- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
slm cnm bnmde daha 10günüm varve bende çokkk ösledim ya ayrıntılıya giricez bide çok merak ediyorum inşalalh oğllumun herşeyi sağlıklı ve iidir hepimizin bebeişleri inş sende ayrıntılıya gircektin dimi cnm 20.haftanda gel demişti bana doktorum 19+1 degitsem erken olmuyo değilmi sonuçta 20.haftada olmuş oluyorum ama bilemedim
Ben 22.haftamda gitmiş olucam canım,ama 19+1 de gitmenle 20 haftada gitmen arasında tam bir hafta var ben olsam 20 haftada giderim neden dersen bir haftada bebişin dahada gelişmiş olur o yüzden.Hem bir sonraki randevu tarihinde uzar erken gidersen :))
slm cnm bnmde daha 10günüm varve bende çokkk ösledim ya ayrıntılıya giricez bide çok merak ediyorum inşalalh oğllumun herşeyi sağlıklı ve iidir hepimizin bebeişleri inş sende ayrıntılıya gircektin dimi cnm 20.haftanda gel demişti bana doktorum 19+1 degitsem erken olmuyo değilmi sonuçta 20.haftada olmuş oluyorum ama bilemedim
merhaba arkadaşlar,
markafonide chicco indirimi var %30. biberon, emzik türü şeyler var haberiniz olsun
canım senle sat aynıyız ben bugün gidicem bakalım ayrıntılı yapacak mı?benim doktorum ultrason konusunda çok iyi haber veririm sana da,bana bugün yaparsa sana da erken sayılmaz
Sonunda izledim çok güzeldi surmeli inş.bende kısa zamanda görürüm böyle tepkileri,akşamları kıpır kıpır ama sadece daha ben hissediyorum bazende babasına gösteriyor kendisini :))
Günaydın kızlar
Sürmeli, önce makyajlarını takip ediyordum,
Şimdi de anne olacağını duydum :1shok:
Şubat annişleri arasında seni görmek çok güzel.
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah prensesini canım.
Canım izledim çok güzel.Ben daha hissetmiyorum.Ama senin için ne güzel bir duygu olmuştur.yazel pek kıpır kıpır bir bebek olacak.Canım yaaa...
Günaydın kızlarrr
Sancısı olan arkadaşlar olmuş bendede oldu dün arada normal bunlar son ay daha fazla artacak hele bazen bıçak saplanması gibi oluyor bir saniyelik ama kötü
geçmiş olsun çok ayakta kalmayın
inşallah güzel haberler verirsin canım
normal canım ben 2. bebeğim olduğu halde tam olarak hissedemiyorum.
dr amcamız benim biraz yağ dokumun fazla olduğundan dedi
ama en geç 2-3 hafta içinde hissedersin
sen iste mutlaka
cd istiyorum de
yoksa kendilerinden vemeyebilirler
bende öyleyim canım şöyle candan 1 tane dostum yok:gitme:
ayyyy çok güzel sürmelii
daha ileriki aylarda bir sağa bir sola kayacak resmen bir tarafın sivrilecek çok güzel çoookkk
ayy süper bişey yaa gecen akşam banada olmuştu inanamadım bakakaldımm inşallahh hep hissederiz ebişlerimizi :dance:
günaydın caglayann bende üşüttüm gece sanırım karnımın sağ tarafı agrıyor mecbur idare edicez artık amaçalışmaktan çok sıkıldımmmm fisfisfis
günaydınn hazell..:dance:
tıklayın kızlar videoda 1:14 sn bakın:ecrin_bebek:
izliyemiyorsanız indirin
canım izledim videonı maşallahçok güzel benim kızımda kıpır kıpır ama dışardan bu kadar net belli olmuyor inşallah biran önce bizimkilerde bizi böyle tekmelerler kaydirigubbakcemile3
sürmeli maşallah kızına :)) benim oğluşumda böyle kıpır kıpır :))
sonuç bekleyen arkadaşlarr inşallah güzel haberlerle geleceksinizz.
sürmeli maşallah ne güzel attırıyor öyle yazel :)).darısı bizim başımıza bakalım ne zaman görcezz
sürmeliiiiiiiiiiiii
canım çok güzeldi video yaa bayıldım o tekmeleri gördükçe kendimde oluyo gibi hissettim
bizim hareketler henüz çok hafif yani ancak ben hissediyorum biz küçüküz daha :)
çok teşekkürler kızlar
bebişimle sürekli konuşuyorum
ben laf veriyorum o tekmeliyor beni zilliiiimopuyorumnanaktanbayanssulusmile
darısı sizeeee
canım senle sat aynıyız ben bugün gidicem bakalım ayrıntılı yapacak mı?benim doktorum ultrason konusunda çok iyi haber veririm sana da,bana bugün yaparsa sana da erken sayılmaz
nasılsınız kızlar ben dün bebişimi gördüm 338 gr olmuştu boyunu unuttum aormayı ilk doz tetenozumu oldum dün ağrımıyordu ama bugün ağrıyor sıcak basıyor acayip şekilde göüşümde büyüdü baya birkaç günde sizler nasılsınzı
nasılsınız kızlar ben dün bebişimi gördüm 338 gr olmuştu boyunu unuttum aormayı ilk doz tetenozumu oldum dün ağrımıyordu ama bugün ağrıyor sıcak basıyor acayip şekilde göüşümde büyüdü baya birkaç günde sizler nasılsınzı
bende sağlık ocağına gidip, bebeğimin sesini duydum dün içim rahat biraz daha bekleryebilirim dr içinn:)
slm kızlar nasılsınız bugün sabah babamızla keyfli bi kahvaltı yaptık.sonra yolladık babamızı şimdi ananemizi bekliyoruz :)))
benim biraz sıkıntılı canım geçenlerde hastaneye kaldırıldım kanamam vardı şimdi evde dinleniyorum.evet cinsiyetimiz belli kızımız olcak bizim edepsiz kız 13.haftada gösterdi kendini
slm kızlar nasılsınız bugün sabah babamızla keyfli bi kahvaltı yaptık.sonra yolladık babamızı şimdi ananemizi bekliyoruz :)))
arkadaşlar bu tetanoz aşısını herkes oldu mu bana asıyla ılgılı hıc bır bılgı verılmedı yapmıcakmı acaba yoksa bırden suprız mı olcak cok acıyomuuuuubilmiyorumkismile
çağlayancım sana taze bilgilerimi getirdim...bugün dr teyzemizdeydik bebişimiz çok şükür iyiymiş 3 lü testimizde temizmiş..veeee teyzeleeeriiii yeğeninizin cinsiyeti erkekmişşşşşşşşşşbugün oğluşumu gördüm tam dr cuma vakti girmiştim benim oğlum cuma namazı kılıyordukaydirigubbakcemile3secdeye eğilmiş bir haldeydi... (sat 1 mayıs cinsiyet erkek 20cm 420gr test sonuçlarımız temiz şükür)gerekli başka bilgi varsa söyle janım
Yfrog Video : yfrog.com/n3emos0034z
tıklayın kızlar videoda 1:14 sn bakın:ecrin_bebek:
izliyemiyorsanız indirin
http://img831.imageshack.us/img831/574/emos0034.mp4
Günaydın kızlar dün akşamdan beri kasık ağrısı çekiyorum iki taraflı karnımın alt bölgeside çok ağrı yapıyor ne oldu dün akşam böyle hiç anlamadım yürürken acayip ağrı yapıyor,şirkette kimse olmadığı için mecbur geldim bugün işe(
çağlayancım geçmiş olsun canım.ben 2 haftadır kasık ağrısı çekiyorum malesef( sağ tarafımda özellikle .kan idrar yaptırdım bişey çıkmadı.drum ilk gebelikte normal olacağını söyledi.okulda yürüyüşüm değişti bide öyle nöbet bile tutuyorum kimse idare etmiyo.3 nöbetim kaldı şükür.kasık ağrısı hayatımın günlük parçası oldu :))
18 eylülde detaylı ultrasonumu yaptırdım.çook şükür herşey yolundaydı.22 cm 372 gram olmuştu kuzum maşallah.3d de güzel görüntü verdi ama 4d ye gelince yüzünü sakladı.bugün 3de tekrar 4d çekimim var..
selam kızlar nasılsınız....bugün 3 de kontrolüm var..dua edin iyi haberlerle geleyim
baktım canım da piyasayı tam bilmediğimden kıyaslayamadım
dün bir çanta aldım 79 a aynısı markafoni de de 70.marka falan aynı bir de esas fşyatına 185 demişş yani kazıklama var
selam sevimcim, ayyy senin bebişi benimkini katlamış maşallah. demekki ileriki haftalarda hızla büyüyecek yavrucuklarnasılsınız kızlar ben dün bebişimi gördüm 338 gr olmuştu boyunu unuttum aormayı ilk doz tetenozumu oldum dün ağrımıyordu ama bugün ağrıyor sıcak basıyor acayip şekilde göüşümde büyüdü baya birkaç günde sizler nasılsınzı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?