Allah yardımcın olsun canım anlıyorum seni yalnızlık çok zor ailene yakın olmak kadar güven verici birşey yok bende 2 yıllık evliyim aynen bende garip kaldım offfffffffff yaaaaa
sen nereden nereye göç ettin? etrafında kimseler yokmu,benim eşimin annesi ve babasıda yok,burada iş için yaşıyorduk,artık işinide istanbulda aldı,gidicez buralardan inşallah,çok daraldım 2 yıl.bu yalnızlığın üstüne bebeklerimiz bize tatlı birer uğraş olur
benim aynı şehir aramız uzak ama bulundugum yerde kimsem yok.( burda tıkılıp kalmış gibi hissediyorum kendimi evet dedigin gibi bebeklerimiz gelince böyle olmaz sıkılmayızda..alkisalkisalkis
Canım iyice pişmiş olursa bir zararı yok.
Ben hep yiyorum :)
GEçmiş olsun çokçokgünaydın kızlar bende çok kötü öksürük bogaz agrısı üşütmüşüm....
aynen canım ya düzenimiz kaçtı
manikcim Geçmiş olsun.Bayramın kutlu olsun..Bayram Bitti şimdi bol bol dinlenirsin hiç bişeyin kalmaz inşallah
Slm kızlar .Memeleketteydim yazamadım.Çok kötü bir bayram geçirdim.Gittiğime gideceğime bin pişman oldum.Arefe gününü hastanede geçirdik.Birden titremeyle birlikte ateşim yükseldi.Hemen doktora gittik.Ben ağlaya ağlaya ilaç vericekler bebeğime bişey olursa diye çok kötüydüm anlatamam.Hemen bebeğe baktı doktor.Onda herşey normal.bebekle alakalı bişey yok dedi.2 kilo serum yedim.Bana 2 tane antibiyotik yaptılar.zararı yok dedi.Ama ben hala suçluluk duyuyorum.Çok korkuyorum bebeğime bişey olurmu diye.Üzerimden olayın şokunu hala atamadım.
şenay bu yazıyı çok beğeniyorum teşekkürlerANNE OLMASAYDIM EĞER
Ben anne olmasaydım eğer...
http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...41157858_135969579749861_497942_6097254_s.jpg
(facebookta bir sayfadan aldım arkadaşlar)
bulabildin mi canım?kızlar face de nasıl bulucam sizleri ??? 2011 şubat anneleri mi yazıyor ordada ?? bilen varmı ??
çağlayancım umarım bayramın iyi geçmiştir..merak ediyorum seniGünaydın kızlar site bir birine karışmış galiba,gece yarılarındamı konuştunuz hep siz bakıyım kaydirigubbakcemile3
(
bana da bebek nerende diye soruyorlar ben normalde uzun ve iri yapılıyım daha çok kilo almış gibi duruyorumhıııııııııııımmmmmmmmm bende dedimki allah allah sabahın 5 inde
kızlar karnım çok sert sanki taş koymuşlar içine sabahları değilde akşamları yemekten sonra özellikle allahım resmen taşıyamıyorum karnımı çok ağırlaşıyor geriliyor
birde her gören 4 aylık hamilemisin sen daha fazla gösteriyorsun diyorlar
ühühüüüüüüüü
göbeğim çok çıkmış bencede çıktı anlamıyorum yaa çokta yemiyorum hele şu sıralar çok hızlı kilo alıyorum allahım az kiloyla kapatırım inşallah hamileliği
gidişat gerçi öyle göstermiyor
hoşgeldin canım inşallahgünaydın şubat anneleri ben de şubat annesi olucam:):)aranıza yeni katıldım umarım sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alırız:)
sude fotoğrafını bekliyoruz.baktım yoktu sanırım diğer taraftadün idil baby 10 lu hastaneçıkışını aldım 50 tl fiyat nasıl.bir ara aldıklarımın fotolarını çekip paylaşacagım
canım gözünaydı..bol kızlı bir topik oluyoruz galibaKızlar günaydınnn opuyorumnanaktan
çikolata yedim gerçekten de çok hareketliydi. Doktor takla atıyorr dedi. Çok güldüm. Eşim çikolata olayına saçma demişti, taaaki taklayı görene kadar :roflol:
senin de gözün aydınhoşbulduk minikimmm:))şuan 17 haftalık hamileyim..2 gün önce kızımızın olacağını öğrendikçikolata ben de yedim girmeden yarım saat önce(doktorum da hatta rüşvetini verdin mi bebeğimizin dedi:))
iyi olmana ve sıkıntıların bittiğine çok sevindim ama sen yine de dikkat etkızlar bizde doktordan geldik şimdi tehlikeyi atlatmışım allaha şükür oğlum yüz üstü yatıyodu bütün ölçümleri yapıldı babasına çekcek galiba uzun gidiyo normalde 15+6 yım ama 16+6 çıktı bebeğim annesini hiç üzmüyo benim oğlum teyzeleri:)gamyoncuiremsu
canım bayram geçti umarım sonuçların da iyidirvalla forumdaki acayiplikler son haddinde dünden beri doğrudürüst giremedim. Neyse şimdi girdim. Kızlar bende dün üçlü taramaya gittim. Kan sonuçlarım bayramdan sonra. Diğer ultrason süper geçti. Ama cinsiyet göremedik bakalım! Miniğim bize sürpiz yapıcak herhalde, canı sağolsun minişimin.
HERKESE ŞİMDİDEN MUTLU BAYRAMLAR DİLİYORUMMM... :))
asya güzel bir isim canım adıyla sağlıklı yaşasın inşallahMerhaba arkadaşlar? :)
Tatile gidecek arkadaşlar, hepinize iyi yolcukluklar.
ASYA olacak inşallah. Çaglayancım listede degiştirebilirsen sevinirim canım.
Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti KIZIM olacak... minik bir prensesim olacak... Allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.
Kızımızın adı İlknur Beren olacak
Bu arada kızlar hastane çıkışı konuşulmuş... Ankarada olanlar için söyleyeyim acity'de ve eryaman kc alışveriş merkezinde CEMRE mağazası var orada 10'lu hastane çıkışları 38tl QUOTE]
gözünaydın gayecim sağlıklı yaşar bebişlerimiz inşallah
benim doktorum da doğumdan hiç bahsetmedi şimdiye kadar.önceden oluşan çıkıntı sonradan kaybolduğu için ilk başta erkek dedikleri sonra değişebiliyormuşbu kontrolde dr. seni ocak sonu dogum yaptırırız dedi en geç şubat 7 dedi bi acayip oldum noluyoruz dedim :)) sanki çok uzak gibi daha doğum degilmi. bana 13. haftada %90 erkek dedi bu kontrolde kıza da benziyor dedi anlamadık gitti bakalım hayırlısı alkisalkisalkis
şekerim gözünaydınnnnnTeşekkürler kızlar, eşinden ayrı kalmak zor valla, heleki bi sıpanı yanında bi sıpanı karnında taşıyosan :))) kaydirigubbakcemile3
çoğumuz için öyle canım ,umarım iyi geçmiştir bayramarkadaşlar geçmişi okuyamadım ama heeerkese şimdiden iyi bayramlar diliyorum. anne larak geçireceğim ilk bayram :) çok mutluyum Allah'ıma çokkk şüküürr :)))
ben normal elbise aldım canım hamilelikler olmuyorİyi bayramlar kızlar.. bayramlık hamilelik aldınız mı kendinize ?
neslicim çok güzel kıyafetin
ben haftada bir kez yiyorum,sakıncası elbette vardır.kızlar burger hamilelikte zararlı diye duydum ben sizce doğrumudur yaa canım burger istiyor benim eşim getirecekti fakat bebege zararı olduğunu duyunca vazgeçmiş =(
sakatat yasak canım... ama bir lokma iyice pişirip yesen isteğin geçer sanırım... ama çok fazla yeme derim bende....
aynı fikirdeyim
Slm kızlar .Memeleketteydim yazamadım.Çok kötü bir bayram geçirdim.Gittiğime gideceğime bin pişman oldum.Arefe gününü hastanede geçirdik.Birden titremeyle birlikte ateşim yükseldi.Hemen doktora gittik.Ben ağlaya ağlaya ilaç vericekler bebeğime bişey olursa diye çok kötüydüm anlatamam.Hemen bebeğe baktı doktor.Onda herşey normal.bebekle alakalı bişey yok dedi.2 kilo serum yedim.Bana 2 tane antibiyotik yaptılar.zararı yok dedi.Ama ben hala suçluluk duyuyorum.Çok korkuyorum bebeğime bişey olurmu diye.Üzerimden olayın şokunu hala atamadım.
selam şubat ayının güzel anneleri bayanssulusmile
bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım
çok enteresan bir duygu
4-5 gündür anne olucağımın bilincine daha fazla vardım opuyorumnanaktan
Kızlar bebeklerinizin cinsiyetlerini öğrenirken bebeğiniz uyanıkmıydı??
ve hareketlimiydi?
uyanıksa yada o esnada uyuyorsa pozisyonu nasıldı?
doktor hangi pozisyonda cinsiyeti gördü?
sırtıstü uykuda olan bacakları kapalı olan bir bebeğin cinsiyetini doktor hemen anlayabilirmi?
şu kafamdaki sorulara kaç gündür cevap arıyorum yardım edin bana.
şenay bu yazıyı çok beğeniyorum teşekkürler
bulabildin mi canım?
çağlayancım umarım bayramın iyi geçmiştir..merak ediyorum seni
bana da bebek nerende diye soruyorlar ben normalde uzun ve iri yapılıyım daha çok kilo almış gibi duruyorum
hoşgeldin canım inşallah
sude fotoğrafını bekliyoruz.baktım yoktu sanırım diğer tarafta
canım gözünaydı..bol kızlı bir topik oluyoruz galiba
senin de gözün aydın
iyi olmana ve sıkıntıların bittiğine çok sevindim ama sen yine de dikkat et
canım bayram geçti umarım sonuçların da iyidir
asya güzel bir isim canım adıyla sağlıklı yaşasın inşallah
Bu arada cinsiyetimiz kesinleşti KIZIM olacak... minik bir prensesim olacak... Allahım sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah.
Kızımızın adı İlknur Beren olacak
Bu arada kızlar hastane çıkışı konuşulmuş... Ankarada olanlar için söyleyeyim acity'de ve eryaman kc alışveriş merkezinde CEMRE mağazası var orada 10'lu hastane çıkışları 38tl QUOTE]
gözünaydın gayecim sağlıklı yaşar bebişlerimiz inşallah
benim doktorum da doğumdan hiç bahsetmedi şimdiye kadar.önceden oluşan çıkıntı sonradan kaybolduğu için ilk başta erkek dedikleri sonra değişebiliyormuş
şekerim gözünaydınnnnn
çoğumuz için öyle canım ,umarım iyi geçmiştir bayram
ben normal elbise aldım canım hamilelikler olmuyor
ben haftada bir kez yiyorum,sakıncası elbette vardır.
aynı fikirdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?