2011 Şubat Anneleri

kızlar mrb.Herkese günaydın.bu doktorlar gerçekten işe yaramıyo.bana da söylemediler aşıyı.sağlık ocağında söylediler.zaten suyum da azmış,korkuyorum iyice.doktor değiştirecem.umarım hepimizin bebeği sağlıklı olur.

Günaydın günaydın millet napıonuz nasıl gidio ben geçmişe bakıp geliyorum

Günaydın cnm biz iyiyiz sen nasılsın ?

Canım bazı doktorlar çoğu seyi söylemiyor bende sinir oluyorum öylelerine.ağızlarından cımbızla laf alıyorsun.
Suyun için ne yapılması gerekiyormuş cnm ?
Ben internette okumustum.Ne alaka bilmiyorum ama suyu az diye doktor yatak istirahati vermiş.Düzeldi şuan yazıyordu.

Günaydın kızlar dün geceden beri bebişim hareket etmiyor benim hiç hissetmiyorum onu ( sizdede böyle birşey oldumu

Gülşah günaydın canım nasılsın

Çağlayan bende aynı seyi birkaç kere yaşadım.Bi kerede tüm gün hiç vurmadı.Çikolata yiyincede vurmadı.Bende korktum.Taksiye atladım hemen hastaneye gidiyordum yolda tekmeledi :roflol:

canım ya o yuzden korkuyorum zaten,suyum az ama doktorum sadece su iç diyo.internet okuduğum kadarıyla su içmek yada dışardan verilen seyler pek etkili değilmiş.artık ankaradayım.üniversite hastanesine gitcem bide.yatmam gerek dıye bişe söylemedi doktor.anlıcan hiçbişe söylemiyo benım doktorum.uyuz oldum

ben 2 haftada bir dr gidiyordum nerdeyse her korktugumda ultrasonla bakıyor.
dr yarım saat bile hareket etmezse tehlikeli dedi

canım çok geçmiş olsun en önemli haber kızların ikisinin de amniyosentezi temizzzz

teşekkürler canım
çoook sevindim yaa gözünüz aydın kızlar anca fırsat bulupta okuyabildim bugün

bizde dün kuzucumu görmeye gittik 23cm. 450 gr olmuş teyzeleri
ama sırtı dönük yüzünü kapatıyor habire
dr amcamız çok utangaç olacak bu kız dedi
mideme baskı oluyor şişiyor sürekli neden acaba dedim kafası ordada ondan dedi
şaşırdım ya okadar oldumu diye:)
1,5 kilo almış göründüm orda ama tok gitmiştim
herşey normalmiş
şeker yüklemesiyle ilgili birşey demedi kaçıncı haftada oluyordu kızlar siz söyleyinde ona göre gideyim bari
çünkü şu tarihte gelde demedi bu sefer nasılsa alışık 3 haftaya gelir demiştir kendince heralde:)
birazdan hazırlanıp okula gideceğim vali gelip toplantı yapacakmış ne söyleyecekse artık
şimdilik öptüm
kendinize iyi bakın
çok giremiyorum hastalıktan ( bu arada hala devam ediyor ) siz bana yine havadisleri yazın ok?
mucukssss

çağlayancım bebekde bizler gibi uyuyor bazen merak etme bişeycik yoktur gün boyu hareket etmezse dr una sorarsın
kızlar benimde ilk gebeliğimöde suyum azdı dr um bol bol su içmememi önermişti en az 3 lt günde yat falaanda dememişti

hepinize tekrardan günaydn nasılsınız bakalımmm

ii diyelim öle olalım kızlar ya kalın kazaklarla dolaşmama rağmen bademciklerim şişti inşallah kötü olmaz hafta sonu kışlık halılarımı fln serme niyetindeyim inş bu haftayıda atlatırım

kızlar günaydınnn... geçmişi okudum ancak gelebildim bende... rahatsız olanlara geçmiş olsun.. havalar iyice soğudu aman dikkat edin kendinize...

yarın görüş günümüz... ilk defa detaylıya giricez... bakalım kızım büyümüş mü??

bende kilolu hamile kalanlardanım... 75.5 ile hamile kaldım.. şuan 77 kiloyum..

dün bende tetanoz yaptırdım.. ilk dozu... önce hissetmedim ama sonraa baya ağırlaştı kolum... bugün iyiyim çok şükür...

benim doktorumda söylemedi... hamile kaldığın zaman zaten gidip kayıt olman gerekiyor... oraya gittiğin zamanda şu haftanda gel aşı yapıcaz deyip bilgilendiriyorlar.. bana böyle söylediklerinde doktoruma söyledim.. tamam yaptırabilirsin sorun yok dedi..

canım geçmiş olsun... benim doktorum amniyosentezden sonra suyum eksildiği için 1.5 litre su al.. sol tarafına yat.. ve yarım saat içinde bu şişeyi bitir demişti.. ayrıca bunu kasık ağrıları, kasılmaları, kahverengi leke geldiğindede söylemişti... allahıma çok şükür söylediği gibi yaptım.. tekrar amniyosentez sonrası kontrole gittiğimde suyu iyi demişti doktorum.. istersen bir dene...

saol yasmincim.gercekten sasırdım.hiç duymamıstım.
.bide onu deneyeyim ozaman.su içtiğim an hemen idrara çıkıyorum içtiğim suda gidiyo.ama olsun herseyı denemek gerek.saol canım

kızlar varmı böyle şans ya civilimden ürün sipariş ettim 2 gün önce kargomu kontrol edecektim
şimdi siteye ulaşılmıyor
çöktümü ne??

canım sol tarafına yatıp yarım saat içinde o suyu içince 2-3 saat yatmıştım ben yine sol tarafıma.. hiç tuvaletimde gelmemişti...

doktorum ısrarla günde 3 litre iç diyor.. ben zaten onun söylemesine gerek kalmadan 3 litre içiyordum..

tabiiki denemekle bişey kaybetmezsin.. bende ne kasık ağrısı, ne kasılma olmadı.. elimden geldiğince su içip sol tarafıma yatıyorum..sende sağol canım.. tekrar geçmiş olsun.. üzme kendini merak etme bişi olmaz..

saol yasmincim.gercekten sasırdım.hiç duymamıstım.
.bide onu deneyeyim ozaman.su içtiğim an hemen idrara çıkıyorum içtiğim suda gidiyo.ama olsun herseyı denemek gerek.saol canım

günaydın kızlarrrrrr
bi ağırlık var üstümdeee başım ağrıcak sanki ağır geliyoo((((((((((((((((

gözünaydın canım,maşallah minişine...
kendine de dikkat ett,bol bol meyve yiyelim, pekmez, bende başladım suyuda artırdım,bide süt içebilsem:1no2:
bizde seni öpüyoruz,kendine i bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…