- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
hoşgeldin aramıza nasıl gidiyor hamilelik :))
Kızlar şimdi hediye olayını anlatıyorum sizlere,
Hediyeyi bebeğe yada anneye alıyoruz,limiti kendimiz belirliyoruz katılacak arkadaşlarla bütçemizi fazla sarsmadan.
Ayrı bir topik açıcaz bunun için.Katılmak isteyen arkadaşlar adlarını oraya yazıcaklar bende liste yapıcam daha sonra belirli gün koyacağız hediye yi göndermek için bende bana adını veren arkadaşlar arasında çekiliş yapıcam.Ve bana göndereceğiniz adres ve telefon bilgilerinizi size çıkan arkadaşa msj olarak atacağım sizde kişiler belli olduktan sonra hediyenizi alıp gönderiyorsunuz (Telefon numarasınıda istiyorum çünkü kargoda herhangi bir sorun çıkmasın diye )
ama kimse kime çıktığını söylemeyecek ne dersiniz yapalım mı çok eğlenceli ve zevkli oluyormuş :))
ben bunları sağlık ocağında ilk hafta yaptırıp dr.vermiştim
bana neden geç ytapılıyo bu testler. dr.umu değiştirdim eskiden dragos şifaya gidiodum. şimdi medipole, medipoldeki dr.um verd,i bu testlerisositososito
Merhaba canım,
Yeniyim, ama ben varım :kedi:
kızlar ben hala işteyim birazdan çıkıcam çok yoruldumm karnım açıktı(
Arkadaşlar test sonuçları riskili çıkanlara Allah'tn sabır ve sağlık diliyorum. Bular risk testleri içlerini ferah tutsunlar. Kalbimiz sizinle...
aynen canım yaaaa...hele bi yazılar okudum sana hiç bahsetmeyeyim huzurun kaçmasınnn
canım okulumda müdür yardımcımın 3 lü testi 43 de 1 çıktı amniyosentez vs....sonuç zeynep şu an topaç gibi bugün okulda hepimizi birbirimize kattı ...içini ferah tut
yasminim geçmiş olsun bak gör hiçbişicik çıkmıcak benim kızımın arkadaşında.
ben varım topiğe de yazdım
o bed sese söyle sussunlmaz: Allahın dediğii olur dualarım seninle
sana da selam canım
canım ikili testin iyi olduğu için çok üzme kendini. dr.um bana 2li 3lüden çok daha güvenilir demişti ben de yaptırmadım 3lüyü amniyosentez yapıp yaptırmama konusunda bişey diyemem karar senin sonuçta ama bana da risk var deseydi dr yaptırırdım ben de. dualarımız seninle ve yaseminle bugünlerde. güzel haberlerinizi bekliyoruz
aramıza hoş geldin
Merhaba arkadaşlar.
Yasemin inşallah güzel haberler verirsin canım. Dualarımız seninle...
bana neden geç ytapılıyo bu testler. dr.umu değiştirdim eskiden dragos şifaya gidiodum. şimdi medipole, medipoldeki dr.um verd,i bu testlerisositososito
yasemin ve dillerim_lal çok geçmiş olsun ikinizede bende sonuçlarınızın temiz çıkacağına inanıyorum en önemli 2 li testi onlarda temiz çıktığına göre içinizi ferah tutun dualarımız sizinle
amniyosentez sonucum 10 gün sonra belli olacak canım.. ancak 10 gün sonra inşallah güzel haberler veririm size... sağol canım
Selam arkadaşlar nasılsınız bebişlerinizde iyidir umarım. Test sonuçları riskli çıkan arkadaşlar hayırlısıyla amniyosentez sonuçlarınızı bekliyoruz inş. bişi çıkmıcaktır kendinizi sıkıntıya sokmayın. Ben en son 14 eylülde gittim 3 lü testimiz iyi bebekte iyi 271 gr. olmuş daha çok küçük:) Ultrasonda çok hareketli ama ben daha duymuyorum normal mi duymamam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?