünüyorum belki daha ilgili olabilir.
şu doktor sıkıntısını bende çekiyorum oturduğum yerle alakalı,gebzedeyim bende.buraya gelin geldim 2 yıldır.ama inşallah 1 aya kalmaz istanbula yerleşicez,işimiz ve benim ailem orada.hastane ve doktor seçeneğide çok fazla.hem doğduğum büyüdüğüm bildiğim yer.burada çok garip kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?