hoşbulduk
çağlayançiçek evet günlerimiz aynı, sen de kıpırtılar hissetmeye başladınmı?
:1hug:şu anda senin moral'e ve desteğe en çok ihtiyacın olduğu zamanlar böyle şeyleri söyleyenleri çevrenden uzaklaştırmaya çalış cnım yapabiliyorsan eğer,ve onlara sürekli benim bebeğim iyi ve sağlıklı bir şekilde dünyaya gelecekde,onların seni üzmesine sakın izin verme bu dönemlerde en çok moral'e ihtiyacımız var bizim,bana kendimi kötü hissettiren kimseyle görüşmemeye çalışıyorum canım bak kaç gündür hastaydım eşimin ailesinden bir kişi bile aramadı sonra lafa gelince bir sürü şey söylüyorlar hep aklımızdasın merak ettik seni diye,burdaki arkadaşlarım gelmediğim hergün yazmış buraya seni merak ettik nasılsın diye,bir telefona bakardı sadece ama aramadılar bile işte,Kafana takmamaya çalış canım elinden geldiğince
merhaba güzel anneler, bugün ayrıntılı USG mize girdik .)) çok güzeldi 3lü tarama sonucumda çıktı KIZIM olacakmış :)) heşeyimiz normal şükür benim cinsiyeti bi değiştirirmisin çağlayancım sana zahmet... mapuci ve mısra gözünüz aydın cinsiyetler ögrenilmiş
Evet,özellikle akşamları pek bir yaramaz benim kızım dün akşam bir o kadar hareketlendiki hiç bu kadar olmamıştı.Yerini sevdi galiba senin bebişin nasıl oda hareketlimi benim kızçe gibi
Evet,özellikle akşamları pek bir yaramaz benim kızım dün akşam bir o kadar hareketlendiki hiç bu kadar olmamıştı.Yerini sevdi galiba senin bebişin nasıl oda hareketlimi benim kızçe gibi
merhaba güzel anneler, bugün ayrıntılı USG mize girdik .)) çok güzeldi 3lü tarama sonucumda çıktı KIZIM olacakmış :)) heşeyimiz normal şükür benim cinsiyeti bi değiştirirmisin çağlayancım sana zahmet... mapuci ve mısra gözünüz aydın cinsiyetler ögrenilmiş
biliyormusun o kadar cahil okumaya insan varki çevremizde biz herşeyi netten araştırıoz daha eline pc almamış insanlar var cahil cahil konuşuolar beni deli ediolar anneme dedim kim ne derse sana deki allahın takdiri deyip beklicekler de çünkü ben artık bu konu için arıyanlarla konuşmıcam
zaten aileme yakınım eşimin ailesine uzak durumumu söledim onlara çünkü mersine gidipte tahlil yaptıralımdie düşünmüştük bak o günden sonra bir daha kimse arayıp naptınız demedi bayramda eşim tlf nu uzattı bana esrayı veriom oda konuşcak die kadın 2 dk konuşmadı düşün beni ailem hem bana hem eşime sahip çıkıo eşimde farkında boşver eşin sana iyi olsun yeter
benimki de 3 4 gündür bayağı hareketlendi akşamları bilgisayar başında otururken çok hissediyorum az önce uzanıp kumandayı karnıma koydum biden kumandayı kıpırdattı çok hoş ya
benimki erkek:CüvCüv:
çağlayan özellikle uzanınca başlıo diimi bende 2 gündür hissediom hemde çok net resmen vuruo lülülülülülü
mapuci kesinlikle dediklerine katılıyorum bu sınav benim için rabbim gücümü sabrımı ölçüyor bakıyor en ufak bişide isyan edecemmi başta üzüldüm ağladım ama hareket edio ya artık takmamaya çalışıom
çağlayan özellikle uzanınca başlıo diimi bende 2 gündür hissediom hemde çok net resmen vuruo lülülülülülü
mapuci kesinlikle dediklerine katılıyorum bu sınav benim için rabbim gücümü sabrımı ölçüyor bakıyor en ufak bişide isyan edecemmi başta üzüldüm ağladım ama hareket edio ya artık takmamaya çalışıom
Gözünaydın tatlım değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum maalesef edıt gelene kadar beklemek zorundayız başka bir çözüm arıyorum inş.bulursam değiştiricem.
Nasıltı ayrıntılı usg anlatsana birazcık bize benim daha 2 hafta var :))
Doğru söylüyorsun canım çevremizde cahil insan çok var,bizle ilgili birşey olduğunda'da kimse beni aramaz eşimin tarafından oda farkında ama birşey demiyor onlara biliyor kardeşini ve ailesini çünkü en iyisi onlara kafayı yormamak.
Allah sağlıkla doğumlarınıda göstersin inş.canım çabucak gelselerde sevsek artık :))
Evet canım yatınca başlıyor yaramaz hareketlere,babasıda hissediyor artık minişin hareketlerini en çokta ona yapıyor zaten :))
esracım ne güzel söylemişler arkadaşlar gerçekten takmamak lazım evet hepimizin etrafında illede olumsuz birşey söylemeyiadet edinmiş insanlar var
iyi olsanda kötü old. bastıra bastıra söyleyenler
her işine karışanlar
maalesef canım bunu kabullenmek lazım insan bu dönemde çok hassas oluyor inşallah bebeğinde
sağlıklı doğup o konuşanları susturur canım sadece inan....bilmiyorumkismile
esram sen hiiiiç sıkıntı yapma o bebek sağlıklı olacak görürsün bak,haftasından ileride gidende bir bebek,atlatır o atlatırr
bak benimde göğüslerimde 5 adet tümörüm var:) 1 adette solid kist.bunların 2 tanesi süt bezlerinin üzerinde,çokta büyüdüler,sol gözğsüm süt verecekmi vermeyecekmi onu doğumdan sonra görücem,benimde bir kızım olacak ve ultrasona her girdiğimde doktoru iyice dinleyip takip ediyorum,bebeğin bedenini,bir kere kısmetten öteye gidilmez,bizler inançlı insanlarız,ama tekrar diyorum o kist ufalır gider bir kaç haftaya,o çevrende ne konuştuğunu bilmeyen insanlarada fazla takılma,o şahıslardan hepimizin etrafında var,hepsini takacak olsaydık ruh hastası olur çıkardık,mesafeni koyarsın olur biter çokta tınn,zaten zor günümde bana destek olmayıp beni dahada zorlayan tipler uzak gitsin benden,sende hiiiç takma onları amaaan.
benimki elimi koyunca duruo nispet yapıo çekince yine başlıo soytarı iştee
Maşallah canım bak bu kadar derdin var genede olumlu düşünmeye çalışıyorsun hepimiz böyle olabilsek keşke şu dönemlerde en önemli şey moralimizi yüksek tutmak ve olumlu düşünmek,inş.sende kurtulursun tümürlerinden
Patronum karşımda uyukluyor ben sıcaktan patlıyorum içime fenalık geldi,adamın yaptığı işe bakın odasınada gitmiyor,kafası sürekli yan'a düşüp duruyor,gülmemek için zor tutuyorum kendimi çok komik bir görüntüsü var kaydirigubbakcemile3
inşallah,ama benim kitleler kendiliğinden gitmiyor cerrahi ile çıkartıyorlar,bir tanesini zamanında çıkarttı doktor,geriye 6 tane kaldı.incelendi şükür diyelim,şuan takipteyim,sizin çektiğiniz göğüs ağrılarının 2 katını çektim ben haftalardır,ama bu anlamda inan hiç derdim yok,öylesine sadece paylaştım,meme muayenelerinizi mutlaka olunn
şuan başka dertlerim var onları halletmeliyim,annemle teyzem cumartesi misafirlerim,şu evimi bir kere daha temizlemeliyim,hiç kalkasım yok en büyük derdim bu :) gerçi 2 gün önce temizledim ama,malum gelen annem ekstra temiz olması lazım her yerin,kadın temizlik hastası:))
mesela diğer derdim benim bu aralar canım şu konserve yaprak sarmaları varya onlardan çekiyor,böyle ekşimsi mayhoş yağlı bir tadı var bir hoşuma gittiki sormayın,markası iyi olanlardan aldım dün ufak bir kutuyu bitirdim,bu sarmaların 1 kg olanları var bir ara gidip 2 kutu alıcam:)
heheheh biz gülelim ona buradan,nasıl olsa görmüyor yazılanları,çağlayan patronunun başının kenarına 1 tabak yoğurt koy,başı düştüğünde yoğurt olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?