Senelik izne çıkmayı düşünüyorum canım,yeni birini alacaklardı bu aralar onu bekliyorum aslında,ay sonuna girmeden biri gelecek yerine dediler ama tık yok daha.Odamın yerini değiştirdiler üstüne gene yukarıya çıktım bütün gün merdiven in çık galiba taşınacağım gene.İş yoruyor evet hemde çok aşırı masa başı olmasına rağmen bütün gün pc başı mahvediyor beni.
Pelin ismide selin ismide çok güzel canım.
saol canım inş.sevil hüma olacak babasınıda ikna edersek :))
Caglayancım cok sevindim Hüma ismini tercih etmene.kızım olsaydı eger kesin belirledigim isimdi konusmuktuk burda belki hatirlarsin AMA bizim ogluşumuz oluyor ve hic ısım bulamiyorum.esim pakistanli olunca ortak ısım koymak istiyoruz AMA birturlu uzlasamiyoruz.berat ismini Ben begeniyorum AMA esime pek sıcak gelmiyor.ısım konusunda fikirlere açığız arkadaşlar!
hep kız anneleri isim sölüo acaba biz ne koysak
[
Özel hangi hastaneye gidiyorsun canım şimdi? bende Ankara'dayım.Belki kopiş çekerim senden
canım ben akropole gidiyorum.Balgatta. Hazır bana sormuşken bir iki sefer şu batıkentteki kuaförü sormuştum sana ama bana cevap vermedin. Ben de küstüm azıcık sana
Ebay'da bu tulum'a açık artırmayla girdim kızlar çok hoşuma gitti,inş.bana kalır teklif 10 tl olarak gelicek kazanırsam eğer :))
Ebay'da bu tulum'a açık artırmayla girdim kızlar çok hoşuma gitti,inş.bana kalır teklif 10 tl olarak gelicek kazanırsam eğer :))
Çağlayancım ürünlerin shipping ücretlerine de bakıyorsun değil mi?
çünkü ürün 2$ ile kapanabilir ama shipping 5$ ise 7$ oluyor.
çok şiriiiiin
bu kız kıyafetlerine bayılıyorum oğlum olacak ama bakarken hala kız kıyafetlerine kayıyor gözüm
ben cesaret edemiyorum internetten alışverişe birtek hepsiburdadan almıştım birkaç birşey onu biliyorum dahada yapmadım zaten
isimlerde çok hoşlar cidden
batu ismi sizce nasıl kızlar
mapuci kuranda geçen isimlerin yanlış bilinen anlamları diye bir yazı paylaştım burada aleynada vardı senin dediğin gibi yazıyordu
valla çocuğada isim koyarken anlamlı güzel isim koymak lazım,modernlik olsun diye okadar saçma sapan isimler duyuyorumki,efendimiz (a.s) çocuklarınıza güzel isimler takın,ahiret günü o isimlerden şefaat olunurlar buyuruyor,birde ismin ağırlığıda vardır,bazı isimler çocuğa iyi gelemeyebiliyor,mesela Rahman koyanlar var çocuğuna tövbe yarabbi,Allahın adlarını koyanlar var,birde kaya,taş gibi isimleride kesinlikle koymamak lazım,herkesin bebeğinin adı hayırlı gelsin şimdiden inş...
İsimlerden konuşmuşsunuz. Biz artık kesin kararlaştırdık Asya Naz olacak inşallah :)
Manikcim bence Selin güzel.
Çaglayancım Hüma da çok güzel bir isim.
Tulum çok güzel. Ya şu ebaydan bir ben mi alışveriş yapamıyorum. :) Nasıl yapıyorsun? :)
Çağlayancım ürünlerin shipping ücretlerine de bakıyorsun değil mi?
çünkü ürün 2$ ile kapanabilir ama shipping 5$ ise 7$ oluyor.
çok şiriiiiin
bu kız kıyafetlerine bayılıyorum oğlum olacak ama bakarken hala kız kıyafetlerine kayıyor gözüm
ben cesaret edemiyorum internetten alışverişe birtek hepsiburdadan almıştım birkaç birşey onu biliyorum dahada yapmadım zaten
isimlerde çok hoşlar cidden
batu ismi sizce nasıl kızlar
çağlayan hüma ismi çok güzel cnm ismiyle büyüsün inşallah
Çağlayancım çok geçmiş olsun,kurtulamadın bu mide bulantılarından çok çektin sen,inşallah geçer bir an önce,Allah yardımcın olsun canım
kızlar Aleyna ismi için şunu söylemek istiyorum,kendi başına aslında hiç bir manası yok,sadece kuranda diğer cümlelerle birleştiği zaman bütün bir anlam çıkıyor,aleynanın kelime anlamı ''Bizim üzerimize'' demek,anlamlı geliyormu size,tabiki hayır,aleyna- bizim üzerimize ve aleyküm- ve sizin üzerinize,aslında hiç bir manası yok bu şekilde,önermem,tabiki siz bilirsiniz.
benim kızımın adı ayşe onda netiz değişmez artık.
yaa hep kız kıyafetleri çok fenaa yaa bizim oğluşlarımıza da böle ciciler yapsalar nolurr seçeneklerimzi daha kısıtlı ama olsun buluruz bizde değişik şeyler tatlım inş
buarada batu kulağa çok hoş gelen bi isim biz henüz düşünme aşamasına bile geçmedik çok değişir benm fikirlerim die:)
selam anneler,ben de mart annesiyim suan 16 hafdalik olucam pazartesiye ama kipirdalanma felan hic birsey hissedmiyorum ne zaman hissedilmeyebaslanir sizlerde ne zaman hissettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?