2011 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun, kendine iyi bak.

gözdeati herkes bi zorluk yaşıyor rabbim bebeğimizin hasretiyle sınamasın bizi geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım. Benim bir arkadaşımda da böyle bir durum vardı. Bir ay sonra bebek daha büyüdükçe sorun halloldu.

Saol canım adresi yazdım şimdi eşimi kandırıp bursaya götürmem lazım ama gitsek bile aldırmaz heralde 6.ay diye anlaşmamız var.

bende şimdilik liste yapıom ama ben pembe diil turkuaz alcam sevimli demek gördün hoşuna gitti ben o zaman bunları kaçırmıım
fns senin beğendiklerinde güzel onlarıda listeme atcam

O rengide güzel canım,o listeden benimde yapmam lazım güzelce sakin kafayla

canım çok güzellerdi hemde bana şuan kasım başına kadar yasak geldi eşimden tabi ben gizli gizli bişeyler almassam yada eşimin inadını kırabilirsem ekimin ortalarında alışverişe çıkıcaz

geçen hafta park yatağını ve 3-5 parça bişi aldık onların 2 taksidi bitsin eşim yine başlarız dio tabisi sen bu arada listeni hazırla dio bende öle yapıom

bi liste olusturmak mantikli bende ne ve nekadar alacagimi bilmiyorummmm

Çok geçmiş olsun, kendine iyi bak.

Bu liste olayını hep beraber mi yapsak acaba,toplu bir şekilde :))

çok teşekkür ederim arkadaşlar şimdi sürekli kontrol altında olucaz 24. haftaya kadar yukarı çıkması gerekiyomuş çıkmazsa eğer ozaman doğuma kadar yatak.ve malesef normal doğum yapamıycam ama hayırlıs napalım artık buna da şükür allahtan şansımıza çok ii bi doktora denk geldik işinin ehli bi adam. ama kendi doktoruma çok kızdım ben onu aradım cts akşam pazartesiye kadar yat dinlen pzts gel dedi ya ben endişelnip başka hastaneye gitmeseydim bebeğim düşebilrdi.gittiğim hastanenin sürekli hastası olmamam rağmen hemen evinden kadın doğumcuyu aradılar geldi ve adam sırf benim için pazar günü tekrar geldi böölelikle doktorumuda değiştirmiş oldum.bu gittiğim hastane başkent üniversitesi hastanesi eğitim araştırma olunca çok ilgilendiler.

arkadaşlar listeyi burda hep beraber yapalımm mııı:sm_cool: ne almalıyız,neyden ne kadar almalıyız?çevremizden edindiğimiz duyumlarıda paylaşalım güzel olur bencedekaydirigubbakcemile2

Biz liste almayı düşündüklerimizi o zaman 2011 şubat annelerine öneriler topiğine yazalım onlarda adet sayılarını gerekli gereksiz diye yazsınlar hiç yoktan masraf yapmamış oluruz böylece

esracım özellikle mavi kadife olan çok güzel. çağlayanla sen beni de yoldan çıkaracaksınız sonunda) sözde 6 aya kadar tek iğne almam diyordum. ben de bundan almak istiyorum çoooook tatlı

tamam canım daha iyi olur hem gereksiz şeyleri almamış oluruz

merhaba manikcim, yorumlarını merakla bekliyorum. ben bugünü biraz daha rahat geçirdim, ama oturmaya çalıştım sürekli. napalım bu sene de böyle olacak mecburen. oturmaya çalış derste belki biraz daha rahatlarsın.

şenay ben nasıl gaza geldim sanıon o kadar tatlı şeyler varki bu sitede insan ölüo bide hangisini alcağına karar veremion :)))

hepsi çok tatlıymış Fatmacım. sen tecrübelisin, bu hastane çıkışı zıbın setlerinden kaç takım almak lazım? CADIARZU

Sağolun kızlar inşallah hayırlı hayırlı giderimde ordanda yazarım. abim sağolsun yazelimize mini laptop almış bol bol görüşürüz inş.1 veya 2 ekimde bebişime alışveriş yapacağız
artık kaç kilo yükle gidersemakannehir
yarında detaylı ultrasonumuz var çok merak ediyorum kızımı

gözdeati çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

bende pazartesiye aldım randevumu inş. güzel sonuçlar çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…