evet kızlar kargom geldi şimdi likleri vererek yorumlarıma başlıyorum.
66570 Babycenter Penye Nakl Patikli Tulum 1-9 Ay | Babycenter | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
bu tulum çok hoşuma gitti ve aldım penyesi gerçekten güzel ve yumuşacık ancak kahverengi yerleri resimde görülene oranla bayağı bi soluk yinede çok hoşuma gitti tavsiye ederim.
117 Bebelinna Penye Tokal Kedi Nakl Battaniye | Bebellina | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
bu penye battaniyenin pembesini aldım aynen resimde görüldüğü gibi gayet hoş penye olduğu için haliyle ince ama sanırım bütün penye battaniyeler böyledir.Ama rengi filan harika işlemeleride.
127 Bebelinna Kadife Yldzl Fermuarl Battaniye Ana Kuca | Bebellina | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
bu kadife battaniyeye bayılmıştım ve kremini sipariş ettim beyazı geldi gayet güzel tavsiye ederim ama benim gözüm kremde kaldı değişim için mesaj attım bakalım ne cevap verecekler hatalı gönderi yaptıklarına göre değişim kargo ücretini karşılamalarını bekliyorum.Ama demekki renk değişik gönderbiliyorlar bilginizde olsun
9128 Mini Renkli Bebek Patik | | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
patikler çok tatlı ve harika resimde görüldüğü gibi tavsiye ediyorum
canım hepsi çok şeker değişik gelmeleride ya senin şansın yada ellerinde bulunmadığındandır müşteri hizmetlerini ara istersen benim sipariş ettiklerim hep aynı geldi
kızlar listelerden konuşulmuş ben şu iki topikten çok yararlandım sizde bi bakın isterseniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...58-bebek-alisverisi-icin-onemli-bilgiler.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ikiz-gebelik-cogul-gebelikler/376065-bebek-alisverisi.html
kızlar birde bişey daha farkettim bende çok oluyorum farkediyorum ama aldığım ürünlere tekrar bakarken gördümki hepisinin fiyatı 2 lira civarında oynamış nerdeyse iki günde zammmı geldi bunlar? Benim aldığım fiyatların fazlası olmuş hepsi.Faturamla karşılaştırdımda.
allah allah benim başıma hiç gelmedi acaba kargo ücreti olmasın o fark
hayır hayır bende sorun yok ben aldığım fiyatı ödedim şimdi internetten tekrar bakınca fiyatlarına fiyatları yükselmiş onu diyoum
Geçmiş olsun canım dr.söylediği gibi bol bol dinlen kendinide çok üzmemeye çalış bak bebişinde iyiymiş :))
slm kızlar..nasılsınız..
bugün eşim dr dan sonuçları aldı..cumartesi beni ve eşimi görmek istediğini söledi dr...dawnsendrom riski 1/161 çıktı..amniyosentez olmalı demiş ama ben yaptırmak ta kararsızım..hayırlısı bakalım..
civilimden bende alışveriş yaptım..tulumlar ve tek alt ,bir d çıt çıtlı badiler aldım..güzeller..bir daha sipariş vercm..hepsini burdan almayı düşünüyorum..
arkadaşlar mrb ben cumarttesi gecesinden beri hastanede yatıyordum.bugün çıktık kendime biraz biraz geldim.cumartesi akşam kanamam başladı acile kaldırlıdım plesanta rahim ağzını kapatıyomuş kanama ondanmış bi de buna bağlı olarak enfeksiyon varmış 2 şişe serum ve 3 gece damrdan antibiyotikle eve çıkacak konuma geldim ama 1 hafta da antibiyotik tablet alıcam 10 gün sonra tekrar görüşcez doktor amcamızla
canım benim de bugün daha enerjik ve iyiydi.ama ben de okuldakilerin konuşmalarına çok takıyorum her dedikleri batıyor huysuz biri oldum sankiiii
canım her okulda melsef böyle uyuz tipler var benimde giyimime karışıyolar mesela ben desenli çorap giymeyi çok severim sen hamilesin artık böyle desenli çoraplar giyme filan diye takılıyorlar çekememezlik başka bişey değil canım.Zaten herkes işini yapsa okullar bu halde olmazdı malesef
kızlar ya benimm yemekborum çok yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hepsi çok tatlıymış Fatmacım. sen tecrübelisin, bu hastane çıkışı zıbın setlerinden kaç takım almak lazım? CADIARZU
hakkında hayırlısı olsun canımslm kızlar..nasılsınız..
bugün eşim dr dan sonuçları aldı..cumartesi beni ve eşimi görmek istediğini söledi dr...dawnsendrom riski 1/161 çıktı..amniyosentez olmalı demiş ama ben yaptırmak ta kararsızım..hayırlısı bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?