2011 Şubat Anneleri

evdiriki senin 2. gebeliğin ilkinde 24. haftadamı ayrıldın nöbetten? bileyimde emsal filan gösteririrm belki

Canım ben oglumda da 24'den sonra nöbet tutmamıştım.

Çok garip ona da mı bakıyorlar?

Zaten doktor hafta yazmayacak kagıda. 6. ayını doldurmuştur yazacak. Eee kim bilecek peki :) Boşver :)

Zaten ben ilk hamileliğimde demiştim ki; bizi yıllardır hamilelik 9 ay 10 gün diye kandırmışlar. Tam tamına 10 ay demiştim :)

evet 6. ayı doldurmuştur yazarsa bakmazlar tabi neyse inş kıllık çıkarmazlar bizim okulda kıl çokta malesef lakası olmayan insanlar bile bunu sorun yapabilir.O yüzden tedbirimi şimdiden alayım dedim.

ne saçmalık dimi? sanki idareciler hiç anne baba olmamış, bu dönemin nasıl zor geçtiğini bilmiyorlar... aslında 3ün 5in hesabını yapmayıp biraz insiyatif kullansalar ne iyi olurdu. yani okulda yeterli öğretmen varsa idare et işte bir iki hafta ne olacak. zaten ayakta durmak değil benim korkum, biliyorsunuz ilköğretimde koridorlarda koşturup duruyorlar çocuklar, çarpa çarpa geçiyorlar. karnımıza darbe gelirse naparız düşünen yok.
doğumdan sonra 1 yıl nöbet yokmuş, ama doğum öncesini daha önemli bence, son 3 ayda hangi hamile gün boyu ayakta kalabiliyormuş varsa göstersinler, insan üstü çaba göstericez kızlar( allah hepimize kolaylık versin

Manikcim bizim okulda geçen sene 2 hamile arkadaşım vardı. Hatta onlar 22 haftada 6. ayını doldurmuştur diye rapor almışlardı :)

Şimdi bana da diyorlar 2 hafta önceden al. Zaten sezeryan olacak diye.

evet doktoruma söyleyip hemen 24. hafta alıcam raporumu.Sormayın ya sabah ilk iki saatimin boş olduğu güne nöbet koymuşlar bide uyuz oldum.Bunu değiştirin başka güne dedim kabul etmediler bende öyle o zman her pazartesi okula gelmeden sağlık ocağına uğrayıp o ilk iki saat yinede evde yatıcam dedim bende sinirle.Allahım ya...

Kizim oluyoooor :) Isim konusunda kararsizim bana yardimci olun lutfen, baslik actik gebelik - isim bolumune. Onerilerinizi bekliyorum :)

günaydınn kızlarr dün ayrıntılı ultrason için doktoruma gittim herşeyi normalmiş 286 gr mış minik erkeğimm. :sm_cool: 3 lü testi başka yerde yaptırmıştım ordada doktor yoktu o yüzdensonucunu henüz öğrenemedim bugün inşallah onuda öğrenirim .

herkese hayırlı cumalar :1rolleyes:

Bayanlar herkese günaydın.
Öncelikle hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağına almasını ve çok güzel anılarla dolu bir ömür geçirmenizi diliyorum.

Ben 2010 şubat annesiyim. Şu anda oglumun oturmak istememesi sebebiyle satmak istedigim Kraft marka dondini beşik ve mama sandalyemiz var. Doğdugunda 3 ay boyunca orada yatırdım. Bu zamana kadarda mama sandalyesi ve yine arada uyku için kullandık. Ama artık oturmak istemiyor. Eger böyle bir sey almak istiyorsanız bana mesaj atarmısınız. Ürün sapasağlam ve temiz kullanılmıştır.

ürünün linki: Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

bu arada tetenoz aşımıda yaptırdım gece boyu kolumu kaldıramadım halada kaldıramıyorum çok felaket agrıyo yaa kolum tutulmuş gibi bilmiyorumkismile

Bayanlar herkese günaydın.
Öncelikle hepinizin bebeklerini sağlıkla kucağına almasını ve çok güzel anılarla dolu bir ömür geçirmenizi diliyorum.

Ben 2010 şubat annesiyim. Şu anda oglumun oturmak istememesi sebebiyle satmak istedigim Kraft marka dondini beşik ve mama sandalyemiz var. Doğdugunda 3 ay boyunca orada yatırdım. Bu zamana kadarda mama sandalyesi ve yine arada uyku için kullandık. Ama artık oturmak istemiyor. Eger böyle bir sey almak istiyorsanız bana mesaj atarmısınız. Ürün sapasağlam ve temiz kullanılmıştır.

ürünün linki: Kraft Dondy Beşik & Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

Günaydın kızlar nasılsınız ben bugün güne mide bulantısıyla uyandım ve gögüsüm alt kısmı ağrıyor nedense bulantıyı kessin diye ilacımı içtim ama tesir etmedi inş.bir daha hastaneye gitmek zorunda kalmam

cherry81 gözünaydın canım....

Elifçim günaydın gözünaydın canım,nasıldı ayrıntılı anlatsana birazcık bizede ve resim verdimi bebişinin ayrıntılı için,benim kolum bugün daha iyi ama dün akşam çok kötüydü gene uyuşmuş gibi hiçbirşey yapamadım

Heves günaydın canım

Günaydın kızlar....geçmiş olsun çağlayan....

Ya kızlar ben daha bebeği hissetmiyorum bööle pıt pıt arada bişiler oluyo ama çok endişeliyim...1 hafta sonra temelli dönüyorum samsuna...uzuuuun uzuuun bi muayene olacam türkçe türkçe:))

Günaydın kızlar Hayırlı cumalar .....

Sanada hayırlı cumalar hevescim.

bu arada tetenoz aşımıda yaptırdım gece boyu kolumu kaldıramadım halada kaldıramıyorum çok felaket agrıyo yaa kolum tutulmuş gibi bilmiyorumkismile

offf hafta içide ben yaptırıcam canım genelde herkes kolunda ağrıdan bahsetti korkmaya başladım geçmiş olsun sositososito

Kizim oluyoooor :) Isim konusunda kararsizim bana yardimci olun lutfen, baslik actik gebelik - isim bolumune. Onerilerinizi bekliyorum :)

Cherrycim gözün aydın canım benim sağlıkla kucağına al minik prensesini inşallah. kaydirigubbakcemile2

günaydın caglayanncımm opuyorumnanaktan
ayrıntılı ultrasonda ilk önce beynine baktı doktor içeriğine sonra omurgasına kaburgalarına idrar torbası midesi kalbi ayaklar bacak kemiği kolları kol kemikleri elleri parmaklar yüz çevresi gözler baş çevresi herşeyi gösterdi ve ayrıntılı ulatrasonu soranlar olursa böyle anlatırsın dedi en sonda cd verdi doktor görüntülerini benimki 3 boyutlu felan degildi ona ayrıca para vermek gerekiyo sanırım ama doktor bişey demedi illa 3 boyutlu olacak diye bende sormadım zaten gördüm bebeğimin heryerini :dance: bir kaç hafta sonra bu kadar ayrıntılı göremeyiz dedi büyüyecegi için bölüm bölüm görebilirmişiz öyle dedi bu kadar caglayan cım inşallah seninide güzel gecer bebeğini görünce dahada çok baglanıyo insan ona hiç aklımdan gitmiyo boshayallersmile

ben taa 16 ekimde giricem ayrıntılı ultrasona :umursamaz: çok beklicem dahaaa çok var ömrümüz minişleri 2 dk görmeyi beklemekle geçiyo nasıl olsa bu aralar alıştık :ecrin_bebek: ama ne güzel cd veriyolarmış istediğimiz zaman bakarız artık onla avunuruz napalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…