çağlayan benim dolaptada salamura edilmiş üzüm sarma yaprağı var 1 kg,ama zahmetli iş,şu sıralar saramam,normalde konserve tüketmem,ama sadece şu sarmalar hoşuma gidiyor,oda bildiğim güvenilir markalardan alıyorum,birde evde sardığımızla aynı değil onlar,konserve olanlar yumuşacık ve dağılmaya müsait,ekşi,tadı biraz daha farklı yani,ama yinede teklifin için sağol
ben temizlik işlerimi ufak ufak yapayım günlere böleyim bari,şimdiden başliyim,görüşürüzz
ha patronun birazdan horlamayada başlarsa iki parça pamuk tıka burun deliklerine kökten çözüm olur bir daha horlayamaz
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.Kız olmasını çokkkkkkk istediğim için bugün buruğum oğluşum kızmasın
mavişim seninde gözün aydın hihoyyyt Kızın bereketiyle gelsin inşallah,yavaştan başlarsın artık kızına ciciler almaya,kız giyisileride okadar güzel ve renklikiii insanın hepsini alası geliyor :)))
Merhaba arkadaşlar.
Mısracım cinsiyetini ögrenmişsin. Gözünaydın.Saglıklı olsun da kız erkek farketmez.
Esracım canım hiç sıkma canını. Zaten gelişiminde bir sorun olsa önden takip etmez. Belli ederdi kendini. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar. Hoşgeldiniz.
selam canım naber nasılsın? bebeğin nasıl?
:CüvCüv:
Bu arada öğretmen arkadaşlar nöbet konusunda diyeceklerim var.26. haftada doktordan belge alıp idareye verdiğinizde doğumunuza kadar nöbet tutmuyorsunuz.Ayrıca doğum tarihinzden itibarende 1 yıl nöbet tutmuyorsunuz bilginiz olsun.
slm evdiriki ve senaysn sizlerde benim gibi akşamcısınız galiba:)
Merhaba Şenaycım. İyiyim canım. Okullar açıldı. Çokk yoruluyorum. Oglum da bu yaşına kadar özel kreşe gidiyordu. Bu yıl devlet anaokuluna başladı. Bir kaç gündür onu alıştırma çabasıyla ugraşıyoruz.
Bebiş de artık iyice hareketlendi ve ben son hız şişmeye devam ediyorum :)
Sen nasılsın?
kızlar nöbet 24 mü 26 mı???
24.haftada belge alıp tutulmıcak tı bi de 26 olmasın??????????
4 haftam kalmış
4 nöbet
ne güzel:)))
anlıyorum canım ben bir okul ev arası yoruluyorum, senin bir de oğlun var. zordur tahmin ederim. bizim de ing. öğretmenlerine bir seminer var bu hafta, başka bir okula gidiyoruz 3buçuğa kadar ordayız hergün. çok yorucu oldu seminer bu sene. önceden bitsin istemezdim, artık çocuklar başlasa da kurtulsak diyorum.
benim minikte kıpırtı yok hala, daha küçük teyzesi:ecrin_bebek:. sabırsızlanıyorum artık bir an önce hissedeyim istiyorum. yarın sabah kontrolümüz var, şimdiden heyecanlandım. sabah olmaz artık bu gece)
canım oğluna başarılar, inş. en kısa zamanda alışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?