Bornoz ve havluyu ben özdilekten almayı düşünüyorum canım.Ordan bakmıştık eşimle bebek için çok ama çok güzeldi hepsi.Onları zaten internetten almayı düşünmüyorum ama anakucağının fiyatını araştırdım dediğin gibi civilimdeki fiyat çok güzel bak sende kaliteli dedin şimdi annem alıcaktı söyliyimde madem ordan alalım kaliteli kaliteli kullansın bebişim :))
ilk iki battaniye benim listemdeydi canım çok güzeller,son linktekini görmemiştim bak onuda beğendim pembe birşeyler görünce dayanamıyorum zaten çok güzeller cnım hepsi
canım merhaba ben de de var o ve uykum bölününce geri uyuyamıyorumgünaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl kaç gündür bakamadım amma yazmışsınız anca ojkudum kızlar sizlerde saçma sapan birbirinden bağımsız birsürü rüya göryormusunuz ben maşallah her gece dallasdayım sanki bir sürü bağımsız sonu bebişime dayanan rüyalar görüyorum bidse hatırlasam film olur :))))
ben de iyiyim canım başladım okulaBu sıcak basmalarda tek başıma olmadığıma sevindim :))
Bu hafta çok daha iyiyim canımsen nasılsın :1hug:
canım benim de bugün daha enerjik ve iyiydi.ama ben de okuldakilerin konuşmalarına çok takıyorum her dedikleri batıyor huysuz biri oldum sankiiiimerhaba kızlar
okuldan geldim bugün düne göre iyiyim dün ilk günün moralsizliği ve halsizliği mahvolmuştum
gerçi hergün moral bozucu bir olay oluyorya neyse artık
bugünde karnımdan konuşuyor kızlar ayy kız karnına benziyor dedi biri diğeri yayvan gibi biraz dedi ötekide gelmiş yok kızlar ondan değil hocam biraz kalıplıya onun için dedi sinir oldum yaa bunu söyleyende yani benden az kalır yanı yokkötükedihüso bende sende çok patavatsızsın diyecektim ya tuttum o an kendimi
offf artık takmayacagım birşeye diyorum ama olmuyokiiibilmiyorumkismile
canım kendine dikkat et bol bol dinlen
geçmiş olsun
korkunu tahmin edebiliyorum çok kötü bir duygu olmalıbilmiyorumkismile
esra çok güzel çok beğendimmmmmmm...ben şimdilik bişey almıyorum ama çok hoşuma gidiyoralmayı düşündüğüm battaniyeler
131 Bebelinna Kadife Tavşan Nakışlı 3 Parça Battaniye Set | | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
601 Bebessi Elyafl Fluffy Battaniye | Bebessi | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
6109 rser rme Bebek Battaniye | rser | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
nasıllar sizce
canım derslerde arkana yastık koy olmazsa...daha rahat olurselam kızlar herkese iyi günler okuldan geldim yemeğimi yedim döküldüm buralara belim çok ağrıdı bugün okulda sırtımda öyle klasik belini tutan hamile pozisyonuna girdim şimdiden:) Civilden bende dün tulum çorap patik ve battaniye aldım biri kadife biri penye bugün gelecek bakalım merakla bekliyorum:) Civilin Bursa mağazası kayınvalideme 20 dk uzaklıkta o yüzden oradan göre göre almayı planlıyorum.Ama internetten aldıklarımı görünce dayanamadım biraz alışveriş yaptım işte.Gelince yorumlarımı yazarım resimlerini ekleyip.
arkadaşlar mrb ben cumarttesi gecesinden beri hastanede yatıyordum.bugün çıktık kendime biraz biraz geldim.cumartesi akşam kanamam başladı acile kaldırlıdım plesanta rahim ağzını kapatıyomuş kanama ondanmış bi de buna bağlı olarak enfeksiyon varmış 2 şişe serum ve 3 gece damrdan antibiyotikle eve çıkacak konuma geldim ama 1 hafta da antibiyotik tablet alıcam 10 gün sonra tekrar görüşcez doktor amcamızla
arkadaşlar mrb ben cumarttesi gecesinden beri hastanede yatıyordum.bugün çıktık kendime biraz biraz geldim.cumartesi akşam kanamam başladı acile kaldırlıdım plesanta rahim ağzını kapatıyomuş kanama ondanmış bi de buna bağlı olarak enfeksiyon varmış 2 şişe serum ve 3 gece damrdan antibiyotikle eve çıkacak konuma geldim ama 1 hafta da antibiyotik tablet alıcam 10 gün sonra tekrar görüşcez doktor amcamızla
bende beğendiğim hastane çıkışlarını ekliyeyeim
çokkullanılmadığı için fazla teferrutlısını almayacağım
kızımda bir sürü parçalı almıştım şimdi akıllandım :)
8019 Crazy Penye Donkey Nakl 5 li Zbn Takm | Crazy | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
1401 illibom Penye Dog Nakl 5 li Zbn Set | illibom | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
491 Beblino Penye Ayck Nakl 7 li Zbn Set | Beblino | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
432 narlks Penye rdek Nakl 5 li Lx Zbn Takm | narlks | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
ayyy sevimli aynı anda yazmışız mesajları :)
hemde çok benzer
olumunekankayizsmile
Hoşgeldin canım,sen bana şu civilim'in adresini versene bursaya gidince bakıyım bende gerçi girince çıkamam ben ordan kesin ama.Bebişininde cicileri hayırlı olsun gelince ekle resimlerini bekliyoruz sabırsızlıkla :))
merhaba kızlar
okuldan geldim bugün düne göre iyiyim dün ilk günün moralsizliği ve halsizliği mahvolmuştum
gerçi hergün moral bozucu bir olay oluyorya neyse artık
bugünde karnımdan konuşuyor kızlar ayy kız karnına benziyor dedi biri diğeri yayvan gibi biraz dedi ötekide gelmiş yok kızlar ondan değil hocam biraz kalıplıya onun için dedi sinir oldum yaa bunu söyleyende yani benden az kalır yanı yokkötükedihüso bende sende çok patavatsızsın diyecektim ya tuttum o an kendimi
offf artık takmayacagım birşeye diyorum ama olmuyokiiibilmiyorumkismile
Bornoz ve havluyu ben özdilekten almayı düşünüyorum canım.Ordan bakmıştık eşimle bebek için çok ama çok güzeldi hepsi.Onları zaten internetten almayı düşünmüyorum ama anakucağının fiyatını araştırdım dediğin gibi civilimdeki fiyat çok güzel bak sende kaliteli dedin şimdi annem alıcaktı söyliyimde madem ordan alalım kaliteli kaliteli kullansın bebişim :))
ilk iki battaniye benim listemdeydi canım çok güzeller,son linktekini görmemiştim bak onuda beğendim pembe birşeyler görünce dayanamıyorum zaten çok güzeller cnım hepsi
bende şimdilik liste yapıom ama ben pembe diil turkuaz alcam sevimli demek gördün hoşuna gitti ben o zaman bunları kaçırmıım
fns senin beğendiklerinde güzel onlarıda listeme atcam
canım çok güzellerdi hemde bana şuan kasım başına kadar yasak geldi eşimden tabi ben gizli gizli bişeyler almassam yada eşimin inadını kırabilirsem ekimin ortalarında alışverişe çıkıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?