2011 Şubat Anneleri

günaydın kızlar,
bu sabah tetanoz aşımı yaptırdım, işe gelmeden önce
hiç acımıyorr korkmayın
yakar biraz dedi ama hiç yakmadı
kaydirigubbakcemile3

cnm ilk aşındı dimi yani 23.hafta geç olmuyo hahahahah ii bari biraz daha erteleyebilirim ayyy

sağol canım benim bu benim 2. aşım olacak geçen ki sallamıştı beni herkesi sallamıo ama beni sallıo aşıdan sonra anneme gidip kalacağım eşim de nöbetçi gece evde tek başıma kalamam aşıdan sonra kendimi biliyorum çünkü

cnm bu aşı son 10 yıl içinde aşı olmayan herkeze,yada emin olmayan tüm hamilelere yapılıyor.
Muhakkak yapılması gerekli diye biliyorum.
Bu benim ilk dozum. Doktorum 20-24 haftalar içinde ilk dozu muhakkak apılmalı demişti.
Sabah aşıyı yapan doktorda 20.haftadan önce düşük tehlikesi olduğu için yapmıyoruz dedi.
Bünyeye görede şişme meselesi değişiyor galiba.
Benim maşallah ne kolum yandı,ne şişti,ne acıdı.

cnm bnmde acımamıştı ilk başlarda ama akşam üstü kolum baya ağırlaştı...

ıyıde ben kafama gote yaptırcaksam bu doktor ne ıs yapar cok kzıdım ya benım doktoruma sımdıalsanaalsanasmile

benim dr da söylemedi ben sağlık ocağına gitmiştim orada söylediler neyse kızlar ben gidiyorum aşıya hepinizi öptüm k.i b

günaydın günaydın günaydınnnnnnnnnn herkese güzel bol tepikli günlerrrzemuszemuskaydirigubbakcemile2

ıyıde ben kafama gote yaptırcaksam bu doktor ne ıs yapar cok kzıdım ya benım doktoruma sımdıalsanaalsanasmile

imp cim zaten hamile kaldıgını ögrendiginde hem doktora ardındanda saglık ocagına gdip kayıt yaptırman gerekiyo orada sana ait bir ebe olacak neler yapıp yapmaman gerektigini fean herşeyi doktordan ayrı olarak oda kontrol ediyor.

ve aşı takibinide ebe yapıyor doktorla alakası yok yani ben 2 doktora gidiyorum ikiside bişey demedi aşı hakkında ama ben zaten hamile oldugumu öğrendigimde saglık ocagına kayıt olmuştum o yüzden biliyodum ası olacagımı sende kayıt yaptırmalıısın saglık ocagına:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…