busemm varya gerçektende acıktığında bir kıpırdanma oluyor.acaba banamı öyle geliyor diyordum.açken bi huzursuz oluyor bir kıpırdak oluyor ağlıyo heralde acıktım diye :))
birde sırt üstü yatınca bi debeleniyo rahat edemiyo galiba dönünce biraz duruluyo.o hareket ettikçe ben seviniyorum iyi olduğunu anlıyorum
eşim dün elini kulağını falan dayadı ama cıks o anlayamadı daha ozaman bi şımardımki sana daha çok var dedim.kendimi özel hissettim ben hiissedebiliyorum sen hissedemiyorsun diye.onun adınada üzüldüm.ama pıt pıt edince öyleki sanki dışardan hissedilecekmiş gibi geliyo sanırım içimde olduğundan ama daha dışardan anlaşılmıyo zaten el falan koyunca duruyo oda bizi dinliyo galiba
busemm varya gerçektende acıktığında bir kıpırdanma oluyor.acaba banamı öyle geliyor diyordum.açken bi huzursuz oluyor bir kıpırdak oluyor ağlıyo heralde acıktım diye :))
birde sırt üstü yatınca bi debeleniyo rahat edemiyo galiba dönünce biraz duruluyo.o hareket ettikçe ben seviniyorum iyi olduğunu anlıyorum
eşim dün elini kulağını falan dayadı ama cıks o anlayamadı daha ozaman bi şımardımki sana daha çok var dedim.kendimi özel hissettim ben hiissedebiliyorum sen hissedemiyorsun diye.onun adınada üzüldüm.ama pıt pıt edince öyleki sanki dışardan hissedilecekmiş gibi geliyo sanırım içimde olduğundan ama daha dışardan anlaşılmıyo zaten el falan koyunca duruyo oda bizi dinliyo galiba
bebeğimin kıpırtılarını hissetmiyorum hissetmiyorum derken bir coştu benimki debelenip duruyooo.çok güzel bişi ama yaaa pıt pıt ediyooo
artık ayırt edebiliyorum çok daha aşağıdaymış meğerse ben hep göbek kısmımda olacak sanıyordum heralde büyüdükçe oralara çıkacak.
ay evet ben hep onun için endişeliyim çok aşağıda gibi göbek seviyesinde olması gerekmiyormu,siz nerede hissediyorsunuz??
ay evet ben hep onun için endişeliyim çok aşağıda gibi göbek seviyesinde olması gerekmiyormu,siz nerede hissediyorsunuz??
günaydın herkeslere.güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar inşallah yasminkuru ile güzel haberlerle geleceğiz.
çağlayan çiçek dün şöyle bir düşündümde bir sürü işle uğraşıyorsun organizasyonlar tablolar başlıklar vs vs okadar işinin içinde.bizde ev hanımları olarak yani kendi adıma okadar boş vaktimiz varken hiç bir işe yardım etmiyorum.valla utandım :)) kendi adıma sana yardım edebileceğim şeyler olursa seve seve yaparım.
buarada herkese günaydın kızlar
nurberracım çok teşekkür ederim. o stresi o gerginliği daha üstümden atamadım ama büyük ölçüde rahatladım.sonucumuzunda temiz çıkacağına canı gönülden inanıyorum inşallah müjdelerimizi burdan paylaşırız.
smyra valla hıçkırık falan anlamıyorum ben oyyy yerim ben onları hıçkırıyolarmı onlar ordaaaa kıyamammmm
benimki biraz hareketli galiba daha şimdiden sinyalleri çok
sende ona selam söyle.sabırla bekliyoruz onu burda bissürü kardeşi bissürü teyzesi var uslu dursun :)
şu ninnileri dinliyorumda eşşekli ninniyle börülceli ninni çok hoşuma gitti yaaa :)) benim bile uykum geldi
canım bak çok dikkat et farkedersin hıçkırık üst üste oluyor tekme gibi diil.rahimin içinden geliyor gibi sanki.oğlum sana yazarken tekme atıyor heralde sana slm gönderiyorkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?