kızlar giremedim ne zamandır
nasıl gidiyor:))
ve ayrıca oğlum oluyorrrrrrrrrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Herkese günaydın,,
hadi canım gözün aydınnnnn..
dillerim_lal güzel haberlerini bekliyoruzz hayırlısı olsun inşallah
günaydınnn annişlerrr
günaydın annecikler...
Günaydinnn, yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz, mutlu bir gün dilerim herkese
günaydın kızlarrr...
Herkese günaydın,,
dilerim lal çok sevindim işlemin acısı< geçmesine inşallah sonuçlarlada sevindireceksin bizi..
benimde sabah dışarıda işim vardı o bahaneyle bebişime kayınvalidemin ördüğü örgüler için düğmeler ve keçeli yapışkanlar aldım,çok güzel tavsiye ederim örgüleri süslemede çok güzel oluyormuş gördüm orda modelleri, ben zaten beyaz ördürdüm hep,beyaz çok seviyorum,onlarlada renklendireceğimguclubacismile
günaydınlarrr tüm güzel annelere
günaydınnn annişlerrr
günaydın herkeslere.güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah yasminkuru ile güzel haberlerle geleceğiz.
çağlayan çiçek dün şöyle bir düşündümde bir sürü işle uğraşıyorsun organizasyonlar tablolar başlıklar vs vs okadar işinin içinde.bizde ev hanımları olarak yani kendi adıma okadar boş vaktimiz varken hiç bir işe yardım etmiyorum.valla utandım :)) kendi adıma sana yardım edebileceğim şeyler olursa seve seve yaparım.
günaydın herkeslere.güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah yasminkuru ile güzel haberlerle geleceğiz.
çağlayan çiçek dün şöyle bir düşündümde bir sürü işle uğraşıyorsun organizasyonlar tablolar başlıklar vs vs okadar işinin içinde.bizde ev hanımları olarak yani kendi adıma okadar boş vaktimiz varken hiç bir işe yardım etmiyorum.valla utandım :)) kendi adıma sana yardım edebileceğim şeyler olursa seve seve yaparım.
bebeğimin kıpırtılarını hissetmiyorum hissetmiyorum derken bir coştu benimki debelenip duruyooo.çok güzel bişi ama yaaa pıt pıt ediyooo
artık ayırt edebiliyorum çok daha aşağıdaymış meğerse ben hep göbek kısmımda olacak sanıyordum heralde büyüdükçe oralara çıkacak.
kızlar az önce nihayet kızımın ismini kesinleştirdik..eşimle beğendiğimiz ilk ortak isim..
"erva" ismini düşünüyoruz. yanına kısa bir isim eklesek mi..fikir verir misiniz..bu isimde tanıdıklarınız var mı
günaydın kızlar nasılsınız bakalım yarın çoğumuz için büyük gün :)))
bebeğimin kıpırtılarını hissetmiyorum hissetmiyorum derken bir coştu benimki debelenip duruyooo.çok güzel bişi ama yaaa pıt pıt ediyooo
artık ayırt edebiliyorum çok daha aşağıdaymış meğerse ben hep göbek kısmımda olacak sanıyordum heralde büyüdükçe oralara çıkacak.
günaydın kızlar nasılsınız bakalım yarın çoğumuz için büyük gün :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?