güzel olur çağlayancım bende birazdaha geçsin öyle yaparız diye düşünüyordum ama başlarsak bende varım
kızlar ben ekimin 15 inden sonra olursa katılırım
aa bence güzel bişimiş bu yılbaşı çekilişi gibi :) bende varım beni de ekleyin listeye
kızlar moralim çok ama çok bozuk
kimse yok sanırım ama yazmadan edemeyeceğim.daha öncede söylemiştim 3lü tarama testi yaptırmıştık.akşam üzeri doktorum aradı.ikili testte hiç bir problem çıkmamıştı.ama üçlü testte değeerler biraz yüksek çıktı dedi..yanlış hatırlamıyorsam 150 de 1 gibi bişiymiş gerçi tam olarak ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum uyuşmuş gibi oldum
çok yüksek bir risk sayılmaz ama normalde değil dedi.benim hekim olarak size amniyosentez önermem gerek dedi
akşamdan beri ağlıyorum.gerçi ilk şoku atlattım sanırım.şimdi biraz daha sakinim.ama uyku tutmuyor başıma ağrılar girdi
bir yandanda inanmıyorum bebeğimin sağlıklı olduğunuı düşünüyorum
biraz araştırdım amniyosentez içinde pek iç açıcı şeyler söylenmediği de olmuş.
bu sonuçların kesin olduğuna inanmıyorum ama risk var denmesi bile dünyamı kararrttı
sonuç olarak kendimi berbat hissediyorum yani
kızlar merhaba mafoldumben
ben hiç iyi değilim... 3lü testimizin sonucu 1/ 113 çıktı.. yarın doktorum bekliyor değerlendirme için... AMNİYOSENTEZ yapabiliriz dedi.. ve osaatten beri ağlıyorum kzılar
amniyosentezi hiç istemiyordum.. riskli bişey çünkü.. ve korkuyorum.. kızıma bişey olursa diye...mafoldumben
OLUR O ZAMAN NE lazım sa söliin
listemizin son güncellenmiş hali nerede arkadaşlar cinsiyetini öğrenemeyen bir ben kaldım heraldeee
haa bu arada kötü haberi verdik aradaki iyi haberi atlamışım.malum bizim eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var yapılan son testte bebeğimizde rh uyumsuzluğuyla ilgili bir sorun olmadığını söyledi doktor ondan etkilenmemiş neyseki birde o sıkıntı olmadı bize
listemizin son güncellenmiş hali nerede arkadaşlar cinsiyetini öğrenemeyen bir ben kaldım heraldeee
haa bu arada kötü haberi verdik aradaki iyi haberi atlamışım.malum bizim eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var yapılan son testte bebeğimizde rh uyumsuzluğuyla ilgili bir sorun olmadığını söyledi doktor ondan etkilenmemiş neyseki birde o sıkıntı olmadı bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?