2011 Şubat Anneleri

ha patronun birazdan horlamayada başlarsa iki parça pamuk tıka burun deliklerine kökten çözüm olur bir daha horlayamaz

Hmm peki o zaman ama genede aşırıya kaçıp yeme bol bol..Kolay gelsin canım görüşürüz
ha patronun birazdan horlamayada başlarsa iki parça pamuk tıka burun deliklerine kökten çözüm olur bir daha horlayamaz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar yaaa şu kasım anneleri ne hoşlar
yemek tarifleri yazmışlar birde resimlerini koymuşlar
öyle bir baktım ama birde bana sorun acayip istedi canım özelliklede tatlıları
ben tatlı seviyordum zaten daha bir düştüm sanırım ama ilk zaamanlar kesinlikle tatlı yiyemedim
dedim herhalde tatlıyla aram olmayacak diye ama maaalesef hala çok seviyorum belki canım istemese
yemezdim böylece

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.Kız olmasını çokkkkkkk istediğim için bugün buruğum oğluşum kızmasın

selam canım, mısra ismine alışmıştık galiba çoğumuz kızın olacağını tahmin etmiştik ama tutmamış)
hayırlı olsun oğlun, bekleme sona ermiş gözün aydın. gamyoncuiremsu

herkese merhaba
oku oku bitmedi geçmişi ne çok konuşmuşsunuz maşallah.
cinsiyetini öğrenen arkadaşların gözü aydın.darısı bizim başımıza.27 eylül de inşallah.
testleri güzel çıkanlara da gözlerei aydın hayırlısı olsun.
bgn 2. tetanos aşımı oldum.1.sindeki gibiyim çok şükür bi ağrım olmadı bundada.bünyeye göre değişiyor demekki bazı arkadaşların ağrısı olmuş.

Arkadaslar, hepinizin cevaplari icin cok tesekkur ederim. Bebegim ve beni dualarinizdan eksik etmeyin. Hepimiz icin dua ediyorum guzel haberler alabilmek ve bebislerimize sagliklica kavusabilmek icin. Hasta olan butun arkadaslar cok gecmis olsun, bebislerinden haber alanlar sizide cok tebrik ederim.

mavişim seninde gözün aydın hihoyyyt Kızın bereketiyle gelsin inşallah,yavaştan başlarsın artık kızına ciciler almaya,kız giyisileride okadar güzel ve renklikiii insanın hepsini alası geliyor :)))

sagol canım evet pembişler dolu neler neler artık alışveriş yapabiliriz rahatça erkek mi kız mı derken ögrendik ikimizde :)))):teytey:

Merhaba arkadaşlar.

Mısracım cinsiyetini ögrenmişsin. Gözünaydın.Saglıklı olsun da kız erkek farketmez.

Esracım canım hiç sıkma canını. Zaten gelişiminde bir sorun olsa önden takip etmez. Belli ederdi kendini. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle.

Aramıza yeni arkadaşlar katılmışlar. Hoşgeldiniz.

selam canım naber nasılsın? bebeğin nasıl?
:CüvCüv:

Merhaba kızlar bugün o kadar yoğundumki anca 7 de gelebildim eve hiç giremedim malesef okullar açılınca benim durum böyle biraz gelir gelmez okudum yazdıklarınızı.Mısracım erkekmiş gözün aydın bende kız diye düşünmüştüm ama hepimizi yanılttı ufaklık. bebişinde sorun görülen arkadaşlarda üzülmesin gerçekten sorun denilen şeylerin aslında hiç sorun olmadığını duyuyorum her yerden.Bebişler Allahımıza emanet ve bebeklerin çoğu çok sağlıklı doğuyor.Üzülmeyin bol bol dua edin.Ben öyle yapıyorum Allahım diyorum o sana emanet.Biz elimizden geleni yapıyoruz zaten.

Bu arada öğretmen arkadaşlar nöbet konusunda diyeceklerim var.26. haftada doktordan belge alıp idareye verdiğinizde doğumunuza kadar nöbet tutmuyorsunuz.Ayrıca doğum tarihinzden itibarende 1 yıl nöbet tutmuyorsunuz bilginiz olsun.

selam canım naber nasılsın? bebeğin nasıl?
:CüvCüv:

Merhaba Şenaycım. İyiyim canım. Okullar açıldı. Çokk yoruluyorum. Oglum da bu yaşına kadar özel kreşe gidiyordu. Bu yıl devlet anaokuluna başladı. Bir kaç gündür onu alıştırma çabasıyla ugraşıyoruz.

Bebiş de artık iyice hareketlendi ve ben son hız şişmeye devam ediyorum :)

Sen nasılsın?

Merhaba manikcim :)

Canım 24. haftadan itibaren nöbet tutmayacagız...

kızlar nöbet 24 mü 26 mı???
24.haftada belge alıp tutulmıcak tı bi de 26 olmasın??????????
4 haftam kalmış
4 nöbet
ne güzel:)))

slm evdiriki ve senaysn sizlerde benim gibi akşamcısınız galiba:)

evet canım, gündüz okuldan vakit kalmıyor artık. akşam saatinde bizden başka kimse yok.
ahh ahh keşke hiç bitmeseydi tatil)

anlıyorum canım ben bir okul ev arası yoruluyorum, senin bir de oğlun var. zordur tahmin ederim. bizim de ing. öğretmenlerine bir seminer var bu hafta, başka bir okula gidiyoruz 3buçuğa kadar ordayız hergün. çok yorucu oldu seminer bu sene. önceden bitsin istemezdim, artık çocuklar başlasa da kurtulsak diyorum.
benim minikte kıpırtı yok hala, daha küçük teyzesi:ecrin_bebek:. sabırsızlanıyorum artık bir an önce hissedeyim istiyorum. yarın sabah kontrolümüz var, şimdiden heyecanlandım. sabah olmaz artık bu gece)
canım oğluna başarılar, inş. en kısa zamanda alışır.

Ögrenciler gelince daha çok yorulacagız malesef

Biraz daha büyüsün hissedersin miniği sen de :)

Yarın güzel haberler verirsin inşallah.

Oglum için de teşekkürler. Darısı sizlere olsun...

evet ama hafta hesabına göre 24 hafta 6 ay etmiyor ve malesef bu problem yaratabiliyor gebeliğin son 3 ayı tutulmayacak deniyor ve bazı hesaplamalarda gebeliğin 26. haftası 6. ayın bitimi olarak hesaplanıyor.Sanırım kurumdam kuruma değişiklik gösteriyor durum.Çünkü hafta olarak hesaplarsak 40 hafta 10 ay demek.Son üç ayda 7. aydan sonra oluyor bu durumda.Bizim okul sanırım 26. haftadan sonra nöbetten düşürür beni.Burada herşeyi ince eleyip sık dokuyorlar malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…