Günaydın kızlar nasılsınız ben bugün güne mide bulantısıyla uyandım ve gögüsüm alt kısmı ağrıyor nedense bulantıyı kessin diye ilacımı içtim ama tesir etmedi inş.bir daha hastaneye gitmek zorunda kalmam
cherry81 gözünaydın canım....
Elifçim günaydın gözünaydın canım,nasıldı ayrıntılı anlatsana birazcık bizede ve resim verdimi bebişinin ayrıntılı için,benim kolum bugün daha iyi ama dün akşam çok kötüydü gene uyuşmuş gibi hiçbirşey yapamadım
Heves günaydın canım
offf hafta içide ben yaptırıcam canım genelde herkes kolunda ağrıdan bahsetti korkmaya başladım geçmiş olsun sositososito
Günaydın kızlar....geçmiş olsun çağlayan....
Ya kızlar ben daha bebeği hissetmiyorum bööle pıt pıt arada bişiler oluyo ama çok endişeliyim...1 hafta sonra temelli dönüyorum samsuna...uzuuuun uzuuun bi muayene olacam türkçe türkçe:))
Sanada hayırlı cumalar hevescim.
offf hafta içide ben yaptırıcam canım genelde herkes kolunda ağrıdan bahsetti korkmaya başladım geçmiş olsun sositososito
Cherrycim gözün aydın canım benim sağlıkla kucağına al minik prensesini inşallah. kaydirigubbakcemile2
Çağlayancım çok geçmiş olsun canım senin miniş biraz yorucak seni anlaşılan nazlı olucak umarım hastane kadar ciddiye gitmesin dikkat et kendine. çok ağır yiyince benimde göğsüm sıkışıyor belki ondan olmuştur yada çok bulanıyosan o yapıyoda olabilir canım ehh biraz sabır :kedi:
günaydın caglayanncımm opuyorumnanaktan
ayrıntılı ultrasonda ilk önce beynine baktı doktor içeriğine sonra omurgasına kaburgalarına idrar torbası midesi kalbi ayaklar bacak kemiği kolları kol kemikleri elleri parmaklar yüz çevresi gözler baş çevresi herşeyi gösterdi ve ayrıntılı ulatrasonu soranlar olursa böyle anlatırsın dedien sonda cd verdi doktor görüntülerini benimki 3 boyutlu felan degildi ona ayrıca para vermek gerekiyo sanırım ama doktor bişey demedi illa 3 boyutlu olacak diye bende sormadım zaten gördüm bebeğimin heryerini :dance: bir kaç hafta sonra bu kadar ayrıntılı göremeyiz dedi büyüyecegi için bölüm bölüm görebilirmişiz öyle dedi bu kadar caglayan cım inşallah seninide güzel gecer bebeğini görünce dahada çok baglanıyo insan ona hiç aklımdan gitmiyo boshayallersmile
ben taa 16 ekimde giricem ayrıntılı ultrasona :umursamaz: çok beklicem dahaaa çok var ömrümüz minişleri 2 dk görmeyi beklemekle geçiyo nasıl olsa bu aralar alıştık :ecrin_bebek: ama ne güzel cd veriyolarmış istediğimiz zaman bakarız artık onla avunuruz napalım :))
caglayancım bu minik prensesimizin sac sacları cıkıyoda ondanmı oluyo acaba :dance:
bende burda okuyuncqa çok korkmuştum korktugum basıma geldi. daha gece ateşin felan çıkacak dediler gece uyuyamadım çıkacak diye allahtan bişey olmadı ama agrıudanda uyuyamadım elime kadar agrıyo bilmiyorumkismile belki sana bişey olmaz herkese göre değişiyomuş etkisi inşallah agrımaz seninki
Günaydın kızlar....geçmiş olsun çağlayan....
Ya kızlar ben daha bebeği hissetmiyorum bööle pıt pıt arada bişiler oluyo ama çok endişeliyim...1 hafta sonra temelli dönüyorum samsuna...uzuuuun uzuuun bi muayene olacam türkçe türkçe:))
Günaydin kizlar, hayirli cumalar, dün doktordaydik ayrintili ultrason yaptirdik ve en sonunda ebbegim cinsiyetini gösterdi, KIZIM olacak yasasinnnnn
gözünaydın mimix başlarsın artık alışverişe sende :dance:
gözünaydın mimix başlarsın artık alışverişe sende :dance:
günaydın güzel anneler.cinsiyetlerini öğrenen anne adaylarını çok tebrik ediyorum
kızlar bu soru için erkenmi bilmiyorum ama benim kafam çok karışık hatta başım ağrıdı diyebilirim,sizler doğum yapacağınız hastane hakkında hiç fikir edindinizmi,ne kadar zormuş düzgün bir hastane bulmak ya,özellerde doğum fiyatlarıda çok uçuk,devlet dersen beklediğin ilgiyi göremiyorsun,1 odada 5,10 hasta beraber kalıyorlar falan filan,sizin fikriniz nedir bu konuda,güvenilir bir hastane ve doktor bulabildinizmi.çok zor iş çoook
red cake ne güzel ayrıntılıya girmişsin bende merak ediyorum ne güzel bir problem yokmuş
inşallah arakadaşlar böyle birlikte devam ediyoruz
doğumlarımızında güzel haberlerini almayı nasip eder Allahım
Çağlayancım neden bu kadar mide bulantın oldu doktorun birşey demiyormu
yemektende kaynaklanamaz çünkü hafif yemişsin
gerçi bazı hamileliklerde doğuma kadar sürebiliyormuş bu mide bulantıları ama inşallah senin ki geçicidir canım
saol cnm, ya istiyorum ama esim frenliyo, ya ben dün doktora gidene kadar güzelce hissediyodum bebegimi dünden beri sanki bisey hissetmiyorum endiseliyim normal mi acaba:uhm:
günaydın güzel anneler.cinsiyetlerini öğrenen anne adaylarını çok tebrik ediyorum
kızlar bu soru için erkenmi bilmiyorum ama benim kafam çok karışık hatta başım ağrıdı diyebilirim,sizler doğum yapacağınız hastane hakkında hiç fikir edindinizmi,ne kadar zormuş düzgün bir hastane bulmak ya,özellerde doğum fiyatlarıda çok uçuk,devlet dersen beklediğin ilgiyi göremiyorsun,1 odada 5,10 hasta beraber kalıyorlar falan filan,sizin fikriniz nedir bu konuda,güvenilir bir hastane ve doktor bulabildinizmi.çok zor iş çoook
benim gittiğim doktor özel hastanede zaten ve ben kendi doktorumda doğum yapmak istiyorum.ama benim en büyük avantajım konyada çok fazla özel hastane olduğu için fiyatları çok uygun
Selam kızlar.... sanırım hastaneler konuşuluyor... bende kararsız kaldım... ben özel bir merkeze gidiyorum şu an ve doktorum bazı anlaşmalı öazl hastanelerde doğum yaptırıyor fakat misafir doktor statüsünde olduğu için fiyatlar biraz daha pahalı oluyor.Bende doktor değiştirip Ankara Akay hastanesinde doğum yapmayı düşünmüştüm ve doktorumla geçen gittiğimizde konuştuk bu konuyu.
Aslında aklımda olan fakat fiyattan dolayı gitmeyi elediğim bir yer vardı hacettepeli bir profesörün hastanesi var çankayada. HRS isminde. ultra lüks bir özel kadın hastanesi.Sanırsınız özel otel.Fakat fiyatlar biraz uçuk.Ama benim doktorum orayla anlaşmalı ve sahibi kolaylık tanıyormuş.Bişeyler yapabileceğini söyledi. Sonraki randevumuzda detaylı görüşüp bir karara varacağız.
Bu arada dün çağlayanın söylediği sitenin ürünleri amerikada çok ünlüymüş.Ordan alışveriş yapılamıyor fakat ebay.com sitesinde hepsi var ve çok ucuz!!! ben bakmaya başladım.
ebuy Türkiyede gittigidiyor ile ortak dünya çapında satış yapılan çok büyük bir açık artırma ve satış sitesi.Güvenerek alışveriş yapılabilir.ben daha önce birtakım elektronik cihazlar almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?