Hiç sorma gene kg aldım ben +2 dr.fena kızacak düzenli beslenemiyorumki bir türlü
Annemlerde yiyecekmişiz artık acıdı galiba halime dün akşam kahvaltı tarzı geçiştiriyoruz diyince bundan sonra bizdesiniz yemeklere dedi :)))
Ciddimi benim daha koskoca bir 138 günüm var demekki az kalmış :)))
Akşam bir kitapta okudum anne bebeğin hareketini net olarak hissettikte tam 147 gün sonra doğum gerçekleşiyormuş kızlar
nasıl ya. ben inanmıyorum böyle bir şeye.Neye bağlarlar bu durumu anlamadim ki.
benim elbiselerim oluo üstüme ama en son 3 kilo almıştım kilo nerde bilmiom hepsi göbekte desem bebek o zaman 313 gr dı
kızlar göbişler ve kilolar ne alemde
en çok benim galiba 7 kilo aldımm akannehirakannehir çokta yemiyorum hatta hamilelikten önce daha cok yerdim ama neden böyleyim bilmiyorumm :çok üzgünüm:
çağlayancım benim prensesimide listeye ekleyebilirmisinson kontrolümüz 08.09.10 daydı 120 gr bebişim 3 lü testimizde temiz çıktı 6 ekimde ayrıntılı ultrasonumuz var büyük bir ihtimalle adıda ömrüm ela olacak kaydirigubbakcemile3
Ekledim canım adıda çok güzelmiş ömrüm ela,adı gibi güzel bir ömrü olur inş.
kızlar bvişi sorcam ya bu hastane çıkışında kadife zıbın seti alsak olurmu hani soğuk olucak ya siz ne dersiniz diğer topikte sordum tecrübeli annler cevaplar inş ama sizede bi soriim dedim hani penyeler nekadar tutarki soğukta kadife ii olurmu
çok teşekkür ederiz çağlayan teyzesi hepimizin bebişlerinin çok güzel bir ömrü olur inşallah kaydirigubbakcemile2
kızlar bvişi sorcam ya bu hastane çıkışında kadife zıbın seti alsak olurmu hani soğuk olucak ya siz ne dersiniz diğer topikte sordum tecrübeli annler cevaplar inş ama sizede bi soriim dedim hani penyeler nekadar tutarki soğukta kadife ii olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?