afiyet olsun gözde, ne güzel annen gelince keyfin yerine gelir unutursun hastalıkları sıkıntıları. nasıl oldun hala yatak istirahatine devam mı?slm kızlar nasılsınız bugün sabah babamızla keyfli bi kahvaltı yaptık.sonra yolladık babamızı şimdi ananemizi bekliyoruz :)))
oğluma bir arkadaş daha geliyor ne güzel, gözün aydın canım.
sürmeli yerinde duramayacak yazel maşallah, çok güzel.
çağlayancım "küçükinsan.com"un yolladığı haftalık bültende okudum, şöyle diyor;
"Bedeninizin alt kısmında, kasıklarınıza değin biraz sızı hissedebilirsiniz. Bu sızı, yer yer hızlı, gelip geçici ve batıcı ani acılar şeklinde de kendini gösterebilir. Özellikle hareketli geçen bir günün sonunda, pozisyon değiştirdiğiniz zaman böyle bir his yaşamanız olasıdır. Bu kiriş acısı olarak bilinir; büyüyen rahminizin gerdiği kas ve kirişlerin üzerindeki baskıdan kaynaklandığı ortadadır. Bu konuda endişeye kapılmak yersiz olur. Ama acı kalıcıysa ve siz dinlendiğiniz esnada dahi sürüyorsa, buna bir de kramp ekleniyorsa, tıbbi destekçinizi aramanızda fayda vardır."
bende bu sabah soluma dönerken acıyla uyandım, çok iyi anlıyorum seni. rahatladın mı biraz? hala aynı mı durum?
kimse anlamıyor canım haklısın, sen de öğretmensin biz gibi tut nöbetini diyorlar ama çarşamba eve nasıl geldim bir ben bilirim.
maşallah kuzun kocaman olmuş, öpsün onu şenay teyzei:1hug:
şimdi zaman geçmez sana melocum, inş. çok güzel haberler getirirsin hepimizin keyfi yerine gelir burada.
ya evet markafonide %70-80 indirimlerde güzel şeyler denk geliyor ama onlarda hemen tükeniyor. gerisi hikaye. en güzeli dışarıyla kıyaslayıp uygunsa almak.
selam sevimcim, ayyy senin bebişi benimkini katlamış maşallah. demekki ileriki haftalarda hızla büyüyecek yavrucuklar
Şu anda biraz daha iyiyim ama hafif hafif kesik ağrılar girip çıkıyor canım.
Küçükinsanlarda kaçıncı haftalardaki bültende okudun bende bir bakıyım tekrardan saol canım bilgileri içinde opuyorumnanaktan
bana dr 5 ayda demişti önümüzdeki haftalarda yaptırıcam inşllh
hoşgeldin cnm
afiyet olsun ne güzel ananeniz yanınızda bizimki çok uzak bize keşke annecim burda olsa ne güzel olurdu ama inş doğumdan iki ay önce gelicek :)
geçmiş olsun canım eş yerleşmediği için oluyor heralde değilmi bana öyle demişti nil hanım inşallah en kısa zamanda çıkar yukarıya rahatlarsın
bu araada bnm de kızım olacak inşlhhh biz geçen hafta öğrendik dahaaa
alışverişe başladın mıı
afiyet olsun gözde, ne güzel annen gelince keyfin yerine gelir unutursun hastalıkları sıkıntıları. nasıl oldun hala yatak istirahatine devam mı?
oh rahatlamışsındır cnm ya kayıtmı olmak lzım sağlık ocağına bide her istediğimizde gidebiliyomuyu kalbini dinlemek için hemen dinletiyolarmı iyi bişeymiş ya pazartesi gideyim bende inşallah
evet canım en fazla bilgisayar başına gelebiliyorum işte çok sıkıldım valla 1 ekimde kontrol var o zaman kadar istirahat maleesef annemide özlemiştim valla ii oldu bu arada benim annemin adı da şenay çok severim şenayları :)))
maalesef benimde annem yanımda diil canım benim ailem de istanbulda ama ben biraz rahatsızlanınca annem bi kaç günlüğüne geliyo yoksa nerdeee bizde buralarda yapayalnızız
plesanta rahim ağzını tamamen kapatıyomuş bundan kaynaklanıyo bekliyoruz bakalım 24, haftaya kadar çıkma ihtimali varmış şimdi takipteyiz.bu kanamdan sonra biz hikmet beyi terkettik.hayırlı olsun kızın canım biz şanslı annelerdeniz kıyafet konusunda.ama ben henüz başlamdım benim annem alıcak herçeyini bende bi kaç bişi almıştım onlarla idare ediyorum zaten şimdi dışarı çıkmam da yasak onlar alcak ben evde onları bekliycem :)
oğluma bir arkadaş daha geliyor ne güzel, gözün aydın canım.
sürmeli yerinde duramayacak yazel maşallah, çok güzel.
çağlayancım "küçükinsan.com"un yolladığı haftalık bültende okudum, şöyle diyor;
"Bedeninizin alt kısmında, kasıklarınıza değin biraz sızı hissedebilirsiniz. Bu sızı, yer yer hızlı, gelip geçici ve batıcı ani acılar şeklinde de kendini gösterebilir. Özellikle hareketli geçen bir günün sonunda, pozisyon değiştirdiğiniz zaman böyle bir his yaşamanız olasıdır. Bu kiriş acısı olarak bilinir; büyüyen rahminizin gerdiği kas ve kirişlerin üzerindeki baskıdan kaynaklandığı ortadadır. Bu konuda endişeye kapılmak yersiz olur. Ama acı kalıcıysa ve siz dinlendiğiniz esnada dahi sürüyorsa, buna bir de kramp ekleniyorsa, tıbbi destekçinizi aramanızda fayda vardır."
bende bu sabah soluma dönerken acıyla uyandım, çok iyi anlıyorum seni. rahatladın mı biraz? hala aynı mı durum?
kimse anlamıyor canım haklısın, sen de öğretmensin biz gibi tut nöbetini diyorlar ama çarşamba eve nasıl geldim bir ben bilirim.
maşallah kuzun kocaman olmuş, öpsün onu şenay teyzei:1hug:
şimdi zaman geçmez sana melocum, inş. çok güzel haberler getirirsin hepimizin keyfi yerine gelir burada.
ya evet markafonide %70-80 indirimlerde güzel şeyler denk geliyor ama onlarda hemen tükeniyor. gerisi hikaye. en güzeli dışarıyla kıyaslayıp uygunsa almak.
selam sevimcim, ayyy senin bebişi benimkini katlamış maşallah. demekki ileriki haftalarda hızla büyüyecek yavrucuklar
cnm maşallah oğluna ya bnmde hayırlısyla bi büyüse göbüşüm şölee eşime söylüyorum hep aynı die bişi olmaz yavaş yavaş büyüo dio fiziğini bozmuyo düşünceli oğlumuz diyo:)şu erkekler akadar rahat olaiblsek ne güzel olurdu bende aşıdan çok korkuyorum cnm ya çok acıyomu yaparlarken
kızlar asıyı kontrolunuzde mı oluyosunuz yoksa onun ıcın saglık ocagına mı gııdosunuz saglık ocagında yapıyolarmıs sanırım uufff bu konuyu bı aydınlatmam lasım bı zamanı var mı kacıncı haftada olunması gerekıo?
özeline msj attım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?