evet ama hafta hesabına göre 24 hafta 6 ay etmiyor ve malesef bu problem yaratabiliyor gebeliğin son 3 ayı tutulmayacak deniyor ve bazı hesaplamalarda gebeliğin 26. haftası 6. ayın bitimi olarak hesaplanıyor.Sanırım kurumdam kuruma değişiklik gösteriyor durum.Çünkü hafta olarak hesaplarsak 40 hafta 10 ay demek.Son üç ayda 7. aydan sonra oluyor bu durumda.Bizim okul sanırım 26. haftadan sonra nöbetten düşürür beni.Burada herşeyi ince eleyip sık dokuyorlar malesef
evet ama hafta hesabına göre 24 hafta 6 ay etmiyor ve malesef bu problem yaratabiliyor gebeliğin son 3 ayı tutulmayacak deniyor ve bazı hesaplamalarda gebeliğin 26. haftası 6. ayın bitimi olarak hesaplanıyor.Sanırım kurumdam kuruma değişiklik gösteriyor durum.Çünkü hafta olarak hesaplarsak 40 hafta 10 ay demek.Son üç ayda 7. aydan sonra oluyor bu durumda.Bizim okul sanırım 26. haftadan sonra nöbetten düşürür beni.Burada herşeyi ince eleyip sık dokuyorlar malesef
Günaydın kızlar Hayırlı cumalar .....
bu arada tetenoz aşımıda yaptırdım gece boyu kolumu kaldıramadım halada kaldıramıyorum çok felaket agrıyo yaa kolum tutulmuş gibi bilmiyorumkismile
Kizim oluyoooor :) Isim konusunda kararsizim bana yardimci olun lutfen, baslik actik gebelik - isim bolumune. Onerilerinizi bekliyorum :)
Günaydın kızlar nasılsınız ben bugün güne mide bulantısıyla uyandım ve gögüsüm alt kısmı ağrıyor nedense bulantıyı kessin diye ilacımı içtim ama tesir etmedi inş.bir daha hastaneye gitmek zorunda kalmam
Çağlayancım çok geçmiş olsun canım senin miniş biraz yorucak seni anlaşılan nazlı olucak umarım hastane kadar ciddiye gitmesin dikkat et kendine. çok ağır yiyince benimde göğsüm sıkışıyor belki ondan olmuştur yada çok bulanıyosan o yapıyoda olabilir canım ehh biraz sabır :kedi:
Günaydın kızlar nasılsınız ben bugün güne mide bulantısıyla uyandım ve gögüsüm alt kısmı ağrıyor nedense bulantıyı kessin diye ilacımı içtim ama tesir etmedi inş.bir daha hastaneye gitmek zorunda kalmam
cherry81 gözünaydın canım....
Elifçim günaydın gözünaydın canım,nasıldı ayrıntılı anlatsana birazcık bizede ve resim verdimi bebişinin ayrıntılı için,benim kolum bugün daha iyi ama dün akşam çok kötüydü gene uyuşmuş gibi hiçbirşey yapamadım
Heves günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?