2011 Şubat Anneleri

kaydirigubbakcemile3eşimde öyle diyor canım bizim oğlan tosun heralde diyekaydirigubbakcemile3seni yakalamışken bişey soracaktım sana sen mümessilsin ecza depolarında bebek bakımları(krem şampuan bebe yağı vs.)var mı?

canım benide ishal yapıyor ama süt içmiyorum siye doktorum çok kızdı,kalsiyum verdi günde iki bardak süt bir kase yoğurt bir yumurta alıyormusun dedei, yooo ohaoldumsmile dedim , al dedi... muzlu kakaolu filan bişey bul damak tadına göre öyle içmeye çalış istersen. ama iç ben yumurtlucam nerdeyse o kadar çok yumurta yiyorum ki, sütede başladım mecburen fırçayı yiyince alsanaalsanasmile

[/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH][/ATTACH]
bunlarda değişik modeller bunlardanda örmeyi düşünüyorum kızlar...

Eklentiler

• $yelek10.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 43
  • $yelek 4.webp
    46 KB · Görüntüleme: 25
  • $yelek 6.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 21
  • $yelek 7.webp
    45,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $yelek 9.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 14

var canım sebamedinki yada niveanınkiler oluyor ama büyük depolarda oluyor.ama eczane fiyatları çok çokta farketmiyor.

canm senden çok şey istiyorum ama bişi sorcam şu yakadaki v kısmını nasıl yaptın kenarlarını tek tek mi ördün?anlamadımCADIARZU

cnm şimdi aşağıdan uzun kısımdan başlıyorsun ben daha kesim kısmına gelmedim ama oraya gelince orta kısmını kesiyorsun yanlardan örmeye devam ediyorsun ben bu akşam evde bi sayayım kaç kesilmiş örnek sana haber veririm

gülşah son eklediklerinde çok hoş özellikle en sondaki rengarenk olann:)

evet cnm hepsi birbirinden güsel biz annemle başladık örmeye bi yelek onun elinde bi yelek bende akşamları gelişn kaynana örüyoruz bu son eklediklerimide örücez örneği cıkaralım sana yazarım detaylarını örmek istersen senin beğendiğin yakadan başlanıyor

becerikli kız yahu...artık bunları bize gösterdin canımız çekti artık yeğenlerinede örersin birer tane:roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

peki canım sence hangisi daha iyi...bilmiyorumkismile

canımmm geç gördüm kusura bakma sebamed iyi diğer topiklerdeki anneler hep memnunlar,bende sebamed in setini almayı düşünüyorum. görüşürüz sonra opuyorumnanaktan

çağlayancığım özlemezmiyiz seni hiç hoşgeldin nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…