kızlar bakın bebeğime bunu örüyorum
Eki Görüntüle 56362
canım gbelikte el uyuşması karpal tünel sendromu deniyo netten bi araştır istersen
kızlar benım ctesı gun kı detaylı ultrasonda bebıs 289gr cıktı kucuk mu bırazz?
meraba?bende bu siteye katılalı fazla olmadı.merak ediyordum şubat 2011 anneleri nerde diye.şu an 23 haftalık hamileyim.oğluşum geliyor çok heyecanlıyım.ilk bebeğim.allah herkese nasip etsin inşallah
nurcum
bebek şekerlerinden bahsetmişsin. Nerden baktınız bide fiyatlar nasıl acaba. Bende oğluşuma sadece beşik alıcam yatak odamız küçük sığdırmak zor olacak. Araştırdıysan beşik fiyatları nasıl canım. Biz daha gidemedik ulusa. Eşim daha erken diyor. Hoş şimdi olmaz zaten göreve gitti. 15 gün yok.
kızlar benım ctesı gun kı detaylı ultrasonda bebıs 289gr cıktı kucuk mu bırazz?
20+4 haftalıgız bugun ıtıbarı ıle smeyrcım
mrb buketcim...nasıl bi beşik düşünüyorsun bilmiyorum ama biz hani şu beyaz tüllerle süslüyorlar çok kokoş bebşikler oluyor ya cibinliği vs..onlardan düşünüyorduk onlara baktık suluhanda bi yere sorduk ortalama 250_300 arasında değişiyo modeline,kullanılan malzemesine ve süslemesine göre...ama çok güzeller ben bittimkaydirigubbakcemile2
bebek şekeri konusundada çok kapsamlı araştırmadım ama bir yere sordum yine suluhanda...ben bebek şekerinde biblo vs istemiyorum sade ve şık olsun diye düşünmüştüm istediğim gibi bir kaç model buldum birisi beşik şeklindeydi tanesine 1lira 50 kuruş dedi bana fiyatı uygun geldi şimdilik araştırmalarım böylezemuszemus
ben 21 haftalıkken gittiğimde 438 gr dı bende acaba normalinden büyük mü ki diye düşünmüştüm canım
gülşahcım süveter çok güzel gerçekten bunun sayıları ve anlatışınıda yazar mısın:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?