arkadaşlar mrb ben cumarttesi gecesinden beri hastanede yatıyordum.bugün çıktık kendime biraz biraz geldim.cumartesi akşam kanamam başladı acile kaldırlıdım plesanta rahim ağzını kapatıyomuş kanama ondanmış bi de buna bağlı olarak enfeksiyon varmış 2 şişe serum ve 3 gece damrdan antibiyotikle eve çıkacak konuma geldim ama 1 hafta da antibiyotik tablet alıcam 10 gün sonra tekrar görüşcez doktor amcamızla
arkadaşlar mrb ben cumarttesi gecesinden beri hastanede yatıyordum.bugün çıktık kendime biraz biraz geldim.cumartesi akşam kanamam başladı acile kaldırlıdım plesanta rahim ağzını kapatıyomuş kanama ondanmış bi de buna bağlı olarak enfeksiyon varmış 2 şişe serum ve 3 gece damrdan antibiyotikle eve çıkacak konuma geldim ama 1 hafta da antibiyotik tablet alıcam 10 gün sonra tekrar görüşcez doktor amcamızla
canım adres şöyle: Teyyareci Mehmet Ali Cad. No:224 Yıldırım - BURSA
buda krokisi:)
canım her okulda melsef böyle uyuz tipler var benimde giyimime karışıyolar mesela ben desenli çorap giymeyi çok severim sen hamilesin artık böyle desenli çoraplar giyme filan diye takılıyorlar çekememezlik başka bişey değil canım.Zaten herkes işini yapsa okullar bu halde olmazdı malesef
canım çok geçmiş olsun benzerini bi arkadaş yaşamıştı düzenli olarak hep doktor kontrolüne gitmişti sık sık.Sezeryan yapmışlardı ona ama seninkide aynımı bilmiyorum.Bol bol dinlenmeye bak en iyi çözüm bu
bende şimdilik liste yapıom ama ben pembe diil turkuaz alcam sevimli demek gördün hoşuna gitti ben o zaman bunları kaçırmıım
fns senin beğendiklerinde güzel onlarıda listeme atcam
canım çok güzellerdi hemde bana şuan kasım başına kadar yasak geldi eşimden tabi ben gizli gizli bişeyler almassam yada eşimin inadını kırabilirsem ekimin ortalarında alışverişe çıkıcaz
geçen hafta park yatağını ve 3-5 parça bişi aldık onların 2 taksidi bitsin eşim yine başlarız dio tabisi sen bu arada listeni hazırla dio bende öle yapıom
öncelikle gözdeaticim çok geçmiş olsun...duaile
kızlar cicilerden bahsetmişsiniz çokk özendim valla ben annem ve şim tarafından engelleniyorum...eşim kurban bayramından sonra yaparız inş alışverişimizi dio...annemde o sağ salim olsun alışveriş kolayy dio:)amaaa benimm içim gidiyorrrr geçende kanz dan bir tulum aldık eşimle hevesim geçsin diye bi de kurdaleli çorap kızımın bütün çeyizi bu kadarmafoldumben
şuanda anne olan arkadaşlarıma soruyorum neyden ne kadar almak lazım ne almak lazım diye bir liste oluşturma niyetindeyim...aslında forumdada öyle bir liste hazırlasak faydalı olur kanısındayım...
bi liste olusturmak mantikli bende ne ve nekadar alacagimi bilmiyorummmm
Çok geçmiş olsun, kendine iyi bak.
teşekkür ederim senaysn en kısa zamanda edineceğim inş...benimde arkadaşım bir kitap tavsiye etmiş notlarımı karıştırırken buldum yabancı bi yazar SEVGİYLE DİSİPLİN(0-21 YAŞ) istersen bi bak sende:)
almayı düşündüğüm battaniyeler
131 Bebelinna Kadife Tavşan Nakışlı 3 Parça Battaniye Set | | Civil Bebek ve Çocuk Dünyası - Civilim.com
601 Bebessi Elyafl Fluffy Battaniye | Bebessi | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
6109 rser rme Bebek Battaniye | rser | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
nasıllar sizce
Saol canım adresi yazdım şimdi eşimi kandırıp bursaya götürmem lazım ama gitsek bile aldırmaz heralde 6.ay diye anlaşmamız var.
O rengide güzel canım,o listeden benimde yapmam lazım güzelce sakin kafayla
Bu liste olayını hep beraber mi yapsak acaba,toplu bir şekilde :))
Biz liste almayı düşündüklerimizi o zaman 2011 şubat annelerine öneriler topiğine yazalım onlarda adet sayılarını gerekli gereksiz diye yazsınlar hiç yoktan masraf yapmamış oluruz böylece
selam kızlar herkese iyi günler okuldan geldim yemeğimi yedim döküldüm buralara belim çok ağrıdı bugün okulda sırtımda öyle klasik belini tutan hamile pozisyonuna girdim şimdiden:) Civilden bende dün tulum çorap patik ve battaniye aldım biri kadife biri penye bugün gelecek bakalım merakla bekliyorum:) Civilin Bursa mağazası kayınvalideme 20 dk uzaklıkta o yüzden oradan göre göre almayı planlıyorum.Ama internetten aldıklarımı görünce dayanamadım biraz alışveriş yaptım işte.Gelince yorumlarımı yazarım resimlerini ekleyip.
bende beğendiğim hastane çıkışlarını ekliyeyeim
çokkullanılmadığı için fazla teferrutlısını almayacağım
kızımda bir sürü parçalı almıştım şimdi akıllandım :)
8019 Crazy Penye Donkey Nakl 5 li Zbn Takm | Crazy | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
1401 illibom Penye Dog Nakl 5 li Zbn Set | illibom | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
491 Beblino Penye Ayck Nakl 7 li Zbn Set | Beblino | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
432 narlks Penye rdek Nakl 5 li Lx Zbn Takm | narlks | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
Sağolun kızlar inşallah hayırlı hayırlı giderimde ordanda yazarım. abim sağolsun yazelimize mini laptop almış bol bol görüşürüz inş.1 veya 2 ekimde bebişime alışveriş yapacağız
artık kaç kilo yükle gidersemakannehir
yarında detaylı ultrasonumuz var çok merak ediyorum kızımı
kızlar ya benimm yemekborum çok yanıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?