2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlarr...dün gece hiç uyuyamadım mide yanmasıı hat safhadaydıı nee gıcık bişeymiş yaaa sizde de oluyo mu?

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün benim hala boğazım grip olcak gibi ama bi türlü olamadım da.bu 3 hafta benim nasıl geçicek bilmiyorum çok takıldım ben bu geri kalma durumuna

gözdeati dünde yazdım bu sefer gittiğinde ya haftasında olur ya da bi hafta öndee onlara çok takılmaa

günaydın kızlarr...dün gece hiç uyuyamadım mide yanmasıı hat safhadaydıı nee gıcık bişeymiş yaaa sizde de oluyo mu?

evet canım sorma hemde nasıl soda moda vız geliyo ben eski usul karbonata dayandım bu ara ama bi kaç gündür iiyim

Günaydın Kızlar,
Forumumuz birkaç gündür pek sessiz, iş güç herhalde
imp inanki bu konuda hiçbir fikrim yok. Ama herzaman dediğimiz gibi sen için ferah tut, güzel düşün arkadaşım :))
Bende göğüs uçlarımda kuruluktan şikayetçiydim dün dr aradım bana pomad önerdi bakalım bugün alıcam umarım memnun kalırım yoksa sürekli kaşımıyor birde çalıştığım için işyerinde hiç hoş olmuyor!
Neyse umarım tüm hastalarımız (grip olan rakdaşlar) biran önce iyileşir...
Çağalayan aramıza geri dön, sen yoksun ya forum bi tuhaf geliyor bana :))
Sürmeli sen nasılsın? Orda havalar nasıl? Buralara artık yavaştan kış geldi sayılır.

günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün benim hala boğazım grip olcak gibi ama bi türlü olamadım da.bu 3 hafta benim nasıl geçicek bilmiyorum çok takıldım ben bu geri kalma durumuna

Takılma canım. Dr normal dediyse inan bir bildiği vardır. Endişelenicek bişiy olsa sana bunu neden söylemesin dimi ama?

güzelim hem korkma diyorsun hem de daha ortada bir şey yokken şekerden korkuyorsun :))iştahın açık mı açıksa yiyorsan kilo alman da normal :))

öyle valla, istahim cok fazla acik

benim ik 3 ay ufak lekelenmelerim oluyodu ama bebisle alakali degil demisti doktorum, doktorun dedigine güvenmiyosan baska bi doktora gitsene cnm, bakalim o ne yorum yapcak
günaydın güzel annişler...
günaydin cnm
günaydin gecmis olsun cnm, bol bol süt peynir yogurt ye bu 3 hafta icinde, gör bak gününde gidecek insallah bebegin

günaydinnn hepiciginize kaydirigubbakcemile5

bende iyiyim canım nazar değmesinde.hep iyi olalım.havalr sogudu grip yaygın çok dikkat edelim.ben sabaları az çay sıcak su limon içiyorumbol bol ...
kramplarada muz çok iyi geliyor birde bebeğin beyin gelişimi için iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…