2011 Şubat Anneleri

bana doktorum daha önce bişi söölememişti hatta ben 10. haftada yine kanama olmuştum bişi söölemedi.herşey normal diyodu.ama tekrar kanamam olunca ben başka bi doktora gittim o sööledi bana bu kanamdan öncede belli oluyo hatta kanama olmasın diye yatak istirhatı veriyo doktorlar kanama sonuçta her türlü gebelik için riskli bi durum bebeğin beslenmesini engelliyomuş kanama.ama ben internetten okudum bu durumu 20. haftadan öncesi bööle bi durum varsa doktorlar bekliyolarmış yukarı çıkabiliyomuş çünkü 20. haftadan sonra söölüyomuş doktorlar senin kaçıncı hafta

Kızlar merhabalar ya bisi sorcam ben 21 haftalık hamileyim ve dHa 3kilo aldım kimse anlamıyor hMile olduğumu gecen hafta de gittim 310gr dedi normalmi siZce haftasına göre kilo almayıp göbeğimde çıkmayın ca acaba gelişmiyor mü endişesi oldu bende siZinkiler kilosu nasıl bebislerin diye sorayım dedim

canım bende tam 21 haftalık hamileyim geçen ben 1,5-2 kilo civarı aldım bebişim 325 gr dı geçen hafta bebeğin gayet iyi gidiyo o kilo aldıktan sonra bi sıkıntı yok göbekte her insanda farklı olabiliyo bu iç karnın genişliğiylede alakalı bi durum sen kafanı takma bööle şeylere :CüvCüv:

Çok teşekkür ederim cnm yanıtın için biraz ferahladim verdigin linki bi inceliyim ben

canım ben daha hiç kilo almadım hatta hamile kaldığım kilodan 1.3 kg eksiğim.
dr um bebeğin gelişiminde bir sorun yok önemli olan o dedi:)
zaten esas kilo son 3 ay alınıyor.tecrübeeemafoldumben

18. haftaya girdik biz bugün ben de umutla yukarı çıkmaısnı bekliyorum canım .. genelde söylemiyormuş doktorlar gereksiz yere panik yaptırmamak için.ben tıp fakültesinde öğrendim.dediğim gibi her gün kanamam olur mu diye beklemekte kötü.Kanama öncesi hareketlimiydin çokk.zorladın mı kendini ??bu arada beslenme konusunda endiişelenme arkadaşımın plesantasından parçalar kopmuş ,kanamaları çok olmuş şimdi benimde dersine girdiğimi bir kızı var.sınıfın en uzun boylu ve toplu kızı :)))

off kızlar ya çok canım sıkıldı; az önce saçlarımı yıkadım. o kadar çok dökülüyor ki... internette kitaplarda hep hamillelikte artan östrojen sayesinde saçınız daha canlı daha gür olur parlar diyor ama hepsi hikaye..(

öylemıymıs bende dokulmesı normal sanıyodum. benım kı de felaket dokuluyo cunku

slm kızlar

dr dan geldim çok şükür oğluşum gayet iyiymiş
24cm 400 gr olmuş teyzelerialkisalkisalkis
ayrıntılı ulrtasona girdim çok net göremedim ama (cihazdan heralde) yinede içim rahat etti.

slm kızlar

dr dan geldim çok şükür oğluşum gayet iyiymiş
24cm 400 gr olmuş teyzelerialkisalkisalkis
ayrıntılı ulrtasona girdim çok net göremedim ama (cihazdan heralde) yinede içim rahat etti.

oyy masallah kuzucuguna canım.
onların guzel haberlerını almak kadar guzel bısey yok.
Görüş gunlerını beklemek zor valla benım safak 16

hayır canım aksine o gün bütün gün yatmıştım.dah önce bi düşüğüm olduğundan hamile kaldığımdan beri işi bile bıraktım butür kanamalarda sebesiz ve ağrısız oluyomuş benimde ööle oldu hep de bööle şeyler gece olur zaten benimkide ööle oldu
bu arada benim kızım meyve çok seviyo meyve yiyince kıpır kıpır :))

kızlar aldığını tulumları falan kaç aylık alıyosunuz yani penye tulumlar baharda ve yazın giyindirilir 3-6 aylık olandanmı alsam sizce
ilk giyecekleri kalın kadife falan istiyorum onlarıda 3 aylık almamız gerek değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…