2011 Şubat Anneleri

bende özdilekten alıcam birtane birtanede halamızda var hediye gelişti ama onun bebişi kız battaniyeleri bende sipariş vericem ordan anakucağı içinde bence çok makul çok para vermeye gerek yok sonuçta kaliteli ve uygunu varsa

canım merhaba ben de de var o ve uykum bölününce geri uyuyamıyorum
Bu sıcak basmalarda tek başıma olmadığıma sevindim :))
Bu hafta çok daha iyiyim canım sen nasılsın :1hug:
ben de iyiyim canım başladım okula
canım benim de bugün daha enerjik ve iyiydi.ama ben de okuldakilerin konuşmalarına çok takıyorum her dedikleri batıyor huysuz biri oldum sankiiii
esra çok güzel çok beğendimmmmmmm...ben şimdilik bişey almıyorum ama çok hoşuma gidiyor
canım derslerde arkana yastık koy olmazsa...daha rahat olur

aaa geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inş.Çok dikkat et kendine canım ya dinlen bol bol,hastanede yatmak nedir iyi bilirim bugünlerde hepimize nazar değiyor galiba birer birer hasta oluyoruz inş.daha kötülerini görmeyiz bunlarla geçer gider inş.

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et

gözde çok geçmiş olsun canım

kızlar bundan en fazla 2 tane alın çok kullanılmıyor ama bunlar cok yumusak olduklarından bebeğe ilk doğunca en alta bunu giydiriyor hemşireler:)
335 Polyanna Penye Bebek D Zbn | | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com

ayy oturdum kaldım gidip akşama yemek yapayım
söylemesi ayıp sabahki kahvaltı bulaşığım duruyor daha
yedik çıktık ondan:kedi:

canım adres şöyle: Teyyareci Mehmet Ali Cad. No:224 Yıldırım - BURSA

buda krokisi:)

canım her okulda melsef böyle uyuz tipler var benimde giyimime karışıyolar mesela ben desenli çorap giymeyi çok severim sen hamilesin artık böyle desenli çoraplar giyme filan diye takılıyorlar çekememezlik başka bişey değil canım.Zaten herkes işini yapsa okullar bu halde olmazdı malesef

canım çok geçmiş olsun benzerini bi arkadaş yaşamıştı düzenli olarak hep doktor kontrolüne gitmişti sık sık.Sezeryan yapmışlardı ona ama seninkide aynımı bilmiyorum.Bol bol dinlenmeye bak en iyi çözüm bu

bende şimdilik liste yapıom ama ben pembe diil turkuaz alcam sevimli demek gördün hoşuna gitti ben o zaman bunları kaçırmıım
fns senin beğendiklerinde güzel onlarıda listeme atcam

bende şimdilik liste yapıom ama ben pembe diil turkuaz alcam sevimli demek gördün hoşuna gitti ben o zaman bunları kaçırmıım
fns senin beğendiklerinde güzel onlarıda listeme atcam

canım çok güzellerdi hemde bana şuan kasım başına kadar yasak geldi eşimden tabi ben gizli gizli bişeyler almassam yada eşimin inadını kırabilirsem ekimin ortalarında alışverişe çıkıcaz

canım çok güzellerdi hemde bana şuan kasım başına kadar yasak geldi eşimden tabi ben gizli gizli bişeyler almassam yada eşimin inadını kırabilirsem ekimin ortalarında alışverişe çıkıcaz

geçen hafta park yatağını ve 3-5 parça bişi aldık onların 2 taksidi bitsin eşim yine başlarız dio tabisi sen bu arada listeni hazırla dio bende öle yapıom

öncelikle gözdeaticim çok geçmiş olsun...duaile
kızlar cicilerden bahsetmişsiniz çokk özendim valla ben annem ve şim tarafından engelleniyorum...eşim kurban bayramından sonra yaparız inş alışverişimizi dio...annemde o sağ salim olsun alışveriş kolayy dio:)amaaa benimm içim gidiyorrrr geçende kanz dan bir tulum aldık eşimle hevesim geçsin diye bi de kurdaleli çorap kızımın bütün çeyizi bu kadarmafoldumben
şuanda anne olan arkadaşlarıma soruyorum neyden ne kadar almak lazım ne almak lazım diye bir liste oluşturma niyetindeyim...aslında forumdada öyle bir liste hazırlasak faydalı olur kanısındayım...

cok gecmis olsun cnm, sakin ilaclarini ihmal etme bide dinlen cok kalkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…