2011 Şubat Anneleri

mapuci o zaman bana erkek ismi bul bakalım

valla esracım ben modern isimlere pek yaklaşmam,söylediklerimde senin tarzın olmayabilir ama bir kaç tane sayim,Harun olabilir söylemide çok hoş,oğlum olsaydı ya muhammed harun,yada muhammed yusuf koyacaktım,talha,ismail,ömer,hamza,bilal,ahmed,buğra,eyüp,enes,mustafa,faruk,rıdvan,ali, anlam olarak bunlar beğendiklerim isimler.

selam anneler,ben de mart annesiyim suan 16 hafdalik olucam pazartesiye ama kipirdalanma felan hic birsey hissedmiyorum ne zaman hissedilmeyebaslanir sizlerde ne zaman hissettiniz

canım 19 haftalığım daha ben bile bişey hissetmiyorum,biraz daha sabret,ilk bebeğinse 22.haftaya kadar mutlaka hissedersin.

Ordan alışveriş yapmak biraz karışık canım,ebay'a üye olduktan sonra paypal diye bir site var orayada üye olman gerekiyor,sonra kredi kartından sanal kart oluşturmalısın.Ödemeyi önce sen kendi kredi kartına yapıyorsun paypal ebaydan alışveriş yaptığında oparayı kartından çekiyor.
Googleden türkçe çeviri olarak yapıyorm ben,özellikle kargo ücretsiz ürünleri seçiyorum,yaklaşık 15 gün içindede geliyor zaten ptt kargo ile inş.anlatabilmişimdir.
Oradan alışveriş yaptım ama hep eşimin elektronik parçalarını aldık canım

anladım saol çok güzel açıklmaışsın ama karışıkmış biraz yani işlemler gerekiyo epey en güzeli eşimle halletmek:) yaa aslında buraya göre uygun şeyler var ii olur

saol canim cevabin ve guzel dilekklerin icin,a.s.

hihihi isim konusunda aynı kafadayız cnm bnmde oğlum olursa ilk simi muhammed die düşünüyodum şimdi ilk ismimiz tamam allahın ziniyle ama ikinci bi isimde olsun yanında muhammed bera güzel geliyo tabide artık ek isim babasına ait oda henüz bişi düşünmüyo kendi azcık rahat bi insandır aceleyi sevmezde

ya arkadaşlar yalnış anlamazsanız,alışverişlerinizi neden internetten yapıyorsunuz? anladığım kadarıylada baya zahmetli bir iş,birde ödemeler dövüzli falan,sizlerin çevresinde mağazalar yokmu,valla başımı nereye çevirsem bebek mağazası dolu her yer,okadar güzel şeyler satılıyorki,dokunuyorum fiyatına bakıyorum sonra karar verip alıyorum,değiştirme imkanıda var,hatta indirimde oluyor,internetten alış veriş yapmayı ben piyangoya benzetiyorum,ne çıkacağı meçhul.ben cesaret edemem

Benim gittiğim merkezdeki birçok kişi akropolde doğum yapıyor. iyi mi orası? Doktorlarımız orayla da anlaşmalılar.Ben şu an Lina Kadın sağlığı merkezine gidiyorum.
Canım kuaföre konusunda sevap yazmıştım sana sanırım araya kaynamış o zaman...
Ben Batıkentteyken Süsler Kuaför'e gidiyorum. Orada Beyza var. Genç bir bayan. fönünü ve saç kesimini seviyordum onun... Carrefourdan yukarı çıkarken 2. göbekte sağ tarafta. Önünde Özgür Taksi durağı var. Dubleks bir evi kuaför yapmışlar.[/QUOTE]

sağol canım. Ben akropolü hem özellikleri hemde fiyatı açısından tercih ettim. Doktorumda çok şeker bir bayan.Yoğun bakım üniteside var.Ama doğum yapan tanıdığım olmadı hiç. Umarım seçimiden dolayı pişman olmam

aslında bakarak almak en güzeli canımda işte benm oturduğum yerde mağaza imkanı çok kısıtlı bende netten almayı sevmiyorum ama mecbur hep netten araştırıyorum annem istanbulda bişi beğenirsem ona sölicem zaten orda fırsatlar çok mağaza birsürü nete çokta gerek kalmıyo en iisi kendin dokunarak alamk

kızlar merhaba

nolur bana yardım edın...ben dün akşamdan beri gaz sancısı çekiyorum.bunu yaşayan varmı.kafayı yemek üzereyim ne yesem gaz yapıyo..drumu aradım soda ıc dedı bende ıctım ıse yaramadı dedım.rennıe duo dıye bır surup soyledı onu alıcam ama ben ıcınce gazımı tamamen atabılmek ıstıyorum.butun gece agrım vardı.gecen yıne boyle olmustu hastaneye gıtmıstık.sadece serum verdıler.hastaneye de gıtmek ıstemıyorum.sızden yasayan varsa acele cevap beklıyorum(((

bende yazayım begendigim erkek isimlerini ama ben hiç birinde karar veremiyorum belki dahab farklı bi isim bulurumm.

burak, kerem, eren, kutay, emir ...

sizce hangisi yada hiçbirimi bilemiyorummbilmiyorumkismile

benim eşimde modern isimler sevmio manası önemli bizde ailede bi buğra yok bide talha diğerleri hepsi var biri amcamın ismi biri kuzenin biri kardeşimin bende böle bişi arıom ama bizimkilerin ismi ile aynı olmasın meseal sülalede 2 enez 2 ömer 2 faruk var:lepi:

kısıtlı ama var dimi:) ne bilim ya bişeyin resmine bakıp alışveriş yapmak bana göre değil,gidip görmem lazım,araya defolu ürünlerde karışabiliyor,en azından seçme değişme imkanı var,fiyatlarından dolayı netten bakılıyorsa piyasadada çok uygun bebek giyimleri var,hem bir dünya yere üye olucam,hem bilgilerimi vericem hem ödemeyi yapıcam,hem beklicemki gelsin,gelmediğinde arayıp yüz göz olacak nerde kıyafetlerim diye ehhh:) hani bazı satıcılar vardır kapıya gelip sana bişey satmaya çalışır,sonra mahkemeye kadar giden bir belanın içinde bulursunya kendini internetde sanki bunu modern yoldan hallediyor,bir kaç resim,fiyat etiketi,al sana ürün:) bilindik sağlam mağaza kendi sitesini oluşturup ürünlerini bu şekilde tanıtıyorsa ona lafım yok o olabilir alışveriş yapılır o tarz mağazalardan.

bende yazayım begendigim erkek isimlerini ama ben hiç birinde karar veremiyorum belki dahab farklı bi isim bulurumm.

burak, kerem, eren, kutay, emir ...

sizce hangisi yada hiçbirimi bilemiyorummbilmiyorumkismile

canım eren ismi çok güzel bence etrafımda çok olduğu için koyamıcam ama diğer yazdıklarında çok manalı isimler

anladım saol çok güzel açıklmaışsın ama karışıkmış biraz yani işlemler gerekiyo epey en güzeli eşimle halletmek:) yaa aslında buraya göre uygun şeyler var ii olur

Birazcık karışık ve zahmetli ama ürünler çok güzel canım

canım nasıl girdin açık arttırmaya bide fiyat nasıl tl cinsinden

Fiyat dolar olarak ama tl'ye çeviriyor otomatik olarak canım.Üye olman gerekiyor ama ilk baştan katıla bilmen için

Sabah 8 akşam 6-7 gibi çıkış canım,tamda merkezde oturmuyorum yalovanın akşamları alışverişe çıkmakta zor oluyor,internetten almak bana daha cazip geliyor hem piyasa fiyatına göre daha uygun şeyleri oradan rahatlıkla alabiliyorum.

Rennıe şurubu iç canım onu bende kullanıyorum gaz içinde mideni hafif hafif sıcak kompres uygulayabilirsin bana iyi geliyordu,ama bir anda hepsi gitmiyor beni bir kaç gün çektirdiğini biliyorum.

slm kızlar nihayet bizde bebeğimizin cnsiyetini öğrenebildikkkk
prensessssss geliyor ailemize inşallh bir sürprüz olmazsa kızımız olacak inşallllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…