2011 Şubat Anneleri

kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama okuyorum sizi çok şükür cinsiyetler öğreniliyo testler güzel çıktı bebişler büyüyo maşallah Rabbim hepimize sağ salim kucaklamayı nasip etsin.
bende bayramdan iki gün önce gittim ama bnm yaramaz göstermedi cinsiyeti bacakları çapraz yapmış sanırım kısss:) hayırlısı olsun artık 3lü test sonucunuda salı günü alıcaz Allahım tüm bekleyenlere güzel sonuçlar göstersin inşşş

cnm bnm doktorun bakmasından da anlafdığım kadarıyla bacakları kapalıyken göremiyolar yaaa
açması için çok uğraştı doktor karnıma hafif vurdu ki yön değişsin die ama olmadıı inatçı keyfine düşkün çıktı bnm yaramaz :) sanırım açmadan anlaşılmaz yaa yoksa uğraşmazdı doktor okadar snein nasıl olduki ne dedi doktorun

canım inşallah kısa zamanda öğrenirsin cinsiyetini,benim kontrol günümde bebeğim uykudaydı,16 haftamızdaydık.sırt üstü uzanmış bacaklar yanyana kapalıydı,hiç uyanmadıda muayene sırasında,fakat doktor genel bir bakış attı kız dedi,daha sonrasında uyluk baş popo mesafelerini ölçtü falan.doktor yanılmış olabilirmi acaba 20 gündür beynim allak bullak,daha öncede yazdım burada eşimle sanki pipi gibi bi çıkıntı gördük,ama doktor kız dedi ısrarla,cinsiyetini net öğrenebilmek için bebeğin uyanık olması gerekmiyormu yav :S araya cenaze,bayram falan girdi sabredemicem yarın gidicem doktora artık.

git cnm bencede aklında kalacağına öğrenir kafandan çıkarmış olursun bizde eşimle daha önceki haftalarda gittiğimizde bi çıkıntı görmüştük ama bizim gördüğümüzü doktor hayli hayli görürü die düşündük sölememişti ozaman doktor göstermiyo demişti:) napalım bekliyoz artık sağlıkla gelsinlerde bizimkiler bizi oyalıyo birazcık bazıları erkenden gösterdi yarın haberini bekliyom ayy hayırlıs olsun cnm bnm gönlünden ne geçiyosa Allah sağlıkla nasip etsin sana

şimdi ultrason kağıdınada baktım neleri ölçmüş diye

CRL,BPD,AC,FL

sadece bunları ölçmüş

herkes bebeğinin kaç gram olduğunu bilir ben daha ağırlığını bilmiyorum bile,kafam çok karışık 20 gündür:)

aa cnm aynı ölçümler bana 15+2 de gittim işte o gün yapıldı bnm kağıttada onlar yazıyo grmı bende bilmiyom evt yaa şu ilk sayfada grlar yazıyo ya nasıl özeniyorum benm bebişim kaç grm acaba çok mu şey bekliyoruz doktorlardan anlamdımki bu kadar bilinçli olmamızı sevmiyolar sanırım bizimde bişi sölemedi gr ile ilgili sadece haftasından ilerideydi çok şükür

amin Nur hayırlısı olsun,zaten yarın doktorumu değiştiriyorum,gebelik takibini beğenmiyordum,yarın Allahın izniyle gidicem,şu gördüğümüzü iddia ettiğimiz şey pipimi yoksa yanılmışmıyız öğrenirim,halen iddia ediyorum devamı olmayan bir çıkıntı vardı bacak arasında,göbek kordonu değill.eşimle aynı anda ekranda görüp birbirimize baktık,eşim kız olduğuna inanmıyor,oğlum diye seviyor bende şuana kadar erkek hissediyordum,doktorun kız demesinden sonra kalbim bulandı:) kız fikrinede alıştım,doktor birazda eşimle kafa yaptı o gün,zaten söylediği şeylerden sonra böyle karma karışık duruma geldimya:) yarın bir netleşsinde bende neyim olacağına emin olayım artık:)

bende bebeğimin gramını bilmeyenlerdenim,aslında çok şeyde beklemiyoruz,duymamız gerekenleri duymak istiyoruz,bebeğin gramını bilmek bir lüks değilki,ben netten hafta hafta gebelik sayfalarından takip ediyorum bu hafta aşağı yukarı kaç gram olduğunu falan,ama yarın herşeyi tek tek sorucam,birde özele gidiyorum ben,valla soru bombardımanına tutucam doktoru yeter artık:) saçma sapan rüyalar görüp duruyorum zaten laelaelaelaelae

selam şubat ayının güzel anneleri bayanssulusmile

bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım
çok enteresan bir duygu
4-5 gündür anne olucağımın bilincine daha fazla vardım opuyorumnanaktan

inş yarın kafandaki tüm soruların cevabını alırsın tatlım dediğin gibi çok şey değil istediğimiz sadece biraz daha ilgi ve gerekenlerin sölenmesi okadar.evt insan severken bişi diyemiyoo bende ilk zamanlar hep erkek hissediyodum ama göstermeyince heralde kız dedim:) hayırlıs gerçekten ama merak işte ister istemez oluyoo

çok enteresan bir duygu

ya ne güzel bişidir o hisler allahım inş tez zamanda bizede nasip eder ben henüz kelebke kıpırtısı bile hissetmiyorum erken değilmi daha bazen kafama takıyorum acaba karınım yeterince büyük değilmi falan die abuk subuk düşünceler işte inşş sağlıkla büyüodur bebişim ilk hangi haftada hissettin cnm bide cinsiyeti neydii kusura bakma ben karıştırıyorumda kızlar erkekler çoğaldı :)

:) yalnız senin durumunda tuhaf,miniğin bacaklarını çapraz yapmış öyle duruyor:) pozisyonunu düzeltmemişde:) bir dahaki kontrolde inşallah öğrenirsin,peki uyuyormuydu senin yumurcak

çok enteresan bir duygu

çok güzel bişey,artık psikolojik olarakda rahatlamışsındır,bende minik minik kelebek kanadı çarpması gibi bişeyler hissediyorum ama emin olamıyorum.şöyle sağlam bir tekme atsada bende rahatlasam :Saruboceq:

:) yalnız senin durumunda tuhaf,miniğin bacaklarını çapraz yapmış öyle duruyor:) pozisyonunu düzeltmemişde:) bir dahaki kontrolde inşallah öğrenirsin,peki uyuyormuydu senin yumurcak

yok cnm uyanıktı sorma yaa doktorda güldü çok keyfine düşkün maşalah dedi hahaha bacaklar üstüste atılmış keyif yapıyodukaydirigubbakcemile3 inş cnm bakalım 3lü sonucunu almaya gittiğimizde yeniden muayaene edermi acaba etmezsede ben dayanamayıp başka doktora giderim herhalde

17+5 te hissettim hihoyyyt ancak emin olamadım.Gaz falandır gibi geldi.Sonra baktım gaz maz değil :hooray: Baya baya hareket ediyor benim minik oğlum.
En son kontrolümde tam 16 haftalıktı bebeğim.Doktorum bebeğin gelişimi önde gidiyor 17+2 gözüküyor demişti. O zaman hissetmiyordum tatlım.
Kitaplardan okuduğumdada 18 haftadan önce 1.gebeliklerde çok nadir hissedilir
diyor doktorlar.

hmm anladım cnm o tekmeler bol bol devam etsin inşş:)sağlıklaa doğsunlar
bende en son ontrolde 15+2ydim ama bi hafta önde demişti doktor.demekki iki hafta sonra falan inşallah bende kıpırtıları hissederim erkeklerde biraz daha erken olaibliyo diyolar ama hiçte belli olmuyo tabi oğluşun tekrardan hayırlı olsun cnmm

bu arada benim bebeğiminde bacakları capraz sekilde uyuyordu doktorum biraz karnımı bastırdı
derin öksür dedi
oğluşum korktu heralde hemen toparlandı bizde cisiyetini gördük alkisalkisalkis

bu arada benim bebeğiminde bacakları capraz sekilde uyuyordu doktorum biraz karnımı bastırdı
derin öksür dedi

işte bundan bahsediyorum bende:) doktor emin olmak için uyandırmış,benim bebek uzanmış uyuyorken doktor kız dedi mümkünmü bu,bacaklarıda yan yana duruyordu?

derin öksür dedi

hahaha güzel bi yöntem yaa benmde karnıma bastırdı ama sıpa hiç değişmedi bacaklarının pozisyonunu ohh keyif yapıyoduu bak aklımda bulunsun öksürmek korkutiim onu bii oyyy kıyamaz annesi ona yaww neyse cidden bu öksürük ii fikir bidaha yaparsa bende deniim:1rolleyes:

işte bundan bahsediyorum bende:) doktor emin olmak için uyandırmış,benim bebek uzanmış uyuyorken doktor kız dedi mümkünmü bu,bacaklarıda yan yana duruyordu?

tatlım anlamadım tam olarak
bebeğinin bacakları çaprazdı doktorda kız mı dedi bacaklarını ayırmadan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…