2011 Şubat Anneleri

kızlar ben civilimden 200 tl lik alışveriş yaptım inş. bişe çıkmazzz ayyy çok heyecanlandım :))))

kızlar ben civilimden 200 tl lik alışveriş yaptım inş. bişe çıkmazzz ayyy çok heyecanlandım :))))

inşş cnm güle güle kullanın inş
ya civilimdeki ürünler güzel değilmi baktığın da iide kumaşı falan kalitesi bilgi verirseniz sevinirm kızlar memnun musunuz ürünlerinden bide en çok neler lazım
hani kışa geliyo ya uzun kollu falan neler aldınız

Hayırlı olsun canım gelince ekle resimlerini cicilerin bizde görelim.

nasılsınız arkadaşlar bebişler nasıl

Hoşgeldin canım benim miniş çok uslu bugün sen nasılsın.Efe'nin okulda başladı gidiyormusn her gün sende onunla

ama teyzesi kızımın adını yazmamışsın :1no2: cinsiyetini yazmamışsın benneyaptımki

Canım dedimya excelde yapıyorum herkes bilgilerini verince yetkiliye mail atıcam o değiştircek edıt olmadığı için düzeltme yapamıyorum bende excelde yapıyım haftada 1 güncelleriz diye düşündüm

'2011 öneriler kısmına yavaş yavaş listelerimizi yazıyoruz canım biz istersen bir bak oraya fikrimiz oluyor neler alıcaz neleri almıycaz diye :))
Ama civilim'i tavsiye ediyorum :))

pardon canım... ekledim sizi demiş sonrada listeyi eklemişsin orda kendimizi göremeyince bir yanlışlık oldu sandım canım.. ok canım ellerine sağlık

gözün aydın hep beraber dua edelim 9 ayına kadar böyle huzurlu gitsin genede dikkat et kendini bu kadar yorma boncukları yapalımda sana nazar deymesin :)))))

'2011 öneriler kısmına yavaş yavaş listelerimizi yazıyoruz canım biz istersen bir bak oraya fikrimiz oluyor neler alıcaz neleri almıycaz diye :))
Ama civilim'i tavsiye ediyorum :))

tamam canım bakıyorum hemen aklıma geldikçe bende eklerim şimdilik sade liste yapıyorum bişi almıyorum :) ama civilimden düşünüyorum hem ekonomik hemde sizlerde tavisiye ettiğinize göre güzeldir

İlk haftalara göre hareketleri sürekli değişiyor dimi,bende akşamları yatınca çok net hissediyorum onu gündüzleri çok sakin geçiriyoruz ama :))
Nasılsın canım bu arada biraz daha iyimisin.

hemde nasıl sürekli hareket halinde hatta ben bazen bu kız orda rahat diilde ondanmı hareket ediyo diyorum :) geçenlerde konumunu sağ taraftan sol tarafa aldı ve dışardan belli oluyodu hareketi sabah akşam hiç farketmiyo bizim hanım da.
iim çağlayancım bu arada zaten çok garip ben hiç ağrı yaşamadan kanama oldum zaten bu plesantanın aşığıda olması ağrısız kanamlara sebep oluyomuş ama hastananein yorgunluğunu atamadım hala üstümden.
aa bide kızım ctsi gece ultrasonla bakıldığında 325 gr olmuştu ama boyunu sormak aklıma gelmedi 1 ekimde tekrar kontrol var o zaman öğreniriz artık

Çağlayancım benim bebiş erkek listeye ekleyebilirsin.Henüz ismi belli değil,aklınızda güzel isimler varsa paylaşmanızı rica edeceğim.

gözün aydın hep beraber dua edelim 9 ayına kadar böyle huzurlu gitsin genede dikkat et kendini bu kadar yorma boncukları yapalımda sana nazar deymesin :)))))

Saol canım inş.:))
tamam canım bakıyorum hemen aklıma geldikçe bende eklerim şimdilik sade liste yapıyorum bişi almıyorum :) ama civilimden düşünüyorum hem ekonomik hemde sizlerde tavisiye ettiğinize göre güzeldir

Ahh ahh bende sadece listeye kaldım bu aralar :)) Yaptığın listeyide ekle canım bizler öyle yapıyoruz eksiğimiz varsada düzeltiriz gene hep beraber
bir türlü ikna edemiyorum eşimi hergün neler gösteriyorum net'ten ama banamısın demiyor 6.aydan önce kesinlikle olmaz diyor :))

Maşallah canım kızçene kocamanda olmuş.Bizimki bakalım ne kadar oldu 30 eylüyde büyük buluşmamız var inş. iyidir kızçem benimde
Hastane ortamı zaten çok kötü beni oraya gidince dahada kötü yapıyor allahım düşürmesin bir daha hiçbirimizi oralara :Saruboceq:

çağlayancım aynen tatlım netten beğendiğim okdar çok şey varki eşim hep rahat ol dah çok var diyoo acele etmeye gerek yok diyoo ah bende onun kadar rahat olsam :)içim gidiyo ama böleside ii iice araştırıyoruz tamam cnm bende ekliim inş yaziim size düzeltmeler yaparız
buarada canım chicco değilde sebamed al istersen bakım ürünlerini çünkü chiicco üretim yeri uzakdoğu ilkerleri sanırım onlarda pek hoş değil bence ama iide araştırmak gerek sebamedi çok ii biliyorum bende ondan alıcam inş

Tatlım dr bana 3 yü değil 4 lüyü tavsiye etti.%90 güvenilir sonucu dedi,geçen hafta yaptırdım cuma gün alacağım sonucunu.
Ayrıntılı ultrasonada girmedim henüz

Benimkide öyle çok rahat ve sakin davranıyor bu konularda benim içim içime sığmıyor :))
Bak bunu bilmiyordum ben söylediğin iyi oldu canım o zaman tek seçenek sebamed kalıyor onu alıcaz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…