2011 Şubat Anneleri

gülşahcım geçmiş olsun.semiz otu ve yeşil biberde ye onlarda portakal ve mandalinadan fazla c vitamini varmış.ciğ halde tüket.kendine çok dikkat et

mucizecim teşekkür ederimmmm.sonucu da alalımda cümleten rahat edelim inşallahh....

Son düzenleme:

4 aydan önce kesinlikle olunmuyormuş..bende zararlı olmaz mı dedim de eşim bana kızdı sen bana güvenmiyormusun diye..sen gribe yakalanmamışmıydın canım

Günaydın kızlar ,sanırım bende grip olanlar kervanına katılıyorum
Sesim kısıldı burnum akıyor kendimi kötü hissediyorum:gitme:
Evde ıhlamurda yok meyvede maydonoz yıkayıp yiyeyim bari

fns 93, fatmacım tarif için çok teşekkürler... :))

Herkese Günaydıııın opuyorumnanaktan
Günaydın canım yaptınmı keki ?

Dillerim-lal gözün aydın canım okurken ben heyecanlandım.Kız seninki kız bak görzemuszemus

burcucum inan yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm tüm evin yükü üstünde kayınvalidenle sorunlar yaşadın birde hamilelik ...
seni anlıyorum ama sabretmekten başka çarende yok..ilerideki güzel günleri düşün canım...

ya ben aşırı tuzlu yiyorum bırakamıyorum hemde kiloda var napcamm yaaa:gitme:

yarın kayınvalidem,görümcem ve kaynım geliyor.Ama hiç iş yapacak halim yok.Kışlıkları yerleştirip yatacağım biraz.Ev çok soğuk.Kombiyide açmadım.Sıcak su torbasına su doldurup battaniyenin altına grip film seyredeceğim.Haftaya ders programı değişiyor belkide boş günüm olmayacakmış müdür öyle dedi.Gıcıkkötükedihüso

Ayyy unuttum size bişiy sorucaktım siz kışlık mont palto vb herhangi bişiy alıcakmısınız? Ben dün geceki evdekileri denedim hiçibir olmadı kafamçokkarıştı

gecen yil aldigim biraz bol kesimdi o olur denemedim ama olur cnm benim cizme almam gerekiyo hepsi dar daha bol daha sicak daha topuksuz seyler almam gerekiyo ))
aa kızlar bugün cuma dimi herkesin cuması mübarek duaları kabul olsun

amin seninde cuman mübarek olsun cnm

gecen yil aldigim biraz bol kesimdi o olur denemedim ama olur cnm benim cizme almam gerekiyo hepsi dar daha bol daha sicak daha topuksuz seyler almam gerekiyo ))

amin seninde cuman mübarek olsun cnm

mimix benim çizmelerim bundan geçen sen almıştım dehşet memnunum herkese tavsiye ediyorum.çok sıucak pofuduk bişi.düz taban spor ayakkabı tarzında ama kar botu -21 dereceye kadar sıcak tutuyor su geçirmiyor kaymoyor ister bot ister kaldırıp çizme olarakta kullanabiliyorsun.renkleri de var benimki beyaz

Ayyy unuttum size bişiy sorucaktım siz kışlık mont palto vb herhangi bişiy alıcakmısınız? Ben dün geceki evdekileri denedim hiçibir olmadı kafamçokkarıştı

hiç sorma canım benim paltolarda olmadı..düğmeleri kapanmıyor..buna nasıl çare bulurum bilmiyorum..aslında şalla göbeğimi sararım önü açık kalır..olmazsa da yeni bir tane alırız..ne yapalım..buz gibi havadan bebişlerimizi ii korumalıyız:))))))))))))))))))))

Kızlar o zaman birer mont alıcaz şart oldu çoğumuza Napalım üşümememiz de gerekiyor :))

yaaa cok hos bunlar cokda rahat görünüyo ama baklaim bulabilecek miyim burda olmadi netten bulurum en kötü ihtimal, cok sagol cnm zevkliymissin heee cok cici bunlar cidden olumunekankayizsmile

Evt fufuka kabanlarımız olmaz artık. Ben de düşünüyordum onu napacam diye. Şurda 4-5 ayımız kaldı yeni bir kaban alamam. Ben s beden giyiyorum normalde arkadaşım L Beden giyiyor kabanı olur mu ki bana :) Al giy benimkini dedi de. Denemedim hiç alkisalkisalkis

bulursun mimix tiger marka spor ayakkabılar heryerde var bunlarda vardır.

valla çok rahat benden söylemesi.malum biz topuklu giyemiyoruz kaymaması lazım birde sıcak olması önemli.çok rahat yürüyüş yapabilirsiniz ne bilim ben 2 senedir giyiyorum çok ama çok memnumum

benimde olmasaydı bende almayı düşünmüyordum.eşim alalım dedi ama bu sefer doğumdan sonra bi işe yaramayacak.

ablan kardeşin kuzenin ne bilim arkadaşında falan varsa aslında öylede olur neticede 3 ayımız kaldı dimi.büyük bölümüde evde oluyoruz zaten.neyseki geçen sene ben bi beden büyük almışım çocukken annelerimiz yapardı ya bi numara büyük olsun seneyede giyer diye -tatlicadiarzu- o hesap oldu tam

Canım bu kadar üzme kendini bak bebişin üzülür. Bazen insan çok kızıyr ve sinirleniyor anlıyorum seni. Maalesef bu kayınvalideler anlayışlı olmuyor. Sen sadece kendini ve bebişini düşün sıkma canını :teselli:

Saolasın cnm akşama yerim artıö benim gibi calışanlar biz iş yerinde iyi beslenemiyoruz istediğimiz yemeği bulamıyoruz hep kuru gıdlar mahkumuz

çok ciciymiş gerçekten ayakları çok üşüyen biri olarak ben evde bile giyerim bunları yaa bende istiyorumm

Canım inan hamilelikte en az kıyafetle idare etmek istiyorum.Doğum ve doğumdan sonra maddiyata ihtiyacığımz olacak. Hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum geniş olanları. Pantolonları da fermuarı açıp giyiyorum kızlar deneyin üst bol olunca gözükmüyor. Doğumdan sonra ücretsiz izin almayı düşündüğüm için çok para harcamamaya gayret ediyorum. Herşey kızım için

4 aydan önce kesinlikle olunmuyormuş..bende zararlı olmaz mı dedim de eşim bana kızdı sen bana güvenmiyormusun diye..sen gribe yakalanmamışmıydın canım

Evet oldum yeni oldum hatta ayakta yatmadan altlattım olmaz dimi vurulsam ben şimdi (

Gülşah geçmiş olsun canım iş yerinde ne kadar dayanması çok zor oluyor canım bol bol kuşburnu ve ıhlamur iç çok iyi geliyor
Fatmacım sende çok dikkat et kendine hiç üşünmeden gidip ıhlamur al çabuk atlatırsın

Dillerim_lal çok güzelmiş canım bunlar,hepimize bunlardan birer tane lazım galiba bu kış için hiç üşümemek için :))

sana kesinlikle katılıyorum bende aynı şekilde düşünüyorum.kendime alacağım şeyin parasıyla bebeğime bişi alırım diyorum hep

ama benim alt grubum hiç olmuyoo ben 34 beden giyiyordum 36 falan olsam idare edicem.ama üst çok.pek severdim zaten göğüs altından bol elbiseleri bluzları falan onları kullanıyorum hep aldığım 2 tayt 2 pantolon okadar.zaten ablalarımda var 2 tane hep onlar verdiler elbise bluz falan öyle geçecek

tam ben diyecektim yokmu hiç sizden kilolu tanıdık geçici olarak isteyin diye
bende fazla var 1 tane ama çoğunuza son ayınızda bile bol gelir:roflol::roflol:

lal çizmelere bittim ya tam benim tarzımzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…