2011 Şubat Anneleri

Allah yardımcın olsun canım anlıyorum seni yalnızlık çok zor ailene yakın olmak kadar güven verici birşey yok bende 2 yıllık evliyim aynen bende garip kaldım offfffffffff yaaaaa

sen nereden nereye göç ettin? etrafında kimseler yokmu,benim eşimin annesi ve babasıda yok,burada iş için yaşıyorduk,artık işinide istanbulda aldı,gidicez buralardan inşallah,çok daraldım 2 yıl.bu yalnızlığın üstüne bebeklerimiz bize tatlı birer uğraş olur

benim aynı şehir aramız uzak ama bulundugum yerde kimsem yok.( burda tıkılıp kalmış gibi hissediyorum kendimi evet dedigin gibi bebeklerimiz gelince böyle olmaz sıkılmayızda..alkisalkisalkis

benim aynı şehir aramız uzak ama bulundugum yerde kimsem yok.( burda tıkılıp kalmış gibi hissediyorum kendimi evet dedigin gibi bebeklerimiz gelince böyle olmaz sıkılmayızda..alkisalkisalkis

adaptede olamamışsındır,bende olamadım,sevemedim buraları.

neyseki yavrularımızla zaman daha güzel akıp gidecek,inşallah kucağımızada alırız

selam kızlar
cinsiyet karmaşasını ben de yaşadım bazı doktorlar pipi göremeyince kız diyor bacakları kapalı bile olsa
bana 14.haftada istanbulda bi doktor kesin erkek dedi
17 haftada kendi doktorum kordonu var bacak arasında göremiyorum ama bu kadar uğraşmaya erkek olsa görürdüm kız dedi

4-5 gün sonra yine gittim ben kız demedim göremedim dedim erkek bebek erkekte yanılma olmaz dedi:))))
pipiyi göremeyince kız demişti ama oğlum saklamış
devlet hastanesine gittim anlattım durumu bi kız bi erkek dediler bi bakın dedim
baktı ve ben erkek gibi gördüm dedi
anca ikna oldum
hala bazen acaba kız olabilir mi diyorum:)))))))
ikilemde kalmak zor
gidin öğrenin hemen
sonuçta insan onlarda yanılıyo ama emin olmadan kız erkek demeseler iyi olur

Canım iyice pişmiş olursa bir zararı yok.

Ben hep yiyorum :)

Benim de geçenlerde burnuma whopper kokmuştu feci halde. servisten indim burger kinge gittim dayanamadım yedim walla :) eşim diş hekimi, canının çok istediğini yemezsen asıl daha zararlı bebişimize diyor :) drumuza sormadık ama eşimin hekimliğine güveniyorum bu konuda :)

günaydın kızlar bende çok kötü öksürük bogaz agrısı üşütmüşüm....
GEçmiş olsun çokçok
dikkat et kıendine canım, ananas ve kiviyi tavsiye ederim :) ben de biraz kötü oldumm bayramın 3. günü, bugün iyiyim çok şükür... bolbol akraba zziyaretinin ardındna evimize döndük. herkese iyi pazarlar :) bol yağmurlu bir istanbul sabahına uyandık bugünnn

aynen canım ya düzenimiz kaçtı

manikcim Geçmiş olsun.Bayramın kutlu olsun..Bayram Bitti şimdi bol bol dinlenirsin hiç bişeyin kalmaz inşallah

evet kızlar ya evimizden kıpırdamaya görelim başta beslenme düzenim olmak üzere herşey tepe taklak oluyor.Dokunmasınlar bana 9 ay boyunca yerimden kıpraşmayayım ama nerdeeee 1 ay sonrada teyze kızının düğünü var bana İzmir yolları gözüktü yine.Allah kuvvet versin inş da gidip geleyim.

Mrb arkadaşlar ben bayramı memleketimde geçirip yedim,bir sürü de güzel mama yedim göbişim çok kocamann oldu :)))

Umarım sizlerinde bayramı iyi geçmiştir.

Slm kızlar .Memeleketteydim yazamadım.Çok kötü bir bayram geçirdim.Gittiğime gideceğime bin pişman oldum.Arefe gününü hastanede geçirdik.Birden titremeyle birlikte ateşim yükseldi.Hemen doktora gittik.Ben ağlaya ağlaya ilaç vericekler bebeğime bişey olursa diye çok kötüydüm anlatamam.Hemen bebeğe baktı doktor.Onda herşey normal.bebekle alakalı bişey yok dedi.2 kilo serum yedim.Bana 2 tane antibiyotik yaptılar.zararı yok dedi.Ama ben hala suçluluk duyuyorum.Çok korkuyorum bebeğime bişey olurmu diye.Üzerimden olayın şokunu hala atamadım.

geçmiş olsun tatlım.
bi zararı olsa yapmazdı doktorlar serum falan.
doktorunla görüşürsen için daha rahat olur diye düşünüyorum

slm kızlar ben döndüm alanyadan süperdi valla ama bana konyanın kapıları doğuma kadar kapandı artık sanırım.sizlerde ne var ne yok geçmiş bayramanız kutlu olsun.

ANNE OLMASAYDIM EĞER
Ben anne olmasaydım eğer...

http://photos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...41157858_135969579749861_497942_6097254_s.jpg

(facebookta bir sayfadan aldım arkadaşlar)
şenay bu yazıyı çok beğeniyorum teşekkürler
kızlar face de nasıl bulucam sizleri ??? 2011 şubat anneleri mi yazıyor ordada ?? bilen varmı ??
bulabildin mi canım?
Günaydın kızlar site bir birine karışmış galiba,gece yarılarındamı konuştunuz hep siz bakıyım kaydirigubbakcemile3
(
çağlayancım umarım bayramın iyi geçmiştir..merak ediyorum seni
bana da bebek nerende diye soruyorlar ben normalde uzun ve iri yapılıyım daha çok kilo almış gibi duruyorum
günaydın şubat anneleri ben de şubat annesi olucam:):)aranıza yeni katıldım umarım sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucaklarımıza alırız:)
hoşgeldin canım inşallah
dün idil baby 10 lu hastaneçıkışını aldım 50 tl fiyat nasıl.bir ara aldıklarımın fotolarını çekip paylaşacagım
sude fotoğrafını bekliyoruz.baktım yoktu sanırım diğer tarafta
Kızlar günaydınnn opuyorumnanaktan
çikolata yedim gerçekten de çok hareketliydi. Doktor takla atıyorr dedi. Çok güldüm. Eşim çikolata olayına saçma demişti, taaaki taklayı görene kadar :roflol:
canım gözünaydı..bol kızlı bir topik oluyoruz galiba
senin de gözün aydın
iyi olmana ve sıkıntıların bittiğine çok sevindim ama sen yine de dikkat et
canım bayram geçti umarım sonuçların da iyidir
Merhaba arkadaşlar? :)
Tatile gidecek arkadaşlar, hepinize iyi yolcukluklar.
ASYA olacak inşallah. Çaglayancım listede degiştirebilirsen sevinirim canım.
asya güzel bir isim canım adıyla sağlıklı yaşasın inşallah

merhaba kızlar bayram güzel geçti ama çokta dinlendim diyemniyeceğim
bayramın ilk günü bende biraz kötü oldum sanırım yorgunluk ve sürekli
şekerli şeyler yiyince biraz etkiledi.başdönmesi oldu ama neyseki uyuyunca geçti

geçmiş olsyn canım doktor birşey olmaz dediyse kendini suçlu hissetme sende tatlıyı fazla kaçırmış olabilirsin birde yorgunluk olabilir
artık bize yorgunluk hiç iyi gelmiyor

selam şubat ayının güzel anneleri bayanssulusmile

bebeğimin hareketlerini hissetmeye başladım
çok enteresan bir duygu
4-5 gündür anne olucağımın bilincine daha fazla vardım opuyorumnanaktan

bende artık kuzumu hissediyorum b en de buradayım diyor o kadar hoşuma gidiyor ki
yakışıklı akıllı uslu oğlum benimopuyorumnanaktan

canım sen hala öğrenemedinmi bebişinin cinisyetini bende merak ettim valla

herkese selam arkadaşlar
bugün bebeğimizin ismi geldi
etka olacak ismi inşallah
ben yiğit etka diyorum babamız henüz araştırmada
listeye eklerseni çoooooookkkkkkk sevinirim
çok heycanlıyımmm
herkese sağlıklı günler

canım buldum ekledim... ilgin için teşekkür ederimm.. artık bende face' deyim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…