şaka gibi....kaydirigubbakcemile5
gerçekten şaka gibi yaa....neyse canım sağlıklı olsunda allahın izniyle kız erkek farketmez artık...
canım caglayandan once bence sen prensesımız gelıo yazını degıstır :))
Ama masallah kocaman olmus bak oglusun.. Alısmak bıraz zaman alcaktır :)
ay kıyamam sanaaa...galiba benim doktorumda böyle birşeyle karşılaşmamak için kesin bişi söylemiyor.
hayırlı olsun oğluşunnnnn hoşgeldi tekrar
canım şok olmayacak gibi değil gerçekten. neyse bebeğin sağlıklı sıhhatli olsun da gerisi hiç önemli değil.ben mutlu oldum tabi bu işe, oğluşuma bir arkadaş daha geldi, zaten kızlar aldı başını gidiyor bizimkiler azınlıkta kalmışlardı)) tekrar hayırlı olsun canım
abrel hoşgeldin canım aramızaa.s.
gözün aydın şenaycım maşallahpek çok sevindirmiş anne babasını:)
sevimli tebrikler canım kocaman olmuş bebiş
offf offf bunu okuyunca ilk gebeliğim aklıma geldi pişmanlığım hala içimde bir yara
5 ay sigara içmiştim
çok şükür sağlıklı bir kızım oldu hemde zamanında çokta zeki maşallah ama ilerde benim yüzümden sigara bağımlısı olma riski diğer bebeklere göre %50 fazlaymış
:gitme: :gitme:
Geçmiş olsun evridiki kendine ve oğluşuna bide kızına iyi bak canım
Portakallar çıktı bulabilirsen bol bol posalı ye
afiyet bal şeker olsun canıımcokacimcoook
canım rezene sakinleştirir,uyku getirir,gaz giderir sanırım günde 1 kereden bişey olmaz
eee benim dr um günde 1 kez içebilirsin dedi amaaaaaaohaoldumsmile
duyduk duyduk gündüz duyduk hemde
bizde şok olduk
hakkında hayırlısı canım
pembe bişeyler almışmıydın yoksa??*
Maşallah canım oğluşuna kocaman olmuş artık annesi.
Dün bütün oğluşlar çok hareketliymiş maşallah canım seninkinide kocaman olmuş
Buraya video nasıl eklenir bilmiyorum canım ama surmeli'de bize link'le göndermişti netten bir bak istersen nasıl olduğuna :))
Son sat : 25 mayıs
Muhtemel Doğum : 25 şubat
Kilo : 70kg
Ad : hüseyin eren
3'lü test temiz
Sanırım bilgilerin böyle canım seni ekliyorum listeye
Dün sena bize senden önce haberi verdi canım şok şaşırdık hepimiz :))
Ama en büyük şoku sen yaşadın galiba oğluşunu hemen ekliyorum canım listeye maşallah büyümüşte yaramaz :))
Artık yazel kızımızla bize hollandan yazacaksın demek annesi kızımıza iyi bak oralarda tabi kendinede :))
sena zaten bana hep erkek diyodu kıza hiç inanmamıştı hemen msnden ona yazdığım eve gelir gelmez fatmacım ya almıştım pembiş pembiş elbiseler falan artık belki 2. kız olur :))))
İnşallah Allah gönlüne göre verir canım:Saruboceq:
çağlayancım malesef aşı için geç kaldınnasıl oldun tekrar geçmiş olsun,fatmacım sanada geçmiş olsun canım,nuryasemincim ne denir buna bilmiyorum ama oğlun hayırlı olsun
çağlayancım malesef aşı için geç kaldınnasıl oldun tekrar geçmiş olsun,fatmacım sanada geçmiş olsun canım,nuryasemincim ne denir buna bilmiyorum ama oğlun hayırlı olsun
Evt fufuka kabanlarımız olmaz artık. Ben de düşünüyordum onu napacam diye. Şurda 4-5 ayımız kaldı yeni bir kaban alamam. Ben s beden giyiyorum normalde arkadaşım L Beden giyiyor kabanı olur mu ki bana :) Al giy benimkini dedi de. Denemedim hiç alkisalkisalkis
çağlayancım biz listenin son güncellenmiş hali hangi sayfadaydı canım bide hediyeleşme topiğinde kız yazıyor oğlum üzüldü teyzesi:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?