2011 Şubat Anneleri

güzel olur çağlayancım bende birazdaha geçsin öyle yaparız diye düşünüyordum ama başlarsak bende varım

aa bence güzel bişimiş bu yılbaşı çekilişi gibi :) bende varım beni de ekleyin listeye

kızlar ben ekimin 15 inden sonra olursa katılırım

Zaten onun kararını biz vericez canım hepimize nasıl uyacaksa öyle yaparız kimseye sıkıntı vermeden tadını çıkararak

aa bence güzel bişimiş bu yılbaşı çekilişi gibi :) bende varım beni de ekleyin listeye

Ooo süper olacak kızlar inş.herkes katılmak ister sizin gibi :))

canım çok geçmiş olsun moralını bozma
hangi hastaneye gidiyorsun

canım sanada çok geçmiş olsun kızımıza hiç birşey olmaz

dillerim lal biraz farklı ama bendende amnio sentez istendi ben yaptırmadım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah temiz çıkar sonuçların

efecan ankarada medart a gidiyorum doktorum haluk balkaya

pazartesi aminiyosenteze gidicem içim rahat aslında sırf aklımızda bir soru işareti olmasın diye yaptırıyorum güçlüyüm birşey olmayacağına inanıyorum 200 de 1 1500 de1 gibi olma ihtimalleri söz konusu kötü şeylerin oda olacağı varsa denk gelecekse olur zaten Allah büyük ve onun sevgili kullarının arasında olduğumu hissettiğim çok zaman oldu şimdide inanıyorum bizi koruyacak herşeyAllahtan buda bizim sınavımız inşallah güçle inançla bu sınavdanda geçicez

ama bunun yanında dün gece hiç uyuyamadım ve bugün bütün gün kafamın içinde bir ses "amniyosentez" "down sendromu" "risk" gibi kelimeleri tekrarladı durdu.kimin sesiyse bi türlü yakalayıp çenesini susturamadım :))) testi yaptırıp sonuçları elime alana kadar bu bed ses konuşacaksa kafamda ohoooooo işimiz var vallaaa

bu arada çekiliş işi çok hoş ama 1 ay sonra falan olsa malum masraflar arttıkça öncelikler değişiyor

listemizin son güncellenmiş hali nerede arkadaşlar cinsiyetini öğrenemeyen bir ben kaldım heraldeee

haa bu arada kötü haberi verdik aradaki iyi haberi atlamışım.malum bizim eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var yapılan son testte bebeğimizde rh uyumsuzluğuyla ilgili bir sorun olmadığını söyledi doktor ondan etkilenmemiş neyseki birde o sıkıntı olmadı bize

Hala 346.sayfa ama ben excelde son güncellemeleri yapıyorum canım ikigündür bilgileri oraya ekliyorum.
bak ne güzel haberlerinde varmış senin bize vereceğin :))

canım bende 21, haftamda öğrendimm sende önümüzdeki kontrollerde öğrenirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…