2011 Şubat Anneleri

Şu anda biraz daha iyiyim ama hafif hafif kesik ağrılar girip çıkıyor canım.
Küçükinsanlarda kaçıncı haftalardaki bültende okudun bende bir bakıyım tekrardan saol canım bilgileri içinde opuyorumnanaktan

kızlar gece yatarken hep sağ yada sol tarafımıza yatmak zorundamıyız bn sırt üstü çok rahat uyuyorum ama öyle yatma çoçuk emzikten düşer diyorlar gerilerek yayytığımız için kordonu çıkabilirmiş dr sormayr unuttm siz konuştuzmu drlarınızla

hoşgeldin cnm
afiyet olsun ne güzel ananeniz yanınızda bizimki çok uzak bize keşke annecim burda olsa ne güzel olurdu ama inş doğumdan iki ay önce gelicek :)

maalesef benimde annem yanımda diil canım benim ailem de istanbulda ama ben biraz rahatsızlanınca annem bi kaç günlüğüne geliyo yoksa nerdeee bizde buralarda yapayalnızız

plesanta rahim ağzını tamamen kapatıyomuş bundan kaynaklanıyo bekliyoruz bakalım 24, haftaya kadar çıkma ihtimali varmış şimdi takipteyiz.bu kanamdan sonra biz hikmet beyi terkettik.hayırlı olsun kızın canım biz şanslı annelerdeniz kıyafet konusunda.ama ben henüz başlamdım benim annem alıcak herçeyini bende bi kaç bişi almıştım onlarla idare ediyorum zaten şimdi dışarı çıkmam da yasak onlar alcak ben evde onları bekliycem :)

afiyet olsun gözde, ne güzel annen gelince keyfin yerine gelir unutursun hastalıkları sıkıntıları. nasıl oldun hala yatak istirahatine devam mı?

evet canım en fazla bilgisayar başına gelebiliyorum işte çok sıkıldım valla 1 ekimde kontrol var o zaman kadar istirahat maleesef annemide özlemiştim valla ii oldu bu arada benim annemin adı da şenay çok severim şenayları :)))

neyseki az kalmış canım 1 ekime, bir haftacık daha sık dişini inş. sonu iyi olur.
ne güzel denk gelmiş anneciğinle; eksik olma canım

güzelim bir şey sorcam bende de aynı durum var demiştim belki hatırlarsın.senin kanaman olmadan önce doktorun seni uyarmışmıydı.bana bir şey olmaz diyen de oldu.kanaman olmadığı sürece hayatına devam et diyen de(doktor) .ben şimdi merak ediyorum kanama olmasını mı bekleyecem diye.........

canım valla 1 haftada 100 gr almış oğluşum maşllah geçen gittiğimde 5gün öndeydi şimdi 8gün oldu benim bu gidişle ocak ortasına gelicek doğum :)))) doktorumzda öyle bişey dedi 40 hafta 10/2 gelicek ama sezeryanda daha erken alırım diyorr

valla bende öyle diyordum hiç çıkmıyor diye ama şimdi kilolu hamile kalmama aşşağıdan sivrileşmeye başladı benimki çıksın artık diye tepemde geziyor hamilelik almış bana biran önce giyeyim diye :)))))))

aşı vurulduğunda acımıyor da sonra acıyor malesef ama yapacak bişey yok kişiden kişiye değişir ama acısı

kızlar asıyı kontrolunuzde mı oluyosunuz yoksa onun ıcın saglık ocagına mı gııdosunuz saglık ocagında yapıyolarmıs sanırım uufff bu konuyu bı aydınlatmam lasım bı zamanı var mı kacıncı haftada olunması gerekıo?

benim aşım çok acımadı hafif sızladı okadar.akşama tamamen geçmişti.rahat uyuyabildim yani:)

fns 93 ve mısra sızede tesekkur ederım. Arkadaslar o zaman 20. haftada kontrolum var hem kontrolumde dr a sorsam ona gorede saglık ocana gıdıp ılk dozu yaptırsam gec kalmıs olmam heralde.
tekrrar tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…