2011 Şubat Anneleri

moonsun82 canım çok iyi oldu bu isim konusunda paylaştığın şeyler,bende bu yazdıklarının çoğunu kuranda gçiyor zannediyordum hatta çok beğendiğim ceylin'i bile...

Canfize Umay ... Allahım adıyla yaşatsın inşallah minik prensesi.Çok güzel bir tesadüf olmuş anneannenin doğum günü ile aynı gün olması.

bu arada benim de ilk ismim ilknur :)

Demek kızımla adaş olacaksınız :) aranızda dilek tutayım bari yerimseniben

çağlayancım doktorunla görüşüyormusun arayıp bir söyleseydin aman aman

dr.aramadım canım henüz daha kötü olursam gidicem zaten şu anda dünya dönüyor etrafımda ne kadar kötü bir durum ya allah hiç kimseye yaşatmasın...

İsimlerle ilgili yazın çok güzel olmuş canım,ne kadar doğru bildiğim isimlerin yalnış olduğunu gördüm okuyunca

Bebeğinin ismi güzelmiş canım,annesiyle adaş olacak desene :))
Bende Sevil Hüma koymayı düşünüyorum,sevil rahmetli eşimin annesinin adı hüma (insanlara mutluluk getireceğine inanılan kuş,mutluluk,Fatih Sultan Mehmetin annesinin ismi)hoşuma gitti yemekteyizdeki bu hafta kızın adıyda hümaydı kulağa çok hoş geldi bakalım inş.değişim olmaz

Carter's in ürünlerini bize amerikadan biri yollamadıkça alamıycaz galiba ne kadar uçuk fiyatlar onlar öyle

Yok canım benim bebiş Gözdeati ile adaş olacakmış onun da ilk ismi İlknur imiş. Benim ismim Gaye. Bebeğimin ismi İlknur Beren olacak Allahın izniyle.

Selam kzılar hepinize merhaba geçmişi okıyım hemen geliyorum.Bende kızıma selin yada pelin ismini düşünüyorum.Ama hangisi olsun bi türlü karar veremedim

gerçekten çok büyük bi tesadüf oldu hem ailede ilk torun olması hem de ananemin gidişinden hemen sonra gelmesi anneminde toparlanmasınbda yardımcı olacak o yüzden o sanki annem için gönderildi gibi geliyo bana ayy duygulandım biranda :a015:

canım ben özeli tercih ediyorum.Zaten ona göre hastane seçimi yaptım inş. doğuma kadar da sorun çıkmaz. Şimdilik memnunum. Kızıma hamileyken ilk 6 ay hacettepe fak. gittim profa ama beyefendi normal doğuma giremezmiş diyince bende kurumumla anlaşmalı bir özel hastaneye gitmiştim. Çok doğru karar verdiğimi doğum anında anladım. Kızım 35 haftalıkken doğdu ve yeni doğan yoğun bakımda kalmıştı 4 gün. Bu gittiğim hastanede öyle hemde fiyatı çok değil.

çağlayancım nazara mı geldin noldu kaç gündür işten biraz izin alıp istirahat etsen olmazmı bende bu iş seni çok yoruyor

Selam kzılar hepinize merhaba geçmişi okıyım hemen geliyorum.Bende kızıma selin yada pelin ismini düşünüyorum.Ama hangisi olsun bi türlü karar veremedim

Ben Selin 'den yana oyumu kullanıyorum :)

Ayyy güzel tesadüfler bunlar... Ne güzel evinizin,ailenizin neşe kaynağı olacak.

Özel hangi hastaneye gidiyorsun canım şimdi? bende Ankara'dayım.Belki kopiş çekerim senden

çağlayancım nazara mı geldin noldu kaç gündür işten biraz izin alıp istirahat etsen olmazmı bende bu iş seni çok yoruyor

Senelik izne çıkmayı düşünüyorum canım,yeni birini alacaklardı bu aralar onu bekliyorum aslında,ay sonuna girmeden biri gelecek yerine dediler ama tık yok daha.Odamın yerini değiştirdiler üstüne gene yukarıya çıktım bütün gün merdiven in çık galiba taşınacağım gene.İş yoruyor evet hemde çok aşırı masa başı olmasına rağmen bütün gün pc başı mahvediyor beni.

Pelin ismide selin ismide çok güzel canım.

hüma ismi gerçekten hoş

saol canım inş.sevil hüma olacak babasınıda ikna edersek :))

[
Özel hangi hastaneye gidiyorsun canım şimdi? bende Ankara'dayım.Belki kopiş çekerim senden

canım ben akropole gidiyorum.Balgatta. Hazır bana sormuşken bir iki sefer şu batıkentteki kuaförü sormuştum sana ama bana cevap vermedin. Ben de küstüm azıcık sana

bende isim konusunda hergün fikir değiştirenlerdenim bir gün YANKI diyorum bir gün ANIL
aslınd aisi güelleştiren insanlar ama ne bilim kararsızlıklarla gel gitlerdeyim

bencede dinlen biraz:) annemde bana hüma ismi koy deyip duruyor oysa ben içinde i harfi geçen isimleri seviyorum.Seninkinde ikiside olcak:)

bencede dinlen biraz:) annemde bana hüma ismi koy deyip duruyor oysa ben içinde i harfi geçen isimleri seviyorum.Seninkinde ikiside olcak:)

:)) güzelmiş benim oyum pelinden yana ben pelin ismini çok seviyorum,kulağada çok hoş geliyor,isimlerin anlamları nelermiş araştırdın mı peki :))

Ebay'da bu tulum'a açık artırmayla girdim kızlar çok hoşuma gitti,inş.bana kalır teklif 10 tl olarak gelicek kazanırsam eğer :))

Eklentiler

• $ViewImage.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…