2011 Şubat Anneleri

ıyıde ben kafama gote yaptırcaksam bu doktor ne ıs yapar cok kzıdım ya benım doktoruma sımdıalsanaalsanasmile
canım aynen arkadaşlarda yazmış zaten ilk sağlık ocağına gidip bilgilendiriyorsun hamile old. orada zaten hemen söylüyor şu haftalar tetenoz aşısı için geleceksin diye hatta beni hemşire arayıp söyledi o gün gelmiyormusun diye
bende haberim old. için randevu günümde sordum doktora tetenoz aşısı vurulayımmı diye vurulabilirsin dedi yani benimkide ben sormadan söylemedi anlayacağın
ben vuruldum hiçbirşey olmuyor endişe etmeyin sadece kolda ağırlık oluyor o kadar normal aşılarda nasıl oluyorsa öyle ağrısı dayanılamyacak bir ağrı değil

kızlar ben geldim...iki gündür okula gitmiyorum..rapor aldım..bugün dr un istediği testleri yaptırdım. sonuç sat 2 gibi çıkacak..kendimi çok yorgun hissediyorum..grip başlangıcı var çooooooooooooooook dinlenmeliyim:)))))
sizler nasılsınız..umarım herşey yolundadır...
öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktan

slm kızlar herkese iyi günler burada müthiş bir yağmöur var her yeri sel götürüyor okuldan eve zor döndüm.Bende bugünlerde çok sık tuvalete çıkar oldum yine ilk aylarda olduğu gibi.Sizde de bu durum varmı?

Selam kizlaaar, sabah görüs günümüzdü ayrica seker taramasi yapildi sonuclari aksama dogru alcam, bebegim 640 gr ve 30cm mis doktor zamanina göre gelisiyo dedi rahatladim, ama artik ultrasonda eskisi gibi heryeri belli olmuyo pek anlamiyorum artik, sadece kulagini gördüm allahim nekadar güzel bi duygu, insallah kucagima aldigimda o minik kullaklarimi öpcem oyy yerim onu bennn...ve kiz oldu %100 kesinlesti esimle nasil sevindik anlatamam ikimizde ilk cocugun kiz olmasini istiyoduk.... =)

maşallah minişine bi kızımız daha oluyor ne mutlu size allah gönlünüze göre olanı vermiş darısı kucağına almayada

aslm, evt ama ben bide cok su iciyorum onunda etkisi cok tabi =)

istanbulu sel götürüyor resmen dışarda olanlara allah yardım etsin çokta soğudu havalr dikkat et canım tuvalet meselesi bende öyleyimm

gözün aydın canım maşallah bebişine gerçekten gelişimi gayet iyi bende dün tv de 23 haftalık doğmuş bebeğin haberini seyrettim 500 gr mı henüz geçmiş ay dedim benimkide şimdi böyle ne tatlıydı ya:)

mimixcim Herşeyin yolunda gitmesine sevindim cnm. Bizim de kız olacak nasipse. Bugün Radyoloji Uzmanına gittik 15-20 dk falan baktı dr bize de detaylı anlattı, gösterdi. Bebişim ağzını açtı sonra güldü bir de hihoyyyt ayy nasıl mutlu oldum.

Son düzenleme:
maşallah minişine bi kızımız daha oluyor ne mutlu size allah gönlünüze göre olanı vermiş darısı kucağına almayada

aminnnn cnm saol =)
mimix şu şeker tartmasında ne yapıyorlar kısaca anlatırmısın
gözünüz aydın bu arada

almanyada trdfen farkli mi bilmiyorum ama basliym, ac karnina gittim bi tüp kan aldilar snra bana koca bi bardak sanki pekmezli su gibi tatli bisey icirdi 1 saat bekeldim bi tüp daha aldilar, sonra yine 1 saat daha bekledim bi tüp daha aldilar.. bukadar kisaca kolum delik desik oldu =)

ay dogudugu günleride görürüz insallah zamanda gecmiyoki bi 30lu haftalara gelelim =)

oyyy kurban olurum, ben pek bisey anlamadim bugün bi ay snra 3d ultrasonumuz var ozaman yüz hatlari fln belli olur iyi bi aci yakalarsak dedi doktor cok merak ediyorum:ecrin_bebek:

cnm ya ne güsel siz gördünüz bizim daha cok var haftaya ctesi gidicem

bebişlerini gören arkadaşlar gözünüz aydınaşı konusunda benim doktorumda bişey söylemedi ve ben sağlık ocağına kayıt vs.yaptırmadım...benim kuzenim eşide ebe oda bazı doktorlar artık steril ortamlarda doğum yapıldığı için aşıyı pek önermiyorlar falan demişti ama şimdi arkadaşalr mutlaka vurulması gerekiyo falan diyince ben panik oldum ben geç mi kaldım şimdieyvahedigeldismiledoktora gitmemize 1buçuk haftaya yakın var telefon mu açsam acaba:uhm:

Cnm bence doktoruna sormaya gerek yok bence sen direk git sağlık ocagına kayıdın yaptr çünkü doğumdan sonra bebek içinde gidiceksin takip etsinler onlar seni yönlendirior zaten arıyorlar bnce git kayıt yaptr geç kaldıysanda uyarırlar heralde ona göre yapar veya yapmazlar

canım sen git sağlık ocağına aşını da yaptır kaydını da.ben de geç yaptırdım biraz ama sorun yok.toplamda 2 aşı olacaksın zaten 1 ay arayla.

şimdi dr arkadaşımı aradım bana doğuma 20 gün kalaya kadar herhangi bir zamanda tetanoz aşını olabilirsin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…