2011 Şubat Anneleri

Caglayancım cok sevindim Hüma ismini tercih etmene.kızım olsaydı eger kesin belirledigim isimdi konusmuktuk burda belki hatirlarsin AMA bizim ogluşumuz oluyor ve hic ısım bulamiyorum.esim pakistanli olunca ortak ısım koymak istiyoruz AMA birturlu uzlasamiyoruz.berat ismini Ben begeniyorum AMA esime pek sıcak gelmiyor.ısım konusunda fikirlere açığız arkadaşlar!

Burda o ismi isteyen senmiydin canım,konuştuğumuzu az çok hatırlıyorum ama kim olduğunu anımsayamamıştım.Saol canım.İsmi bulan için kolayda bulamanyanlar için çok zor oluyor canım.Berat ismi aslında güzel bir isim,onların oralarda ne gibi isimler koyuyorlarmış belki ortak bir isim üretirsiniz beraber hem burdan hem oradan olacak şekilde.

hep kız anneleri isim sölüo acaba biz ne koysak

Benim Oğlum olsaydı Tamer Korhan olacaktı ismi... Tamer rahmetli babamın ismi. Eşimin adı Orhan o bebeğe de Orhan istiyordu bende olmaz o zaman Korhan olsun demiştim ve hep erkek olursa Tamer Korhan olacak diyorduk :)

Benim gittiğim merkezdeki birçok kişi akropolde doğum yapıyor. iyi mi orası? Doktorlarımız orayla da anlaşmalılar.Ben şu an Lina Kadın sağlığı merkezine gidiyorum.
Canım kuaföre konusunda sevap yazmıştım sana sanırım araya kaynamış o zaman...
Ben Batıkentteyken Süsler Kuaför'e gidiyorum. Orada Beyza var. Genç bir bayan. fönünü ve saç kesimini seviyordum onun... Carrefourdan yukarı çıkarken 2. göbekte sağ tarafta. Önünde Özgür Taksi durağı var. Dubleks bir evi kuaför yapmışlar.

İsimlerden konuşmuşsunuz. Biz artık kesin kararlaştırdık Asya Naz olacak inşallah :)

Manikcim bence Selin güzel.

Çaglayancım Hüma da çok güzel bir isim.

Tulum çok güzel. Ya şu ebaydan bir ben mi alışveriş yapamıyorum. :) Nasıl yapıyorsun? :)

Ebay'da bu tulum'a açık artırmayla girdim kızlar çok hoşuma gitti,inş.bana kalır teklif 10 tl olarak gelicek kazanırsam eğer :))

Çağlayancım ürünlerin shipping ücretlerine de bakıyorsun değil mi?
çünkü ürün 2$ ile kapanabilir ama shipping 5$ ise 7$ oluyor.

Ebay'da bu tulum'a açık artırmayla girdim kızlar çok hoşuma gitti,inş.bana kalır teklif 10 tl olarak gelicek kazanırsam eğer :))

çok şiriiiiin
bu kız kıyafetlerine bayılıyorum oğlum olacak ama bakarken hala kız kıyafetlerine kayıyor gözüm

ben cesaret edemiyorum internetten alışverişe birtek hepsiburdadan almıştım birkaç birşey onu biliyorum dahada yapmadım zaten

isimlerde çok hoşlar cidden
batu ismi sizce nasıl kızlar

Çağlayancım çok geçmiş olsun,kurtulamadın bu mide bulantılarından çok çektin sen,inşallah geçer bir an önce,Allah yardımcın olsun canım

kızlar Aleyna ismi için şunu söylemek istiyorum,kendi başına aslında hiç bir manası yok,sadece kuranda diğer cümlelerle birleştiği zaman bütün bir anlam çıkıyor,aleynanın kelime anlamı ''Bizim üzerimize'' demek,anlamlı geliyormu size,tabiki hayır,aleyna- bizim üzerimize ve aleyküm- ve sizin üzerinize,aslında hiç bir manası yok bu şekilde,önermem,tabiki siz bilirsiniz.

benim kızımın adı ayşe onda netiz değişmez artık.

yaa hep kız kıyafetleri çok fenaa yaa bizim oğluşlarımıza da böle ciciler yapsalar nolurr seçeneklerimzi daha kısıtlı ama olsun buluruz bizde değişik şeyler tatlım inş
buarada batu kulağa çok hoş gelen bi isim biz henüz düşünme aşamasına bile geçmedik çok değişir benm fikirlerim die:)

mapuci kuranda geçen isimlerin yanlış bilinen anlamları diye bir yazı paylaştım burada aleynada vardı senin dediğin gibi yazıyordu

valla çocuğada isim koyarken anlamlı güzel isim koymak lazım,modernlik olsun diye okadar saçma sapan isimler duyuyorumki,efendimiz (a.s) çocuklarınıza güzel isimler takın,ahiret günü o isimlerden şefaat olunurlar buyuruyor,birde ismin ağırlığıda vardır,bazı isimler çocuğa iyi gelemeyebiliyor,mesela Rahman koyanlar var çocuğuna tövbe yarabbi,Allahın adlarını koyanlar var,birde kaya,taş gibi isimleride kesinlikle koymamak lazım,herkesin bebeğinin adı hayırlı gelsin şimdiden inş...

mapuci kuranda geçen isimlerin yanlış bilinen anlamları diye bir yazı paylaştım burada aleynada vardı senin dediğin gibi yazıyordu

benim eltim koymuştu bu aleyna adını çocuğuna,dedimki kim koydu bunu? gururlandı ben koydum diye,anlamını biliyormusun dediğimde,kuranda her yerde geçiyor bu isim dedi,aleynanın manasını bile bilmiyordu,anlamının sadece ''bizim üzerimize'' olduğunu söyledim,bunun bir isim olmadığınıda söyledim,ama yinede kadın kamçı benim diyip durdu:) güzel paylaşımdı seninki,özellikle bade ismi neydi öyle ya:) meyhane şarkılarının vazgeçilmez söylemi bade:)))

canım aynen katılıyorum zaten Rabbimin isimlerini koyarken önlerine mutlaka abd getirilmesi gerikomuş mesela Abdurrahman gibi biz çocuklarımıza koyduğumuz isimlerden sorumluyuz inşallah hepimizn bebişleri güzel isimleriyle sağlıkla büyürler hayırlı olurlar

Hoşgeldin canım nasılsın,Saol canım,ilk başta üye oluyorsun sonra paypal var birde oraya üye olman gerekiyor,sanal kredi kartı ile alış veriş yapıyorsun.en sonda işte açık arttırmaya girmen gerekiyor,sonra sana kalırsa ürün önce sanal kart'a sonra paypal'a geçiyor para ama güzel şeyler geliyor eşim bir sürü elektronik şey almıştı bana :))

Biliyorum canım,ama bu benim çok hoşuma gitti :))

Ben alıştım canım artık güvendiğim sitelerin hepsinden alıyorum.Hepsiburada,gittigidiyor,ebay ve şimdi civilim eklendi tabii o baş sırada.
Kızların kıyafetlerinde al beni daha çok dimi bu tulumların erkek içinde olanları var çok şirin oda :))

Batu ismide çok güzel tek isim mi düşünüyorsun :))

çağlayan hüma ismi çok güzel cnm ismiyle büyüsün inşallah

Saol canım benim inş.

Saol canım,nazar'a geldim galiba atlatamadım gitti bu hastalığı hafta sonu gene yatarak geçiricem anlaşıldı (

Ayşe benim çok sevdiğim kız isimlerinden bir sürüde ayşe diye arkadaşım var :))

Erkek bebişlere görede çok güzel şeyler var kızlar ama azıcık araştırmak lazım,ebayda erkek bebişler içinde çok güzel böyle tulumlar var :))

selam anneler,ben de mart annesiyim suan 16 hafdalik olucam pazartesiye ama kipirdalanma felan hic birsey hissedmiyorum ne zaman hissedilmeyebaslanir sizlerde ne zaman hissettiniz

çağlayan bende şimdi bakıyodum yaa bayıldım onlara erkeklerede cidden güzel şeyler var
yanlız bişi sorcam ödeme falan nasıl ordan hiç alışveriş yaptınmı buarada site ingilizce anlıyorum ama yinede yanlış bişi yapmıyım aynı yere bakıyoruz değilmi cnm teslimat falan nasıl olyuo biraz bilgi verirmisin

selam anneler,ben de mart annesiyim suan 16 hafdalik olucam pazartesiye ama kipirdalanma felan hic birsey hissedmiyorum ne zaman hissedilmeyebaslanir sizlerde ne zaman hissettiniz

hoşgeldin cnm sağlıkla doğsun bebeğin inş hayırlı olsun
bende 17.haftamdayım ama hiç bişi hissetmiyorum dün sadce çok minik bi kıpırtı oldu ama bi kere hissettim sanırım 18.haftadan sonra daha ii oluyoo tecrübeli olnalar cevaplar sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…