2011 Şubat Anneleri

canım merhaba bende oğlumda medart ta gidiyordum benim doktor aysun hanımdı
hastane güzel ben ssk falanmı diye sordum .

öncelikle o kafandaki konuşan kişiyi duyma bu demek kolay ama bunu başarırısın sürekli bebişinle konuş ve başka şeylerle ilgilen sen ankaranın neresinde oturuyorsun
bebiş kaç A llah sana güç versin herşey istetiğin gibi olsun bebişimizi sana bağışlasın rabbib bütün dualarım seninle
bende ankaradayım yapabilieceğim bir şey olursa söyle
kendine iyi bak a.s.

bence çağlayancım sen sürekli giriyorsun siteye ayrı bir topik aç
2011 şubat anneleri bilgileri diye sürekli arkadaşı beklemek zorunda kalmayız oradan sen düzenleyip rahatlıkla güncelleyebilirsin böylece ilk sayfamız olur o topikte
bütün topiklerin adresleri olur zorlanmayız bir daha araken böyle bir fikir nasıl olur acaba

Aslında ben bunu düşündüm ama 2011 Şubat Anneleri Listesi diye ama kararsız kaldım açıp açmamakta,birde edıt'te yok ya,açıyım o zaman

Çağlayancım topic hayırlı olsun.iyi olmuş böyle olması.Ama benim kızım yok listedeeee....
gyshnky sat:14 mayıs tdt:18 şubat kilo:80 en son 3'lü test yapıldı temiz çıktı. Cinsiyet kız. İsim:İlknur Beren

Ayrıca 76. sırada Bitte var o da benim arkadaşım... kızı olacak inşallah.
69. sıradaki Nurzul ile de başka topicten arkadaşız onun oğlu olacak.

oh bee bu iyi oldu valla o üçyüzbilmem kaçıncı sayfayı bulmak o kadar zor geliyorduki birde bizimle ilgili tüm linklerin orda olmaası çok güzel bir nevi fihrist gibi ellerine sağlık

efecan çok sağol duaların benim için en güzel yardım daha ne isterimki
ben etlikte oturuyorum anteresin üstt taraflarında.sen nerdesin

satdaşım umarım birşey yoktur üzülme sen bebişde üzülmesin başka doktorada git derim ben. valla benim dr yapmadı 3lü inşallah bendede böyle bi şüphe yoktur

sağol fadime

valla eşimde başka doktora gitmeyi teklif etti ben kabul etmedim.doktoruma güveniyorum zaten o bana çok büyük bir risk var demedi.kesin vardır yada yoktur diyemem risk sınırlarında bir hekim olarak amniyosentez önermem gerek tercih sizin dedi.çok dolaşarak kafamı daha fazla bulandırmak istemiyorum.doktorum çok ince ayrıntılarla benim kafamı karıştırmayan hep sakin ve kendimi iyi hissetmemi sağlayan bir yöntemle bana yaklaştı burdada ona güveniyorum

birde arkadaşlar ilk zamanlarda bir arkadaş vardı çok özür diliyorum adını hatırlayamıyorum onunda ense kalınlığı zamanında sorun var demişlerdi ve amniyosentez istemişlerdi sanırım sonuç iyi çıkmıştı kimdi o mesajlarını tekrar okumak istiyorum sonucu iyiydi diye hatırlıyorum

Kızlar benim doktorum Bana sadece 2'li tarama yaptırmıştı.
3'lü taramanın aynısı olduğunu sadece riski daha erken teşhis ettirdiğini söylemişti.
Tarama sonucu amniyosenteze gerek duymadı, ama duysaydı bende yaptırırdım.
Amniyosentezde düşük riski olabilirmiş, ama ben 20 yıllık doktorum hiçbi hastam düşük yapmadı demişti.
İstanbuldan filanda gelen hastaları var, riskli gebeliklerde uzman kendisi.

kızlarr hepinize çooookk teşekkür ederim.
a.s.
bugün arkadaşım geldi oturmaya kalktığımdan beri temizlik iş güç pasta börek belim ağrıyor valla şimdi ayaklarımı havaya kaldırıp yatacağım
birde öyle bir mide ekşimesi varki sormayın püffffkafamçokkarıştı

Canım lütfen güzel düşün.Bak içine iyi olduğu doğuyormuş ne güzel.Kendinide bebişide üzme annesi.O seni anlıyor şuan...

geçmiş olsun canım.
inşallah sonuçların çok güzel çıkar:Saruboceq:

aslında benim dr um 2liyi yapmadı sadece ultrason görüntüsü yeter dedi.
3lüyede gerek duymadı sitede baktım herkes yaptırıyor ben istedim.1/10000 çıktı ona ragmen doktorum bana risk yok diyemem 10binde 1 sende olabilirsin ama olma ihtimalin az dedi.

gözün aydın yeşimcimmm :)a.s.

hediyeleşme listesine benide yazın kızlarrrr :)

ohhh ne güzel haber buu:sm_cool:a.s.:teytey:

canım ikili testin iyi olduğu için çok üzme kendini. dr.um bana 2li 3lüden çok daha güvenilir demişti ben de yaptırmadım 3lüyü amniyosentez yapıp yaptırmama konusunda bişey diyemem karar senin sonuçta ama bana da risk var deseydi dr yaptırırdım ben de. dualarımız seninle ve yaseminle bugünlerde. güzel haberlerinizi bekliyoruz

kızlar bende yenı uyeyım 18 haftalık hamıleyım benıde lıstenıze eklermısınızkaydirigubbakcemile2

aramıza hoş geldin

offf melocum ya ben de 4 ay sabrettim yemedim, geçen gün çok canım çekti girdim burgera yedim. sonra da haberi okudum. dua edelim de bişey olmasın(
aynen canım yaaaa...hele bi yazılar okudum sana hiç bahsetmeyeyim huzurun kaçmasınnn
canım okulumda müdür yardımcımın 3 lü testi 43 de 1 çıktı amniyosentez vs....sonuç zeynep şu an topaç gibi bugün okulda hepimizi birbirimize kattı ...içini ferah tut
yasminim geçmiş olsun bak gör hiçbişicik çıkmıcak benim kızımın arkadaşında.
ben varım topiğe de yazdım
o bed sese söyle sussun lmaz: Allahın dediğii olur dualarım seninle
fns93+, Heves, miss_teacher, zehra1715 merhaba kızlar

sana da selam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…