- 9 Mart 2010
- 301
- 2
- 96
bende sana katılıyorum ve insanlar ismiyle yaşarlafına çok inanıyorum gerçekten.bende bunun için hem kulağa hoş gelen hem de anlamı güzel bi isim istiyodum bizim babamız daha çocuk planımız yokken koydu bile ismini UMAY bide annanemi çok yeni kaybettik ve kızımda ananemin doğumgününde doğacağı için bi de ananemin adını koyucaz CANFİZE bu da canfeda dan dönüşmüş zamanla :)
bu arada benim de ilk ismim ilknur :)
çağlayancım doktorunla görüşüyormusun arayıp bir söyleseydin aman aman
Ben ismimizi belirledim sayılır. İlknur Beren koyacağım kızımın ismini. İlknur zaten sabit, Babaannemizin isteği ile ilk ismi İlknur olacak. Diğer ismini de ben beğendim ve anneannemiz onayladı. Beren isminden vazgeçirecek çok daha hoşuma giden bir isim olmadığı sürece değiştirmeyi düşünmüyorum.
Ama isim koymak gerçekten çok zor bir iş.Büyük yükümlülüğü olan bir durum.Çok iyi düşünüp öyle karar vermek lazım.
dr.aramadım canım henüz daha kötü olursam gidicem zaten şu anda dünya dönüyor etrafımda ne kadar kötü bir durum ya allah hiç kimseye yaşatmasın...
İsimlerle ilgili yazın çok güzel olmuş canım,ne kadar doğru bildiğim isimlerin yalnış olduğunu gördüm okuyunca
Bebeğinin ismi güzelmiş canım,annesiyle adaş olacak desene :))
Bende Sevil Hüma koymayı düşünüyorum,sevil rahmetli eşimin annesinin adı hüma (insanlara mutluluk getireceğine inanılan kuş,mutluluk,Fatih Sultan Mehmetin annesinin ismi)hoşuma gitti yemekteyizdeki bu hafta kızın adıyda hümaydı kulağa çok hoş geldi bakalım inş.değişim olmaz
Carter's in ürünlerini bize amerikadan biri yollamadıkça alamıycaz galiba ne kadar uçuk fiyatlar onlar öyle
yerimseniben sorun değil şekerim... Bu arada senin bulduğun isimler de çok güzel...İlknur ismi gözdeatı'nın adıymış msjları karıştırmısım kusura bakma canım,a.s.
Canfize Umay ... Allahım adıyla yaşatsın inşallah minik prensesi.Çok güzel bir tesadüf olmuş anneannenin doğum günü ile aynı gün olması.
Demek kızımla adaş olacaksınız :) aranızda dilek tutayım bari yerimseniben
günaydın güzel anneler.cinsiyetlerini öğrenen anne adaylarını çok tebrik ediyorum
kızlar bu soru için erkenmi bilmiyorum ama benim kafam çok karışık hatta başım ağrıdı diyebilirim,sizler doğum yapacağınız hastane hakkında hiç fikir edindinizmi,ne kadar zormuş düzgün bir hastane bulmak ya,özellerde doğum fiyatlarıda çok uçuk,devlet dersen beklediğin ilgiyi göremiyorsun,1 odada 5,10 hasta beraber kalıyorlar falan filan,sizin fikriniz nedir bu konuda,güvenilir bir hastane ve doktor bulabildinizmi.çok zor iş çoook
Kızlar ben çok fenayım başım dönüyor midem bulanıyor zor tutuyorum yediklerimi içimde,birden bire ne oldu anlamadım 2 gün çok iyiydim ama bugün gene bir fenayım,helede baş dönmem hiçten yoktu ilk aylara geri dönüyorum galiba((
Selam kzılar hepinize merhaba geçmişi okıyım hemen geliyorum.Bende kızıma selin yada pelin ismini düşünüyorum.Ama hangisi olsun bi türlü karar veremedim
gerçekten çok büyük bi tesadüf oldu hem ailede ilk torun olması hem de ananemin gidişinden hemen sonra gelmesi anneminde toparlanmasınbda yardımcı olacak o yüzden o sanki annem için gönderildi gibi geliyo bana ayy duygulandım biranda :a015:
canım ben özeli tercih ediyorum.Zaten ona göre hastane seçimi yaptım inş. doğuma kadar da sorun çıkmaz. Şimdilik memnunum. Kızıma hamileyken ilk 6 ay hacettepe fak. gittim profa ama beyefendi normal doğuma giremezmiş diyince bende kurumumla anlaşmalı bir özel hastaneye gitmiştim. Çok doğru karar verdiğimi doğum anında anladım. Kızım 35 haftalıkken doğdu ve yeni doğan yoğun bakımda kalmıştı 4 gün. Bu gittiğim hastanede öyle hemde fiyatı çok değil.
çağlayancım nazara mı geldin noldu kaç gündür işten biraz izin alıp istirahat etsen olmazmı bende bu iş seni çok yoruyor
hüma ismi gerçekten hoş
Senelik izne çıkmayı düşünüyorum canım,yeni birini alacaklardı bu aralar onu bekliyorum aslında,ay sonuna girmeden biri gelecek yerine dediler ama tık yok daha.Odamın yerini değiştirdiler üstüne gene yukarıya çıktım bütün gün merdiven in çık galiba taşınacağım gene.İş yoruyor evet hemde çok aşırı masa başı olmasına rağmen bütün gün pc başı mahvediyor beni.
Pelin ismide selin ismide çok güzel canım.
saol canım inş.sevil hüma olacak babasınıda ikna edersek :))
bencede dinlen biraz:) annemde bana hüma ismi koy deyip duruyor oysa ben içinde i harfi geçen isimleri seviyorum.Seninkinde ikiside olcak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?