2011 Şubat Anneleri

caglayancım bu minik prensesimizin sac sacları cıkıyoda ondanmı oluyo acaba :dance:

offf hafta içide ben yaptırıcam canım genelde herkes kolunda ağrıdan bahsetti korkmaya başladım geçmiş olsun sositososito

bende burda okuyuncqa çok korkmuştum korktugum basıma geldi. daha gece ateşin felan çıkacak dediler gece uyuyamadım çıkacak diye allahtan bişey olmadı ama agrıudanda uyuyamadım elime kadar agrıyo bilmiyorumkismile belki sana bişey olmaz herkese göre değişiyomuş etkisi inşallah agrımaz seninki

Saol canım,yakında başlar annesi merak etme,ben akşamları sırf yatağa uzanıp onu dinliyorum elimi karnıma koyup onunla konuş bence daha çabuk tepki verir.

Saol canım.Benimki biraz nazlı bebek anlaşamıyoruz bir türlü yağlı birşeyde yemedim akşam hafif bir kahvaltı ettim sadece,sabahta ağır birşey yemedim ama böyle idare edicez galiba artık :))

Çok heves ettim şimdi sen böyle anlatınca içi gidiyordur insanın onu öyle ekranda görünce verinde alıp eve götüriyim derim ben onu :))
O zaman böyle minicik hallerini bir daha göremiycez hep bölüm bölüm ne kadar ilginç ya ufacıklardı önceden şimdi git gide büyüyüp dünyaya gelmeye hazırlanıyorlar.

Benimde 30 eylül bir türlü ay bitmek bilmiyor bir an önce bitsede bende görsem elif gibi o öyle anlatınca dahada bir heyecan yaptım :))

Bu benim hiç aklıma gelmemişti canım,oda olabilir dimi.Ben bunu bir araştırıyım bakıyım saol canım opuyorumnanaktan

Günaydin kizlar, hayirli cumalar, dün doktordaydik ayrintili ultrason yaptirdik ve en sonunda ebbegim cinsiyetini gösterdi, KIZIM olacak yasasinnnnn

canım merhaba sen samsunlumusun bende samsunluyum vereliniortakyurtdışındasın ama anladığı kadarıyla
endişe etme daha tam hissedemezsin zaten o pıt pıt dediğin işte oynuyor bebeişin bazıları daha geç hissedermiş

günaydın anneler nasılsınız bugün ben gün sayıyorum valla 1 ekimde randevumuz var şafak 12 :)

red cake ne güzel ayrıntılıya girmişsin bende merak ediyorum ne güzel bir problem yokmuş
inşallah arakadaşlar böyle birlikte devam ediyoruz
doğumlarımızında güzel haberlerini almayı nasip eder Allahım

Çağlayancım neden bu kadar mide bulantın oldu doktorun birşey demiyormu
yemektende kaynaklanamaz çünkü hafif yemişsin
gerçi bazı hamileliklerde doğuma kadar sürebiliyormuş bu mide bulantıları ama inşallah senin ki geçicidir canım

günaydın kızlar sizlerede hayırlı cumalar ne güzel çoğu arkadaşlar cinsiyeti öğrenmiş darısı öğrenemeyenlerin başına(amiiinnn)

günaydın güzel anneler.cinsiyetlerini öğrenen anne adaylarını çok tebrik ediyorum

kızlar bu soru için erkenmi bilmiyorum ama benim kafam çok karışık hatta başım ağrıdı diyebilirim,sizler doğum yapacağınız hastane hakkında hiç fikir edindinizmi,ne kadar zormuş düzgün bir hastane bulmak ya,özellerde doğum fiyatlarıda çok uçuk,devlet dersen beklediğin ilgiyi göremiyorsun,1 odada 5,10 hasta beraber kalıyorlar falan filan,sizin fikriniz nedir bu konuda,güvenilir bir hastane ve doktor bulabildinizmi.çok zor iş çoook

gözünaydın mimix başlarsın artık alışverişe sende :dance:

ben cevremden ve özellikle kendi annemden aldigim tecrübelerle buldum dogum yapacagim hastahaneyi bebegim benim dogdugum hastanede dogacak allahin izniyle =)

amin moonsun yaa bebegimi görünce biran önce dogsada sevsem diyorum artık inşallahh doğumlarımızıda paylaşırızz Allahım o günleride göstersin inşallah (amin)

saol cnm, ya istiyorum ama esim frenliyo, ya ben dün doktora gidene kadar güzelce hissediyodum bebegimi dünden beri sanki bisey hissetmiyorum endiseliyim normal mi acaba:uhm:

merak etme mimix bir kaç hafta daha var kesin hissetmemize şimdi arada sırada hissedebilirmişiz dün doktor hissediyormusun diyede sordu bende her zaman degil dedim normal dedi endişe etme boşuna :1rolleyes:

benim gittiğim doktor özel hastanede zaten ve ben kendi doktorumda doğum yapmak istiyorum.ama benim en büyük avantajım konyada çok fazla özel hastane olduğu için fiyatları çok uygun

Selam kızlar.... sanırım hastaneler konuşuluyor... bende kararsız kaldım... ben özel bir merkeze gidiyorum şu an ve doktorum bazı anlaşmalı öazl hastanelerde doğum yaptırıyor fakat misafir doktor statüsünde olduğu için fiyatlar biraz daha pahalı oluyor.Bende doktor değiştirip Ankara Akay hastanesinde doğum yapmayı düşünmüştüm ve doktorumla geçen gittiğimizde konuştuk bu konuyu.
Aslında aklımda olan fakat fiyattan dolayı gitmeyi elediğim bir yer vardı hacettepeli bir profesörün hastanesi var çankayada. HRS isminde. ultra lüks bir özel kadın hastanesi.Sanırsınız özel otel.Fakat fiyatlar biraz uçuk.Ama benim doktorum orayla anlaşmalı ve sahibi kolaylık tanıyormuş.Bişeyler yapabileceğini söyledi. Sonraki randevumuzda detaylı görüşüp bir karara varacağız.

Bu arada dün çağlayanın söylediği sitenin ürünleri amerikada çok ünlüymüş.Ordan alışveriş yapılamıyor fakat ebay.com sitesinde hepsi var ve çok ucuz!!! ben bakmaya başladım.
ebuy Türkiyede gittigidiyor ile ortak dünya çapında satış yapılan çok büyük bir açık artırma ve satış sitesi.Güvenerek alışveriş yapılabilir.ben daha önce birtakım elektronik cihazlar almıştım.

benim gittiğim doktor özel hastanede zaten ve ben kendi doktorumda doğum yapmak istiyorum.ama benim en büyük avantajım konyada çok fazla özel hastane olduğu için fiyatları çok uygun

bende gözdeatiye katılıyorum benim gittiğimde özel hastanede ve kendi dr doğum yapmak istiyorum fiyatlarıdaa uygun konyada

bende özel hastaneye doktoruma yaptıracağım herhangi bir değişiklik olmazsa giden arkadaşlar memnun kaldıklarını söylüyorlar birde insan o doktora gidipte bebğini dünyaya sağlıkla getiren arkadaşlarını görünce doğal olarak etkileniyor bende o yüzden diyorum kendi doktoruma yaptırayım diye
gerçiiii herkesin kaderi aynı değil sonuçta
inşallah hayırlısıyla sağlıkla yaparız doğumlarımzı

ben almanyada yasiyorum ve bi cok alisverisimi ebay´den yapyiorum okadar uygun ki, bebek odasini görüp almak istedigim icin ordan almiycm ama tulumu üstü basi fln belkide bebek arabai ordan almak istiyorum

hepimizin kaderi aynı değil tabi ama bazı hastaneler fiyat konusunda fazlaca uçmuş,özel fiyatlarına bir baktımda çok fahiş bedeller.1 ay kadar sonra ikamet değişeceğim için buradan değilde taşınacağım yerden bakınıcam artık,ne zor sürekli doktor değişmek off :S

yok normal doğum şukadar,sezaryan bu kadar,epidural bilmem ne kadar,doktorun dışarıdan gelirse fiyat bu olur,özel odasıydı falanıydı filanıydı,siz siz olun şimdiden fazlaca hazırlayın doğum paranızı,birde öğrendiğiniz fiyatla hastaneden ayrılırken ödediklerinizde tutmuyormuş,habire bişeyleri ekliyorlarmış,valla çok iyi araştırmak lazım

birde hastane seçiminde Yeni doğan yoğun bakım ünitesi olan hastaneler seçilmeli,bazı özellerin yeni doğan yoğun bakım üniteside yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…