2011 Şubat Anneleri

Arkadaşlar test sonuçları riskili çıkanlara Allah'tn sabır ve sağlık diliyorum. Bular risk testleri içlerini ferah tutsunlar. Kalbimiz sizinle...

bana neden geç ytapılıyo bu testler. dr.umu değiştirdim eskiden dragos şifaya gidiodum. şimdi medipole, medipoldeki dr.um verd,i bu testlerisositososito

bana neden geç ytapılıyo bu testler. dr.umu değiştirdim eskiden dragos şifaya gidiodum. şimdi medipole, medipoldeki dr.um verd,i bu testlerisositososito

merhaba zonox, çağlayanın ilk hafta dediği zaten hamileliğini öğrendiği ilk haftadır. ben de 7. haftada yaptırmıştım, geç değil yani sen bu hafta yaptır göster dr.una. sağlıklı hamilelikler dilerim

tşk ederim canım.. allahım kimseye yaşatmasın.:Saruboceq:. o kadar zor bir durum ki..allahım bebeklerimizi sağlıklı sıhhatli bağışlasın bizlere :Saruboceq:

Arkadaşlar test sonuçları riskili çıkanlara Allah'tn sabır ve sağlık diliyorum. Bular risk testleri içlerini ferah tutsunlar. Kalbimiz sizinle...

inşallah melocum :Saruboceq: inşallahh canım.. sağolasın..

amniyosentez sonucum 10 gün sonra belli olacak canım.. ancak 10 gün sonra inşallah güzel haberler veririm size... sağol canım

yasemin ve dillerim_lal çok geçmiş olsun ikinizede bende sonuçlarınızın temiz çıkacağına inanıyorum en önemli 2 li testi onlarda temiz çıktığına göre içinizi ferah tutun dualarımız sizinle

Selam arkadaşlar nasılsınız bebişlerinizde iyidir umarım. Test sonuçları riskli çıkan arkadaşlar hayırlısıyla amniyosentez sonuçlarınızı bekliyoruz inş. bişi çıkmıcaktır kendinizi sıkıntıya sokmayın. Ben en son 14 eylülde gittim 3 lü testimiz iyi bebekte iyi 271 gr. olmuş daha çok küçük:) Ultrasonda çok hareketli ama ben daha duymuyorum normal mi duymamam:)

herkese hayırlı akşamlar test sonuçları riskli çıkan arkadaşlarım benim abimin kızı içinde sonuçlar riskliydi daha sonra karından sıvı alındı ve sonuç gelene kadarda ne uyku kaldı bizlerde ne huzur gelen sonuçta kötüydü abim ve gelinimiz herşeyin hayırlısı Vardır Rabbimin bunda bir bildiği dediler hep şuan prensesimiz ilkokula başladı okul birincisi test sonuçlarına görede mongol demişlerdi Allah büyük Allahtan Başka bana kalırsa Kimse bilemez Dualarımız sizinle Üzülmeyin bebişlerinizde etkilenmesin

normal canım bu haftalarda yada 22. haftaya kadar hissedersin maşallah bebişinde büyümüş renkli ultrasona mı girdin cd verdiler mi? bende 6 ekimde ayrıntılıya giricemde acaba renkli ultrasona mı sokacak cd verecek mi çok merak ediyorum eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…