efecan ankarada medart a gidiyorum doktorum haluk balkaya
pazartesi aminiyosenteze gidicem içim rahat aslında sırf aklımızda bir soru işareti olmasın diye yaptırıyorum güçlüyüm birşey olmayacağına inanıyorum 200 de 1 1500 de1 gibi olma ihtimalleri söz konusu kötü şeylerin oda olacağı varsa denk gelecekse olur zaten Allah büyük ve onun sevgili kullarının arasında olduğumu hissettiğim çok zaman oldu şimdide inanıyorum bizi koruyacak herşeyAllahtan buda bizim sınavımız inşallah güçle inançla bu sınavdanda geçicez
ama bunun yanında dün gece hiç uyuyamadım ve bugün bütün gün kafamın içinde bir ses "amniyosentez" "down sendromu" "risk" gibi kelimeleri tekrarladı durdu.kimin sesiyse bi türlü yakalayıp çenesini susturamadım :))) testi yaptırıp sonuçları elime alana kadar bu bed ses konuşacaksa kafamda ohoooooo işimiz var vallaaa
bu arada çekiliş işi çok hoş ama 1 ay sonra falan olsa malum masraflar arttıkça öncelikler değişiyor
bence çağlayancım sen sürekli giriyorsun siteye ayrı bir topik aç
2011 şubat anneleri bilgileri diye sürekli arkadaşı beklemek zorunda kalmayız oradan sen düzenleyip rahatlıkla güncelleyebilirsin böylece ilk sayfamız olur o topikte
bütün topiklerin adresleri olur zorlanmayız bir daha araken böyle bir fikir nasıl olur acaba
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/392423-2011-subat-anneleri-listesi.html
size yeni bir topik daha güzel anneler buyrun :))
günaydın herkeslere çağlayan teşekkür ederim inşallah iyi sonuçlar alacağız ben inanıyorum
sabaha kadar doğru dürüst uyuyamadım.ben huzursuz oldukça sanırım bebeğimde huzursuz oldu bütün gece karnım kasıldı.sürekli okudum araştırdım gerçi araştırdıkça aklım karıştı.amniyosentezi yaptıracağım risk herşeyde var ona bakarsak.sorunsuz hamilelikte bile bir risk vardır artık Allah a emanet.bu ihtimali duyduktan sonra hep içimde bir şüphe olacak ve o 4 ay geçmeyecek.
Bide ben varım :kedi:
kızlar moralim çok ama çok bozuk
kimse yok sanırım ama yazmadan edemeyeceğim.daha öncede söylemiştim 3lü tarama testi yaptırmıştık.akşam üzeri doktorum aradı.ikili testte hiç bir problem çıkmamıştı.ama üçlü testte değeerler biraz yüksek çıktı dedi..yanlış hatırlamıyorsam 150 de 1 gibi bişiymiş gerçi tam olarak ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum uyuşmuş gibi oldum
çok yüksek bir risk sayılmaz ama normalde değil dedi.benim hekim olarak size amniyosentez önermem gerek dedi
akşamdan beri ağlıyorum.gerçi ilk şoku atlattım sanırım.şimdi biraz daha sakinim.ama uyku tutmuyor başıma ağrılar girdi
bir yandanda inanmıyorum bebeğimin sağlıklı olduğunuı düşünüyorum
biraz araştırdım amniyosentez içinde pek iç açıcı şeyler söylenmediği de olmuş.
bu sonuçların kesin olduğuna inanmıyorum ama risk var denmesi bile dünyamı kararrttı
sonuç olarak kendimi berbat hissediyorum yani
merhaba canım;
seni çok ama çok iyi anlıyorum.. ben hastaneden geldim şimdi.. amniyosentezim yapıldı.. çok zor bir işlem değil.. canın acıyor aama o an bebeğini düşündüğün için o acı bile vız geliyor...
doktorumla değerlendirme yapmaya gitmiştik.. uzun uzun konuştuk.. kendi kafanda acabalarla bir 4 ay daha geçirebileecek misin yasemin dedi.. düşündüm geçiremem mümkün değil.. hadi ben geçiririmde bebeğim ne olur içerde onu bilemiyorum... taamam dedim.. ağlaya ağlaya da olsa yapıldı... 1 hafta sonra kontrole gidicem.. sanırım 10 gün sonraada sonuçlar gelir.. bende bebeğimde bişey yok diyorum ama... ya varsa... bu soru işaretleri bitiriyor insanı zaten... allahıma emanet.. hakkımızda hayırlısını versin raabbim...
günaydın arkadaşlar bi slm verip çıkıyım dedim bugün biraz ağrım var uzanayım bol bol.
test sonuçları kötü çıkan arkadaşlar kardeşimin söölediğine göre (kardeşim hemşire) bu bizden alınan kan değerleri bi bilgisayar programına yazılıp otamatik olarak bilgisayar sonuçları veriyomuş.ve tabi tahmin edeceğiniz gibi bu programlar yurt dışında hazırlanıyomuş.yani onların genetik yapıları boyları falan filan göz önünde tutuluyomuşve ırklar arasında farklılıklar olduğuna göre bu ihtimallere de çok güvenmemek lazım kardeşim bana 2li bile yaptırma demişti ense kalınlığı ve burun ölçüsü bunun göstergesidir demişti ama bana dr sormadan yaptırdı ben 3lüyü yaptırmadım bile.bunları sööliyim dedim içinizi ferah tutun bol bol dua edin arkadaşlar
merhabalar arkadaşlar dün doktora gittim doblere girdik cnım oğlumu gördüm sonunda nasıl büyümüş iyice yüzü gözü herşeyi ne kadarda netti çok mutlu oldum görünce bebeğimi allaha şükür bütün damarları kalp kapaklarına kadar herşeyimiz temiz çıktı %90 sağlıklı olucakmış bebeğim toplu iğne ucu kadar hataları göremez bu alet dedi %10 luk payda o ihtimaldenmiş 400 gr 25 cmmiş oğluşum 21+4 günlük çıktı bi dahaki randevumuz 1 ay sonra ...
listemizin son güncellenmiş hali nerede arkadaşlar cinsiyetini öğrenemeyen bir ben kaldım heraldeee
haa bu arada kötü haberi verdik aradaki iyi haberi atlamışım.malum bizim eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var yapılan son testte bebeğimizde rh uyumsuzluğuyla ilgili bir sorun olmadığını söyledi doktor ondan etkilenmemiş neyseki birde o sıkıntı olmadı bize
kızlar moralim çok ama çok bozuk
kimse yok sanırım ama yazmadan edemeyeceğim.daha öncede söylemiştim 3lü tarama testi yaptırmıştık.akşam üzeri doktorum aradı.ikili testte hiç bir problem çıkmamıştı.ama üçlü testte değeerler biraz yüksek çıktı dedi..yanlış hatırlamıyorsam 150 de 1 gibi bişiymiş gerçi tam olarak ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum uyuşmuş gibi oldum
çok yüksek bir risk sayılmaz ama normalde değil dedi.benim hekim olarak size amniyosentez önermem gerek dedi
akşamdan beri ağlıyorum.gerçi ilk şoku atlattım sanırım.şimdi biraz daha sakinim.ama uyku tutmuyor başıma ağrılar girdi
bu sonuçların kesin olduğuna inanmıyorum ama risk var denmesi bile dünyamı kararrttı
kızlar bende yenı uyeyım 18 haftalık hamıleyım benıde lıstenıze eklermısınızkaydirigubbakcemile2
aynen canım yaaaa...hele bi yazılar okudum sana hiç bahsetmeyeyim huzurun kaçmasınnnofff melocum ya ben de 4 ay sabrettim yemedim, geçen gün çok canım çekti girdim burgera yedim. sonra da haberi okudum. dua edelim de bişey olmasın(
canım okulumda müdür yardımcımın 3 lü testi 43 de 1 çıktı amniyosentez vs....sonuç zeynep şu an topaç gibi bugün okulda hepimizi birbirimize kattı ...içini ferah tutkızlar moralim çok ama çok bozuk
yasminim geçmiş olsun bak gör hiçbişicik çıkmıcak benim kızımın arkadaşında.merhaba canım;
seni çok ama çok iyi anlıyorum.. ben hastaneden geldim şimdi.. amniyosentezim yapıldı.. çok zor bir işlem değil.. canın acıyor aama o an bebeğini düşündüğün için o acı bile vız geliyor...
doktorumla değerlendirme yapmaya gitmiştik.. uzun uzun konuştuk.. kendi kafanda acabalarla bir 4 ay daha geçirebileecek misin yasemin dedi.. düşündüm geçiremem mümkün değil.. hadi ben geçiririmde bebeğim ne olur içerde onu bilemiyorum... taamam dedim.. ağlaya ağlaya da olsa yapıldı... 1 hafta sonra kontrole gidicem.. sanırım 10 gün sonraada sonuçlar gelir.. bende bebeğimde bişey yok diyorum ama... ya varsa... bu soru işaretleri bitiriyor insanı zaten... allahıma emanet.. hakkımızda hayırlısını versin raabbim...
ben varım topiğe de yazdımhoşgeldin aramıza nasıl gidiyor hamilelik :))
Kızlar şimdi hediye olayını anlatıyorum sizlere,
Hediyeyi bebeğe yada anneye alıyoruz,limiti kendimiz belirliyoruz katılacak arkadaşlarla bütçemizi fazla sarsmadan.
Ayrı bir topik açıcaz bunun için.Katılmak isteyen arkadaşlar adlarını oraya yazıcaklar bende liste yapıcam daha sonra belirli gün koyacağız hediye yi göndermek için bende bana adını veren arkadaşlar arasında çekiliş yapıcam.Ve bana göndereceğiniz adres ve telefon bilgilerinizi size çıkan arkadaşa msj olarak atacağım sizde kişiler belli olduktan sonra hediyenizi alıp gönderiyorsunuz (Telefon numarasınıda istiyorum çünkü kargoda herhangi bir sorun çıkmasın diye )
ama kimse kime çıktığını söylemeyecek ne dersiniz yapalım mı çok eğlenceli ve zevkli oluyormuş :))
ben bunları sağlık ocağında ilk hafta yaptırıp dr.vermiştim
o bed sese söyle sussunefecan ankarada medart a gidiyorum doktorum haluk balkaya
pazartesi aminiyosenteze gidicem içim rahat aslında sırf aklımızda bir soru işareti olmasın diye yaptırıyorum güçlüyüm birşey olmayacağına inanıyorum 200 de 1 1500 de1 gibi olma ihtimalleri söz konusu kötü şeylerin oda olacağı varsa denk gelecekse olur zaten Allah büyük ve onun sevgili kullarının arasında olduğumu hissettiğim çok zaman oldu şimdide inanıyorum bizi koruyacak herşeyAllahtan buda bizim sınavımız inşallah güçle inançla bu sınavdanda geçicez
ama bunun yanında dün gece hiç uyuyamadım ve bugün bütün gün kafamın içinde bir ses "amniyosentez" "down sendromu" "risk" gibi kelimeleri tekrarladı durdu.kimin sesiyse bi türlü yakalayıp çenesini susturamadım :))) testi yaptırıp sonuçları elime alana kadar bu bed ses konuşacaksa kafamda ohoooooo işimiz var vallaaa
bu arada çekiliş işi çok hoş ama 1 ay sonra falan olsa malum masraflar arttıkça öncelikler değişiyor
fns93+, Heves, miss_teacher, zehra1715 merhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?