2011 Şubat Anneleri

canım senle sat aynıyız ben bugün gidicem bakalım ayrıntılı yapacak mı?benim doktorum ultrason konusunda çok iyi haber veririm sana da,bana bugün yaparsa sana da erken sayılmaz

haklısın cnm 15 güne erteliyorum ühüüüüüüüüüüüüü nasıl dayancam ben ama olsun onu büyümüş görmek daha keyifli olur inşallah ahh geçermi iki hafta

merhaba arkadaşlar,
markafonide chicco indirimi var %30. biberon, emzik türü şeyler var haberiniz olsun

baktım canım da piyasayı tam bilmediğimden kıyaslayamadım
dün bir çanta aldım 79 a aynısı markafoni de de 70.marka falan aynı bir de esas fşyatına 185 demişş yani kazıklama var

sürmeliiiiiiiiiiiii
canım çok güzeldi video yaa bayıldım o tekmeleri gördükçe kendimde oluyo gibi hissettim
bizim hareketler henüz çok hafif yani ancak ben hissediyorum biz küçüküz daha :)

canım senle sat aynıyız ben bugün gidicem bakalım ayrıntılı yapacak mı?benim doktorum ultrason konusunda çok iyi haber veririm sana da,bana bugün yaparsa sana da erken sayılmaz

ayy canım satdaşım yaa süpersinn çok sevinirim güzel haberlerini daha bi heyecanla bekliyorum artık zaten bnm mink oğluşum 4 5 günde önde gidiyodu inşş senin yaparsa bend tarihimi ertelemem :) tüm detaylarıyla bekliyom randevu sonucunu

Sonunda izledim çok güzeldi surmeli inş.bende kısa zamanda görürüm böyle tepkileri,akşamları kıpır kıpır ama sadece daha ben hissediyorum bazende babasına gösteriyor kendisini :))

Canım izledim çok güzel.Ben daha hissetmiyorum.Ama senin için ne güzel bir duygu olmuştur.yazel pek kıpır kıpır bir bebek olacak.Canım yaaa...

inşallah güzel haberlerle dönersiniz ben 21+3te girmiş oldum ayrıntılıya çok netti bekle derim dayanmak çok zor benimde zamanım geçmiyodu ama bebişlerimiz görünce herşeyi unutuyoruz nasıl olsa bekleyemem diyosanız 17-24 haftalar arası yapılması gerekiyormuş

nasılsınız kızlar ben dün bebişimi gördüm 338 gr olmuştu boyunu unuttum aormayı ilk doz tetenozumu oldum dün ağrımıyordu ama bugün ağrıyor sıcak basıyor acayip şekilde göüşümde büyüdü baya birkaç günde sizler nasılsınzı

cnm maşallah oğluna ya bnmde hayırlısyla bi büyüse göbüşüm şölee eşime söylüyorum hep aynı die bişi olmaz yavaş yavaş büyüo dio fiziğini bozmuyo düşünceli oğlumuz diyo:)şu erkekler akadar rahat olaiblsek ne güzel olurdu bende aşıdan çok korkuyorum cnm ya çok acıyomu yaparlarken

Aman da aman kocaman olmuş prensin kaydirigubbakcemile3 bakalım bizimki kaç gr olmuş olacak 12 Ekimde.

bende sağlık ocağına gidip, bebeğimin sesini duydum dün içim rahat biraz daha bekleryebilirim dr içinn:)

oh rahatlamışsındır cnm ya kayıtmı olmak lzım sağlık ocağına bide her istediğimizde gidebiliyomuyu kalbini dinlemek için hemen dinletiyolarmı iyi bişeymiş ya pazartesi gideyim bende inşallah

slm kızlar nasılsınız bugün sabah babamızla keyfli bi kahvaltı yaptık.sonra yolladık babamızı şimdi ananemizi bekliyoruz :)))

slm kızlar nasılsınız bugün sabah babamızla keyfli bi kahvaltı yaptık.sonra yolladık babamızı şimdi ananemizi bekliyoruz :)))

hoşgeldin cnm
afiyet olsun ne güzel ananeniz yanınızda bizimki çok uzak bize keşke annecim burda olsa ne güzel olurdu ama inş doğumdan iki ay önce gelicek :)

benim biraz sıkıntılı canım geçenlerde hastaneye kaldırıldım kanamam vardı şimdi evde dinleniyorum.evet cinsiyetimiz belli kızımız olcak bizim edepsiz kız 13.haftada gösterdi kendini

geçmiş olsun canım eş yerleşmediği için oluyor heralde değilmi bana öyle demişti nil hanım inşallah en kısa zamanda çıkar yukarıya rahatlarsın
bu araada bnm de kızım olacak inşlhhh biz geçen hafta öğrendik dahaaa
alışverişe başladın mıı

afiyet olsunnnn canımmmm
bu aralar her şey gerçekten çok keyifli bizde de
rabbm bozmasın bebeklerimiz sağlıkla gelsinler inşlllh

arkadaşlar bu tetanoz aşısını herkes oldu mu bana asıyla ılgılı hıc bır bılgı verılmedı yapmıcakmı acaba yoksa bırden suprız mı olcak cok acıyomuuuuubilmiyorumkismile

oğluma bir arkadaş daha geliyor ne güzel, gözün aydın canım.

Yfrog Video : yfrog.com/n3emos0034z

tıklayın kızlar videoda 1:14 sn bakın:ecrin_bebek:

izliyemiyorsanız indirin
http://img831.imageshack.us/img831/574/emos0034.mp4

sürmeli yerinde duramayacak yazel maşallah, çok güzel.

çağlayancım "küçükinsan.com"un yolladığı haftalık bültende okudum, şöyle diyor;
"Bedeninizin alt kısmında, kasıklarınıza değin biraz sızı hissedebilirsiniz. Bu sızı, yer yer hızlı, gelip geçici ve batıcı ani acılar şeklinde de kendini gösterebilir. Özellikle hareketli geçen bir günün sonunda, pozisyon değiştirdiğiniz zaman böyle bir his yaşamanız olasıdır. Bu kiriş acısı olarak bilinir; büyüyen rahminizin gerdiği kas ve kirişlerin üzerindeki baskıdan kaynaklandığı ortadadır. Bu konuda endişeye kapılmak yersiz olur. Ama acı kalıcıysa ve siz dinlendiğiniz esnada dahi sürüyorsa, buna bir de kramp ekleniyorsa, tıbbi destekçinizi aramanızda fayda vardır."
bende bu sabah soluma dönerken acıyla uyandım, çok iyi anlıyorum seni. rahatladın mı biraz? hala aynı mı durum?

kimse anlamıyor canım haklısın, sen de öğretmensin biz gibi tut nöbetini diyorlar ama çarşamba eve nasıl geldim bir ben bilirim.
maşallah kuzun kocaman olmuş, öpsün onu şenay teyzei:1hug:

selam kızlar nasılsınız....bugün 3 de kontrolüm var..dua edin iyi haberlerle geleyim

baktım canım da piyasayı tam bilmediğimden kıyaslayamadım
dün bir çanta aldım 79 a aynısı markafoni de de 70.marka falan aynı bir de esas fşyatına 185 demişş yani kazıklama var

şimdi zaman geçmez sana melocum, inş. çok güzel haberler getirirsin hepimizin keyfi yerine gelir burada.
ya evet markafonide %70-80 indirimlerde güzel şeyler denk geliyor ama onlarda hemen tükeniyor. gerisi hikaye. en güzeli dışarıyla kıyaslayıp uygunsa almak.

selam sevimcim, ayyy senin bebişi benimkini katlamış maşallah. demekki ileriki haftalarda hızla büyüyecek yavrucuklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…