2011 Şubat Anneleri

kızlar burası çok soğudu sizin oralarda havalr nasıl.şansımıza son 100 yılın en sıcak yazı ve son 1000 yılın en soğuk kışı bebişlerimizin doğduğu yıl tarihe geçicek valla :)

istanbulda öyle donuyoruzzzzz yada ben çok üşüyorum y<ğmurda tepemde yağıyor şimsekler gökgürlemeleri terasta oturunca daha bi hisediliyor korkuyorummkafamçokkarıştı

:)) aman çağlayancım aklım kalıyo sizde sabah bi girip bakıyorum işte hemen kaçıyorum.kızma hadi öptm hepinizi :1rolleyes: Şeniz

sağlık ocağındaki hemşire muayene ederken ayağımda kar çizmesi vardı tüylü tüylü onu çkardımda çıkarırken valla hava soğudu bende önlemimi alıyorum demiştim

oda her hamilelik farklıdır.ben birinci çocuğumda çok üşümüştüm kat kat giyiyordum ikinci hamileliğimde kışın ayaklarıma buz torbaları koyuyordum yanıyordum dedi. yani herkes farklı oluyor biz sanırım üşüyen katagorisindeyiz ben yaktım valla kombiyi bide grip salgını varya dışarı çıkarken çizmeleri giyiyorum beremi takıyorum montumu giyiyorum napalım dikkat etmek lazım

Şu anda evde olmayı ne çok isterdim işte yok iki gündür otur otur sıkıldım iyice.Bebişimin yeleğini örerdim ne güzel sıcacık evimde bizde iki gündür yaktık kombiyi daha doğrusu o otomatik devreye girmiş oda termostatı sayesinde akşamları eve gidince sıcacık oluyor ev :))

selam smeyr hoşgeldin

ayy doktora ıhlamuru falan soracaktım bak laf arasında unuttum tühhh

:roflol::roflol:kız sen beni güldürdün ya Allah da seni güldürsünkaydirigubbakcemile3

ay kıyamam canım benim ya pazar gününe az kaldı sabır evde dinlenirsin sıcacık oturrursun :ecrin_bebek:

Bizde ufoyla başladık ufak ufak ama henüz kombiyi yakmadık. İşyerim çok sıcak :))

CANIM niyetim kimseyi utandırmak falan değildi kusura bakma inşallah ya o kadar umutlanmıştım ki .......

Hayırlısı canım ya kısmet değilmiş demekki.Ama onunda geleceği zaman vardır,bende hep öyle diyordum o hayırlısıyla geliceği zamanı bekliyordur dedim ve hiç beklemediğim bir ay pat diye geliverdi belki oda öyle olur.

kızlar çarşamba günü eşim bana grip aşısı vurdu(kendisi sağlıkçı olurda)korumaya aldı beni faydasını görürüm inş..

Ayyy unuttum size bişiy sorucaktım siz kışlık mont palto vb herhangi bişiy alıcakmısınız? Ben dün geceki evdekileri denedim hiçibir olmadı kafamçokkarıştı

Ayyy unuttum size bişiy sorucaktım siz kışlık mont palto vb herhangi bişiy alıcakmısınız? Ben dün geceki evdekileri denedim hiçibir olmadı kafamçokkarıştı

aa hiç denemedim valla olmazsa tekrar mı al uff seneyede onlar bol gelecek tekrar kışlık al bu sene ii para kazandıracağız desenize montlarakaydirigubbakcemile3

kızlar çarşamba günü eşim bana grip aşısı vurdu(kendisi sağlıkçı olurda)korumaya aldı beni faydasını görürüm inş..

Grip aşısı olabiliyormuyuz ben olamıyoruz diye biliyordum bende olıyım o zaman kötü bir gribe yakalanmadan

Ben almayı düşünüyorum canım eşimde alalım diyor zaten sanırım bende 1-2 ay'a kalmaz onlara sığamam şu an sığıyorum ama :))

uzun siyah kaşe montum belden oturtmalı olduğu için düğmeleri kapanmıyor şimdilik onu giyiyorum geçen sene eşimin aldığı bir mont var kapşonlu daha spor dur bi giyeyim hiç giymedim bakim oluyomu bilmiyorumkismile

evet giydim denedim tam oldu 3 ay idare eder beni. ben s giyiyodum eşim çok beğenmiş m si varmış onu almış bende değişmedim iyiki değişmemişim onu giyerim sıcak sıcak zemuszemus

aa kızlar bugün cuma dimi herkesin cuması mübarek duaları kabul olsun

kızlar bende gripler kervanına katıldım sabahtan beri mandalina yiyorum ama fayda etmicek başım çatlyor her yerim agrıyor allahtan yarın c.tesi dinlenicem

oohh negüzel bir haberle açtım pc yi,gözünaydın canımalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…