- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Grip aşısı olabiliyormuyuz ben olamıyoruz diye biliyordum bende olıyım o zaman kötü bir gribe yakalanmadan
Ben almayı düşünüyorum canım eşimde alalım diyor zaten sanırım bende 1-2 ay'a kalmaz onlara sığamam şu an sığıyorum ama :))
Günaydın canım yaptınmı keki ?fns 93, fatmacım tarif için çok teşekkürler... :))
Herkese Günaydıııın opuyorumnanaktan
benim bebeğimin cinsiyeti belli oldu, kızım olacak inş :)
günceller misin caglayancım?
salı günü de ayrıntılı ultrason, organ taraması yapıldı. çok şükür bi problem yok.
458 gr olmuş kızım :)
sağ ve sol uterin varmış, bebeği besleyen kan yolu. sağ uterin hızı iyiymiş de sol uterinde biraz yavaşlık var dedi doktor. tuzlu yeme, turşu yiyosan bırak dedi..
ben hergün turşu yiyordumbıraktım artık turşuyu.
stresten, sıkıntıdan da olabilirmiş.
bakalım inş geçici bişeydir, problem olmaz ileride. doktor şimdilik çok önemli deil, dediklerime dikkat et yeter dedi.
benden tavsiye siz de tuzlu yemeyin kızlar...
Ayyy unuttum size bişiy sorucaktım siz kışlık mont palto vb herhangi bişiy alıcakmısınız? Ben dün geceki evdekileri denedim hiçibir olmadı kafamçokkarıştı
aa kızlar bugün cuma dimi herkesin cuması mübarek duaları kabul olsun
gecen yil aldigim biraz bol kesimdi o olur denemedim ama olur cnm benim cizme almam gerekiyo hepsi dar daha bol daha sicak daha topuksuz seyler almam gerekiyo))
amin seninde cuman mübarek olsun cnm
Ayyy unuttum size bişiy sorucaktım siz kışlık mont palto vb herhangi bişiy alıcakmısınız? Ben dün geceki evdekileri denedim hiçibir olmadı kafamçokkarıştı
mimix benim çizmelerim bundan geçen sen almıştım dehşet memnunum herkese tavsiye ediyorum.çok sıucak pofuduk bişi.düz taban spor ayakkabı tarzında ama kar botu -21 dereceye kadar sıcak tutuyor su geçirmiyor kaymoyor ister bot ister kaldırıp çizme olarakta kullanabiliyorsun.renkleri de var benimki beyaz
hiç sorma canım benim paltolarda olmadı..düğmeleri kapanmıyor..buna nasıl çare bulurum bilmiyorum..aslında şalla göbeğimi sararım önü açık kalır..olmazsa da yeni bir tane alırız..ne yapalım..buz gibi havadan bebişlerimizi ii korumalıyız:))))))))))))))))))))
Evt fufuka kabanlarımız olmaz artık. Ben de düşünüyordum onu napacam diye. Şurda 4-5 ayımız kaldı yeni bir kaban alamam. Ben s beden giyiyorum normalde arkadaşım L Beden giyiyor kabanı olur mu ki bana :) Al giy benimkini dedi de. Denemedim hiç alkisalkisalkis
Günaydın kızlar,a.s.
İki kişilik zor fakat en azından huzurlu evimden yazıyorum, yazdığımdanda anlaşılacağı gibi kaynanam evine döndü, ve maalesef eşim yok, hemde yaklaşık 7 hafta yok, söylediğim herşeyi anlayıp tamam diyen fakat uygulamayan kaynanam sonunda bardağı taşırdı ve bir güzel atıştık, ayın 13nde ayrıntılı ultrasonuma kağanı götüremeyeceğim için ayın 13nden sonra dönmesini kararlaştırdık, ama tabiki sırf beni zor durumda bırakmak için akşam 5 buçuğa bilet aldım bugün gidiyorum dedi, iyi dedim bende güle güle
Başkada bişi demedim zaten sinirlendim kağanı giydirdim kendim giyindim dışarıya çıktık oğlumla, kaynanayada kapıyı çekersin bende anahtar var dedim, o öyle yaparsa bende böyle yaparım oh olsun, tek başına otobüs saatini bekleyip defoldu gitti, buçuktan sonrada biz geldik eve
Bi kaç gündür soğuk olduğu için kağanın yer yatağını iptal etmiştim kendi park yatağını odama çektik ve uyuduktan sonra kucaklayıp kaynanam koyuyordu içine, neyse defolup gidince dün geceki zamansız uyanmalarınıda sayarsak nerdeyse 10 sefer kağanı kucağıma aldım ve gece artı sabah ağrım oldu, ara ara hala var, önemsememeye çalışıyorum , doğum ağrısına benzemiyor çünkü, Allahım sen elden ayaktan düşürüp kimseye muhtaç etme diye dua ettim ve tamamen Allaha bıraktım, doğacağı varsa doğar kimseye 3 gün kalacak diye minnet edemicem artık, annemlerinde ceviz bahçesi var ve cevizlerin hasat zamanı 2 kişi toplayıp hallediyorlar, gel demedim, artık anneminde benim yüzümden sürekli 15 saatlik yolu gelip gittiği yeter
Depresyona giriyorum sanırım, kağan kaynanam sayesinde çok mızmız bir çocuk oldu ve tv karşısında sallamadan uyumadı, bunada alıştırma dememe rağmen kendi alıştırdı, 13.5 kg lık oğlumu saatlerce sallayıp kucağımda salondan yatak odasına kadar taşıdım aslında o zaman başladı ağrı
Sinirlerim bozuk, yemin ederim eşimin iş yerini arayıp sövesim var, yinede ya sabır diyorum, ya 7 hafta gelmeyecek bu adam, ayrıntılıya nasıl gidicem, gidemeyebilirim, gelse bile 3 hafta sonra 2 günlüğüne gelebilir, gel demiyorum, demicem, desemde gelemicek çünkü
Tüp bitti su bitti, 3 senedir hoşgeldine gelmeyen komsucum arayıp oturmaya gelicem dedi, 3 saatlik uykum var, ve hamileyim, kötüyüm kötüyüm kötüyüm
Neyseki dün kusmadm bugünde bulantı yok şükür, komsumuda bi kaç gün sonra ağırlayabilicem
Veeee hasta oluyorum, burnum akıyor, arada sıtmalanıyorum, umrumda değil , belki ölürümde kurtulurum , bundan beteri ancak bu olabileceği için dahada bişi gelmiyor aklıma, ama kağan için ayakta duruyorum, kimsede umrumda değil, hepsinin canı cehenneme,
Kağanında burnu akıyor bi kaç gündür, o bari iyileşse yavrum ya
Neyse sizinde kafanızı şişirdim, her zamanki gibi geçmişe bakamadım kızlar mazur görün
Bir dahaki sefere güzel haberlerle dönmek ümidiyle
Saolasın cnm akşama yerim artıö benim gibi calışanlar biz iş yerinde iyi beslenemiyoruz istediğimiz yemeği bulamıyoruz hep kuru gıdlar mahkumuzgülşahcım geçmiş olsun.semiz otu ve yeşil biberde ye onlarda portakal ve mandalinadan fazla c vitamini varmış.ciğ halde tüket.kendine çok dikkat et
mucizecim teşekkür ederimmmm.sonucu da alalımda cümleten rahat edelim inşallahh....
bulursun mimix tiger marka spor ayakkabılar heryerde var bunlarda vardır.
valla çok rahat benden söylemesi.malum biz topuklu giyemiyoruz kaymaması lazım birde sıcak olması önemli.çok rahat yürüyüş yapabilirsiniz ne bilim ben 2 senedir giyiyorum çok ama çok memnumum
benimde olmasaydı bende almayı düşünmüyordum.eşim alalım dedi ama bu sefer doğumdan sonra bi işe yaramayacak.
ablan kardeşin kuzenin ne bilim arkadaşında falan varsa aslında öylede olur neticede 3 ayımız kaldı dimi.büyük bölümüde evde oluyoruz zaten.neyseki geçen sene ben bi beden büyük almışımçocukken annelerimiz yapardı ya bi numara büyük olsun seneyede giyer diye -tatlicadiarzu- o hesap oldu tam
4 aydan önce kesinlikle olunmuyormuş..bende zararlı olmaz mı dedim de eşim bana kızdı sen bana güvenmiyormusun diye..sen gribe yakalanmamışmıydın canım
Canım inan hamilelikte en az kıyafetle idare etmek istiyorum.Doğum ve doğumdan sonra maddiyata ihtiyacığımz olacak. Hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum geniş olanları. Pantolonları da fermuarı açıp giyiyorum kızlar deneyin üst bol olunca gözükmüyor.Doğumdan sonra ücretsiz izin almayı düşündüğüm için çok para harcamamaya gayret ediyorum. Herşey kızım için
Evt fufuka kabanlarımız olmaz artık. Ben de düşünüyordum onu napacam diye. Şurda 4-5 ayımız kaldı yeni bir kaban alamam. Ben s beden giyiyorum normalde arkadaşım L Beden giyiyor kabanı olur mu ki bana :) Al giy benimkini dedi de. Denemedim hiç alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?