kızlar burası çok soğudu sizin oralarda havalr nasıl.şansımıza son 100 yılın en sıcak yazı ve son 1000 yılın en soğuk kışı bebişlerimizin doğduğu yıl tarihe geçicek valla :)
Günaydın canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim bak dr.da güzel şeyler söylemiş senin testlerinle ilgili bundan sonra morali yüksek tut eminimki test sonuçların temiz çıkacak yasminkamuda var tabii inş.ikinizde bize güzel haberler vereceksiniz bu konuda
günaydın canım bak kimse bana bakmıyor diyorsun ama sen ayakta pc başındasın ne olacak bu böyle senin yatakta yatıyor olman gerekmiyor mu.
Senin eşine telefon açıp şikayet edicem bak seni helede kaynanana söyliycem bak seni bu gelin iyi boşuna gelmeyin diye :))
Bir kızçe dahamı geliyor kızıma arkadaş gözün aydın canım. Maşallah yarım kg olmuş kızçen :))
Tuzu bende bıraktım 1-2 ay önce sadece salatalara katıyorum diğer türlü yememeğe çalışıyorum.İlerki aylarda sorun olmasın diye sende şimdiden düzene oturturursan bir problem çıkmaz canım.
sağlık ocağındaki hemşire muayene ederken ayağımda kar çizmesi vardı tüylü tüylü onu çkardımda çıkarırken valla hava soğudu bende önlemimi alıyorum demiştim
oda her hamilelik farklıdır.ben birinci çocuğumda çok üşümüştüm kat kat giyiyordum ikinci hamileliğimde kışın ayaklarıma buz torbaları koyuyordum yanıyordum dedi.yani herkes farklı oluyor biz sanırım üşüyen katagorisindeyiz ben yaktım valla kombiyi bide grip salgını varya dışarı çıkarken çizmeleri giyiyorum beremi takıyorum montumu giyiyorum napalım dikkat etmek lazım
:kedi:Sen böyle diyince bende yazdığımdan utandım şimdi allahım inş.en kısa sürede onuda kavuşturur yavrusuna
Şu anda evde olmayı ne çok isterdim işte yok iki gündür otur otur sıkıldım iyice.Bebişimin yeleğini örerdim ne güzel sıcacık evimde bizde iki gündür yaktık kombiyi daha doğrusu o otomatik devreye girmiş oda termostatı sayesinde akşamları eve gidince sıcacık oluyor ev :))
CANIM niyetim kimseyi utandırmak falan değildi kusura bakma inşallah ya o kadar umutlanmıştım ki .......
Ayyy unuttum size bişiy sorucaktım siz kışlık mont palto vb herhangi bişiy alıcakmısınız? Ben dün geceki evdekileri denedim hiçibir olmadı kafamçokkarıştı
kızlar çarşamba günü eşim bana grip aşısı vurdu(kendisi sağlıkçı olurda)korumaya aldı beni faydasını görürüm inş..
Ayyy unuttum size bişiy sorucaktım siz kışlık mont palto vb herhangi bişiy alıcakmısınız? Ben dün geceki evdekileri denedim hiçibir olmadı kafamçokkarıştı
selam kızlar.geçmişi okumadım biran önce sizinle paylaşayım diye
sabah kalktım kahvaltı ettim hadi bakalım sağlık ocağına gideyim dedim
gittim benim güzel doktorumla candan hemşirem beni çok güzel karşıladılar.çok şanslıyımki çok güler yüzlü konuşkan sempatik insanlara denk geldim.zaten artık tanıyolar ismimle karşıladılar.
ikili testimi gösterrdim üçlü yaptırdık böyle böyle çıktı amniyosentez yaptırdım dedim.doktorum ikiliuyi inceledi.çok iyi ikili testin riskin çok çok çok altında dedi ikili testler en garantilisi ve güveniliridir dedi.seninki bir değer gösterdi o çok düşük hiç gerek yoktu üçlüye dedi.hatta amniyosenteze hiiçç gerek yoktu dedi.yaptırmışsın olsun dedi içini ferah tut temiz çıkacak dedi.hiç kendini üzme dedi.doktordan bunu duymak çok rahatlattı beni
sonra hemşire beni muayene odasına götürdü.götürürken elini omzuma attı sarıldı hiç üzme kendini göreceksin sonucun gayet temiz çıkacak dedi.benim akrabamda yaptırdı onun sonucu riskli çıktı kordon testi yaptırdı temiz çıktı dedi.bunlar garanti değil zaten sen gayet iyisin merak etme dedi.
sonra muayene etti.tarttı beni oo ne güzel kilo almışsın dedi(50 kilo) yatırdı minik bir cihazla karnıma değdirmeden baktı.oo dedi bebek kocaman olmuş sen 20 haftalıksın ama bu 21 haftalık dedi.kiloları bebek almış maşallah dedi.sonra jel sürdü minik bir ultrasonla baktı.kalp atışlarını dinletti pıtpıtpıtpıt gayet güzel dedi ay ne kadar hareketli dedi.bi sağa gidiyo bi sola gidiyodu bebeğim dolanıp durdu.
biz daha cinsiyetini öğrenemedik dedim.öğrenemezsiniz tabi durmuyoki bidakka dedi.ama bana kız gibi geliyor dedi. sonra tansiyonumu ölçtü.
doktorun demir haplarını yazdığı zaman düzenli iç dedi.çünkü demir eksikliği kansızlık yapar dedi.kanda bebeğin beyin gelişimi için çok önemli o yüzden demir hapı zamanın geldiğinde düzenli iç dedi.vitaminlerini de iç ama onu bir gün arayla falan içebilirsin dedi
günde 3 litre su iç dedi.gebelikte en önemli besinlerin başında su geliyor dedi.suyu mutlaka iç dedi
veee aşımızı erteledik.amniyosentez olduğum için aşıyı sonuçlar geldikten sonra yapalım dedi. nasılsa zamanımız var biraz daha bekleyelim dedi.
moralim gayet yükseldi.doktorların ağzından bunu duymak içimi çok rahatlattı.bebeğiminde gayet iyi olduğunu öğrenmemde cabası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?