2011 Şubat Anneleri

Benim kızçemin karnı açıkmış teyzeleri biz yemek yiyelim gelelim kahvaltıda etmedik bu sabah aç kaldı yavrum...:ecrin_bebek:

Bu tepik olayında bende eşime pek hava atıyordum canım, ama artık babasınada tepik atıyor kızım önceden ben hissetmiyorum diyordu babası şimdi o ellediğinde'de tepik atıyor çok hoşuna gidiyor çok farklı birşey büyüdükçe hareketlerini hissetmek

ewet cnm acıkınca daha bir kıpırdanır durumlarındalar :) benimde eşim daha hissedemiyor.. Aynen o da kulağını karnıma koyuyor ama yok anlayamıyor:) Daha onlara zaman war. Dediğin gibi sanırım biz özeliz :) şimdi daha bir anlar oldum bu durumu. Allah bu heyecanımızı daimi yaşatsın bizlere inş.

Son düzenleme:
arkadaşlar şu pakdemir in ücretsiz kitabı vardıya gelen arkadaşlar vardı.başvurduktan kaç gün sonra geldi size.bende dün başvurdum

ay evet ben hep onun için endişeliyim çok aşağıda gibi göbek seviyesinde olması gerekmiyormu,siz nerede hissediyorsunuz??

günaydıınn kızlarrr :dance:a.s.

çağlayan ne dedi doktor dün pire için gidecektin bilmiyorumkismile

ay evet ben hep onun için endişeliyim çok aşağıda gibi göbek seviyesinde olması gerekmiyormu,siz nerede hissediyorsunuz??

cnm bende pıtırtılarını hissediyorum harika bişi gerçekten ama çok aşağıda dedğin gib ve bnm genelde hep sağ tarafta oğluşum bbanada çok aşağıda geliyo ama deemkki sizdede öleymiş yukarı çıkacaklar inş büyüdükçe

cnm çok şükür atlattın işlemi nişallah sonucunda çok güzel bi şekilde gelicek hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz tatlım buara bebişleri hissetmek çok güzel geçrkten ama bnmkinin hareketleri nadir oluyo sizin çok yoğunmu

evet kızlar aşağıda kasıklarınızda ben amniyosentez yapınca dank etti.iğneyi soktukları yerdeydi bebek malum oraya bir gazlı bez koydular.dikkat ettim kıpırtılar hep o hizada.zaten geçöen ay doktor hissediyormusun dediğinde yukarıyı göstermiştim yok yanlış yeri gösteriyosun demişti :)) nerden baksan göbeğinizden 1 karış aşağıda.sanırım büyüdükçe çıkar yukarı

nette dolanırken bir site buldum küçük insanlar diye

Kknsan - Bebek, Doum, Hamilelik, Anne, Gebelik, ocuk, Geliim, Salk, Psikoloji, Krtaj, Kadn, Sezeryan, Hastane, Burlar, Hastalklar, Bebek mzikleri

güzel paylaşımlar var oralarda gezinirken bizim ninniler diye bir şey buldum.demo olarak bir kaç ninniyi dinleyebiliyorsunuz çok hoşuma gitti gözlerim doldu resmen bir dinleyin sizde

Bizim Ninniler

nurberracım çok teşekkür ederim. o stresi o gerginliği daha üstümden atamadım ama büyük ölçüde rahatladım.sonucumuzunda temiz çıkacağına canı gönülden inanıyorum inşallah müjdelerimizi burdan paylaşırız.

smyra valla hıçkırık falan anlamıyorum ben oyyy yerim ben onları hıçkırıyolarmı onlar ordaaaa kıyamammmm

benimki biraz hareketli galiba daha şimdiden sinyalleri çok

canım bak çok dikkat et farkedersin hıçkırık üst üste oluyor tekme gibi diil.rahimin içinden geliyor gibi sanki.oğlum sana yazarken tekme atıyor heralde sana slm gönderiyorkaydirigubbakcemile3

sende ona selam söyle.sabırla bekliyoruz onu burda bissürü kardeşi bissürü teyzesi var uslu dursun :)

şu ninnileri dinliyorumda eşşekli ninniyle börülceli ninni çok hoşuma gitti yaaa :)) benim bile uykum geldi

dur birde ben dinleyeyim bakiim

canım bak çok dikkat et farkedersin hıçkırık üst üste oluyor tekme gibi diil.rahimin içinden geliyor gibi sanki.oğlum sana yazarken tekme atıyor heralde sana slm gönderiyorkaydirigubbakcemile3

hmm demekki o çok içten olanlar hıçkırıklar ay ben yerim onun hıçkırığını
arada böle tam bi tekme gibi oluyo onlar hareketler ozaman hah ama bnm oğlum çok uslu teyzesi ya çok nadir atıyo üzüyo annesini bende telaşlanıyorum hemen çok az oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…