günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün benim hala boğazım grip olcak gibi ama bi türlü olamadım da.bu 3 hafta benim nasıl geçicek bilmiyorum çok takıldım ben bu geri kalma durumuna
günaydın kızlarr...dün gece hiç uyuyamadım mide yanmasıı hat safhadaydıı nee gıcık bişeymiş yaaa sizde de oluyo mu?
gözdeati dünde yazdım bu sefer gittiğinde ya haftasında olur ya da bi hafta öndee onlara çok takılmaa
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün benim hala boğazım grip olcak gibi ama bi türlü olamadım da.bu 3 hafta benim nasıl geçicek bilmiyorum çok takıldım ben bu geri kalma durumuna
günaydın kızlarr...dün gece hiç uyuyamadım mide yanmasıı hat safhadaydıı nee gıcık bişeymiş yaaa sizde de oluyo mu?
güzelim hem korkma diyorsun hem de daha ortada bir şey yokken şekerden korkuyorsun :))iştahın açık mı açıksa yiyorsan kilo alman da normal :))
Günaydın kızlar dün çok zorlu bir gün geçirdim geçmişi okuyamadım.
İnş.hepiniz iyisinizdir hasta olan arkadaşlarım geçmiş olsun şimdiden hepinize dün gelemedim ama bugün gelmeye çalışacağım kendinize iyi bakın
ahh senio cok iyi anliyorum benimde basima var bitane basimdan atacak ani kolluyorum hep kaydirigubbakcemile3
kızlar benım ctesı gunu detaylı ultrasonum yapıldı 4. aya kadar hep kanamalarım oluyordu ve suyumun ıcı hep bulanık kanlı cıktı dr bebege bır zararı olomamıs dedı ama guvenemedım daha once buna benzer bısey yasayan var mı nette arastırdım bulmadım bu tarz bısey rahım ıcıne kanamıs yanı hep
günaydin cnmgünaydın güzel annişler...
günaydin gecmis olsun cnm, bol bol süt peynir yogurt ye bu 3 hafta icinde, gör bak gününde gidecek insallah bebegingünaydın arkadaşlar nasılsınız bugün benim hala boğazım grip olcak gibi ama bi türlü olamadım da.bu 3 hafta benim nasıl geçicek bilmiyorum çok takıldım ben bu geri kalma durumuna
Günaydın Kızlar,
Forumumuz birkaç gündür pek sessiz, iş güç herhalde
imp inanki bu konuda hiçbir fikrim yok. Ama herzaman dediğimiz gibi sen için ferah tut, güzel düşün arkadaşım :))
Bende göğüs uçlarımda kuruluktan şikayetçiydim dün dr aradım bana pomad önerdi bakalım bugün alıcam umarım memnun kalırım yoksa sürekli kaşımıyor birde çalıştığım için işyerinde hiç hoş olmuyor!
Neyse umarım tüm hastalarımız (grip olan rakdaşlar) biran önce iyileşir...
Çağalayan aramıza geri dön, sen yoksun ya forum bi tuhaf geliyor bana :))
Sürmeli sen nasılsın? Orda havalar nasıl? Buralara artık yavaştan kış geldi sayılır.
Ben de mide yanması yok ama el uyuşmam çok had safhada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?