günaydın kızlar,
bu sabah tetanoz aşımı yaptırdım, işe gelmeden önce
hiç acımıyorr korkmayın
yakar biraz dedi ama hiç yakmadı
kaydirigubbakcemile3
smeyr geçmiş olsun canım dikkat et kendine sıcak şeyler iç istersenopuyorumnanaktan
ben korkudan hala yaptırmadım yaaaaaaaaaeyvahedigeldismile
ama nereye kadar kaçıcam bu hafta içi mutlaka olmama gerek ufff aşıdan çok korkuyorum ben oldu bitti ...Allah yardımcın olsun inş acısız atlatırsın
kızlar bu butun hamıleleremı yapılıyor benım doktorum bana boyle bırsey soylemedı?
her dr bunu söylemiyor canım sağlık ocağına git orda sana bilgi de verirler aşını da yparlar
cnm bu aşı son 10 yıl içinde aşı olmayan herkeze,yada emin olmayan tüm hamilelere yapılıyor.
Muhakkak yapılması gerekli diye biliyorum.
Bu benim ilk dozum. Doktorum 20-24 haftalar içinde ilk dozu muhakkak apılmalı demişti.
Sabah aşıyı yapan doktorda 20.haftadan önce düşük tehlikesi olduğu için yapmıyoruz dedi.
Bünyeye görede şişme meselesi değişiyor galiba.
Benim maşallah ne kolum yandı,ne şişti,ne acıdı.
ıyıde ben kafama gote yaptırcaksam bu doktor ne ıs yapar cok kzıdım ya benım doktoruma sımdıalsanaalsanasmile
ıyıde ben kafama gote yaptırcaksam bu doktor ne ıs yapar cok kzıdım ya benım doktoruma sımdıalsanaalsanasmile
günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnn herkese güzel bol tepikli günlerrrzemuszemuskaydirigubbakcemile2
günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnn herkese güzel bol tepikli günlerrrzemuszemuskaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?