2011 Şubat Anneleri

Benim alacağım arkadaşa baktımda şimdi baya bir eksiğini tamamlamış gözüküyor,ne almam gerek şimdi dahada kararsız kaldım iyimi bakmamak daha iyi olacakmış demek ki kaydirigubbakcemile3

canım bazı şeylerden 2-3 tane alınabilir.sende 3 yaş alırsın illaki hemen şimdi kullanılacak diye bir şart yokki!

Ben iş yerine gelirken önceden klasik giyiniyordum şimdi tamamen spor olayına döndürdüm işi patronlar birşeyde demiyorlar (bak bir konuda karışmıyorlar haklarını yemiyimkaydirigubbakcemile3
Eşofman altları aldım kendime siyah onları giyiyorum değiştirip değiştirip ama benimde birşey almam lazım lcw'yi bekliyorum yeni birşeyler gelsin diye kaydirigubbakcemile3

Hadi kızçeler ben artık kaçarım hepinize iyi akşamlar,bebişleriniz içinizde durmadan tepinsin inş.hem babasını hemde sizi mutlu etsin :)))

fatmacım 3 yaş çok büyük olmazmı kız :))
Ben biraz daha araştırıyım bu konuyu bakalım kafama göre yatan birşey bulurum artık

tamam canım görüşürüz
ya size gelen hediyeler hemen giyebilecek olmayacakki 2-3 yaş hatta benim kızım 4 yaşında ben doğumda gelen bazı hediyeleri bu yıl giydirdim:)

bende daha almadım ama çıldırık vaziyette gezecem bebekçi mağazalaı çokkkk güzelbi hediye olsun istiyorum ya

sağol cağlayancımmm.seninkide tepinip dursunn inşallahh.

karnım aççççççççççççççççççççççççççççççççççç karnım açççççççççççççççççççççççççççç :bbo: cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz demekki HEDİYE!!!! herkes çok güzel olmasını istiyo bu iş bebişlere yarayacak desenize

merhaba arkadaşlarr...
geçmişi pek okuyamadım aklımda bir soru var..
yurt dışına çıkışlarda kaçıncı haftadan sonra vize verilmiyor biliyor musunuz?
ya da vize olsa da gümrükte kaç aylık olduğunun ispatı filan isteniyor muuuu???

kızlar aranızda burcuyu soranlar olmuş ama kendisi hala tam düzelememiş mide bulantıları aşermeler arada serum takılıyormuş sanırım ondan giremiyo birde çocuğu var tabiki

melocum çok sağol canım :))

sağol canım inşallah sonuçlar güzel çıkar az kaldı sabah 11:00 :)))) ne güzel kaynananla anlaşabilmen allah sizlerin aranızı hiç bozmasın canım.

Evet nuryasemin bende aman aman çok güzel şeyler bulamadım. Daha baharlıklar bile gelmemişti mağazalara gittiğimde. Yazlık alsam ne işime yaracak bu saatten sonra bir tane pantolon aldım Siyah hem spor hem klasik tarzda kaliteli bişi olmamasına rağmen 45 tl verdim. İşyerine giderken çok zorlanıyorum ne giycem diye. Eşofmanla gidesim varrkaydirigubbakcemile3

bende bende hamile kalmadan önce ne güzel kıyafetler var dedim değişik değişik giyerim ama şimdi istediğimi bulamıyorum benneyaptımki

ben lcw den alıyorum hamile reyonundan olmasa da orada çoğu şey hamilelik için idare eder:CüvCüv:

:)) aslında en güzeli eşofman

ben lcw den alıyorum hamile reyonundan olmasa da orada çoğu şey hamilelik için idare eder:CüvCüv:

bende yarın alışverişe çıkıcam bakalım ne bulucam alıcam alırsam resimleri eklerim nerden aldığımıda yazarım inşallah güzel şeyler bulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…