2011 Şubat Anneleri

benim elbiselerim oluo üstüme ama en son 3 kilo almıştım kilo nerde bilmiom hepsi göbekte desem bebek o zaman 313 gr dı

benim elbiselerim oluo üstüme ama en son 3 kilo almıştım kilo nerde bilmiom hepsi göbekte desem bebek o zaman 313 gr dı

Üstlerim oluyor altlarımda oluyor ama düğmeleri açık giyiyorum kaydirigubbakcemile3
Sanırım benimde göbeğime gidiyor ama artık kendime sınır koyucam inş.Çünkü 80li rakamları görmeye başladım artık fazla almak istemiyorum

Kızlar ben pazartesiye kadar 3 kilo almıştım ama pazartesiden salıya 1, salıdan çarşambaya 1 kilo fazla çıktım. Yarın umarım düşer. İş yeri hekimim ödemdir, tuzlu yeme dedi.

merhaba güzel anneler siteye girdim ama ne geçmişi okumak nede yazmak nasip oldu valla
çok yoğunum bu sıralarda kızlar ooof ooof
havada yağışlı serin olması güzelde uyku bastırdı bir uyusam şimdi hiç fena olmaz aslında
benim hamilelik öyle böyle gidiyor bazen başım dönüyor bazen çok yorgun oluyorum bazen bayağı dinç hissediyorum böyle geçiyor işte

bende toplam 5 kilo aldım yaaa
nasıl durduracağız bu kilo alma işini
20+1 im ve tam 5 kilo aldım
gerçi asağlık olsunda biraz zayıf hamile kalsaydım ancak bu kiloları hamilelğimin son aylarında görürdüm süper olurdu
şimdi 63,7 yim

moonsun ben 54 tartılıodum bi baktım 52 ye düşmüşüm sonra 50 ye şimdi 53 e çıktım yeni herhalde diom tedavi sırasındaki şişlikleri attı vücudum aman alıım eninde sonunda veririm yeterki bebişim 3,500 ün altında olmasın

merhaba kızlar öncelikle bütün hasta olan arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyorum bende 65 kilo ile hamile kaldım 64 oldum şimdi yine 65 kiloyum

çağlayancım benim prensesimide listeye ekleyebilirmisinson kontrolümüz 08.09.10 daydı 120 gr bebişim 3 lü testimizde temiz çıktı 6 ekimde ayrıntılı ultrasonumuz var büyük bir ihtimalle adıda ömrüm ela olacak kaydirigubbakcemile3

kızlar bende aldığım şeyleri civilden aldım ve çok beğendim hem çok uygun hemde çok güzeller çokta çeşit var ben pendikte mağazasına gidip alıyorum fiyatlar netten biraz daha uygun 1-2 tl oynuyo tavsiye ederim kaydirigubbakcemile2

Ekledim canım adıda çok güzelmiş ömrüm ela,adı gibi güzel bir ömrü olur inş.

kızlar bvişi sorcam ya bu hastane çıkışında kadife zıbın seti alsak olurmu hani soğuk olucak ya siz ne dersiniz diğer topikte sordum tecrübeli annler cevaplar inş ama sizede bi soriim dedim hani penyeler nekadar tutarki soğukta kadife ii olurmu

Kadife seçeneği hiç aklıma gelmedi canım ama zaten pattaniyelere sarılıpta eve gelecekler birde zıbınların üstüne gene kıyafet giydiriliyor diye biliyorum.

çok teşekkür ederiz çağlayan teyzesi hepimizin bebişlerinin çok güzel bir ömrü olur inşallah kaydirigubbakcemile2

İnş.canımhihoyyyt

canım bende 2 tane hastane çıkışı alıcam 1 tane penye almıştım 1 tanede kadife almayı düşünüyorum 2 sinde hastaneye götürürüm hemşireler hangisini giydirirse artık kaydirigubbakcemile3

selam kızlar
çağlayancım bilgilerimi veriym
ayrıntılı ultrason temiz:)))çok şükür
23 cm boyunda
372 gr ağırlığında oğlum liste düzeldiği zaman eklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…