smeyr'cim seninkide maşallah tosunmuş kuzumnasıl besledin öyle ne yedin içtin opuyorumnanaktan canım benim şaka bi yana endişe etmeyin hepsinin aynı ağırlıkta olması mümkün değil 2.5 kilo doğanda olacak 4.5 kilo doğanda ohaoldumsmile hepsi sağlıklı olur inşallah. diyorum ama bende meraklandım şimdi kaç gram ki bebişim :)))) cumartesi ola hayrola :ecrin_bebek:
aslında benım zaten haftasında gore bır kac gun gerıden gıdıyor belkı oyuzdende kucuk olabılır bu tablo bıraz ıcımı rahatlattı tsk ederım sarısheker:)
kızlar bu donemde ben sut ıcemıyorum hemen sısırıp gaz yapıyor bugune kadar hep ıcebıılyordum normaldede cok severdım sutu ama sımdı ıhh
kaydirigubbakcemile3eşimde öyle diyor canım bizim oğlan tosun heralde diyekaydirigubbakcemile3seni yakalamışken bişey soracaktım sana sen mümessilsin ecza depolarında bebek bakımları(krem şampuan bebe yağı vs.)var mı?
canm senden çok şey istiyorum ama bişi sorcam şu yakadaki v kısmını nasıl yaptın kenarlarını tek tek mi ördün?anlamadımCADIARZU
var canım sebamedinki yada niveanınkiler oluyor ama büyük depolarda oluyor.ama eczane fiyatları çok çokta farketmiyor.
gülşah son eklediklerinde çok hoş özellikle en sondaki rengarenk olann:)
cnm şimdi aşağıdan uzun kısımdan başlıyorsun ben daha kesim kısmına gelmedim ama oraya gelince orta kısmını kesiyorsun yanlardan örmeye devam ediyorsun ben bu akşam evde bi sayayım kaç kesilmiş örnek sana haber veririm
becerikli kız yahu...artık bunları bize gösterdin canımız çekti artık yeğenlerinede örersin birer tane:roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
örerim cnm nedek feda olsun yiğenimize yelek ondan kıymetlimi
peki canım sence hangisi daha iyi...bilmiyorumkismile
ben geldim beni özlediniz mi kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım nasılsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?