2011 Şubat Anneleri

evet kızlar kargom geldi şimdi likleri vererek yorumlarıma başlıyorum.
66570 Babycenter Penye Nakl Patikli Tulum 1-9 Ay | Babycenter | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
bu tulum çok hoşuma gitti ve aldım penyesi gerçekten güzel ve yumuşacık ancak kahverengi yerleri resimde görülene oranla bayağı bi soluk yinede çok hoşuma gitti tavsiye ederim.

117 Bebelinna Penye Tokal Kedi Nakl Battaniye | Bebellina | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
bu penye battaniyenin pembesini aldım aynen resimde görüldüğü gibi gayet hoş penye olduğu için haliyle ince ama sanırım bütün penye battaniyeler böyledir.Ama rengi filan harika işlemeleride.

127 Bebelinna Kadife Yldzl Fermuarl Battaniye Ana Kuca | Bebellina | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
bu kadife battaniyeye bayılmıştım ve kremini sipariş ettim beyazı geldi gayet güzel tavsiye ederim ama benim gözüm kremde kaldı değişim için mesaj attım bakalım ne cevap verecekler hatalı gönderi yaptıklarına göre değişim kargo ücretini karşılamalarını bekliyorum.Ama demekki renk değişik gönderbiliyorlar bilginizde olsun

9128 Mini Renkli Bebek Patik | | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

patikler çok tatlı ve harika resimde görüldüğü gibi tavsiye ediyorum

ay kızlar şimdi farkettim patiğide pembe ve yeşil sipariş etmiştim yeşil ve mavi gelmiş sanırım en iyisi mağazadan gidip almak

canım hepsi çok şeker değişik gelmeleride ya senin şansın yada ellerinde bulunmadığındandır müşteri hizmetlerini ara istersen benim sipariş ettiklerim hep aynı geldi

canım hepsi çok şeker değişik gelmeleride ya senin şansın yada ellerinde bulunmadığındandır müşteri hizmetlerini ara istersen benim sipariş ettiklerim hep aynı geldi

canım aradım ama açan olmadı saat 18:00 a kadar yazıyordu herhalde biraz erken çıktılar ama mesajla bildirdim cevap bekliyorum eğer ellerinde yok diye başka renk gönderdilerse daha çok sinir olurum çünkü hem stokta var görünüyordu hemde göndermeyip o ürünler,n parasını iade etmeleri gerekirdi.Bakalım ne cevap gelicek.

canım hepsi çok güzel iyi günlerde kullansın bebişin hepsini.İnternet'ten alışveriş yapmanın böylede bir sorunu oluyor demekki hiç yaşamadım ben daha gerçi bir kere almıştım ama bakalım sana ne diyecekler olmazsa netten almayız bizde

Bak bu iki topiği sevdim güzel ve detaylı anlatmışlar bizde burdan bakarak kendimize göre ayarlarız artık ben bunların bir çıktısını alıyım bu akşam yapabilirsem biraz üzerlerinde oynıyım kendime göre

kızlar birde bişey daha farkettim bende çok oluyorum farkediyorum ama aldığım ürünlere tekrar bakarken gördümki hepisinin fiyatı 2 lira civarında oynamış nerdeyse iki günde zammmı geldi bunlar? Benim aldığım fiyatların fazlası olmuş hepsi.Faturamla karşılaştırdımda.

allah allah benim başıma hiç gelmedi acaba kargo ücreti olmasın o fark

slm kızlar..nasılsınız..
bugün eşim dr dan sonuçları aldı..cumartesi beni ve eşimi görmek istediğini söledi dr...dawnsendrom riski 1/161 çıktı..amniyosentez olmalı demiş ama ben yaptırmak ta kararsızım..hayırlısı bakalım..

civilimden bende alışveriş yaptım..tulumlar ve tek alt ,bir d çıt çıtlı badiler aldım..güzeller..bir daha sipariş vercm..hepsini burdan almayı düşünüyorum..

geçmiş olsun canım... ikili sonucu mu 3 lü sonucu mu bu?? doktorun yaptırman gerektiğini sööylediyse yaptırmalısın bence ?? tek net olan test amniyosentezmiş.. doktorum öyle demişti.. hayırlısı olsun.. tekrar geçmiş olsun..

geçmişş olsuns güzelim aynı sorun bende var ama daha kanamam olmadı plesantanın yukarı çıkıp normale dönmel ihtimali v ar 27.haftaya kadar umudumuzu kesmeyelim umarım normale döner :))))

canım benim de bugün daha enerjik ve iyiydi.ama ben de okuldakilerin konuşmalarına çok takıyorum her dedikleri batıyor huysuz biri oldum sankiiii

ya bende düşündüm acaba banamı öyle geldi hemen kendimi niye kötü hissettim diye ama diğer arkadaşlarda farketmiş ayıp etti arkadaş dediler
zaten hassasız bide karşımıza böyleleri çıkıyor offfklava:

ayyyyy gülmekten öldüm yaa
seninkilerde bir garipmiş
noluyomuş yani desenli çorap giyince bebeğe bişeymi oluyomuş
millet sırf kıskançlık sırf övünme ya başka bişey yok
nedense çoğunda laf çok iş yok
haklısın yanii

kızlar ya benimm yemekborum çok yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ben ilk hamileliğimde sürekli rennie kullandım.dr um günde 3 tane kadar kullanabileceğimi hiç zararı olmadığını söylemişti.çok kötü bir durum bilirim

hepsi çok tatlıymış Fatmacım. sen tecrübelisin, bu hastane çıkışı zıbın setlerinden kaç takım almak lazım? CADIARZU

canım adı üstünde hastane çıkışı yani 1 tane yeterli.yanında tabi yedek zıbın alt üst takım vs götüreceksiniz.ayyyy yakında hastane çantalarımızı hazırlarız 7. ayda nolur nolmaz diye içine alınacaklar listesi yaparız:)
heyecan bastı şimdiden tecrübeliyim ama sanki ilki yaşıyormuşum gibiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

manikkkcimmm harika şeyler almışsın bebişe.Güle güle kullanın annesi:)

hakkında hayırlısı olsun canım
1/50 çıkıpta normal olanlar oluyor
o sadece bir risk
riskin düşük çıktığı halde downlu olanlar var
içini ferah tut üzme kendinide bebişide
Dualarımız seninle

ayyyy kızlar bu şiiri her okuduğumda ağlıyorum
bazı şeyleri doğunca daha iyi anlayacaksınız ama şimdiden duygulanacağınıza eminim:gitme:
"iyiki doğmuşsun yavrum seni çok seviyorum Eylül'üm...
anneliğin dünyanın en güzel duygusu olduğunu bana yaşattığın için çok teşekkürler...."

ANNE OLMASAYDIM EĞER
Ben anne olmasaydım eğer...

Topuksuz ayakkabılarla da şık olunabileceğini bilmeyecektim.

Hamileliğim esnasında 80'li kilolara kadar çıkıp kendi çapımda ilk defa bir alanda rekorumu kıramayacaktım.

O küçücük ellerle renkli kartonlardan yapılmış bir kâğıt parçasının bu kadar değerli olabileceğini öğrenemeyecektim.

Kan yapsın diye danadili haşlayıp üzerine yumurta kırıp ağzının tadına da uysun diye çikolatalı pudingle karıştırmak gibi yaratıcılığın sınırlarını zorlayan tarifler keşfedemeyecektim hiç.

Su almak için elimde kumanda ile buzdolabını açtığımda kumandayı buzdolabına koyacak kadar ya da evden çıkarken telsiz telefonu çantama atacak kadar kendimden geçmeyecektim.

Birinin canı yandığında ötekinin bu acıyı hissedebilmesinin sadece ikiz kardeşlerde olduğunu sanacaktım.

Sabahın köründe gözü kapalı mutfağa kadar gidip, süt ısıtıp yine gözü kapalı dönme yeteneğini kazanamayacaktım.

Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak için insanüstü bir uğraşa asla girmeyecektim.

Bir insanın gaz çıkarması beni bu kadar mutlu edemeyecekti.

Büyüdüğünde arkadaşlarınla birlikte partilerde Süper Anne olarak eğlenmeyi hayal edemeyecektim.

Babanla belki daha az kavga edecek ama sevginin evlat denilen başka bir boyutuna giremeyecektik.

Sevginin böylesine karşılıksız olanını hiç tadamayacaktım.

Telaşsız sevişmenin hayalini kuramayacaktım.

Annemi bu kadar çok sevdiğimi anlamayacaktım.

Annesinden zorla ayırdılar diye "Uçan Fil Dumbo!" çizgi filminde böğürerek ağlamayacaktım.

Geceleri kesintisiz uyuyacak, hafta sonunda sabahları istediğim saatte kalkacaktım ama uyandığımda yanağıma konmuş minik ellerin sıcaklığı ısıtmayacaktı yüreğimi.

Çantamda sürekli bisküvi, ıslak mendil, bir adet oyuncak, düşer bir yerin kanar diye ayıcıklı yara bandı taşımayacaktım.

Acıyı geçiren öpücüğün gücüne inanmayacaktım.

38,5 derece ateş beni de yakıp kavurmayacaktı.

Yağmur sonrası çamurlu sularda zıplamanın keyfine varamayacak, sen bir lokma daha fazla yiyesin diye kalabalığın ortasında kafamda peçete dansı yapmayacaktım.

Sen olmasaydın eğer yaşamın karmaşıklığını unutup tekrar basit yaşamayı öğrenemeyecektim.

Sen olmasaydın eğer ben asla "anne" olmayacaktım.

Bir çocuk doğduğu anda, bir anne doğarmış... Bu lafın doğruluğuna inanmayacaktım!...

fatmacım şiir çok güzel ama sanırım anne olunca bu şiir bana daha bi anlamlı gelecek.Allahım o günleri görmeyi nasip etsin bana inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…