2011 Şubat Anneleri

ohhh kızlar sizde başlamış annelik hisleri
hele doğunca görün elleriniz poşet dolu eve geleceksiniz çarşıdan açıp açıp bakacaksınız sonradan farkedeceksinizki kendinize birşey almamışsınız
hep bebişeee:ecrin_bebek:

merhaba annişler ve bebişler....nasılsınz?biz geç kalktıkk bugün babamızda evdeydi güzelce kahvaltımızı yaptıkkk şimdi babamız cumada gelincede biraz dışarıya çıkarcak bizi kaydirigubbakcemile2herkese mutlu ve güzell günler diliyoruzzz hayırlı cumalar olsun dualar gönüllerden dillere aksın inşş

şaka gibi....kaydirigubbakcemile5

aynen canım ya sabah eşime diyerim gerçek mi yoksa şaka mı rüya görmedim dimi diye :))

gerçekten şaka gibi yaa....neyse canım sağlıklı olsunda allahın izniyle kız erkek farketmez artık...

amin canım evet zaten daha ilk bebişim farketmiyo kız erkek ama 1 aydır kızım diye sevince alışınca bir anda insana çok garip geliyor.

canım caglayandan once bence sen prensesımız gelıo yazını degıstır :))
Ama masallah kocaman olmus bak oglusun.. Alısmak bıraz zaman alcaktır :)

hemen yazıyı değiştirdim canım :)) pipisi bile kocaman teyzesi bi görsen dr.pipisinin resmini çektide verdi :)))

ay kıyamam sanaaa...galiba benim doktorumda böyle birşeyle karşılaşmamak için kesin bişi söylemiyor.

hayırlı olsun oğluşunnnnn hoşgeldi tekrar

sağol canım benim iyikide doktorun söylememiş ister istemez bişeyler alıyosun hepsi elinde patlıyo benim gibi :)) geç olsun doğru olsun canım inşallah bu kontrolünde öğrenirsin görterir bebişin kendini canım bide sana tiyo dr bana git yemek ye bol su iç sıkış gel öyle bakıyım dedi tamamen cinsiyetini gösterdi oğlum :))

daha hala inanamıyorum canım ya ama önemli olan sağlıklı olmaları evet oğluşuna bi arkadaş daha geldi baktık çok kız var gelin bulmak daha kolay erkeğe dönüverdik :))

sena zaten bana hep erkek diyodu kıza hiç inanmamıştı hemen msnden ona yazdığım eve gelir gelmez fatmacım ya almıştım pembiş pembiş elbiseler falan artık belki 2. kız olur :))))

evet canım heralde anca 1 ay sonra kendime gelebilirim yazık ya yavrumuda 1 ay kızım diye sevdim teşekkür ederiz çağlayan teyzemiz oğluşum seni öpüyor opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar nurcumm...bugün güzel güzel ve uzun kahvaltı yaptığın için sevindim....

dışarıda yağmur var çıkarken biraz sıkı giyin ben sabah çıktım çok çok soğuk değil ama bi üşüyo insan çıkınca.

iyi gezmeler sizeeee...

çağlayancım malesef aşı için geç kaldın nasıl oldun tekrar geçmiş olsun,fatmacım sanada geçmiş olsun canım,nuryasemincim ne denir buna bilmiyorum ama oğlun hayırlı olsun

doktor günde 3 litre su içeceksiniz dedi ya (hepimiz için geçerli hımmm sizde için),

gelirken bakkaldan 1.5 litrelik pet su aldım ki ne kadar içtiğimi anlayayım günde başarabilirsem (pek sanmıyorum ama) 2 şişe içtimmi tamam.bardakla içince ne kadar içtiğimi anlamıyorum 1 litre anca içiyormuşumdur.

ben pike takımı fln koymadım zaten yaza denk geldi doğum. çarşaf fln koymuştm ama kullanmadık bile.gayet temizdi.
ben hastane çıkışı takımından badi, tulum, alt üst tkm, ekstradan bisürü bebek kıyafeti koymuştum. hemşire istediğinde annem zıbın, tulum, çorap,eldiven, bebek bezi, şapka,battaniye vermiş.kıyafetlerinde bi kirlilik yoktu. şapkasının içi biraz kan olmuştu saçlarından dolayı. doğumhaneye verdiğimiz kıyafetle çıkardık oğlumu gerisi öylece kaldı valizimizde. (odaya gelince kıyafet değiştirme işi mantıklı ama o heycanla uzun bi süre değiştirmek aklına gelmez bence)
yenidoğan için safsu+pamuk ıslak mendiller var,ondan koymuştum. bi de bir tanıdık hacdan zemzemsuyu getirmişti. emzirmeden önce ağzına sür dediler, onu sürdük.gerisini de ben içtim.

kendim için: 1 tkm normal gecelik, 1tkm pijama, 1 tane de şık loğusa geceliği. normal geceliği doğumda giydim. odama çıkınca şık geceliğimi giycektim ama uzuun süre unutum giymeyi:)))
iç çamaşşırı. emzirme sütyeni, göğüs pedi, göğüs ucu kremi,
HASTA BEZİ :kipadan külot şeklinde hasta bezi almıştım çok kullanışlıydı. üstüne bidaha külot giymene gerek kalmıyor. kirlenince direkt at çöpe. çünkü hastanede bebek bezi takıyorlar.
sargı bezinin arasına pamuk sarmıştım 10 tane kadar.dikiş olursa ped kullanmak zor olur diye. hasta bezinin içine de taktım. ama en çok wc sonrası o bölgenin temizliği için kullandım onları. yumuşak old. için dikişlerimi acıtmadı.evde de çamaşırımın içine koyup ped niyetine kullandım. normal doğurursan kesinlikle sen de hazırla derim. dikişin olursa ped ya da çamaşır sürtebiliyor.
rezene: daha doğurduğum akşamdan annem sağolsun ketıl bulup kaynattı. bolbol rezene içtim.

geri kalan şeyler klasik şeyler cnm. önemli gördüklerim bukadar. daha aklıma gelirse yazarım.

kızlar bunu başka topikten aldım işinize yarayacagını düşünüyorum...

nuryasemincim baya büyük bi süpriz oldu herhalde ama olsun sağlıklı olsunda...oğlunda yoktu kızında nasıl olsaopuyorumnanaktan

çağlayancım malesef aşı için geç kaldın nasıl oldun tekrar geçmiş olsun,fatmacım sanada geçmiş olsun canım,nuryasemincim ne denir buna bilmiyorum ama oğlun hayırlı olsun

sağol canım
ılık bir duş aldım şimdi daha iyiyim
benimde gripte en büyük ilacım duş ve sıcak su torbasıdır:)

çağlayancım biz listenin son güncellenmiş hali hangi sayfadaydı canım bide hediyeleşme topiğinde kız yazıyor oğlum üzüldü teyzesi:gitme:

Kızlar yoğunum ama dayanamıyorum ara ara yokluyorum sizi...
kaban konusunda burda bisürü iş arkadaşım hamileyken kabanlarının önünü kapatmadılar,ama bu çook büyük panço tarzı yünlü kalın şallardan aldılar göbüşlerini ve göğüslerini örtmüş oldular Macs&Spencer dan almışlardı aklınızda olsun bende öyle yapıcam....

çağlayancım biz listenin son güncellenmiş hali hangi sayfadaydı canım bide hediyeleşme topiğinde kız yazıyor oğlum üzüldü teyzesi:gitme:

bizede önce kız dediler,sonra erkek oldu bizede verdi dr amcası bibisinin resmini,ama ben haftaya kontrole gidince tekrar soracam iice kesin olsun die,eşim kızıo bal gibi erkek işte die ama napalım tekrar dönerse nolcek:jeyyar:

kızlarrr ben bi yemeğe girişeyim

çok uçmayın okuyamıyorum aklinialirimsmile

görüşürüz öpüldünüz

benim bi arkadaşım var saolsun bütün hamileliğimde beni giydirdi,kendisi biraz toplu,geçen sene romandan bi mont almıştı popoyu örtcek kdr uzunlukta düğmelerin bağlanma yerlerine göre 9. aya kadar bile kullanılabilir,saolsun bu konudada imdadıma yetişti:lepi:

Banada saolsun ablam bütün hamile kıyafetlerini verdi ama maalesef aramızda kg farkı olunca içlerine bile giremedim bacağımın tekinden geçti teki geçmedi pantolonların slopeti vardı o da çok güzeldi ama oda olmadı maalesef şimdi onunda kullanmadığı pançoları vardı onlara talip olıyım bari bende mucize söylediğin iyi oldu canım bunu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…