Tatlım dr bana 3 yü değil 4 lüyü tavsiye etti.%90 güvenilir sonucu dedi,geçen hafta yaptırdım cuma gün alacağım sonucunu.
Ayrıntılı ultrasonada girmedim henüz
benimde 3lü testimin sonucu çıktı kızlar riskim yokmuş:dance:
Bende mail adresimi gönderdim ama kabul etmediler,senin üyelik kaç günde oldu yada daveti gönderirmisin bende üye olıyım :))
Benimkide öyle çok rahat ve sakin davranıyor bu konularda benim içim içime sığmıyor :))
Bak bunu bilmiyordum ben söylediğin iyi oldu canım o zaman tek seçenek sebamed kalıyor onu alıcaz o zaman
kızlar merhba uzun zamandır girmiyorduk nasılsınız biz bugün doktrodan geldik dooblere girdim renkli gördük kzımı aynı babasına benzior biraz kıskandım ama azcıkta bna benzeseydi olsun maşşllh sağlıklı ve kıpır kıpırdı kızım resmine bakıp bkıp gülüyorum :)
Selam Çağlayancım bana mail adresini gönderebilirsen davet edebilirim seni canım :)
benim üyeliğim aktif oldu. birkaç gribim giremedim siteye o yüzdenİlaç içmeden iyileşmeye çalışmak amma uzun sürüyormuş Onca vitamine grip oldum raporlu yatıyorum evde
Kızlar ben çok kötü hasta oldum yatak döşek yatıyorum.göğüs kafesimde resmen rüzgarlar esiyor dün akşamdan beri,gecede çok fena öksürmeye başladım.öksürmekten artık karın boşluklarım ağrımaya başladı,ne sesim çıkıyor ne kolum kalkıyor.ne oldu birden bire anlamadım ki nerde üşüttüm bu kadar,aman dikkat edin kendinize kızlar. oğluşumda perişan olmuştur içerde heralde yavrum yazık ben öksürdükçe kıpır kıpır kıpırdıyor, öksürünce çok kasılıyorum o da uyumadı sabaha kadar ben öksürdükçe pıtırdadı bi sağa bi sola(( bitkisel ne kullanabilirim diye bakmak için açtım pc'yi , dikkat edin sizde aman :gitme: ben yatmaya devam ediyim en iyisi görüşmek üzere annişler mirmirmirmir
evt cnm bide biberonlara bakarken farketmiştim nuby markada da üretim yeri uzakdoğu yazıyodu bende avent ve nuk olanlara baktım hep aventi çok tavsiye ediyolar
gerçi bşz daha kıyafet bile alamıyoruz eşlerimiz saolsunlarr:) biberona sıra gelene kadar ama aklımızn bi köşesinde olmasında fayda var sizinde bildiğiniz çin malı ürünler varsa kızlar paylaşalım yanlış malzeme almayalım bide bebedor için öle duymuştum
Kızlar ben çok kötü hasta oldum yatak döşek yatıyorum.göğüs kafesimde resmen rüzgarlar esiyor dün akşamdan beri,gecede çok fena öksürmeye başladım.öksürmekten artık karın boşluklarım ağrımaya başladı,ne sesim çıkıyor ne kolum kalkıyor.ne oldu birden bire anlamadım ki nerde üşüttüm bu kadar,aman dikkat edin kendinize kızlar. oğluşumda perişan olmuştur içerde heralde yavrum yazık ben öksürdükçe kıpır kıpır kıpırdıyor, öksürünce çok kasılıyorum o da uyumadı sabaha kadar ben öksürdükçe pıtırdadı bi sağa bi sola(( bitkisel ne kullanabilirim diye bakmak için açtım pc'yi , dikkat edin sizde aman :gitme: ben yatmaya devam ediyim en iyisi görüşmek üzere annişler mirmirmirmir
canlar ben kaçar yemek yiyim bebişim büyüsün hahaha grşz öptm sizi
Limangoda sebamed bebek sabunu, şampuanı ve banyo köpüğünde kampanya var
Hoşgeldin canım ,maşallah kızçeye yaa benim daha çok zamanım var buluşmamız için.
resmini eklesene görelim bizde :))
eklemem için 100 msj dolması gerekior sanırım cağlayancım zaten cd bnde resmi babası aldı :) bakıp bakıp gülüyorz zaten bnmde daha günüm gelmemişti kasılmaları oldu o yüzden erkene aldım günümü ama maşşlh yaramaz kızım 330 gr olmuş bile :)
gözün aydın canım :))))
Gözünaydın canım :lepi:
kızlar göbişler ve kilolar ne alemde
Akşam bir kitapta okudum anne bebeğin hareketini net olarak hissettikte tam 147 gün sonra doğum gerçekleşiyormuş kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?