2011 Şubat Anneleri

ben calsiyum.demir vitamin hapı kullanıyorum acaba çokmu

ben kalsiyumu cok düsük dozda kullandim 2 hafta kadar, doktorum süt ic o haplari hep kullanma demisti, demir hapinada gerek görmedi kan degerlerin idare eder kan surubuyla dogal seylerle idare et dedi.
ben magnezyum, trioid sorunum oldugu icin o hapimi arti folik asit ve balik yagi hapi kullaniyorum (bende cok mu kullaniyomusum ne kaydirigubbakcemile3 )

Son düzenleme:
merhabalar kızlar nasılız bugün bakalım
ben okuldayım fazla giremiyorum yaaa böyle dersler bir taraftan iş bir taraftan
bende de uyuşmalar başladı çok çabuk uyuşuyor krampta oluyor ama şimdilik çok değil
evet çağlayan koptu bizdden daimi kurucusuydu o buranın

Ben henüz alışveriş yapmadım ve ilk alacağım şey benim için özel olacağından beklemedeyim. Aslında çok heyecanlıyım. Artık hamileliğimi de anlamaya ve yaşamaya başladım :) Allah isteyen herkese nasip etsin.

Balık hapını ben istedim balıktan tiksinmeye başladığım için diğerlerini dr verdi.
Sen toplamda kaç kg aldın cnm?

kızlar günaydınnn
bebeğimin hareketlerini ben hissediyordum
ama eşim ilk defa dün hissetti kaydirigubbakcemile2
ve sevinçten havalara uçtu
eli karnımda sürekli
hadi oğlum tekme at at tekme at sabaha kadar rahat bırakmadı bu defa da kaydirigubbakcemile3

Ben de 2 gündür hissetmeye başladım :)))Çok hoş bir duygu gerçekten.

kızlar bakın bebeğime bunu örüyorum
Eki Görüntüle 56362

Maşallah beceriklisin, yelekte çok güzelmiş.

aaay aaay çok güzel eğer böyle cicili birşey istiyorsan bence bu çok güzel erkek bebek için hemde çok ağır duruyor

kızlar oğluşumun cicilerini ekledim neler aldık topiğine kaydirigubbakcemile2

hepsi çok güzeeeelllll....
özellikle sondaki gemici atleti ve tulumu çok beğendim beyaz kabanda çok ciciş

oyy cok güzel, elimden gelmiyo ki bende öreyim bisiler allahtanbüyüklerimiz var :hulya:
bide ofiste oturuyorum eve gidince hep yatasim var valla zemuszemus
saol cnm elimden geliyor yapıyorum ama bende çalışıyorum akşam eve gidince büyük bir havesle örüyorum bitsin son halini eklerim sizehihoyyyt

nurcum
bebek şekerlerinden bahsetmişsin. Nerden baktınız bide fiyatlar nasıl acaba. Bende oğluşuma sadece beşik alıcam yatak odamız küçük sığdırmak zor olacak. Araştırdıysan beşik fiyatları nasıl canım. Biz daha gidemedik ulusa. Eşim daha erken diyor. Hoş şimdi olmaz zaten göreve gitti. 15 gün yok.

aaaayy buradaki hatunlarda pek becerikli canım maşallah
yelekte çok güzel insanın kendi elleriyle bebeğine birşeyler yapmasıda ayrı bir zevktir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…