2011 Şubat Anneleri

hoşbulduk
çağlayançiçek evet günlerimiz aynı, sen de kıpırtılar hissetmeye başladınmı?

Evet,özellikle akşamları pek bir yaramaz benim kızım dün akşam bir o kadar hareketlendiki hiç bu kadar olmamıştı.Yerini sevdi galiba senin bebişin nasıl oda hareketlimi benim kızçe gibi

merhaba güzel anneler, bugün ayrıntılı USG mize girdik .)) çok güzeldi 3lü tarama sonucumda çıktı KIZIM olacakmış :)) heşeyimiz normal şükür benim cinsiyeti bi değiştirirmisin çağlayancım sana zahmet... mapuci ve mısra gözünüz aydın cinsiyetler ögrenilmiş

biliyormusun o kadar cahil okumaya insan varki çevremizde biz herşeyi netten araştırıoz daha eline pc almamış insanlar var cahil cahil konuşuolar beni deli ediolar anneme dedim kim ne derse sana deki allahın takdiri deyip beklicekler de çünkü ben artık bu konu için arıyanlarla konuşmıcam
zaten aileme yakınım eşimin ailesine uzak durumumu söledim onlara çünkü mersine gidipte tahlil yaptıralımdie düşünmüştük bak o günden sonra bir daha kimse arayıp naptınız demedi bayramda eşim tlf nu uzattı bana esrayı veriom oda konuşcak die kadın 2 dk konuşmadı düşün beni ailem hem bana hem eşime sahip çıkıo eşimde farkında boşver eşin sana iyi olsun yeter

mavişim seninde gözün aydın hihoyyyt Kızın bereketiyle gelsin inşallah,yavaştan başlarsın artık kızına ciciler almaya,kız giyisileride okadar güzel ve renklikiii insanın hepsini alası geliyor :)))

Evet,özellikle akşamları pek bir yaramaz benim kızım dün akşam bir o kadar hareketlendiki hiç bu kadar olmamıştı.Yerini sevdi galiba senin bebişin nasıl oda hareketlimi benim kızçe gibi

benimki de 3 4 gündür bayağı hareketlendi akşamları bilgisayar başında otururken çok hissediyorum az önce uzanıp kumandayı karnıma koydum biden kumandayı kıpırdattı çok hoş ya
benimki erkek :CüvCüv:

çağlayan özellikle uzanınca başlıo diimi bende 2 gündür hissediom hemde çok net resmen vuruo lülülülülülü

mapuci kesinlikle dediklerine katılıyorum bu sınav benim için rabbim gücümü sabrımı ölçüyor bakıyor en ufak bişide isyan edecemmi başta üzüldüm ağladım ama hareket edio ya artık takmamaya çalışıom

bi cadı daha gelio desene lülülülülülü

Gözünaydın tatlım değiştirmek istiyorum ama yapamıyorum maalesef edıt gelene kadar beklemek zorundayız başka bir çözüm arıyorum inş.bulursam değiştiricem.
Nasıltı ayrıntılı usg anlatsana birazcık bize benim daha 2 hafta var :))

Doğru söylüyorsun canım çevremizde cahil insan çok var,bizle ilgili birşey olduğunda'da kimse beni aramaz eşimin tarafından oda farkında ama birşey demiyor onlara biliyor kardeşini ve ailesini çünkü en iyisi onlara kafayı yormamak.

Allah sağlıkla doğumlarınıda göstersin inş.canım çabucak gelselerde sevsek artık :))

Evet canım yatınca başlıyor yaramaz hareketlere,babasıda hissediyor artık minişin hareketlerini en çokta ona yapıyor zaten :))

esram sen hiiiiç sıkıntı yapma o bebek sağlıklı olacak görürsün bak,haftasından ileride gidende bir bebek,atlatır o atlatırr

bak benimde göğüslerimde 5 adet tümörüm var:) 1 adette solid kist.bunların 2 tanesi süt bezlerinin üzerinde,çokta büyüdüler,sol gözğsüm süt verecekmi vermeyecekmi onu doğumdan sonra görücem,benimde bir kızım olacak ve ultrasona her girdiğimde doktoru iyice dinleyip takip ediyorum,bebeğin bedenini,bir kere kısmetten öteye gidilmez,bizler inançlı insanlarız,ama tekrar diyorum o kist ufalır gider bir kaç haftaya,o çevrende ne konuştuğunu bilmeyen insanlarada fazla takılma,o şahıslardan hepimizin etrafında var,hepsini takacak olsaydık ruh hastası olur çıkardık,mesafeni koyarsın olur biter çokta tınn,zaten zor günümde bana destek olmayıp beni dahada zorlayan tipler uzak gitsin benden,sende hiiiç takma onları amaaan.

benimki elimi koyunca duruo nispet yapıo çekince yine başlıo soytarı iştee

esracım ne güzel söylemişler arkadaşlar gerçekten takmamak lazım evet hepimizin etrafında illede olumsuz birşey söylemeyiadet edinmiş insanlar var
iyi olsanda kötü old. bastıra bastıra söyleyenler
her işine karışanlar
maalesef canım bunu kabullenmek lazım insan bu dönemde çok hassas oluyor inşallah bebeğinde
sağlıklı doğup o konuşanları susturur canım sadece inan....bilmiyorumkismile

inşallah öle olcak bakın görün dicem

Maşallah canım bak bu kadar derdin var genede olumlu düşünmeye çalışıyorsun hepimiz böyle olabilsek keşke şu dönemlerde en önemli şey moralimizi yüksek tutmak ve olumlu düşünmek,inş.sende kurtulursun tümürlerinden

benimki elimi koyunca duruo nispet yapıo çekince yine başlıo soytarı iştee

Bunlar şimdiden böyle yapıyorlar bize doğunca allah bilir,bayramda ben hasta yatarken bana pas vermedi hiç eşim geldi sevdi oynadı onunla azıcık hemen hareket etti,ayrım yapmaya bile başladık artık :))

Patronum karşımda uyukluyor ben sıcaktan patlıyorum içime fenalık geldi,adamın yaptığı işe bakın odasınada gitmiyor,kafası sürekli yan'a düşüp duruyor,gülmemek için zor tutuyorum kendimi çok komik bir görüntüsü var kaydirigubbakcemile3

inşallah,ama benim kitleler kendiliğinden gitmiyor cerrahi ile çıkartıyorlar,bir tanesini zamanında çıkarttı doktor,geriye 6 tane kaldı.incelendi şükür diyelim,şuan takipteyim,sizin çektiğiniz göğüs ağrılarının 2 katını çektim ben haftalardır,ama bu anlamda inan hiç derdim yok,öylesine sadece paylaştım,meme muayenelerinizi mutlaka olunn
şuan başka dertlerim var onları halletmeliyim,annemle teyzem cumartesi misafirlerim,şu evimi bir kere daha temizlemeliyim,hiç kalkasım yok en büyük derdim bu :) gerçi 2 gün önce temizledim ama,malum gelen annem ekstra temiz olması lazım her yerin,kadın temizlik hastası:))

mesela diğer derdim benim bu aralar canım şu konserve yaprak sarmaları varya onlardan çekiyor,böyle ekşimsi mayhoş yağlı bir tadı var bir hoşuma gittiki sormayın,markası iyi olanlardan aldım dün ufak bir kutuyu bitirdim,bu sarmaların 1 kg olanları var bir ara gidip 2 kutu alıcam:)

heheheh biz gülelim ona buradan,nasıl olsa görmüyor yazılanları,çağlayan patronunun başının kenarına 1 tabak yoğurt koy,başı düştüğünde yoğurt olsun:)

O zaman allahım sana tez zamanda sağlık versin canım gerçi sen maşallah sağlıklısın hiçbirşeyini dert etmiyorsun çok şükür.
Temizliği saolsun eşim yapıyor bayramın 1.günü ben uyurken her yeri gene miss yaptı kadın alıcaktık ama ben yaparım boşver demeye başladı artık hepimizin annesi temizlik hastası galiba bizimkide hergün evini temizler dünden bugüne ne kadar pislenirse o küçük ev çocukta yok üstüne :))

Konserve gıdalardan yemesen ben sana burdan kargo yapıp gönderiyim canın çok istiyorsa,şokta bir poşet var annem sarıp vermişti yemiyorum ne zamandır canım istemiyor hiç.

heheheh biz gülelim ona buradan,nasıl olsa görmüyor yazılanları,çağlayan patronunun başının kenarına 1 tabak yoğurt koy,başı düştüğünde yoğurt olsun:)

şen çok yaşa emiiii horlamaya başlıycak diye korkuyorum.Ne güzel şekerleme yapıyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

çağlayan benim dolaptada salamura edilmiş üzüm sarma yaprağı var 1 kg,ama zahmetli iş,şu sıralar saramam,normalde konserve tüketmem,ama sadece şu sarmalar hoşuma gidiyor,oda bildiğim güvenilir markalardan alıyorum,birde evde sardığımızla aynı değil onlar,konserve olanlar yumuşacık ve dağılmaya müsait,ekşi,tadı biraz daha farklı yani,ama yinede teklifin için sağol

ben temizlik işlerimi ufak ufak yapayım günlere böleyim bari,şimdiden başliyim,görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…